- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.001
ben de 7 haftalık ultrason görüntülerine bakıyom nasıl duruyo diye
bizim burdaki hamişler park yatak ve genç odası aldılar. genç odası için bana erken geldi ama, direk bebeişi oraya yatırcaklar demekki...
bana da ilk aylarda park yatak mantıklı geliyor, sonrası ailenin maddi durumuna ve evin kapasitesine göre değişir bence..
benim kayınvalide de geçen gün dalga geçiyo benle.
midem bulanıyo dedim. kola iç dedi. ben de anlattım"kola, aromalı meyve suyu, çay, kahve, hazır çorba ve bunyonlar hamilelikte yasak, ben o yüzden dediğinizi içemem, başka yol bulamma lazım" dedim. kahkahayı patlattı "bu çocuk nasıl olcak merak ediyorum, proje çocuğu gibi onu yapmam bunu yemem" felan diyip dalgasını geçti. bu dedim sadece bana deil herkese sölenen şeyler, doktorlar sölüyo, hele ilk gebeliğimdeki sıkıntıdan sonra dikkat ediyorum dedim. ama nafile. proje torun vercem ona görür o
günaydın didoşummmmm.
bulantılar dışında iyyim, yoğunum sadece...
ah benim gördüğüm rüyalar yazsam aksiyon, gerilim roman/film olur. kaçırılmalar, silahlar, bi de arada sırada rüyamda eşime bi kızıyom bi kızıyom, yakasına yapışasım geliyor. orda burda bırakıyo unutuyo beni, taklamıyo. ama bi uyanıyom garibim sağ yanımda mışıl mışıl uyuyo masumumama rüyamda parçalayasım geliyor
hehe o ultrason resimerine bende bakıyorum hafta hafta hatta 12 haftanın videosunu izledim nasipse dra gittiğimizde 11+5 olucak bebişimiz bakıp duruyorum nasıl görcez die
kuzu benim odam boş çok pahalısına kaçmadan bir oda yapmak istiyorum gönlümden geçen o ama durum ne gösterir bilemem oda olayı sonra tabi ben modellere bakıyorum ama yatak odası için küçük beşikler varya ondan kesin alıcam oda fiyatları beş binede var binaltıyüze de gidip görmek lazım tabi sabah sabah bebek odası reklamı görünce girip bakınıyom bende
mesela benim fazladan odam yok şimdilik bebek odası yapmıcam nasılsa bebiş mecburen odamda yatacak bir müddet o yüzden bi şifonyer bi park yatak tamamdır
binaltıyüz mü bi beşiğe çok değilmi 2.5- 3bin arası bebek odaları var zaten içinde beşiği herşeyi olan
sütümü içtimmmsütün kokusu kötü yapabilir seni azcık bi kaç tane neskafe koy içine hem rengi hem tadı değişsin benim kurtarıcım olmuştu
mesela benim fazladan odam yok şimdilik bebek odası yapmıcam nasılsa bebiş mecburen odamda yatacak bir müddet o yüzden bi şifonyer bi park yatak tamamdır
ablacım ne olur böyl düşünme,başımızın üstünde yerin var,,, hem sen hepimizden tecrübelisin.. bizim sana ihtiyacımız var...herkese merhaba
hepinizi çok özledim hepiniz burnumda tütüyosunuz biliyorum beni merak ediyosunuz
ama ben sizleri ve minik yeğenlerimi daha çok merak ediyorum biraz geçmişe bakdım
minik yeğenlerim annelerini zorlamaya başlamışlar yerim ben onların totolarını
fulyaaaammm beni sormuşsun özledim seni tatlım ama elim varmıyo buraya gelmeye
gelsemde sizle konuşucak bişeyim yokki sizler ne güzel bebişlerinizi konuşuyosunuz
ben aranızda fazlalık olmak istemedim benim kırmızılar yarın mutlaka teşrif ederler
hissettirmeye başladı olmadı napıyım rabbimin elbet bildiği vardır belkide bana sen
zaten anasın niye bu kadar isyan ettin diye kızdı o yüzden vermedi olsun allahıma şükürler olsun evlatlarım var
rabbim onlara uzun ömürler versin ama çok istemiştim o duyguları yeniden yaşamayı
kısmet değilmiş
fuliimmm
aynurumm
fatmammm
tubişimmm
seyhanımm
fitoşumm
didemimm
denizimm
gülcanımm
adını unuttuğum varsa nolur kızmayın bana yaşlılığıma verin hepinizi çok seviyorum
canım benim rüyan hayır olsun inşallah...senin rüyanda iyiymiş canım
bir mesele var canımı sıkan da artık ne yönde çözümlenecek bilmiyorum ama her zamanki gibi fedakarlık yapan ben olacam sanırım
fatmacım hoşgeldin aramıza... ahhhhh o rüyalar gerçek olsa keşke....günaydın didoşcannn
rüya dedin de ben ne görmeye başladım dersinizzz açık büfeler etler közlenmişş biberlerr nasıl tabakları doldurup doldurup yiyordummmSsabah uyandım aklıma sen ve fitoş geldi
kız oda takımı o beşik fiyatıları 400 falan benim istediğim
sütümü içtimmm
beni sıcak sütün kokusu kötü yapıyo o yüzden hep oda sıcaklığında tüketiyorum. canım çooook çekerse senin dediğini yapıyom. çünkü ben hamişlikten önce kahve delisiydim. şimdi çekmecemdeki kahveler misafirleri bekliyo
ben de aynı fikirdeyim. zaten allah nasip ederse bebeişm doğup 7-8 aylık olduğunda yeni evimize geçicez belki elimiz sıkışık olmazsa o dönemde düşünürüz oda takımı. onda da daha sonra ayak ucundaki alt açma paltformu kalkınca normal genç odası yatağı gibi uzun yatak olanlardan tercih etmek istiyorum.
