Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Kızlar günaydın bulantılı annelerrr nasılsınızz bulantıların dışında??

ben pek keyifsizimm yaa gece doğru düzgün de uyumadım.Hala da gelmedi keyfimm... ev berbat durumda ne sofrayı topladım ne yataklarıı ne de bulaşıklarıı..... canım hiçbirini yapmak istemiyor.

bir de rüyamda doğum yapacakmışım hatta yapıyor gibiydimmm hazırlık yaparken suyum geliyorduu bana iğne yapıyorlardı filan ama sonra ben dinlenmeye çekildiğimde bakıyorum ki daha 4 aylık hamileyim nasıl doğuracam ben diyordum

günaydın didoşummm bende saçma salak rüyalar görüyorum dün gece hep hürremle uğraştım

hürremin derdi beni nie gerdiyse uyanıp uyuyp aynı yerden devam ettim rüyaya

sende dinlen arkandan kovalayan yok ya yaparsın işlerini üstüne bir güzel uyursun oohhh misssss

senin rüyanda iyiymiş canım

bir mesele var canımı sıkan da artık ne yönde çözümlenecek bilmiyorum ama her zamanki gibi fedakarlık yapan ben olacam sanırım

ayyy şimdi biz 1 aydan sonra bebişlerimizi hissetmeye mi başlıycazzzzz hııııyyyyyyyyyyyyyyyy ne kaa heyecanlandım ki bennnn

günaydın canım , cinsiyeti öğrendin doğum derdine mi düştün kız ya ben fazla uyuyup azıcık uykumu alırsam rüyaya sarıyom yoksa rüya falan gördüğüm yok yani hatırlamıyom hiç

günaydın canım , cinsiyeti öğrendin doğum derdine mi düştün kız ya ben fazla uyuyup azıcık uykumu alırsam rüyaya sarıyom yoksa rüya falan gördüğüm yok yani hatırlamıyom hiç

:))) canım siz yoruoluyorsunuz o yüzden rüya görmemen çok normal ben baya uyuduğum için rüya görüyorum görebiliyorum :) yorgun olunca bir uyudğumu bir de uyandığımı biliyorum sanki 1 dk da o koca gece bitmiş gibi oluyoor

kesinlikle bende normal yatma zamanımdan ne zaman erken yatsam o gün karşıyo sülale

günaydın didoşcannn
rüya dedin de ben ne görmeye başladım dersinizzz açık büfeler etler közlenmişş biberlerr nasıl tabakları doldurup doldurup yiyordummm Ssabah uyandım aklıma sen ve fitoş geldi

benim kayınvalide de geçen gün dalga geçiyo benle.
midem bulanıyo dedim. kola iç dedi. ben de anlattım"kola, aromalı meyve suyu, çay, kahve, hazır çorba ve bunyonlar hamilelikte yasak, ben o yüzden dediğinizi içemem, başka yol bulamma lazım" dedim. kahkahayı patlattı "bu çocuk nasıl olcak merak ediyorum, proje çocuğu gibi onu yapmam bunu yemem" felan diyip dalgasını geçti. bu dedim sadece bana deil herkese sölenen şeyler, doktorlar sölüyo, hele ilk gebeliğimdeki sıkıntıdan sonra dikkat ediyorum dedim. ama nafile. proje torun vercem ona görür o

günaydın didoşummmmm.
bulantılar dışında iyyim, yoğunum sadece...
ah benim gördüğüm rüyalar yazsam aksiyon, gerilim roman/film olur. kaçırılmalar, silahlar, bi de arada sırada rüyamda eşime bi kızıyom bi kızıyom, yakasına yapışasım geliyor. orda burda bırakıyo unutuyo beni, taklamıyo. ama bi uyanıyom garibim sağ yanımda mışıl mışıl uyuyo masumum ama rüyamda parçalayasım geliyor

kesinlikle bende normal yatma zamanımdan ne zaman erken yatsam o gün karşıyo sülale

ben de normal yatma zamanı diye bi kavram kalmadı artık. işten gel yemek yap ye sonrası allah kerimmm mesela dün hürremin sonunu hatırlamıyom, sonu demeyim de neresinde uyuduğumu hatırlamıyom. bi de dizi seyretçem diye, eşimi mutfağa gönderdim fener maçını seyretmeye. ben içerde dizi seyretcem diye uyu, oda maç seyretcem diye sandalyede pinekle

günaydın didoşcannn
rüya dedin de ben ne görmeye başladım dersinizzz açık büfeler etler közlenmişş biberlerr nasıl tabakları doldurup doldurup yiyordummm Ssabah uyandım aklıma sen ve fitoş geldi

fatmacım benim bulantılarım başalamadan önce neler görüyodummmm uyanıyodum bi bakıyom ağzımda sanki bi şey çiğniyom gibi, geviş getiriyorum şimdi kurulu sofraların olduğu reklamlara, iştahla yemek yiyene bile bakamıyorum

kuzum senin burda olmadığın dönemde didoşlarla konşmuştuk onlar hep yemek görüyodu bende bulantıdan ölüyodummm seninde gececek o günlerin

güya kdv yi çıkartıcam oturdum bebek odası takılmarına bakıyorum

ben de 7 haftalık ultrason görüntülerine bakıyom nasıl duruyo diye
bizim burdaki hamişler park yatak ve genç odası aldılar. genç odası için bana erken geldi ama, direk bebeişi oraya yatırcaklar demekki...
bana da ilk aylarda park yatak mantıklı geliyor, sonrası ailenin maddi durumuna ve evin kapasitesine göre değişir bence..

hehe o ultrason resimerine bende bakıyorum hafta hafta hatta 12 haftanın videosunu izledim nasipse dra gittiğimizde 11+5 olucak bebişimiz bakıp duruyorum nasıl görcez die

kuzu benim odam boş çok pahalısına kaçmadan bir oda yapmak istiyorum gönlümden geçen o ama durum ne gösterir bilemem oda olayı sonra tabi ben modellere bakıyorum ama yatak odası için küçük beşikler varya ondan kesin alıcam oda fiyatları beş binede var binaltıyüze de gidip görmek lazım tabi sabah sabah bebek odası reklamı görünce girip bakınıyom bende

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…