- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.181
benim canım şu malum ekşi yeşil meyveden istiyoooorrroturup 1 kg yiyesim var
günaydın şekerler. Valla bi günüm bi günüme tutmuyo. Dün kusmayım diye kasıyodum kendimi, bugün daha iyyimmm.
Ama bi şey diyim mi acayip sinirliyim ya. Herşeye kızasım var. Benim alttaki takvime de baktım "anne adayları bu dönemde sinirli olabilir" diyo. Allahtan akşamları yemekten hemen sonra uyku basıyo yoksam kocama da saracam yaniii o dereceyim
Biz de bi laf vardır: Eski turnalar g...nü tırmalar diye. Aynen geçmişte olanlara bile kızıyom aklıma geldikçeee
Anammmm kıs yi yi de sağlıklı şeyler yi bebeğim. Unutma ilk 3-4 ayda alınan kilolar direk annenin hesabına yazılıyo
Ben dün başka yeşil bi şey yedim tuza bana bana
Bi de soda çok iyi geliyor akşamları bana bulantımı bastırıyo...
aşermeniz tavana vursun da görürüm ben fuliyle senin klasınııııı
aldım ben dün birazcıkk
Cuma günü dualarınıza cevap verilmesini ve kabul olmasını istiyorsanız bu duayı okuyun.“Şu dua ile cum’a günü herhangi bir saatte dua edilirse sahibine muhakkak ica.bet olunur”
“Lâ ilâhe illâ ente yâ hannanu yâ mennanu yâ bedîas semâvâti vel erdi yâ zel celâli vel ikrâm”
(Sen’den başka hiçbir ilah yoktur, Ey Hannan, Ey Mennan, ey gökleri ve yeri en güzel şekilde yaratan, ey celal ve ikram sahibi!..) (Suyuti, el-Cami’us-sağir no: 7450)
aşermeniz tavana vursun da görürüm ben fuliyle senin klasınııııı
günaydın kuzular nasılsınız bugün bakalım?
biz uyandık geldik,önce masamı topladım şimdi de sizinleyim canlarım.....
fulyacım geçen benim de canım inanılmaz çikolatalı puding çekti,normalde çikolatalısını sevmem halbuki ama bu sefer onu canım çekti,eve giderken aldık hemen yaptım,beklemeden sıcak sıcak yedim valla... hala da yiyesim var...
ayrıca sizin rüyalar yine iyiymiş ya ben napayım? nerelere gideyim beeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn
rüyam da eşim ikinci bi eş almış benim üstüme yaaaaaaaaaaaa
hem de hamileyim,resmi nikah bende diye çok umursamıyomuşum sanki eşim de onla pek ilgilenmiomuş ama yine de çok sinir bozucusabah uyandım eşime anlattım nasıl gülüyo...
işte hamilelik yine saçmalattı
bana da babam dalından toplayıp getirmiş
cumanız mübarek olsun...bebişim var mı yok mu anlamadım gitti :44: hiç belli etmiyo kendini aynıyım bir değişikliğim yok :18::44:
valla bende şimdilik tutuyorum kendimi yeni yeni cazip geliyor bana yiyecekler gözüme kestirirsem yiyebilirim
günaydın gülücükümmm senin rüya değil kabus olmuş heeeee bende sabah kalktım bana nie pudung vermedin dedim bakıyo şapşik gibi
oohhh sen sanslısın vallaaaaa
günaydın kuzular nasılsınız bugün bakalım?
biz uyandık geldik,önce masamı topladım şimdi de sizinleyim canlarım.....
fulyacım geçen benim de canım inanılmaz çikolatalı puding çekti,normalde çikolatalısını sevmem halbuki ama bu sefer onu canım çekti,eve giderken aldık hemen yaptım,beklemeden sıcak sıcak yedim valla... hala da yiyesim var...
