Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar.. ben geldiiiimmmmm....

eeee şimdi tek düşüncem akşama ne pişirsem...

fikirler ve menüler lütfen....

menünü bulmuşsun canım ama benimde uydurma bir menüm var malum bugün canım yemek yapmak dahi istemedi. dünden kalan yayla çorbası ve iki adet dolma yanına da patates salatası yaptım sırf sofra boş gözükmesin diye

ne yapsak ya sebze yapasım var ama et yiyesimde varrr ikilemde kaldım

etli sebze pişir canım

tubişim eti doğrarken huylanıyorum demişsin aklıma geldii bana da bir arkdaşım söylemişti ilk 3 ay çiğ ete çiğ balığa dokunma hastalık geçebilir diye bende hiç elimi sürmemiştim bilmiyorum ne kadar doğru ama doğradıktan sonra mutlaka ellerini çok iyi yıka yanlışlıkla ağzına filan götürmeden. cümlem biraz abes oldu ama sen anlamışsındır demek istediğimi

herkesin mesai bitmiş bende güneşte biraz ısındım bi bakayım kızlar naptı dedim kimse kalmamış (nöbetçimiz hariç) arıtk yarın görüşürüz kızlarr iyi akşamlar hepinizee

günaydın kızlarrr

birazda gülelimmm

Eki Görüntüle 689248

günaydın yawruuuuu

sabahta dükkanı ben açıyom sus kız geç geliyon zaten

nabıyım ama alla allaaa sabah 9 akşam 7 ühhhüüüü

hayırlı cumalar bu aradaaaa .....................

hayırlı cumalar iremiommmm

herkese günaydın hayırlı cumlar hepimizin gönlünden gecen dualar kabul olur inşallah

günayın patronnnnn hayırlı cumalar

kızlar sabaha karsı rüyamda eşim puding yiyodu nasıl canım çekti tam bende bi kaşık aldım yiycektim alarm çaldı uyandımmmm bi kaşık nutella attım ağzıma kesmedi puding havuzuna giresim var

kızlar sizlere bır sey demek istiyorum lütfen her doktor kontrolünüzde serviks uzunluğunuza yani rahim agzı uzunlugunuza baktırın zira cok önemlı ve cogu doktor bunu önemsemıyor kontrol etmıyor ben bunu kızımda cok gec ögrendgm için yaklasık 4 ay evde yatmak zorunda kaldımeger kısalmaya baslarsa rahım agzınız Allah korusun sebepsız erken doguma neden olabılıyor nacizane bu önerimi dikkate almanızı tavsiye ederim

nasıl bakcak kız ona dr alttan mı :44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…