Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

hoşbuldum kuzum inş bu rüyalar bebeği etkilemiyordurr

maşallah bebişine oh ne güzel herşeyin yolunda olmasına çok sevindim artık göstersin kendinide kız mı dicez erkek mi huzura erelim

biz de meraklardayız kuzum...
dr. bi defa kıza benzetti ama...
ben de hep kız hissediyorum,çevremdekiler de hep kız diyo... karnımda geniş geniş büyüyo ama nsip tabi bilinmez....

ya benim karnım çok kaşınıyo,dün akşam baktım kızarıklıklar vardı,kaşıdığım için mi oldu yoksa çatladı mı anlamadım...
daha çok erken ya....:18::18: sanırım çok çatlıcam...
ama napalım sağlık olsun da sabah akşam yağlıyom göbüşümü.... göğüslerim de kaşınmaya başladı 2 gündür...:18::18:

benimde göğüslerim çok kaşınıyo baktım ama hiç çatlak yok acaba gün boyunca sütyenin içinde duruyo diye mi kaşınıyor diye düşünmüştümm

biz de senin haberlerine bayılıcaz canım...
zaten hep şaşırtıyosun bizi.. bakalım bu gidişinde ne mucizeylen dönücen...
sen bebeğin cinsiyetini de öğrenirsin gittiğinde bence bu gidişle

kız 11+5 te cinsiyet görünür mü görünmez ki mecbur bekliycez 16. haftayı

çok güzelmiş benim odama milimetrik hesapla mobilya sığdırdık o yüzden böyle şatafatlı değilde minimal ve foksiyonel bir ürün arıyorum o yüzden park yatak kurtarabilir beni

olabilir kuzu senin için kullanışlı birşey olması lazım odana göre içine sinen birşey alırsın anammmm alışveriş günlerimiz gelsin artıkın yaaaaa

kızlar ben kötü oldum yaa stresten mi başka bir şeyden mi midemde bir kramp ve sortım göğsüm her yanım bir acayip kalp krizi geçircem diye korkuyom bir duş alıcam belki iyi gelirr...

canımmm her ne olduysa seni epey üzmüş sakin olmaya çalış herşey olacağına varıyo ilk etapta bebişini ve kendini düşünmelisin bir duş al rahatla sonrada kafana hiçbişey takma kuzucummmm

ohhh maşallahhh bebişineee canım. koysana kıs bi resmini görelim yiğenimizi
beni soracak olursan bulantılar dışında iyyim. bugün işlerim de hafifledi gibi azcık daha bi rahatladım

kızlar ben kötü oldum yaa stresten mi başka bir şeyden mi midemde bir kramp ve sortım göğsüm her yanım bir acayip kalp krizi geçircem diye korkuyom bir duş alıcam belki iyi gelirr...

didemim belli bi aydan sonra omurilik hormonların etkisiyle, büyüyen rahmi ve bebeği taşımak için disklerin arasını açmaya hava yastığı gibi desteklemeye başlarmış. sırt arısı yaşayan bi hamiş arkadaşım anlattı bunu bana. içini sıkma sakın. normal bunlar. daha organların yanlara çekilecek, leğen kemiğin açılıp genişliyecek. vücudun özellikle kas ve iskelet sistemin yeniden şekilleniyor

kız benide gaza getirdin alalım alalım diye diye heveslenmeye başladımmm

fitoş çok güzel haberlerle gelmişin süpper keyifli bebişini sevsinler senin

ben aşırı uykuya düşmedim ama hamilelik öncesi gibi değilim yinede daha erken göçüyom normalde yatsıyı bekliyom namazı kıldım deyip ilaç fitil derken saat 10 oluyo ve ben kaçar ama akşam ezan bitti dedim ki eşime ben azıcık uyuyum 9 da uyandır namaz kılcam , adam beni dürtmüş seslemiş anca tamam ya demişim sonra bir kalkarım ki saat 10 buçuk ne zor geldi namaz kılmak rabbim günah yazmasın sünnete uyup sünneti kılmadım .17: sonrada 1 saatte fazla uyumanın bedeli bütün sülale bizdeydi

benimde göğüslerim çok kaşınıyo baktım ama hiç çatlak yok acaba gün boyunca sütyenin içinde duruyo diye mi kaşınıyor diye düşünmüştümm

normal şartlar da görünmez ama sen hep bi tık önde gidiyon ya ondan dedim.. mucize bebek işte

tamam canım biraz sonra tarar koyarım ama resimde çok belli olmuyo,karanlık çıkmış biraz...çok seçilmiyo...

