- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.201
aynen ben neden böyleyim yabu günleri geçirdim ama gelin bana sorun p. tesi gelmiyo bir türlü hep mi olumssuz düşünür insan kendimi sakinleştirmeye çalıştıkça batıyorum kocişe çaktırmamaya çalışıyorum yoksa delircek benimle :44: akşam dedim içimde bir sıkıntı var içini çekti sustum bugün sabahta uyandım ( hayırdır inş. ) rüyamda adet olmuştum onu söledim sadece bişi demedi ne bilim kızlar ya netten 6 haftalık belirtilere bakıyorum hiç biri yok ya ondan kafam karışıyo ...Rabbim akıl fikir versin bana
ben de iyiyim şükür canım... ama hava soğuk yaaaaaa.. ne zaman ısıncak bu havalar yaaaaa??????
ya bir de yarın akşam eşimin arkadaşının oğlunun sünnet düğünü var,ne giycem beeennnnn?????? hiç bi kıyafetim olmuyo,bi kotum var bir de gri keten pantolonum...spor mu giyincem? çok dertliyim çokkkkk...
valla ALLAH abır versin...senin şu göbek bağı servisi var ya o resmi anlattım.. koptu gülmekten.... dedim gül sen güüüüüülllll.... iyi günlerin bunlar senin...
ay kız bende kaç gündür bunu mırıldanıyom.. tam da bilmiyom,aynı yeri tekrar tekrar tekrar........
ben de iyiyim şükür canım... ama hava soğuk yaaaaaa.. ne zaman ısıncak bu havalar yaaaaa??????
ya bir de yarın akşam eşimin arkadaşının oğlunun sünnet düğünü var,ne giycem beeennnnn?????? hiç bi kıyafetim olmuyo,bi kotum var bir de gri keten pantolonum...spor mu giyincem? çok dertliyim çokkkkk...
valla ALLAH abır versin...senin şu göbek bağı servisi var ya o resmi anlattım.. koptu gülmekten.... dedim gül sen güüüüüülllll.... iyi günlerin bunlar senin...
ay kız bende kaç gündür bunu mırıldanıyom.. tam da bilmiyom,aynı yeri tekrar tekrar tekrar........
Kızlar günaydınlar vee hayırlı cumalarr nasılsınızzz??
bugünün cuma olduğunu unuttum temebellik yaptım yaa on a kadar uyumuşummbugün yemek işim var offfff dün rahattım ve uydurma menüm eşimin gözünden kaçmadıı yemek yapmamışsın ki dedi bende canım istemedi yapmadım dedim Bu akşam bari karnı doysunn hem kızıyom hem de seviyom işltee naparsın
canım herkesin belirtisi farklı oluyo aha gözümüzde irem var işte hiç belirtisiz büyütüyor bebişiniii
amiiiiinnnn canım rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...
senin de cuman mübarek olsun canım..
takma kafana bu kadar canım,tadını çıkar. bulantım yok diyede üzülme bak benim de hiç bulantım olmadan 14 haftayı doldurdum çok şükür... ne güzel işte sorsan herkes bize özenir.. ağzını sıkı tut.nazar deydirtme kendine. 2 gün sonra bi başlar bulantın görürsün...hem daha erken 8.-9. haftada başlayan bile var belirtileri...
Kızlar günaydınlar vee hayırlı cumalarr nasılsınızzz??
