- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.141
kızlar ben de çıkıyorum, yarın görüşmek üzereee
kızlar.. ben geldiiiimmmmm....
eeee şimdi tek düşüncem akşama ne pişirsem...
fikirler ve menüler lütfen....
ne yapsak ya sebze yapasım var ama et yiyesimde varrr ikilemde kaldım
bi daha işim yok diye ağzımı açıp nazar değdirmeyecem kendime. arka arkaya bindi herşey bi anda..
inşallah boya badana yapamazsın diyim sana o zaman sen gerisini anla bacım
selam canımmm. hayırlısı olsun dicem bence gerçekten hayırlı doktorun dediği gibi kendi kendine adet olmuşsun. bundan sonra şansın daha fazla demek bu. hadi bakalım, mart ayı bereketliydi mayıs ayıda bereketli olsun inşallah topiğimize..
haydi gazan mübarek olsun bambucum. inşallah 2. bebiş abisini ve annesini çok bekletmez. biz burdayız hep beraber SAT sayarız, mayısın bereketi inşallahhh...
ayyyy bana da o sıcaklar bassın ben çok üşüyorum kübram. ellerim soğuk. aşağı ambara iniyom geliyom kalorifere yapışıyorum hemen.
hoş geldin bebek. ben hemen menümü söleyim.
dünden mercimek çorbası, fırında kuru köfte ve patates kızartması, ha bi de vazgeçilmez tutkum ayrannn...
benim oldum olası etle aram yoktur. şimdi de keserken yıkarken ki kokusundan iğreniyom. ama sağlık için yapıyorum işşte.
ama benim çok sebze çekiyo canım. geçen gün sarımsaklı yoğurtlu bi ıspanak yedim bi tabak, midem bayram etti. gerçi sora midem yine bulandı ama olsun yemesi güzeldi
oohh çıkın birer birerrrrr yarım saate fitoş ta gider ben nöbetçi
şaka bi yana güle gle ballı lokmammm
hayırlı cumalar bu aradaaaa .....................
sabahta dükkanı ben açıyomsus kız geç geliyon zaten
hayırlı cumalar bu aradaaaa .....................
herkese günaydın hayırlı cumlar hepimizin gönlünden gecen dualar kabul olur inşallah
herkese günaydın hayırlı cumlar hepimizin gönlünden gecen dualar kabul olur inşallah
günaydın yawruuuuu
nabıyım ama alla allaaa sabah 9 akşam 7 ühhhüüüü
hayırlı cumalar iremiommmm
günayın patronnnnn hayırlı cumalar
günaydın canım amin inş tüm dualarımız kabul olsun
anaam yiğenimde bas asağı dönmüşşş yiriiiiiim beben onun totosunuuuuuuuu
kızlar sizlere bır sey demek istiyorum lütfen her doktor kontrolünüzde serviks uzunluğunuza yani rahim agzı uzunlugunuza baktırın zira cok önemlı ve cogu doktor bunu önemsemıyor kontrol etmıyor ben bunu kızımda cok gec ögrendgm için yaklasık 4 ay evde yatmak zorunda kaldımeger kısalmaya baslarsa rahım agzınız Allah korusun sebepsız erken doguma neden olabılıyor nacizane bu önerimi dikkate almanızı tavsiye ederim
iiiwwwiiiitttt büyüyo sıpabalığıkuzusukurban olurum ben o minnaklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?