- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.021
hoşbuldum kuzum inş bu rüyalar bebeği etkilemiyordurr
maşallah bebişine oh ne güzel herşeyin yolunda olmasına çok sevindim artık göstersin kendinide kız mı dicez erkek mi huzura erelim
biz de meraklardayız kuzum...
dr. bi defa kıza benzetti ama...
ben de hep kız hissediyorum,çevremdekiler de hep kız diyo... karnımda geniş geniş büyüyo ama nsip tabi bilinmez....
ya benim karnım çok kaşınıyo,dün akşam baktım kızarıklıklar vardı,kaşıdığım için mi oldu yoksa çatladı mı anlamadım...
daha çok erken ya....:18::18: sanırım çok çatlıcam...
ama napalım sağlık olsun da sabah akşam yağlıyom göbüşümü.... göğüslerim de kaşınmaya başladı 2 gündür...:18::18:
biz de senin haberlerine bayılıcaz canım...
zaten hep şaşırtıyosun bizi.. bakalım bu gidişinde ne mucizeylen dönücen...
sen bebeğin cinsiyetini de öğrenirsin gittiğinde bence bu gidişle
çok güzelmiş benim odama milimetrik hesapla mobilya sığdırdık o yüzden böyle şatafatlı değilde minimal ve foksiyonel bir ürün arıyorum o yüzden park yatak kurtarabilir beni
kızlar ben kötü oldum yaa stresten mi başka bir şeyden mi midemde bir kramp ve sortım göğsüm her yanım bir acayip kalp krizi geçircem diye korkuyom bir duş alıcam belki iyi gelirr...
ablacım ne olur böyl düşünme,başımızın üstünde yerin var,,, hem sen hepimizden tecrübelisin.. bizim sana ihtiyacımız var...
ne zman istersen bekleriz canım ablacım...
canım benim rüyan hayır olsun inşallah...
canını sıkan da her neyse sakın çok takma kafana,sen bana diyosun ya bebiş de üzülür diye... annesi üzülürse oğluşun da üzülür ama... sakın sıkma canını... anlatmak istersen her zaman dinleriz....
ben de dün gece karışık rüyalar gördüm,ablamla bi otobüsteyiz,bi arabaya çarpıyoruz.. bana bişey olmuyo sadece sarsılıyorum fena halde... sonra yanımda ablamın elini tutmaya çalışıyorum ona bişey oldu mu diye... orda uyandım korkudan...
fatmacım hoşgeldin aramıza... ahhhhh o rüyalar gerçek olsa keşke....
buarada herkeslere günaydın kızlar... nasılsınız bakalım.. biz biraz geç kaldık bugünn...... çünküüüüüüüüü bebişimizi görmeye gittik babasıyla....
maşallah boyumuz uzamış... 14+1günlük olmuş yavruşum... oturuyodu...bacaklarını atıyodu... 14.ve 15. haftalarda kasılma şeklinde hareket edermiş yani nasıl diyeyim bi anda yumuluyo bi anda açılıyo...suyuma baktı çok şükür normal... plasentada yerinde....onda da bi sorun yok...Allahım sana şükürler olsun
ama cinsiyetini göstermedi sıpam.. yan oturmuştu çünkü.. yan profilden gördük
sizler nasılsınzı bakalım...
2 hafta sonra tekrar çağırdı cinsiyet için... ilaç için elevite devam et yeter dedi..
bizdeki haberler böyle...
kızlar ben kötü oldum yaa stresten mi başka bir şeyden mi midemde bir kramp ve sortım göğsüm her yanım bir acayip kalp krizi geçircem diye korkuyom bir duş alıcam belki iyi gelirr...
kız 11+5 te cinsiyet görünür mü görünmez ki mecbur bekliycez 16. haftayı
olabilir kuzu senin için kullanışlı birşey olması lazım odana göre içine sinen birşey alırsın anammmm alışveriş günlerimiz gelsin artıkın yaaaaa
canımmm her ne olduysa seni epey üzmüş sakin olmaya çalış herşey olacağına varıyo ilk etapta bebişini ve kendini düşünmelisin bir duş al rahatla sonrada kafana hiçbişey takma kuzucummmm
ben de normal yatma zamanı diye bi kavram kalmadı artık. işten gel yemek yap ye sonrası allah kerimmmmesela dün hürremin sonunu hatırlamıyom, sonu demeyim de neresinde uyuduğumu hatırlamıyom. bi de dizi seyretçem diye, eşimi mutfağa gönderdim fener maçını seyretmeye. ben içerde dizi seyretcem diye uyu, oda maç seyretcem diye sandalyede pinekle
benimde göğüslerim çok kaşınıyo baktım ama hiç çatlak yok acaba gün boyunca sütyenin içinde duruyo diye mi kaşınıyor diye düşünmüştümm
normal şartlar da görünmez ama sen hep bi tık önde gidiyon ya ondan dedim.. mucize bebek iştekız 11+5 te cinsiyet görünür mü görünmez ki mecbur bekliycez 16. haftayı
olabilir kuzu senin için kullanışlı birşey olması lazım odana göre içine sinen birşey alırsın anammmm alışveriş günlerimiz gelsin artıkın yaaaaa
canımmm her ne olduysa seni epey üzmüş sakin olmaya çalış herşey olacağına varıyo ilk etapta bebişini ve kendini düşünmelisin bir duş al rahatla sonrada kafana hiçbişey takma kuzucummmm
ohhh maşallahhh bebişineee canım. koysana kıs bi resmini görelim yiğenimizi
beni soracak olursan bulantılardışında iyyim. bugün işlerim de hafifledi gibi azcık daha bi rahatladım
didemim belli bi aydan sonra omurilik hormonların etkisiyle, büyüyen rahmi ve bebeği taşımak için disklerin arasını açmaya hava yastığı gibi desteklemeye başlarmış. sırt arısı yaşayan bi hamiş arkadaşım anlattı bunu bana. içini sıkma sakın. normal bunlar. daha organların yanlara çekilecek, leğen kemiğin açılıp genişliyecek. vücudun özellikle kas ve iskelet sistemin yeniden şekilleniyor
kız benide gaza getirdin alalım alalım diye diye heveslenmeye başladımmm
normal şartlar da görünmez ama sen hep bi tık önde gidiyon ya ondan dedim.. mucize bebek işte
tamam canım biraz sonra tarar koyarım ama resimde çok belli olmuyo,karanlık çıkmış biraz...çok seçilmiyo...
