Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ben bimiyomuşum gibi derim cinsiyeti ne zaman belli olur die sansımıza artık

Merhaba Kızlar.
Dideme ne oldu, çok merak ettim...

ablam hoşgeldin didoşun canı bişeye sıkılmış ama demedi

yağlamıyorum yaa unutuyorum sürekli annemde hiç yok ama cilt ciltten farklı o yüzden çatlayabilirim krem alsam mı bilemedim kimisi işe yaramıyor diyor kimiside alın diyo

benim şimdiden iki üç küçük çatlağım var benim etim çok gevrek göğüslerimdede hafiften var ben harita gibi olucam eminim bundannn

abliş kızlar yemekte görmemişlerdir yazını senlende sohpet etmek istiyoruz ki biz nasılsın bugün nasıl hissediyosun kendniii

Sağ ol canım, pek sohbet havasında değilim bugün. O yüzden öyle dedim. Eskiye az göz attım geldim. Midem bulanıyor o yüzden keyifsizim. Didem bir iyiyim deseydi çıkacaktım ama ses vermedi. Alooo nasılsın kuzum, ne oldu nazara mı geldin. Aman iyi ol. İyiyim de de işime bakayım...Ayrıca Fulya benim kız 11+4 te cinsiyetini göstermişti. Seninki de görülebilir. Doktorun tecrübesine bağlı.

biz yedik geldikkk Sizede olsun yarasın datlum

açlıktan gözüm dönüş gibiydi yedim geldim birazdan rahatlarımmmm allah kimseyi aç bırakmasınnnn açlıkla sınamasınnnn aminn...

ablacım dikkat et kendine gelir birazdan didoş ama duştan sonra uyku molası vermesse bizde yemek yedik geldik şükür bügünde doyduk

abla dra bi çıtlatırım söylerse söyler artık çok özledim kuzumu en son 7+0 da gördüm

biz de geldik. ekşi tarhana, konserve taze fasulye ve pişmemiş makarna vardı yemekte. azcık ondan azcık bundan yidim ama tam içime sinmedi. zaten bulanıyorum da, keyif almadım yani.
akşama istediğim şeyleri yapıcam doyururum kendi kendimi artık

canım en güzeli akşam doyurursun karnını işte bulanırken yemek kabus gibi

ayyyyy bana zaman demeyinnnn. geçmiyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

kız ben bebişimi 3 haftadır görmüyom dahanda 1.5 hafta varrrrrrr

kıslar ben de hala ara ara adet olcakmışım gibi bikaç saniye süren ağrılar oluyo karnımda. bel ağrım geçti ama bu geçmedi. günde 1-2 kere yokluyo. merak ediyom ben de :44:

sen dolabında bişiler bulundur işyerinde peynirin filan olsun zeytinin ekmekle yersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…