- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.061
kıslar ben de hala ara ara adet olcakmışım gibi bikaç saniye süren ağrılar oluyo karnımda. Bel ağrım geçti ama bu geçmedi. Günde 1-2 kere yokluyo. Merak ediyom ben de :44:
ama sen kalp atışlarını duydun bebeişini gördün fulim. benim asıl stres kaynağım bucanım en güzeli akşam doyurursun karnını işte bulanırken yemek kabus gibi
kız ben bebişimi 3 haftadır görmüyom dahanda 1.5 hafta varrrrrrr
ayy iki gün kalsa keşke doğumaaaaa
oluyo kuzum o hepimizde bende hala oluyo heleki bazen gaz sancısı vuruyo aklım çıkıyo ayırt edene kadar
bu arada kızlar şefim bebeğimm için don almış don giyip donansın diye ilk donunu almak önemliymişş
erkek donu almış içine öyle doğmuşşşş
a ben bilmiyodum bunu. o zaman ben ilk alışverişte don alayım kuzucuğuma. donansın.
don derken iç çamaşırı mı yoksa alt, pantolon mu
ama sen kalp atışlarını duydun bebeişini gördün fulim. benim asıl stres kaynağım buo yüzden zaman geçmiyor. şeytan diyo arada git başka dr. bi göster. yinede tututyom kendimi. vardır bizimkinin bi bildiği ondan 2 hafta bekletiyodur diyom
ay yooookkk ben daha istemem..hamişliğimin balayını yaşayım azcık. nazını cazını yapayım
şimdi yemekte hamiş arkadaşla birlikte yanyanaydık. 34 haftalık şu an. yemekten sonra karnı bi oynamaya başladı hayret edersiniz ama. sanki göbüşünde deprem oluyo öle sarsılıyor. elimi koydum yavrum nasıl tekmeliyokıyafetinin üzerinde bi bi taraftan bi öbür taraftan pıtlatıp duruyo çok güzel bi şey yaaa öle bi mucizeyi içinde hissetmek...
bu arada kızlar şefim bebeğimm için don almış don giyip donansın diye ilk donunu almak önemliymişş
erkek donu almış içine öyle doğmuşşşş
ayy iki gün kalsa keşke doğumaaaaa
yok canım o kadarda değil daha göbüş büyütüp gerinerek gezcem tekmeler yiycem kocişimin elini karnıma koyup onada hissettircem özeti acelem yok
uyyy daha onları hissedicez değilmi yirim yirim onlarıııı sende stres yapma bebeğim herşey yolunda allahın izniye
ooohhh paşanın donu gelmiş demeekkkkdonansın çeyizleri inşallahhhhh yerim onun totosunu
ilk kez bişeyi oldu bebişimin
o değilde hepimiz peşpeşe yasayacağız herşeyiii tam bi aile gibi
ay gaz sancısını ayırt ediyom fulim taa boşluğuma kadar vuruyo.
bu arada irem sen mi demiştin kivi iyi geliyor diye. gerçekten kivi biraz hareket katıyobiraz da olsa rahatlatıyor. evi kivi tarlasına çevircem yakındır.
hamiş arkadaş da diyo ki. bi kaç hafta sonra kiviye bağışıklık kazanır bağırsakların, başka hareketlendirici bi yiyecek bulman gerekir diyo. kiviyle aşkımız devam etse iyi aslında. ekşi ekşi bulantımı da alıyo
kızlar arada rahmim zongluyo genişlemeye çalışıyo ya ona bağlıyorum ben ondan değilmi :44::44:
o zaman gazınada da faydası olur bir makarna salatası yap akşam, aşırıya kaçmadan normalden az fazla kimyon at , bir bundan bir kiviben kiviyi canım istediğinden yedim sıkıntım yok ama ekstradan rahatlatınca keşfetmiştim bende bayılıyom ekşi ekşi birazdan zulamdan yiycem birde armuta taktım
az önce tubişe normal diyon sonra çeviriyon mikrifonu kendine garipleşiyon noluyonuz len herşey normal kızdırmayın beni büyüyo bebek orda oyuncak değil yer açacak canınızda yanacak azıcık , tabi ben hariç la bende niye kasılma olmuyo
DEVAMI GELİR ANNESİİİİİ BİSSÜÜÜRRRÜÜ CİCİSİ OLUR BEBİŞİNİNNNN
senin için geniş anacımmmbiz çıtı pıtı hanımlar içimiz dar anca genişliyoz
ay öğlenki makarnadan midem bulandı ya hiç makarna istemiyo canım. sen makarna salatasına neler koyuyon de bakem bana. mayonez koymuyom demiben de bi tarif var. makarna, mayonez, süzme yourt, sarımsak, mısır ve köz biber var içinde
akşama fırında kuru köfte ve patates kızartıcam baharatlıyanına da koca bardak ayran tamamdır
yaaa fulimmm power türk güzel çalmıyor beya hiçç. şöle bizim şarkı çıksa da eylensek azcuk. Iş de yok şu an bayılcam esnemekten.
o zaman gazınada da faydası olur bir makarna salatası yap akşam, aşırıya kaçmadan normalden az fazla kimyon at , bir bundan bir kiviBen kiviyi canım istediğinden yedim sıkıntım yok ama ekstradan rahatlatınca keşfetmiştim Bende bayılıyom ekşi ekşi birazdan zulamdan yiycem birde armuta taktım
Az önce tubişe normal diyon sonra çeviriyon mikrifonu kendine garipleşiyon noluyonuz len herşey normal kızdırmayın beni büyüyo bebek orda oyuncak değil yer açacak canınızda yanacak azıcık , tabi ben hariç la bende niye kasılma olmuyo
senin için geniş anacımmmBiz çıtı pıtı hanımlar Içimiz dar anca genişliyoz
Ay öğlenki makarnadan midem bulandı ya hiç makarna istemiyo canım. Sen makarna salatasına neler koyuyon de bakem bana. Mayonez koymuyom demiBen de bi tarif var. Makarna, mayonez, süzme yourt, sarımsak, mısır ve köz biber var içinde
Akşama fırında kuru köfte ve patates kızartıcam baharatlıYanına da koca bardak ayran tamamdır
bende şifonyer baktım şimdi fiyatlar ii beğendim ama görerek alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?