- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.161
kıslarrrrrgünaydınnnnn.
nasılsınızzz
aminnnnnnAllah eksikliklerini göstermesinbende rüyamda agactan yesil ceviz topluyordm hayır olsn ne demekse artık:44::44:
nasıl bakcak kız ona dr alttan mı :44::44::44::44:
yok kuzu normal ultrasonla karından ölçüyorlar
günaydın bitaneciim yaa senin bulantıların tam olarak ne zaman kesildi
teşekkür ederim didoşum. evet ilk hamileliğimde de sölemişti bunu drum bana. o yüzden bebek düşünmeye başladığımdan beri dikkat ediyom. hamileliğimi öğrendiğimden beri de lateks eldiven kullanıyorum, balık ayıklarken, her türlü eti keserken, kıyma yoğururkenmenünü bulmuşsun canım ama benimde uydurma bir menüm var malum bugün canım yemek yapmak dahi istemedi. dünden kalan yayla çorbası ve iki adet dolma yanına da patates salatası yaptım sırf sofra boş gözükmesin diye
etli sebze pişir canım
tubişim eti doğrarken huylanıyorum demişsin aklıma geldii bana da bir arkdaşım söylemişti ilk 3 ay çiğ ete çiğ balığa dokunma hastalık geçebilir diye bende hiç elimi sürmemiştimbilmiyorum ne kadar doğru ama doğradıktan sonra mutlaka ellerini çok iyi yıka yanlışlıkla ağzına filan götürmeden. cümlem biraz abes oldu ama sen anlamışsındır demek istediğimi
herkesin mesai bitmiş bende güneşte biraz ısındım bi bakayım kızlar naptı dedim kimse kalmamış (nöbetçimiz hariç) arıtk yarın görüşürüz kızlarr iyi akşamlar hepinizee
kızlar sabaha karsı rüyamda eşim puding yiyodu nasıl canım çekti tam bende bi kaşık aldım yiycektim alarm çaldı uyandımmmmbi kaşık nutella attım ağzıma kesmedi puding havuzuna giresim var
kıslarrrrrgünaydınnnnn.
nasılsınızzz
günaydın canım tam 3 ayda bebeğim az az bazı zamanlar oluyor ama çok değil bide koku hassasiyetim gitmedi daha
günaydınnnn ballı lokmamm biz iyiyiz siz nasılsınnnnnıızzzzzzz
teşekkür ederim didoşum. evet ilk hamileliğimde de sölemişti bunu drum bana. o yüzden bebek düşünmeye başladığımdan beri dikkat ediyom. hamileliğimi öğrendiğimden beri de lateks eldiven kullanıyorum, balık ayıklarken, her türlü eti keserken, kıyma yoğururkentoksoplazma ciddi bi durum çünkü. özellikle bebek büyüdükçe bebeği saran zar inceldikçe daha tehlikeliymiş.
kızlar siz de dikkat edin.
ha haaa senin bulantılar da hafifliyor galiba fulimmm. aşermeye başladın. tatlı göresim yok benim. hep tuzlu istiyorum. halbuki pekmez içerdim kansızlığa karşı kahvaltıya koyyom aynen dolaba kaldırıyom
ben bugün daha iyyim. bulantım çok yok. sadece midem havada her an bulancakmışım gibi hissediyom.
yumurta yiyebildim ama sabahbirazdan da sütümü içersem tam olucak
benim canım şu malum ekşi yeşil meyveden istiyoooorrroturup 1 kg yiyesim var
benimde böyle yaz meyvelerinden yiyesim var da tutuyorum kendmi şimdi tdı tuzu yoktur die
tubiş günaydın taze anneeee
günaydın şekerler. valla bi günüm bi günüme tutmuyo. dün kusmayım diye kasıyodum kendimi, bugün daha iyyimmm.günaydın canımcım iyiyiz sen nasılsınn
anammmm kıs yi yi de sağlıklı şeyler yi bebeğim. unutma ilk 3-4 ayda alınan kilolar direk annenin hesabına yazılıyoevet kuzu bulantılarımda hafifleme var ama sürekli midem gurulduyogerisini sen anla
benim canım şu malum ekşi yeşil meyveden istiyoooorrroturup 1 kg yiyesim var
benimkide bir bitse artık cidden içim dışıma cıkıyor :26::26:
aynen canım bende zamanını bekliyorum çünkü damak tadına düşkün gacıyım tatsız tussuz yiyp bozamam klasımı
kızlar sabaha karsı rüyamda eşim puding yiyodu nasıl canım çekti tam bende bi kaşık aldım yiycektim alarm çaldı uyandımmmmbi kaşık nutella attım ağzıma kesmedi puding havuzuna giresim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?