Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ha haa seninki çocuk acıktı dadı beslendi hesabı olmuş, oh afiyet olsun bacımmm...
benim doktor 1 hafta arayla bile gitsen hemen ilk önce tartar, tansiyona bakar. bi de dijital tartısı gram şaşmıyor vallaa fazla alanı da ablacım ne yaptın sen diye fırçalıyomuşş :18::18::18::18:
ben de fırçalana fırçalana tertemiz giderim artık doğuma

kızlar ben geldimmm napıyosunuzz be yaa :))

geçmişi birazcık okudum da beni merak edenlere bana moral verenlere hepinize teşekkür ederim... bir duş aldımm biraz rahatladım kızlar sonra giyindim süslendim dışarı çıktım boş boş dolaştımm bir kaç mağaza gezdim alışveriş yapayım dedim ama hiç güzel bir şey bulamadım biraz oturdum parktaa ve geldimm birazcık açıldımm ama sorun tabiki halloolmuş değil ve olmayacakta ben kendimi üzsem de assam da kessem de benim dediğim olmayacak o yüzden boşverdimmm çekirdek çitleyip oyun oynuyorum

sizler naptınızzz??

kimyonu ben de severim, hoşuma gider çok. akşamki köftemin içine de koydum zaten. özellikle et yemeklerinde ve kısırda, mercimek köftesinde bayılırım.

ne yapalım beyaaa seni merak ediyoz beyaaa
ohhh için açılmış biraz bebişiim. sıkıntın ne bilmiyorum ama bazen oluruna bırakmak iyidir.
ben uyukluyorum, yazmayı bıraksam kafam masada içim geçicek
sen evi dğiştirmek istiyodun, fikir almıştın bizden. ne yaptın. düzene koydun mu

dur kız uyumaa iki laflayım burda da biraz daha açılayım sizi kimyoncular siziii

evi henüz değiştirmedim canım ama şöyle yaptıkkkoltuk örtülerimi krem rengi koltuklarıma örttüm pek de güzel oldu hem de kaymıyor ve salonda oturuyoruz yazın bu oda daha serin oluyor.. hazirandaki memur alımını bekleyeceğiz eğer atanırsam boya badana yapmayacam evi de değiştirmeyecem ama atanamazsam boya badana ve odaların yerleri değişecek

valla öyle böyle dediğin gibi fırça yiye yiye gidicez doğuma nabım bugün bulantım yok habre midem kazınıyo

didoşum iyi etmişsin güzelimmmm kendini harap etme oluruna bırak su yolunu bulur misali sıkma tatlı canını bitanem benimmm

hııı ben bilmiyodum. ilk 3 ay maydonoz, dere otu ve keten tohumunu duymuştum da bunu duymamıştım. kimyon baskın bi baharat zaten çok koymuyomda, sık sık tüketmeyim bali...
onun için diyorum tatlım aşırıya kaçma diye ama normal alımda sakıncalı değil maydonoz gibi değil bildiğim , yemeklerde alınabilir deniyo .....

bu boğazla bende size yetişcemm kilo bakımından

artık herseyin lastiği sıkıyor cok ceksem iğrenç bir görüntü oluyor belimden düşürsem popom üşüyor şu ara dönem sıkıntılı yahuuuaz yukarı cıksa kuzucugum rahatlıcm valla

bu boğazla bende size yetişcemm kilo bakımından

kuzu sen dal gibisin ne kadar yesende ben gibi olaman

artık herseyin lastiği sıkıyor cok ceksem iğrenç bir görüntü oluyor belimden düşürsem popom üşüyor şu ara dönem sıkıntılı yahuuuaz yukarı cıksa kuzucugum rahatlıcm valla

uyyyyy yerler onuuuu sıkma annesi kuzumuuuu ben hamiş pant giyiorum vallaaaa bol bol ohhhhh

hamile pantolonu çok rahat gerçekten bende giyiyorum tek pantolonum şu anlık :)

kuzu sen dal gibisin ne kadar yesende ben gibi olaman

uyyyyy yerler onuuuu sıkma annesi kuzumuuuu ben hamiş pant giyiorum vallaaaa bol bol ohhhhh

yok kuzum bende dısarda hamiş ürünleri kullanıyorumda evdeki eşofman çamaşır vs. bunlar bugünlerde zorluyo benihalbuki daha 1 kg aldmbide sanki sırtım belim falan genişlemeye basladı galıba bu da kızce

selam kızlar nasılsınız bakalım.. benim pembe akıntılardan sonra adetim teşrif etti sonunda dün doktora gittim ikinci kutu ilacıma başladım ne olur dua edin bu ay olsun artık hayırlısı ile.. doktor cok kafamıza takıyoruz diye fırça attı biraz doğal akışına bırakın dedi . bak bu ay kendin adet olmuşsun adet olabildiğine göre yumurtluyosun yumurtladıgın taktirde hamile kalmaman için hiç bir sebeb yok sadece doğal olun şartlandırmayın kendinizi dedi

canım benim dualarımız seninle bitanem drunda dediği gibi biraz rahatlamaya çalışın bakalım inşallah rabbim ol der bizde müjdeni alırız bitanem benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…