Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kışlar bi haber okudum ne güldüm ama....
Türkiye’de 5 bin 'lord' ve 'lady' var diyo haberde.
yasalara göre İskoçya’nın Kivancel bölgesinde bir metrekare toprak aldığınızda karşılığında lord ve lady sertifikası veriliyorlarmış. bizim sosyete de bibirlerine hediye olarak 1m2 toprak alıp lady lord ünvanı alıyolarmışş. hey yarabbimmmm

mesela benim fazladan odam yok şimdilik bebek odası yapmıcam nasılsa bebiş mecburen odamda yatacak bir müddet o yüzden bi şifonyer bi park yatak tamamdır

tubişimmm eşim beni orda burda bırakıyo demişsin ya rüyalarındaa ayy aynı rüyayı bende görüyorum yaaa hamile halimle benimle ilgilenmiyo sğada solda unutuyo yanıma gelmiyoo bu hamilelerin rüyaları hep aynı tarz oluyor galiba

binaltıyüz mü bi beşiğe çok değilmi 2.5- 3bin arası bebek odaları var zaten içinde beşiği herşeyi olan

mesela benim fazladan odam yok şimdilik bebek odası yapmıcam nasılsa bebiş mecburen odamda yatacak bir müddet o yüzden bi şifonyer bi park yatak tamamdır

işte yer olayınca oda da düşünmüyorsun benim 2 odam boş sayılır 1 odam giyinme odası diğer odam spor odası ama spor odası olna odayı boşaltıcam bi kaç alet var giyinme odasına taşıycam orda yer müsait o oda bebek odası için ideal diğer dairelerde de zaten o oda bebek odası gönül istiyo almak bakalım zaman ne göstericek

sütün kokusu kötü yapabilir seni azcık bi kaç tane neskafe koy içine hem rengi hem tadı değişsin benim kurtarıcım olmuştu
sütümü içtimmm
beni sıcak sütün kokusu kötü yapıyo o yüzden hep oda sıcaklığında tüketiyorum. canım çooook çekerse senin dediğini yapıyom. çünkü ben hamişlikten önce kahve delisiydim. şimdi çekmecemdeki kahveler misafirleri bekliyo

ben de aynı fikirdeyim. zaten allah nasip ederse bebeişm doğup 7-8 aylık olduğunda yeni evimize geçicez belki elimiz sıkışık olmazsa o dönemde düşünürüz oda takımı. onda da daha sonra ayak ucundaki alt açma paltformu kalkınca normal genç odası yatağı gibi uzun yatak olanlardan tercih etmek istiyorum.

ablacım ne olur böyl düşünme,başımızın üstünde yerin var,,, hem sen hepimizden tecrübelisin.. bizim sana ihtiyacımız var...
ne zman istersen bekleriz canım ablacım...

senin rüyanda iyiymiş canım

bir mesele var canımı sıkan da artık ne yönde çözümlenecek bilmiyorum ama her zamanki gibi fedakarlık yapan ben olacam sanırım
canım benim rüyan hayır olsun inşallah...
canını sıkan da her neyse sakın çok takma kafana,sen bana diyosun ya bebiş de üzülür diye... annesi üzülürse oğluşun da üzülür ama... sakın sıkma canını... anlatmak istersen her zaman dinleriz....
ben de dün gece karışık rüyalar gördüm,ablamla bi otobüsteyiz,bi arabaya çarpıyoruz.. bana bişey olmuyo sadece sarsılıyorum fena halde... sonra yanımda ablamın elini tutmaya çalışıyorum ona bişey oldu mu diye... orda uyandım korkudan...

günaydın didoşcannn
rüya dedin de ben ne görmeye başladım dersinizzz açık büfeler etler közlenmişş biberlerr nasıl tabakları doldurup doldurup yiyordummm Ssabah uyandım aklıma sen ve fitoş geldi
fatmacım hoşgeldin aramıza... ahhhhh o rüyalar gerçek olsa keşke....

buarada herkeslere günaydın kızlar... nasılsınız bakalım.. biz biraz geç kaldık bugünn...... çünküüüüüüüüü bebişimizi görmeye gittik babasıyla....
maşallah boyumuz uzamış... 14+1günlük olmuş yavruşum... oturuyodu...bacaklarını atıyodu... 14.ve 15. haftalarda kasılma şeklinde hareket edermiş yani nasıl diyeyim bi anda yumuluyo bi anda açılıyo...suyuma baktı çok şükür normal... plasentada yerinde....onda da bi sorun yok...Allahım sana şükürler olsun
ama cinsiyetini göstermedi sıpam.. yan oturmuştu çünkü.. yan profilden gördük

sizler nasılsınzı bakalım...

2 hafta sonra tekrar çağırdı cinsiyet için... ilaç için elevite devam et yeter dedi..
bizdeki haberler böyle...

afiyet olsun kuzucummm

bende 1 yaş sınırı koydum 1 yaşına kadar yanımda kalır o zamana kadar büyük eve taşınırsak alırım odasını taşırım oraya doğsunlarda hayırlısı ile inşallah

oyy maşşallahh size kiiiiii bayılıyorum sizin böyle haberlerinize heeeeee

hoşgeldiniz canımmmm ne güzel görmüşsünüz bebişinizii senin ki biraz nazlım çıktı canım keyfini bozmamış desenee göstermiycem işte demiş inşalah bir dahaki gidişinize gösterir ufaklıkk

sağlığının yerinde olmasına da sevindim canım

kızlar ben kötü oldum yaa stresten mi başka bir şeyden mi midemde bir kramp ve sortım göğsüm her yanım bir acayip kalp krizi geçircem diye korkuyom bir duş alıcam belki iyi gelirr...

oyy maşşallahh size kiiiiii bayılıyorum sizin böyle haberlerinize heeeeee

biz de senin haberlerine bayılıcaz canım...
zaten hep şaşırtıyosun bizi.. bakalım bu gidişinde ne mucizeylen dönücen...
sen bebeğin cinsiyetini de öğrenirsin gittiğinde bence bu gidişle

allah a çok şükür canım...

kızlar ben kötü oldum yaa stresten mi başka bir şeyden mi midemde bir kramp ve sortım göğsüm her yanım bir acayip kalp krizi geçircem diye korkuyom bir duş alıcam belki iyi gelirr...

kız Allah korusun o ne biçim söz öyle..
hem o sırt ağrıları normalmiş... vücudun salgıladığı bi hormondan kaynaklanıyomuş... vücut kendini hamileliğe ve doğuma hazırlıyomuş... sırt ağrısı da göğsüne vurur haliyle... benim hiç geçmeden sürekli ağrıyo sırtım...
mideni de üşütmüşsündür belki ondan kramp girer.. rahatlarım diyosan bi duş al.. ve kendini sıcak tut,sobayı da kaldırdınız,üşüdün tabi sen...

Son düzenleme:

hoşbuldum kuzum inş bu rüyalar bebeği etkilemiyordurr

maşallah bebişine oh ne güzel herşeyin yolunda olmasına çok sevindim artık göstersin kendinide kız mı dicez erkek mi huzura erelim

didoş kuzum sakin ol normal olabilir bu kramplar hergün yeni bişeyle karşılaşıyoruz korkmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…