yaaa ben zor duruyom yerimde heeeee
kız bende görüncek die sevinmeye başlamıştımmmmmdra cinsiyeti sorsam ayıp mı olur kiii
ya kızlar bişi sorcam sizeeee dr bize en son gittiğimizde bir dahaki gelişinizde 12. haftada yani dopler ile bakıcaz dediydi bebişe herzaman baktığından farklımı bakıcak biliyonuz mu? kalbini fln dinletcek o zamanda bize ya ben çok merak ediyorummmmmm
kız bende görüncek die sevinmeye başlamıştımmmmmdra cinsiyeti sorsam ayıp mı olur kiii
ya kızlar bişi sorcam sizeeee dr bize en son gittiğimizde bir dahaki gelişinizde 12. haftada yani dopler ile bakıcaz dediydi bebişe herzaman baktığından farklımı bakıcak biliyonuz mu? kalbini fln dinletcek o zamanda bize ya ben çok merak ediyorummmmmm
tatlım çıkıntısını görürse ve aşırı temkinli değilse bir tahmin attırabilir bence
ense ölçümü için farklı bir usg cihazı vardır belki , ama ben dopler denen şu detaylı bakıldığı zaman giriliyo diye biliyorum 20. haftadan sonra 4 tarama deniyo ya belki yanlış biliyom ama :44::44::44:
benim de bi kaç haftadır göbüş kaşınıyodu bişey yoktu,akşam baktım başlamış sanki...benimde göğüslerim çok kaşınıyo baktım ama hiç çatlak yok acaba gün boyunca sütyenin içinde duruyo diye mi kaşınıyor diye düşünmüştümm
fitoş çok güzel haberlerle gelmişin süpper keyifli bebişini sevsinler senin
ben aşırı uykuya düşmedim ama hamilelik öncesi gibi değilim yinede daha erken göçüyomnormalde yatsıyı bekliyom namazı kıldım deyip ilaç fitil derken saat 10 oluyo ve ben kaçar ama akşam ezan bitti dedim ki eşime ben azıcık uyuyum 9 da uyandır namaz kılcam , adam beni dürtmüş seslemiş anca tamam ya demişim sonra bir kalkarım ki saat 10 buçuk ne zor geldi namaz kılmak rabbim günah yazmasın sünnete uyup sünneti kılmadım .17: sonrada 1 saatte fazla uyumanın bedeli bütün sülale bizdeydi
bence sor... biz de 11+6da gitmiştik,benim aklıma gelmedi sormak,tam dr. bakarken eşim cinsiyeti belli olur mu dedi. dr da bi bakalım ded,.. baktı,bu haftalarda kesin söyleyemem ama kıza benziyo demişti... en azından tahminde bulunuzr belki...
dopler ultrason cihazının aynısı ama içeriği farklı. bebişinin olduğu yeri kare içine alıyo, hem bebekteki hem de plesentadaki kan akışına bakıyo. ekranda mavili kırmızılı harita gibi görüntüler görcen. sonrada ekranda bi çizgiyi bebeişinin kalbinin üzerine getirecek. hemen ekranın altında inişli çıkışlı ses dalgaları görünmeye başlıcak ve dışarıya ses verdiğinde pıt pıtları duyacaksınbenim gittiğim hastanede bölee
benim de bi kaç haftadır göbüş kaşınıyodu bişey yoktu,akşam baktım başlamış sanki...
senin kaşıntılar da habercisi olabilr canım.. yağlanmıyosan bence başla... gerçi ben 1 aydır kullanıyorum ama olacak olunca önüne geçilmiyo,benim annem de çok çatlak var.. bende de olur kanımca...en azından rahatlatsın diye nemlendiriyorum sürekli..
çok teşekkür ederim canım.. darısı sizlerin başına inşallah.. sizler de çok güzel aberlelrle gelin... topikcek sevinelim...
ben yemeğe gidiyom kıslar, inşallah güzel şyler vardır. Yoksa kuru ekmeğe veya sade çorbaya talim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?