- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.041
tut kendini bebişimmm canım ben sordum ama şaka ile karışık tabiki belli değil dedi doktorun keyfine göre bide çok merak ediyormuşsun gibi değilde bilmiyomuşun gibi sor bence doktorlar cinsiyeti çok merak edenlere kıl oluyor en azından benim doktorum öyle hani toplumda erkek egemenliği ve arzusu varya sanki millet ondan soruyormuş gibi geliyor
biz geçen hafta gittiğimizde aynı makine ile baktı dopler sanırım sesi duyuran özellik yinede bilmiyorum ama sallıyoda olabilirim
Merhaba Kızlar.
Dideme ne oldu, çok merak ettim...
yağlamıyorum yaa unutuyorum sürekli annemde hiç yok ama cilt ciltten farklı o yüzden çatlayabilirim krem alsam mı bilemedim kimisi işe yaramıyor diyor kimiside alın diyo
Teşekkürler cevap verdiğin için Fulya. Size iyi sohbetler.
bizde çok acıktık ama yemek hazır değilllll
abliş kızlar yemekte görmemişlerdir yazını senlende sohpet etmek istiyoruz ki biz nasılsın bugün nasıl hissediyosun kendniii
biz yedik geldikkkSizede olsun yarasın datlum
sağ ol canım, pek sohbet havasında değilim bugün. O yüzden öyle dedim. Eskiye az göz attım geldim. Midem bulanıyor o yüzden keyifsizim. Didem bir iyiyim deseydi çıkacaktım ama ses vermedi. Alooo nasılsın kuzum, ne oldu nazara mı geldin. Aman iyi ol. Iyiyim de de işime bakayım...ayrıca fulya benim kız 11+4 te cinsiyetini göstermişti. Seninki de görülebilir. Doktorun tecrübesine bağlı.
biz yedik geldikkkSizede olsun yarasın datlum
bende yedim yemeğimiiii
fuli sen 5 hafta sonraya mı gidiyon ben 8 haftanda gittin sanıyom ha
29 martta gittim kuzu 7+0 dı öyle hatırloyom remi yanımda değil orda yazarda hafta bazına gelirse 5 hafta oluyo düşün bana zaman nie geçmiyo
anladım tatlım ama 12 olmadan gitcen tam beş olmuyo tamam dayan az kalmış
evet 12 den 2 gün eksikYüzdüm yüzdüm kuyruğuna gelicemmmm şu haftasonu bi geçse bana zaman çabuk gecicekmiş gibi geliyo
biz de geldik. ekşi tarhana, konserve taze fasulye ve pişmemiş makarna vardı yemekte. azcık ondan azcık bundan yidim ama tam içime sinmedi. zaten bulanıyorum da, keyif almadım yani.
akşama istediğim şeyleri yapıcam doyururum kendi kendimi artık
ayyyyy bana zaman demeyinnnn. geçmiyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ayyyyy bana zaman demeyinnnn. geçmiyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ben 2 haftayı beklerdim de son 2 güne gelince bişey basıyo beni telaş heyecan karışık bişey
biz de geldik. ekşi tarhana, konserve taze fasulye ve pişmemiş makarna vardı yemekte. azcık ondan azcık bundan yidim ama tam içime sinmedi. zaten bulanıyorum da, keyif almadım yani.
akşama istediğim şeyleri yapıcam doyururum kendi kendimi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?