Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

o dediğinden bende konyadan getirttim

kızımın esyalarını makınadan cıkarıp asayım balkona hava güzelken kurusun bugünlerde elimi hiçbirseye sürmüyorum tv ünitesi tozdan görünmüyor artıkkızımın parmak izleri var her yerde aniden biri gelse eve sokack yüzü olmayack

allahım bu günün güzelliğine hepimizin dualarını kabul eylesin. hepimize sağs ağlim bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin, hamişlik için gün sayan arkadaşlarıma tez zamanda müjdeler versin, zaman onlara çabucak aksın, gözlerini bi kapasınlar bi açsınlar hamiş olsunlar inşallahhh. allahım hepimize sağlıklı uzun ömürlü, hayırlı evlatlar nasip etsin.
gözlerim doldu benim duayı okurken ve hepimize dua ederken

ben bi aşağıya kadar ineyim kızlar bi dağıtım var onu yapıp geleyimmm...

aşermeniz tavana vursun da görürüm ben fuliyle senin klasınııııı

valla bende şimdilik tutuyorum kendimi yeni yeni cazip geliyor bana yiyecekler gözüme kestirirsem yiyebilirim

günaydın gülücükümmm senin rüya değil kabus olmuş heeeee bende sabah kalktım bana nie pudung vermedin dedim bakıyo şapşik gibi

bana da babam dalından toplayıp getirmiş

oohhh sen sanslısın vallaaaaa

cumanız mübarek olsun...bebişim var mı yok mu anlamadım gitti :44: hiç belli etmiyo kendini aynıyım bir değişikliğim yok :18::44:

cumanız mübarek olsun...bebişim var mı yok mu anlamadım gitti :44: hiç belli etmiyo kendini aynıyım bir değişikliğim yok :18::44:

hayırlı cumalar kuzummmm bu çok normal bak iremin de hiç belirtisi yok çok sanslısınız benimde bulantım olmadığı zamanlar hamile olduğumu unutuyorum şükür ikigündür yok bitiyo galibaaa

aynen öyle canım valla tam bi kabus... eşin demiştir bizim karı manyadı...
ben de uyandım,sana çok sinir oluyom,çok gıcıksın dedim... noluyo ya naptım ben diyo

ay bi de çok komik şimdi hatırladım,başka bi rüyamda,hastanedeyim doktorun kapısında sıra bekliyorum ama karnım burnumda.. dr. içeri sırayla alıyo,doğum yaptırıyo muayene eder gibi,sancıda doktorun odasına girince başlıyo,doğum oluo çıkıyosun... ne kadar kolay.... keşke öyle olsa

günaydın canım iyiyiz saol sen nasılsın

ne çekiyo şu kocalar bizdeennn daha yolun basındayız doğurana kadar neler ederiz onlara bilinmez

dediğin gibi kolay olsa doğum ama ana oluyosun o kadar kolay değil

amiiiiinnnn canım rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...

senin de cuman mübarek olsun canım..
takma kafana bu kadar canım,tadını çıkar. bulantım yok diyede üzülme bak benim de hiç bulantım olmadan 14 haftayı doldurdum çok şükür... ne güzel işte sorsan herkes bize özenir.. ağzını sıkı tut.nazar deydirtme kendine. 2 gün sonra bi başlar bulantın görürsün...hem daha erken 8.-9. haftada başlayan bile var belirtileri...

[video=youtube;eIOIQ193hRI]http://www.youtube.com/watch?v=eIOIQ193hRI[/video]

sabah sabah dilime dolandııı

açamayanlara söyliyim bengü yaralı...

hayırlı cumalar kuzummmm bu çok normal bak iremin de hiç belirtisi yok çok sanslısınız benimde bulantım olmadığı zamanlar hamile olduğumu unutuyorum şükür ikigündür yok bitiyo galibaaa

sen çok panik ataksın yavrum sana dedik ilk zamanlarda belli etmezki çok küçük 2-3 mmlik bişi

aynen ben neden böyleyim ya bu günleri geçirdim ama gelin bana sorun p. tesi gelmiyo bir türlü hep mi olumssuz düşünür insan kendimi sakinleştirmeye çalıştıkça batıyorum kocişe çaktırmamaya çalışıyorum yoksa delircek benimle :44: akşam dedim içimde bir sıkıntı var içini çekti sustum bugün sabahta uyandım ( hayırdır inş. ) rüyamda adet olmuştum onu söledim sadece bişi demedi ne bilim kızlar ya netten 6 haftalık belirtilere bakıyorum hiç biri yok ya ondan kafam karışıyo ...Rabbim akıl fikir versin bana

kuzum sorunsuz geçiyor işte hamileliğin daha ne istiyosun inşallah sonuna kadar böyle devam eder kanaman olmadığı sürece şimdilik bi sıkıntı yok artık düşünmede haftasonunu sakin geçir bari

kuzum sorunsuz geçiyor işte hamileliğin daha ne istiyosun inşallah sonuna kadar böyle devam eder kanaman olmadığı sürece şimdilik bi sıkıntı yok artık düşünmede haftasonunu sakin geçir bari

haftanın ilk günlerine göre çok çok iyiyim kanamam yok Allah'a şükürler olsun

haftanın ilk günlerine göre çok çok iyiyim kanamam yok Allah'a şükürler olsun

tamam işte p.tesi rahatlıyacaksın bak ben ne diyorum bazen hamile olduğum bi hayalmiş gibi geliyo ama gerçek bu bizler hamileyiz...

Rabbim sorunsuz sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin kuzularımızı...

günaydın canım iyiyiz saol sen nasılsın
ben de iyiyim şükür canım... ama hava soğuk yaaaaaa.. ne zaman ısıncak bu havalar yaaaaa??????
ya bir de yarın akşam eşimin arkadaşının oğlunun sünnet düğünü var,ne giycem beeennnnn?????? hiç bi kıyafetim olmuyo,bi kotum var bir de gri keten pantolonum...spor mu giyincem? çok dertliyim çokkkkk...
ne çekiyo şu kocalar bizdeennn daha yolun basındayız doğurana kadar neler ederiz onlara bilinmez

dediğin gibi kolay olsa doğum ama ana oluyosun o kadar kolay değil
valla ALLAH abır versin...senin şu göbek bağı servisi var ya o resmi anlattım.. koptu gülmekten.... dedim gül sen güüüüüülllll.... iyi günlerin bunlar senin...

[video=youtube;eIOIQ193hRI]http://www.youtube.com/watch?v=eIOIQ193hRI[/video]

sabah sabah dilime dolandııı

açamayanlara söyliyim bengü yaralı...
ay kız bende kaç gündür bunu mırıldanıyom.. tam da bilmiyom,aynı yeri tekrar tekrar tekrar........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…