Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım benim kafana takma gelir o sıpaa biraz rahat takılıln bu ay Allahın izni ile gelecek o bebeiş

canım benim dualarımız seninle bitanem drunda dediği gibi biraz rahatlamaya çalışın bakalım inşallah rabbim ol der bizde müjdeni alırız bitanem benimmm
bi rahat olabilsek zaten sorun kalmıcaz ama suç bizde nasıl bir öz güven varsa ilk geceden hamile kalcam ben diyordum. kendimizi ona okadar inandırmışız ki olmadıkca kafamıa daha çok takılıyor

kızlarr geldi benim kırmıızılar sonuçta ben de bu ay sıkı çalışmalara başlıyorum artık yupppiiiiiiiiiiii... heyecanımı sizinle burdan paylaşcam inşaallah kısa zamanda benim oğluşumun da bi kardeşi olurrr öpüyorum sizleriiii

bi rahat olabilsek zaten sorun kalmıcaz ama suç bizde nasıl bir öz güven varsa Ilk geceden hamile kalcam ben diyordum. Kendimizi ona okadar inandırmışız ki olmadıkca kafamıa daha çok takılıyor :d

sakin bitanemm biz neremizi yırtsakta bebiş kendi istediği zaman geliyor rabbim kondursun göbüşüne bu ay meleğini dualarımız hep isteyen arkadaşlarımız için sen sağlıklı bi kadınsın inanıyorum ki fazla beklemeyeceksin allahın izniyle halayını çekicez kuzummmm

hadi gazanız mubarek olsunnn bambummmmm

kız senin kızçen küçük değil mi diğer hamileliğinde ki kıyafetlerini hemen elden mi çıkardın müsrif karı

öyle bebişimde kızcemde yaz aylarında ilk üç ayımı yasamaktaydm hamiş kıyafetlerim hep kız trendine göreama bunda hamişliğimin cogu yaz ve sonbaharda olcagından ince bişeyler sart elbise flnbide siz son aylara bir gelinde yangın var diye kendinizi gece yarıları sokaklara atacaksnz ben ocak ayında balkonda oturdugumu bilirim ates basmasından dolayı

inşallah kuzum ben sakinliyorum bu sefer benim herif panik oluyo denge kuramadık bir türlü

canım ne oldu neden canın sıkkkın.. takmamaya çalış kafana her ne ise

ya birde o durum var demi, bebiş içinde o geçerli oluyomuş, iş yerinde bir kız var ilki baharda doğdu bu yazın o yüzden kıyafetler denk gelmiyo

canım ne oldu neden canın sıkkkın.. takmamaya çalış kafana her ne ise

eşimle araımzda bir mesele var da yine gündeme geldi ona canım sıkıldıı bir de duygusallık malum böyle oldum işte :)

seninde kırmızılar hayırlı olsun canım arkasından da bebiş gelsin innşallah hemen :)

ayyyyyyy inşaallah canımm.. nedense senin yazdıklarını okuyunca benim aklıma isim muhabbeti mi yoksa dedim ben eşimle çok kavga etmiştim hamileyken nedense bana onu hatırlattı ben de eşime sinirlendim bi annn:26::26: sıkıntı ne bilmem ama umarım kısa zamanda çözersinizz canımmmmmmm

ayy canım isim muahabbeti de ayrı bir olay oluyor zatenn de ona karar verdik çok şükür iki isim olayı çözüm oldu. bunda da iştee ya aramız bozulacak ben dediğimi yapacam ya da onun dediği olacak ben içime atacam öyle bir durum işteee ama Allah büyük benim gönlümdekinin ollması içn bir çare bir çözüm sunar bize inşallah. geçen sene de aynı olay olmuştu ve Allah gönlüme göre vermişti benim bunda da öyle olur inşallah

inşaallah canım biz de iki isimle çözdük hiç istemeye istemeye ama yine de benim istediğim isim kullanılıyo. arada bi aklıma geldikçe kavga ediyorum hala bi hamile kalayım ağzını açtırmıcam isim konusundaaa

inşallah kuzum ben sakinliyorum bu sefer benim herif panik oluyo denge kuramadık bir türlü

orta yolu bulmak lazım biran önce ödev mayetine getirmeyin o işi accıııkkk keyfinize takılın bak nasıl geliyor

ayyyyyyy heyecan yaptım daha adetin ilk gününden hem de

kızzzz bu gazla ay sonuna patlatırsın sen bombayııı

Bende pek istemiyordum ama büyük baskısı oldu bizde biraz da o yüzden mecbur kaldım. bende kendi koyduğum ismi genelde söylerim heralde. İçimde ukte kaldı kalmadı desem yalan olur ama ikinci bebekte artık kimseyi karıştırtmam inşallah.
inşallah seninde ikinci de istediğin gibi olur her şey

isim neye karar verdinizki??? merak ettim ba. ben de şimdiden düşünüyorum bi hamile kalayım söylicem kız olursa bu erkeke olursa bu diye
orta yolu bulmak lazım biran önce ödev mayetine getirmeyin o işi accıııkkk keyfinize takılın bak nasıl geliyor

kızzzz bu gazla ay sonuna patlatırsın sen bombayııı

walla inşaallah çok da gaza gelmeyeyim de olmazsa hayal kırıklığı olmasın gerçi ilk deneme olacak daha ama kısmet bakalımmm

ismimiz hasan umut olacak . kız olsa esen olacaktı ona karışan yoktu oğlan olunca kıymete bindi

ismimiz hasan umut olacak . kız olsa esen olacaktı ona karışan yoktu oğlan olunca kıymete bindi

adıyla sağlıkla büyüsün inşaallah.. ben inat edip eşimin inadını kırmıştım aslında ama benim ailem onu da üzme falan deyince kıyamadım ama benim de içimde çok ama çok fena kaldı benim oğlumun adı da ahmet furkan ama ahmet ismini kullanan olunca yüzüm ün şekli değişiyo resmen. aslında ahmet ne kadar güzel bi isim ama eşim saolsun öyle bi soğuttu ki beni.. o yüzden ikinci kesinlikle benim olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…