Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

teşekkür ederim didoşum. evet ilk hamileliğimde de sölemişti bunu drum bana. o yüzden bebek düşünmeye başladığımdan beri dikkat ediyom. hamileliğimi öğrendiğimden beri de lateks eldiven kullanıyorum, balık ayıklarken, her türlü eti keserken, kıyma yoğururken toksoplazma ciddi bi durum çünkü. özellikle bebek büyüdükçe bebeği saran zar inceldikçe daha tehlikeliymiş.
kızlar siz de dikkat edin.

kızlar sabaha karsı rüyamda eşim puding yiyodu nasıl canım çekti tam bende bi kaşık aldım yiycektim alarm çaldı uyandımmmm bi kaşık nutella attım ağzıma kesmedi puding havuzuna giresim var

ha haaa senin bulantılar da hafifliyor galiba fulimmm. aşermeye başladın. tatlı göresim yok benim. hep tuzlu istiyorum. halbuki pekmez içerdim kansızlığa karşı kahvaltıya koyyom aynen dolaba kaldırıyom

evet kuzu bulantılarımda hafifleme var ama sürekli midem gurulduyo gerisini sen anla

Cuma günü dualarınıza cevap verilmesini ve kabul olmasını istiyorsanız bu duayı okuyun.“Şu dua ile cum’a günü herhangi bir saatte dua edilirse sahibine muhakkak ica.bet olunur”

“Lâ ilâhe illâ ente yâ hannanu yâ mennanu yâ bedîas semâvâti vel erdi yâ zel celâli vel ikrâm”

(Sen’den başka hiçbir ilah yoktur, Ey Hannan, Ey Mennan, ey gökleri ve yeri en güzel şekilde yaratan, ey celal ve ikram sahibi!..) (Suyuti, el-Cami’us-sağir no: 7450)

tubiş günaydın taze anneeee

günaydın canımcım iyiyiz sen nasılsınn
günaydın şekerler. valla bi günüm bi günüme tutmuyo. dün kusmayım diye kasıyodum kendimi, bugün daha iyyimmm.
ama bi şey diyim mi acayip sinirliyim ya. herşeye kızasım var. benim alttaki takvime de baktım "anne adayları bu dönemde sinirli olabilir" diyo. Allahtan akşamları yemekten hemen sonra uyku basıyo yoksam kocama da saracam yaniii o dereceyim
biz de bi laf vardır: Eski turnalar g...nü tırmalar diye. aynen geçmişte olanlara bile kızıyom aklıma geldikçeee

evet kuzu bulantılarımda hafifleme var ama sürekli midem gurulduyo gerisini sen anla
anammmm kıs yi yi de sağlıklı şeyler yi bebeğim. unutma ilk 3-4 ayda alınan kilolar direk annenin hesabına yazılıyo

benim canım şu malum ekşi yeşil meyveden istiyoooorrroturup 1 kg yiyesim var

ben dün başka yeşil bi şey yedim tuza bana bana
bi de soda çok iyi geliyor akşamları bana bulantımı bastırıyo...

günaydın kuzular nasılsınız bugün bakalım?
biz uyandık geldik,önce masamı topladım şimdi de sizinleyim canlarım.....

kızlar sabaha karsı rüyamda eşim puding yiyodu nasıl canım çekti tam bende bi kaşık aldım yiycektim alarm çaldı uyandımmmm bi kaşık nutella attım ağzıma kesmedi puding havuzuna giresim var

fulyacım geçen benim de canım inanılmaz çikolatalı puding çekti,normalde çikolatalısını sevmem halbuki ama bu sefer onu canım çekti,eve giderken aldık hemen yaptım,beklemeden sıcak sıcak yedim valla... hala da yiyesim var...
ayrıca sizin rüyalar yine iyiymiş ya ben napayım? nerelere gideyim beeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn
rüyam da eşim ikinci bi eş almış benim üstüme yaaaaaaaaaaaa
hem de hamileyim,resmi nikah bende diye çok umursamıyomuşum sanki eşim de onla pek ilgilenmiomuş ama yine de çok sinir bozucusabah uyandım eşime anlattım nasıl gülüyo...

işte hamilelik yine saçmalattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…