- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #21.981
Kızlar günaydın bulantılı annelerrr nasılsınızz bulantıların dışında??
ben pek keyifsizimm yaa gece doğru düzgün de uyumadım.Hala da gelmedi keyfimm... ev berbat durumda ne sofrayı topladım ne yataklarıı ne de bulaşıklarıı..... canım hiçbirini yapmak istemiyor.
bir de rüyamda doğum yapacakmışım hatta yapıyor gibiydimmm hazırlık yaparken suyum geliyorduu bana iğne yapıyorlardı filan ama sonra ben dinlenmeye çekildiğimde bakıyorum ki daha 4 aylık hamileyim nasıl doğuracam ben diyordum
günaydın didoşummm bende saçma salak rüyalar görüyorum dün gece hep hürremle uğraştım
hürremin derdi beni nie gerdiyse uyanıp uyuyp aynı yerden devam ettim rüyaya
sende dinlen arkandan kovalayan yok ya yaparsın işlerini üstüne bir güzel uyursun oohhh misssss
Kızlar günaydın bulantılı annelerrr nasılsınızz bulantıların dışında??
ben pek keyifsizimm yaa gece doğru düzgün de uyumadım.Hala da gelmedi keyfimm... ev berbat durumda ne sofrayı topladım ne yataklarıı ne de bulaşıklarıı..... canım hiçbirini yapmak istemiyor.
bir de rüyamda doğum yapacakmışım hatta yapıyor gibiydimmm hazırlık yaparken suyum geliyorduu bana iğne yapıyorlardı filan ama sonra ben dinlenmeye çekildiğimde bakıyorum ki daha 4 aylık hamileyim nasıl doğuracam ben diyordum
aslında dediğin gibi bende nasıl olursa olsn asla aldırmayı düşünmem bi yerde bosuna yaptırıyorz tabiki herkes aynı düşüncede degil
senin rüyanda iyiymiş canım
bir mesele var canımı sıkan da artık ne yönde çözümlenecek bilmiyorum ama her zamanki gibi fedakarlık yapan ben olacam sanırım
senin rüyanda iyiymiş canım
bir mesele var canımı sıkan da artık ne yönde çözümlenecek bilmiyorum ama her zamanki gibi fedakarlık yapan ben olacam sanırım
günaydın canım , cinsiyeti öğrendin doğum derdine mi düştün kızya ben fazla uyuyup azıcık uykumu alırsam rüyaya sarıyom yoksa rüya falan gördüğüm yok yani hatırlamıyom hiç
:))) canım siz yoruoluyorsunuz o yüzden rüya görmemen çok normal ben baya uyuduğum için rüya görüyorum görebiliyorum :) yorgun olunca bir uyudğumu bir de uyandığımı biliyorum sanki 1 dk da o koca gece bitmiş gibi oluyoor
kızlar günaydın bulantılı annelerrr nasılsınızz bulantıların dışında??
Ben pek keyifsizimm yaa gece doğru düzgün de uyumadım.hala da gelmedi keyfimm... Ev berbat durumda ne sofrayı topladım ne yataklarıı ne de bulaşıklarıı..... Canım hiçbirini yapmak istemiyor.
Bir de rüyamda doğum yapacakmışım hatta yapıyor gibiydimmm hazırlık yaparken suyum geliyorduu bana iğne yapıyorlardı filan ama sonra ben dinlenmeye çekildiğimde bakıyorum ki daha 4 aylık hamileyim nasıl doğuracam ben diyordum
benim kayınvalide de geçen gün dalga geçiyo benle.geçen kayınvalide benden bişey istedi bende dedim ki (tembel ve hamile gelin olarak ) ben mi töbe yapamam unutbiz dedi bu dönemleri ağaç altında geçiriyoduk , demeye çalışıyo tarlada çalışarak geçirdik fazla nazlanıyosunuz , ben şirret gelin geçirmeseydin keşke anne dedim o sırada görümcem orta yolu buldu direk öyle diyonda eskiden herşey doğaldı şimdi çocuk yapmakta zor ortaya getirmekte dedi konu başka mecralara daldı
günaydın didoşummmmm.Kızlar günaydın bulantılı annelerrr nasılsınızz bulantıların dışında??
kesinlikle bende normal yatma zamanımdan ne zaman erken yatsam o gün karşıyo sülale
günaydın didoşcannn
rüya dedin de ben ne görmeye başladım dersinizzz açık büfeler etler közlenmişş biberlerr nasıl tabakları doldurup doldurup yiyordummmSsabah uyandım aklıma sen ve fitoş geldi
fatmacım benim bulantılarım başalamadan önce neler görüyodummmmuyanıyodum bi bakıyom ağzımda sanki bi şey çiğniyom gibi, geviş getiriyorum şimdi kurulu sofraların olduğu reklamlara, iştahla yemek yiyene bile bakamıyorum
güya kdv yi çıkartıcam oturdum bebek odası takılmarına bakıyorum
kuzum senin burda olmadığın dönemde didoşlarla konşmuştuk onlar hep yemek görüyodu bende bulantıdan ölüyodummm seninde gececek o günlerin
senin selefin benim, bakalım benimki kim olucak
yanımda ara öğün olarak 200 ml süt var ben ona o bana bakıyo, içmeyi deniysem
ben de 7 haftalık ultrason görüntülerine bakıyom nasıl duruyo diye
bizim burdaki hamişler park yatak ve genç odası aldılar. genç odası için bana erken geldi ama, direk bebeişi oraya yatırcaklar demekki...
bana da ilk aylarda park yatak mantıklı geliyor, sonrası ailenin maddi durumuna ve evin kapasitesine göre değişir bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?