ayrıca sizin rüyalar yine iyiymiş ya ben napayım? nerelere gideyim beeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn
rüyam da eşim ikinci bi eş almış benim üstüme yaaaaaaaaaaaa
hem de hamileyim,resmi nikah bende diye çok umursamıyomuşum sanki eşim de onla pek ilgilenmiomuş ama yine de çok sinir bozucusabah uyandım eşime anlattım nasıl gülüyo...
işte hamilelik yine saçmalattı
aynen öyle canım valla tam bi kabus... eşin demiştir bizim karı manyadı...
ben de uyandım,sana çok sinir oluyom,çok gıcıksın dedim... noluyo ya naptım ben diyo
ay bi de çok komik şimdi hatırladım,başka bi rüyamda,hastanedeyim doktorun kapısında sıra bekliyorum ama karnım burnumda.. dr. içeri sırayla alıyo,doğum yaptırıyo muayene eder gibi,sancıda doktorun odasına girince başlıyo,doğum oluo çıkıyosun... ne kadar kolay.... keşke öyle olsa
amiiiiinnnn canım rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...allahım bu günün güzelliğine hepimizin dualarını kabul eylesin. hepimize sağs ağlim bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin, hamişlik için gün sayan arkadaşlarıma tez zamanda müjdeler versin, zaman onlara çabucak aksın, gözlerini bi kapasınlar bi açsınlar hamiş olsunlar inşallahhh. allahım hepimize sağlıklı uzun ömürlü, hayırlı evlatlar nasip etsin.
gözlerim doldu benim duayı okurken ve hepimize dua ederken
ben bi aşağıya kadar ineyim kızlar bi dağıtım var onu yapıp geleyimmm...
cumanız mübarek olsun...bebişim var mı yok mu anlamadım gitti :44: hiç belli etmiyo kendini aynıyım bir değişikliğim yok :18::44:
hayırlı cumalar kuzummmm bu çok normal bak iremin de hiç belirtisi yok çok sanslısınız benimde bulantım olmadığı zamanlar hamile olduğumu unutuyorumşükür ikigündür yok bitiyo galibaaa
sen çok panik ataksın yavrum sana dedik ilk zamanlarda belli etmezki çok küçük 2-3 mmlik bişi
aynen ben neden böyleyim yabu günleri geçirdim ama gelin bana sorun p. tesi gelmiyo bir türlü hep mi olumssuz düşünür insan kendimi sakinleştirmeye çalıştıkça batıyorum kocişe çaktırmamaya çalışıyorum yoksa delircek benimle :44: akşam dedim içimde bir sıkıntı var içini çekti sustum bugün sabahta uyandım ( hayırdır inş. ) rüyamda adet olmuştum onu söledim sadece bişi demedi ne bilim kızlar ya netten 6 haftalık belirtilere bakıyorum hiç biri yok ya ondan kafam karışıyo ...Rabbim akıl fikir versin bana
kuzum sorunsuz geçiyor işte hamileliğin daha ne istiyosun inşallah sonuna kadar böyle devam eder kanaman olmadığı sürece şimdilik bi sıkıntı yok artık düşünmede haftasonunu sakin geçir bari
haftanın ilk günlerine göre çok çok iyiyim kanamam yok Allah'a şükürler olsun
ben de iyiyim şükür canım... ama hava soğuk yaaaaaa.. ne zaman ısıncak bu havalar yaaaaa??????günaydın canım iyiyiz saol sen nasılsın
valla ALLAH abır versin...senin şu göbek bağı servisi var ya o resmi anlattım.. koptu gülmekten.... dedim gül sen güüüüüülllll.... iyi günlerin bunlar senin...ne çekiyo şu kocalar bizdeennn daha yolun basındayız doğurana kadar neler ederiz onlara bilinmez
dediğin gibi kolay olsa doğum ama ana oluyosun o kadar kolay değil
ay kız bende kaç gündür bunu mırıldanıyom.. tam da bilmiyom,aynı yeri tekrar tekrar tekrar........[video=youtube;eIOIQ193hRI]http://www.youtube.com/watch?v=eIOIQ193hRI[/video]
sabah sabah dilime dolandııı
açamayanlara söyliyim bengü yaralı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?