kız benide gaza getirdin alalım alalım diye diye heveslenmeye başladımmm

yaaa ben zor duruyom yerimde heeeee

kız bende görüncek die sevinmeye başlamıştımmmmm dra cinsiyeti sorsam ayıp mı olur kiii

ya kızlar bişi sorcam sizeeee dr bize en son gittiğimizde bir dahaki gelişinizde 12. haftada yani dopler ile bakıcaz dediydi bebişe herzaman baktığından farklımı bakıcak biliyonuz mu? kalbini fln dinletcek o zamanda bize ya ben çok merak ediyorummmmmm

kız bende görüncek die sevinmeye başlamıştımmmmm dra cinsiyeti sorsam ayıp mı olur kiii

tatlım çıkıntısını görürse ve aşırı temkinli değilse bir tahmin attırabilir bence

ense ölçümü için farklı bir usg cihazı vardır belki , ama ben dopler denen şu detaylı bakıldığı zaman giriliyo diye biliyorum 20. haftadan sonra 4 tarama deniyo ya belki yanlış biliyom ama :44::44::44:

bence sor... biz de 11+6da gitmiştik,benim aklıma gelmedi sormak,tam dr. bakarken eşim cinsiyeti belli olur mu dedi. dr da bi bakalım ded,.. baktı,bu haftalarda kesin söyleyemem ama kıza benziyo demişti... en azından tahminde bulunuzr belki...

dopler ultrason cihazının aynısı ama içeriği farklı. bebişinin olduğu yeri kare içine alıyo, hem bebekteki hem de plesentadaki kan akışına bakıyo. ekranda mavili kırmızılı harita gibi görüntüler görcen. sonrada ekranda bi çizgiyi bebeişinin kalbinin üzerine getirecek. hemen ekranın altında inişli çıkışlı ses dalgaları görünmeye başlıcak ve dışarıya ses verdiğinde pıt pıtları duyacaksın benim gittiğim hastanede bölee

cinsiyeti ne zaman öğreniriz die kıbarca sorarım bende belki

kuzu bize kalbini dinletmemişti 12 haftada dobler yapılıcak ikili test için o zaman dinleticem demişti taaa ilkinde ama ne bilmiyorum ne heyecanlı ne meraklı bişey şu hamilelikk

benim de bi kaç haftadır göbüş kaşınıyodu bişey yoktu,akşam baktım başlamış sanki...
senin kaşıntılar da habercisi olabilr canım.. yağlanmıyosan bence başla... gerçi ben 1 aydır kullanıyorum ama olacak olunca önüne geçilmiyo,benim annem de çok çatlak var.. bende de olur kanımca...en azından rahatlatsın diye nemlendiriyorum sürekli..

çok teşekkür ederim canım.. darısı sizlerin başına inşallah.. sizler de çok güzel aberlelrle gelin... topikcek sevinelim...

tamam öyle sorarız bizde sansımızı deneriz derse der demezse bekliycez paşa paşa

hımmmmmmmm o zaman gelsinnnn 30 nisannnn duyalım pıtpıtpıtlarıııı görelim kendisini çok özleddiiimmmmmm

tut kendini bebişimmm canım ben sordum ama şaka ile karışık tabiki belli değil dedi doktorun keyfine göre bide çok merak ediyormuşsun gibi değilde bilmiyomuşun gibi sor bence doktorlar cinsiyeti çok merak edenlere kıl oluyor en azından benim doktorum öyle hani toplumda erkek egemenliği ve arzusu varya sanki millet ondan soruyormuş gibi geliyor

biz geçen hafta gittiğimizde aynı makine ile baktı dopler sanırım sesi duyuran özellik yinede bilmiyorum ama sallıyoda olabilirim

yağlamıyorum yaa unutuyorum sürekli annemde hiç yok ama cilt ciltten farklı o yüzden çatlayabilirim krem alsam mı bilemedim kimisi işe yaramıyor diyor kimiside alın diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…