Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kıslar ben de hala ara ara adet olcakmışım gibi bikaç saniye süren ağrılar oluyo karnımda. Bel ağrım geçti ama bu geçmedi. Günde 1-2 kere yokluyo. Merak ediyom ben de :44:

oluyo kuzum o hepimizde bende hala oluyo heleki bazen gaz sancısı vuruyo aklım çıkıyo ayırt edene kadar

Son düzenleme:
canım en güzeli akşam doyurursun karnını işte bulanırken yemek kabus gibi

kız ben bebişimi 3 haftadır görmüyom dahanda 1.5 hafta varrrrrrr
ama sen kalp atışlarını duydun bebeişini gördün fulim. benim asıl stres kaynağım bu o yüzden zaman geçmiyor. şeytan diyo arada git başka dr. bi göster. yinede tututyom kendimi. vardır bizimkinin bi bildiği ondan 2 hafta bekletiyodur diyom

ayy iki gün kalsa keşke doğumaaaaa

ay yooookkk ben daha istemem..hamişliğimin balayını yaşayım azcık. nazını cazını yapayım
şimdi yemekte hamiş arkadaşla birlikte yanyanaydık. 34 haftalık şu an. yemekten sonra karnı bi oynamaya başladı hayret edersiniz ama. sanki göbüşünde deprem oluyo öle sarsılıyor. elimi koydum yavrum nasıl tekmeliyo kıyafetinin üzerinde bi bi taraftan bi öbür taraftan pıtlatıp duruyo çok güzel bi şey yaaa öle bi mucizeyi içinde hissetmek...

bu arada kızlar şefim bebeğimm için don almış don giyip donansın diye ilk donunu almak önemliymişş

erkek donu almış içine öyle doğmuşşşş

oluyo kuzum o hepimizde bende hala oluyo heleki bazen gaz sancısı vuruyo aklım çıkıyo ayırt edene kadar

ay gaz sancısını ayırt ediyom fulim taa boşluğuma kadar vuruyo.
bu arada irem sen mi demiştin kivi iyi geliyor diye. gerçekten kivi biraz hareket katıyo biraz da olsa rahatlatıyor. evi kivi tarlasına çevircem yakındır.
hamiş arkadaş da diyo ki. bi kaç hafta sonra kiviye bağışıklık kazanır bağırsakların, başka hareketlendirici bi yiyecek bulman gerekir diyo. kiviyle aşkımız devam etse iyi aslında. ekşi ekşi bulantımı da alıyo

bu arada kızlar şefim bebeğimm için don almış don giyip donansın diye ilk donunu almak önemliymişş

a ben bilmiyodum bunu. o zaman ben ilk alışverişte don alayım kuzucuğuma. donansın.
don derken iç çamaşırı mı yoksa alt, pantolon mu

uyyy daha onları hissedicez değilmi yirim yirim onlarıııı sende stres yapma bebeğim herşey yolunda allahın izniye

ooohhh paşanın donu gelmiş demeekkkk donansın çeyizleri inşallahhhhh yerim onun totosunu

o zaman gazınada da faydası olur bir makarna salatası yap akşam, aşırıya kaçmadan normalden az fazla kimyon at , bir bundan bir kivi ben kiviyi canım istediğinden yedim sıkıntım yok ama ekstradan rahatlatınca keşfetmiştim bende bayılıyom ekşi ekşi birazdan zulamdan yiycem birde armuta taktım
kızlar arada rahmim zongluyo genişlemeye çalışıyo ya ona bağlıyorum ben ondan değilmi :44::44:

az önce tubişe normal diyon sonra çeviriyon mikrifonu kendine garipleşiyon noluyonuz len herşey normal kızdırmayın beni büyüyo bebek orda oyuncak değil yer açacak canınızda yanacak azıcık , tabi ben hariç la bende niye kasılma olmuyo

senin için geniş anacımmm biz çıtı pıtı hanımlar içimiz dar anca genişliyoz
ay öğlenki makarnadan midem bulandı ya hiç makarna istemiyo canım. sen makarna salatasına neler koyuyon de bakem bana. mayonez koymuyom demi ben de bi tarif var. makarna, mayonez, süzme yourt, sarımsak, mısır ve köz biber var içinde
akşama fırında kuru köfte ve patates kızartıcam baharatlı yanına da koca bardak ayran tamamdır

mayanoz varda benim evde ketcap mayonez olmaz ondan koyamıyom makarnayı haşlayıp hazır garnitürü yıkayıp az dere otu baharat koyuyom yoğurda harmanlıyom ben becerikli değil tembel ama pratik gacıyım canım yiyeceklerine kimyon koyarsan sana faydası olur ben makarna salatasına kimyon koyduğum için o geldi aklıma , ama sen folik asit zengini kısırına koy da ye koyabildiğine kat ama aşırıya kaçma, bu arada kızlar hepinize diyorum kimyonlu yiyecekler tüketmeniz ilerde sütünüzle bebişinize geçeceğinden onun gaz sorununada fayda edecek bilginize doğumdan sonra kesin hatırlayın bu dediğimi

yaaa fulimmm power türk güzel çalmıyor beya hiçç. şöle bizim şarkı çıksa da eylensek azcuk. Iş de yok şu an bayılcam esnemekten.

ben daha açmadım bugün radyoyu bebekim du acım

ahahahahah haklısın beyaaaa çekiceksin sen bizim nazımızı belirtisiz gacı olaraktan

oohhh yarasınnnn ben az önce eşime dedim dısardan bişi istedim ama kendine söyle dedim 1,5 olsn bucuğu bizim dedim söylemiş onuyedimde geldim anam beni doğuma vinçlen götürürler böyle olursam ben

birileri burda agrılardan bahsetmiş yaaawww benım hala bel agrım kasık agrım var bu bebiş 9 ay süründürcek benı sanırımo saglıklı olsun da anneciği katlanır her türlü acıya agrıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…