- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.081
ben daha açmadım bugün radyoyu bebekim du acım
ahahahahah haklısın beyaaaa çekiceksin sen bizim nazımızı belirtisiz gacı olaraktan
oohhh yarasınnnn ben az önce eşime dedim dısardan bişi istedim ama kendine söyle dedim 1,5 olsn bucuğu bizim dedim söylemiş onuyedimde geldim anam beni doğuma vinçlen götürürler böyle olursam ben
mayanoz varda benim evde ketcap mayonez olmaz ondan koyamıyommakarnayı haşlayıp hazır garnitürü yıkayıp az dere otu baharat koyuyom yoğurda harmanlıyom ben becerikli değil tembel ama pratik gacıyım canım yiyeceklerine kimyon koyarsan sana faydası olur ben makarna salatasına kimyon koyduğum için o geldi aklıma , ama sen folik asit zengini kısırına koy da ye koyabildiğine kat ama aşırıya kaçma, bu arada kızlar hepinize diyorum kimyonlu yiyecekler tüketmeniz ilerde sütünüzle bebişinize geçeceğinden onun gaz sorununada fayda edecek bilginize doğumdan sonra kesin hatırlayın bu dediğimi
kimyonu ben de severim, hoşuma gider çok. akşamki köftemin içine de koydum zaten. özellikle et yemeklerinde ve kısırda, mercimek köftesinde bayılırım.
kızlar ben geldimmm napıyosunuzz be yaa :))
geçmişi birazcık okudum da beni merak edenlere bana moral verenlere hepinize teşekkür ederim... bir duş aldımm biraz rahatladım kızlar sonra giyindim süslendim dışarı çıktım boş boş dolaştımm bir kaç mağaza gezdim alışveriş yapayım dedim ama hiç güzel bir şey bulamadımbiraz oturdum parktaa ve geldimm birazcık açıldımm ama sorun tabiki halloolmuş değil ve olmayacakta ben kendimi üzsem de assam da kessem de benim dediğim olmayacak o yüzden boşverdimmm çekirdek çitleyip oyun oynuyorum
sizler naptınızzz??
kuzucum kimyonu tadımlık koy fazlası zararlı ilk 3 ay ama iremin dediği gibi gaza bire bir
ne yapalım beyaaa seni merak ediyoz beyaaa
ohhh için açılmış biraz bebişiim. sıkıntın ne bilmiyorum ama bazen oluruna bırakmak iyidir.
ben uyukluyorum, yazmayı bıraksam kafam masada içim geçicek
sen evi dğiştirmek istiyodun, fikir almıştın bizden. ne yaptın. düzene koydun mu
ha haa seninki çocuk acıktı dadı beslendi hesabı olmuş, oh afiyet olsun bacımmm...
Benim doktor 1 hafta arayla bile gitsen hemen ilk önce tartar, tansiyona bakar. Bi de dijital tartısı gram şaşmıyor vallaaFazla alanı da ablacım ne yaptın sen diye fırçalıyomuşş :18::18::18::18:
Ben de fırçalana fırçalana tertemiz giderim artık doğuma
kızlar ben geldimmm napıyosunuzz be yaa :))
geçmişi birazcık okudum da beni merak edenlere bana moral verenlere hepinize teşekkür ederim... Bir duş aldımm biraz rahatladım kızlar sonra giyindim süslendim dışarı çıktım boş boş dolaştımm bir kaç mağaza gezdim alışveriş yapayım dedim ama hiç güzel bir şey bulamadımBiraz oturdum parktaa ve geldimm birazcık açıldımm ama sorun tabiki halloolmuş değil ve olmayacakta ben kendimi üzsem de assam da kessem de benim dediğim olmayacak o yüzden boşverdimmm çekirdek çitleyip oyun oynuyorum
Sizler naptınızzz??
onun için diyorum tatlım aşırıya kaçma diye ama normal alımda sakıncalı değil maydonoz gibi değil bildiğim , yemeklerde alınabilir deniyo .....hııı ben bilmiyodum. ilk 3 ay maydonoz, dere otu ve keten tohumunu duymuştum da bunu duymamıştım. kimyon baskın bi baharat zaten çok koymuyomda, sık sık tüketmeyim bali...
valla öyle böyle dediğin gibi fırça yiye yiye gidicez doğuma nabım bugün bulantım yok habre midem kazınıyo
didoşum iyi etmişsin güzelimmmm kendini harap etme oluruna bırak su yolunu bulur misali sıkma tatlı canını bitanem benimmm
hııı ben bilmiyodum. ilk 3 ay maydonoz, dere otu ve keten tohumunu duymuştum da bunu duymamıştım. kimyon baskın bi baharat zaten çok koymuyomda, sık sık tüketmeyim bali...
bu boğazla bende size yetişcemm kilo bakımından
artık herseyin lastiği sıkıyor cok ceksem iğrenç bir görüntü oluyor belimden düşürsem popom üşüyor şu ara dönem sıkıntılı yahuuuaz yukarı cıksa kuzucugum rahatlıcm valla
artık herseyin lastiği sıkıyor cok ceksem iğrenç bir görüntü oluyor belimden düşürsem popom üşüyor şu ara dönem sıkıntılı yahuuuaz yukarı cıksa kuzucugum rahatlıcm valla
kuzu sen dal gibisin ne kadar yesende ben gibi olaman
uyyyyy yerler onuuuu sıkma annesi kuzumuuuu ben hamiş pant giyiorum vallaaaa bol bol ohhhhh
hamile pantolonu çok rahat gerçekten bende giyiyorum tek pantolonum şu anlık :)
yok kuzum bende dısarda hamiş ürünleri kullanıyorumda evdeki eşofman çamaşır vs. Bunlar bugünlerde zorluyo benihalbuki daha 1 kg aldm bide sanki sırtım belim falan genişlemeye basladı galıba bu da kızce
yazlık keten hamiş pantolonlarından alcm 3-4 tane ferah ferah giyerim yaza
selam kızlar nasılsınız bakalım.. Benim pembe akıntılardan sonra adetim teşrif etti sonunda dün doktora gittim ikinci kutu ilacıma başladım ne olur dua edin bu ay olsun artık hayırlısı ile.. Doktor cok kafamıza takıyoruz diye fırça attıBiraz doğal akışına bırakın dedi . Bak bu ay kendin adet olmuşsun adet olabildiğine göre yumurtluyosun yumurtladıgın taktirde hamile kalmaman için hiç bir sebeb yok sadece doğal olun şartlandırmayın kendinizi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?