bugünün cuma olduğunu unuttum temebellik yaptım yaa on a kadar uyumuşummbugün yemek işim var offfff dün rahattım ve uydurma menüm eşimin gözünden kaçmadıı yemek yapmamışsın ki dedi bende canım istemedi yapmadım dedim Bu akşam bari karnı doysunn hem kızıyom hem de seviyom işltee naparsın
canlar ne biliyim herkez bişi diyor bilen 3 kişi var zaten burası hariç arkadaşıma dedm onunda 1 yaşında kızı vardedim hiç belirtim yok okuyorum göğüsler koyulaşır damarlaşıp büyüyomuş diyo evet bende yok bişi dedim aaa diyo acaba büyümüyomu :18: o yüzden işte karışıyorum ...Eşimde kızdı zaten kötü düşünüyodun bak Allah kötü ederse görürsün diye Allah korusun
canlar ne biliyim herkez bişi diyor bilen 3 kişi var zaten burası hariç arkadaşıma dedm onunda 1 yaşında kızı vardedim hiç belirtim yok okuyorum göğüsler koyulaşır damarlaşıp büyüyomuş diyo evet bende yok bişi dedim aaa diyo acaba büyümüyomu :18: o yüzden işte karışıyorum ...Eşimde kızdı zaten kötü düşünüyodun bak Allah kötü ederse görürsün diye Allah korusun
benim canım şu malum ekşi yeşil meyveden istiyoooorrroturup 1 kg yiyesim var
benimde böyle yaz meyvelerinden yiyesim var da tutuyorum kendmi şimdi tdı tuzu yoktur die
günaydın didoşş insan kıyamıyorr ama bazende hak ediyorlar sopayııı
saçmalama be yawrum herkadın farklı sen kimseyi kendinle kıyaslama hatta bunu geç ikinci bebekte bile farklılışırmış insan kendi kendine ediyon kuruntu yapa yapa yazık mercimek kadar cocuğuda strese sokuyosun
günaydın didoşşş.... iyi yapmışsın kuzum evdeisn nasılsa uyu tabi...ahhh işte biz hep kıyamıyoruz zaten.. bende öyleyim kızıyorum ama dayanamıyorum da...Kızlar günaydınlar vee hayırlı cumalarr nasılsınızzz??
keşke yaaaa... bi çare bulmaya çalışcaz artık.. gerçi küçük cafede yapıcaklarmış,öyle büyük düğün değil ama....bi hamiş elbisesi alsaydın keşke giyerdin şimdi
yakın değil canım... dediğin gibi burda bi kaç senedir moda oldu,herkes kuaföre gider,şıkır şıkır giyinir... amannnn çok kalmayız zaten,yarına kadar bulabilrsem elbise gibi bişey alırım bulamazsam bişeyler uydurmaya çalışırım...fitoşum günaydınnn..
sünnet düğününde ne giyineceğini çok dert etme canım zaten yakın akraba da değilmiş ki :) ( not: buralardaki herkes pek süslüü yakın akraba olsun olmasın pek süsleniyo herkes) bir tane elbise seni kurtarır canım yarına kadar bulabilirsen eğer.
fitoşummmm düğün için ben dün defactoda siyah hamile elbisesi gördüm tam sünnet düğünlük ondan alabilrsin imkanın varsa hatta eşim alalım dedi dedim ne gerek var ortada daha düğün yok bişi yok olucağı zaman alırız dedim
artık çıktı o meyveler canım alıp yiyebilirsin :) ben kış günü istiyordum yana döne bulamıyoduk
fulyacım ben hemen hemen tüm yaz meyvelerinden yedim hepsinin de tadı vardı (çilek hariç) test ettim onayladım yani :) ( canınız çekmesin ama karpuzun bile tadı vardı )
evet aynen öyle canım ama napacan işte geçinmek içn uzatmayacaksın mevzuyu. DÜn eve geldi kafamdan aşağı bir şey atıyo kalem sandım tam kızacaktım kii gül atmışAkşama da baya bayaa yumuşamıştı geldi sarıldı filan barıştık daa o mesele hala muallakta
denizcim herkesin belirtisi farklı olur ama sen daha takılma o belirtilere 7. haftaya kadar bende de bir şey yoktu (kasık ağrısı hariç) sonra göğüsler şişti acıdı bulantılar vs başlamıştı. Hem belirti olacak diye de bir şart yok için rahat olsun
yalnız bi sorun var... burda defacto var ama hamile reyonu yok
yalnız bi sorun var... burda defacto var ama hamile reyonu yok
ayy annelerimiz gibi olmaya başladık geçim için alttan almaya başladıkk
ya bu arada bişi dicem adetim yaklaşıyo yani son adet tarihimin tarihi hala ağrır mı karın kasık bilmem ne sizce ne dersiniz
ayyyy canım çok teşekkür ederim de ben de dün öğrendim...fitoş önceden söyleseydin alır gönderirdikkk
uuhhh oda iimiişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?