Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

oğlunun ismi güzelmiş canım ama işte eşin nasıl soğuttuysa seni huylanmışsın o isimden..

aslında benimde iki ismim var ama biri göbek adım esas ismimden dolayı küçükken ve halen bazı tatsızlıklar yaşıyorum o yüzden hasan ismi olmasını istememiştim. Annem de hatta ailemde kimse bana esas ismimle hitap etmez hep göbek adım kullanılır annemde sonradan koyduğuna pişman oldu ki heralde hiç kullanmıyo o ismi

evet canım malesef biraz antipatim oldu.. senin gerçek ismin ne ki ? sen de oğluna kendi koyduğun isimle seslenirsin cnm. herkes de alışıur gider öyle

ne yapsak ya sebze yapasım var ama et yiyesimde varrr ikilemde kaldım
ben dün et yedim,ondan önceki gün tavuk yedim...
bu akşam sebze istiyorum ben de..., aklıma tarhana çorbası geldi,buzlukta haşlanmış nohutumda var daha doğrusu lepe(kırık nohut) ondan atarım içine... annem yapardı hep tarhana çorbasına az bişey nohut yada fasulye koyardı...
yanına da patates biber patlıcan kavurayım bari karışık..kolay kızartma yani
bandırmadan dönerken bizimle geldi yardımcı olsun die bizde kalıyo kız kardeşine geçer h.sonu evi çekip çevirdi sağolsun
farkediliyo demi ev değişmiştir...

benim basından beri hep et yiyesim var et yiyince bayram ediyorummm
et ben de severek yiyorum Allahtan hiç tiksinmem olmadı kendisine karşı...tavuk yiyemedim başta ama alıştım ona... balığı da 1 kere zorla yedim.. marula sardım çiğ köfte gibi limonllayıp bol salatayla yedim...

bi daha işim yok diye ağzımı açıp nazar değdirmeyecem kendime. arka arkaya bindi herşey bi anda..
inşallah boya badana yapamazsın diyim sana o zaman sen gerisini anla bacım

selam canımmm. hayırlısı olsun dicem bence gerçekten hayırlı doktorun dediği gibi kendi kendine adet olmuşsun. bundan sonra şansın daha fazla demek bu. hadi bakalım, mart ayı bereketliydi mayıs ayıda bereketli olsun inşallah topiğimize..

haydi gazan mübarek olsun bambucum. inşallah 2. bebiş abisini ve annesini çok bekletmez. biz burdayız hep beraber SAT sayarız, mayısın bereketi inşallahhh...

ayyyy bana da o sıcaklar bassın ben çok üşüyorum kübram. ellerim soğuk. aşağı ambara iniyom geliyom kalorifere yapışıyorum hemen.

kızlar.. ben geldiiiimmmmm....

eeee şimdi tek düşüncem akşama ne pişirsem...

fikirler ve menüler lütfen....
hoş geldin bebek. ben hemen menümü söleyim.
dünden mercimek çorbası, fırında kuru köfte ve patates kızartması, ha bi de vazgeçilmez tutkum ayrannn...
bende etciyim sebzeyi sırf bebiş için yiyesim var damak tadım hep et hep köfte filan istiyor

benim oldum olası etle aram yoktur. şimdi de keserken yıkarken ki kokusundan iğreniyom. ama sağlık için yapıyorum işşte.
ama benim çok sebze çekiyo canım. geçen gün sarımsaklı yoğurtlu bi ıspanak yedim bi tabak, midem bayram etti. gerçi sora midem yine bulandı ama olsun yemesi güzeldi

ohh kuzu menün hazır afiyet olsunnnnn

ev farketmezmi dip köşe bucak temizlemiş kadın camlardan avbizelere perdelere kadar ben bi çamaşırlarımı yıkadım astım o kaaa ev pırıl pırıl parlamış hazır yemekte konuyo önüme daha ne istiyim benim annem bana yakın ama abim şehir dşında oda gitti yengemde kalmaya yakın yine ama oda yiğenimle ilgileniyo işte ne kadar bunalsada

biz değil bebişler biliyo...

1,5 iskender lütfen

ahahahahahahahah biz ona benzer bişi devirdik bugünnnn

hadi ben gittim kuzular öpüldünüz

görüşürüz kuzucummmm

ohhh afiyet bal şker olsun kuzum..
ben dün kuru köfte yaptım ama kalmadı... halbuki dünden kalan yemek olayını çok severim.. engüzel eve gidince hazır...

evet canım düşündüm taşındım bunları yapmaya karar verdim..kutluyorum kendimi... yüs puan bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…