- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.101
tabi sen tecrubelisin ne gelicek anlıyosun hemen
selam kızlar nasılsınız bakalım.. benim pembe akıntılardan sonra adetim teşrif etti sonunda dün doktora gittim ikinci kutu ilacıma başladım ne olur dua edin bu ay olsun artık hayırlısı ile.. doktor cok kafamıza takıyoruz diye fırça attıbiraz doğal akışına bırakın dedi . bak bu ay kendin adet olmuşsun adet olabildiğine göre yumurtluyosun yumurtladıgın taktirde hamile kalmaman için hiç bir sebeb yok sadece doğal olun şartlandırmayın kendinizi dedi
bi rahat olabilsek zaten sorun kalmıcaz ama suç bizde nasıl bir öz güven varsacanım benim dualarımız seninle bitanem drunda dediği gibi biraz rahatlamaya çalışın bakalım inşallah rabbim ol der bizde müjdeni alırız bitanem benimmm
bi rahat olabilsek zaten sorun kalmıcaz ama suç bizde nasıl bir öz güven varsaIlk geceden hamile kalcam ben diyordum. Kendimizi ona okadar inandırmışız ki olmadıkca kafamıa daha çok takılıyor :d
kızlarr geldi benim kırmıızılar sonuçta ben de bu ay sıkı çalışmalara başlıyorum artık yupppiiiiiiiiiiii... Heyecanımı sizinle burdan paylaşcam inşaallah kısa zamanda benim oğluşumun da bi kardeşi olurrr öpüyorum sizleriiii
kız senin kızçen küçük değil mi diğer hamileliğinde ki kıyafetlerini hemen elden mi çıkardın müsrif karı
inşallah kuzum ben sakinliyorum bu sefer benim herif panik oluyo denge kuramadık bir türlüsakin bitanemm biz neremizi yırtsakta bebiş kendi istediği zaman geliyor rabbim kondursun göbüşüne bu ay meleğini dualarımız hep isteyen arkadaşlarımız için sen sağlıklı bi kadınsın inanıyorum ki fazla beklemeyeceksin allahın izniyle halayını çekicez kuzummmm
hadi gazanız mubarek olsunnn bambummmmm
kızlar ben geldimmm napıyosunuzz be yaa :))
geçmişi birazcık okudum da beni merak edenlere bana moral verenlere hepinize teşekkür ederim... bir duş aldımm biraz rahatladım kızlar sonra giyindim süslendim dışarı çıktım boş boş dolaştımm bir kaç mağaza gezdim alışveriş yapayım dedim ama hiç güzel bir şey bulamadımbiraz oturdum parktaa ve geldimm birazcık açıldımm ama sorun tabiki halloolmuş değil ve olmayacakta ben kendimi üzsem de assam da kessem de benim dediğim olmayacak o yüzden boşverdimmm çekirdek çitleyip oyun oynuyorum
sizler naptınızzz??
öyle bebişimde kızcemde yaz aylarında ilk üç ayımı yasamaktaydm hamiş kıyafetlerim hep kız trendine göreama bunda hamişliğimin cogu yaz ve sonbaharda olcagından ince bişeyler sart elbise fln bide siz son aylara bir gelinde yangın var diye kendinizi gece yarıları sokaklara atacaksnz ben ocak ayında balkonda oturdugumu bilirim ates basmasından dolayı
canım ne oldu neden canın sıkkkın.. takmamaya çalış kafana her ne ise
eşimle araımzda bir mesele var da yine gündeme geldi ona canım sıkıldıı bir de duygusallık malum böyle oldum işte :)
seninde kırmızılar hayırlı olsun canım arkasından da bebiş gelsin innşallah hemen :)
ayyyyyyy inşaallah canımm.. nedense senin yazdıklarını okuyunca benim aklıma isim muhabbeti mi yoksa dedim ben eşimle çok kavga etmiştim hamileyken nedense bana onu hatırlattı ben de eşime sinirlendim bi annn:26::26: sıkıntı ne bilmem ama umarım kısa zamanda çözersinizz canımmmmmmm
ayy canım isim muahabbeti de ayrı bir olay oluyor zatenn de ona karar verdik çok şükür iki isim olayı çözüm oldu. bunda da iştee ya aramız bozulacak ben dediğimi yapacam ya da onun dediği olacak ben içime atacam öyle bir durum işteee ama Allah büyük benim gönlümdekinin ollması içn bir çare bir çözüm sunar bize inşallah. geçen sene de aynı olay olmuştu ve Allah gönlüme göre vermişti benim bunda da öyle olur inşallah
inşallah kuzum ben sakinliyorum bu sefer benim herif panik oluyo denge kuramadık bir türlü
ayyyyyyy heyecan yaptım daha adetin ilk gününden hem de
inşaallah canım biz de iki isimle çözdük hiç istemeye istemeye ama yine de benim istediğim isim kullanılıyo. arada bi aklıma geldikçe kavga ediyorum halabi hamile kalayım ağzını açtırmıcam isim konusundaaa
ayy canım isim muahabbeti de ayrı bir olay oluyor zatenn de ona karar verdik çok şükür iki isim olayı çözüm oldu. bunda da iştee ya aramız bozulacak ben dediğimi yapacam ya da onun dediği olacak ben içime atacam öyle bir durum işteee ama Allah büyük benim gönlümdekinin ollması içn bir çare bir çözüm sunar bize inşallah. geçen sene de aynı olay olmuştu ve Allah gönlüme göre vermişti benim bunda da öyle olur inşallah
orta yolu bulmak lazım biran önce ödev mayetine getirmeyin o işi accıııkkk keyfinize takılın bak nasıl geliyor
kızzzz bu gazla ay sonuna patlatırsın sen bombayııı
isim neye karar verdinizki??? merak ettim ba. ben de şimdiden düşünüyorum bi hamile kalayım söylicem kız olursa bu erkeke olursa bu diye
walla inşaallah çok da gaza gelmeyeyim de olmazsa hayal kırıklığı olmasın gerçi ilk deneme olacak daha ama kısmet bakalımmm
ismimiz hasan umut olacak . kız olsa esen olacaktı ona karışan yoktu oğlan olunca kıymete bindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?