ablacım ne olur böyl düşünme,başımızın üstünde yerin var,,, hem sen hepimizden tecrübelisin.. bizim sana ihtiyacımız var...
ne zman istersen bekleriz canım ablacım...
canım benim rüyan hayır olsun inşallah...
canını sıkan da her neyse sakın çok takma kafana,sen bana diyosun ya bebiş de üzülür diye... annesi üzülürse oğluşun da üzülür ama... sakın sıkma canını... anlatmak istersen her zaman dinleriz....
ben de dün gece karışık rüyalar gördüm,ablamla bi otobüsteyiz,bi arabaya çarpıyoruz.. bana bişey olmuyo sadece sarsılıyorum fena halde... sonra yanımda ablamın elini tutmaya çalışıyorum ona bişey oldu mu diye... orda uyandım korkudan...
fatmacım hoşgeldin aramıza... ahhhhh o rüyalar gerçek olsa keşke....
buarada herkeslere günaydın kızlar... nasılsınız bakalım.. biz biraz geç kaldık bugünn...... çünküüüüüüüüü bebişimizi görmeye gittik babasıyla....
maşallah boyumuz uzamış... 14+1günlük olmuş yavruşum... oturuyodu...bacaklarını atıyodu... 14.ve 15. haftalarda kasılma şeklinde hareket edermiş yani nasıl diyeyim bi anda yumuluyo bi anda açılıyo...suyuma baktı çok şükür normal... plasentada yerinde....onda da bi sorun yok...Allahım sana şükürler olsun
ama cinsiyetini göstermedi sıpam.. yan oturmuştu çünkü.. yan profilden gördük
sizler nasılsınzı bakalım...
2 hafta sonra tekrar çağırdı cinsiyet için... ilaç için elevite devam et yeter dedi..
bizdeki haberler böyle...
ablacım ne olur böyl düşünme,başımızın üstünde yerin var,,, hem sen hepimizden tecrübelisin.. bizim sana ihtiyacımız var...
canını sıkan da her neyse sakın çok takma kafana,sen bana diyosun ya bebiş de üzülür diye... annesi üzülürse oğluşun da üzülür ama... sakın sıkma canını... anlatmak istersen her zaman dinleriz....
ben de dün gece karışık rüyalar gördüm,ablamla bi otobüsteyiz,bi arabaya çarpıyoruz.. bana bişey olmuyo sadece sarsılıyorum fena halde... sonra yanımda ablamın elini tutmaya çalışıyorum ona bişey oldu mu diye... orda uyandım korkudan...
buarada herkeslere günaydın kızlar... nasılsınız bakalım.. biz biraz geç kaldık bugünn...... çünküüüüüüüüü bebişimizi görmeye gittik babasıyla....
maşallah boyumuz uzamış... 14+1günlük olmuş yavruşum... oturuyodu...bacaklarını atıyodu... 14.ve 15. haftalarda kasılma şeklinde hareket edermiş yani nasıl diyeyim bi anda yumuluyo bi anda açılıyo...suyuma baktı çok şükür normal... plasentada yerinde....onda da bi sorun yok...Allahım sana şükürler olsun
2 hafta sonra tekrar çağırdı cinsiyet için... ilaç için elevite devam et yeter dedi..
anam ne biliyim bu kız çoştu dedim bi beşiğe 1600 verecek dedimmm
oyy maşşallahh size kiiiiii bayılıyorum sizin böyle haberlerinize heeeeee
allah a çok şükür canım...hoşgeldiniz canımmmm ne güzel görmüşsünüz bebişinizii senin ki biraz nazlım çıktı canım keyfini bozmamış desenee göstermiycem işte demişinşalah bir dahaki gidişinize gösterir ufaklıkk
sağlığının yerinde olmasına da sevindim canım
kızlar ben kötü oldum yaa stresten mi başka bir şeyden mi midemde bir kramp ve sortım göğsüm her yanım bir acayip kalp krizi geçircem diye korkuyom bir duş alıcam belki iyi gelirr...
kızlar ben kötü oldum yaa stresten mi başka bir şeyden mi midemde bir kramp ve sortım göğsüm her yanım bir acayip kalp krizi geçircem diye korkuyom bir duş alıcam belki iyi gelirr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?