Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Kızlar günaydınlar vee hayırlı cumalarr nasılsınızzz??

bugünün cuma olduğunu unuttum temebellik yaptım yaa on a kadar uyumuşumm bugün yemek işim var offfff dün rahattım ve uydurma menüm eşimin gözünden kaçmadıı yemek yapmamışsın ki dedi bende canım istemedi yapmadım dedim Bu akşam bari karnı doysunn hem kızıyom hem de seviyom işltee naparsın

canım herkesin belirtisi farklı oluyo aha gözümüzde irem var işte hiç belirtisiz büyütüyor bebişiniii

bi hamiş elbisesi alsaydın keşke giyerdin şimdi

fitoşum günaydınnn..

sünnet düğününde ne giyineceğini çok dert etme canım zaten yakın akraba da değilmiş ki :) ( not: buralardaki herkes pek süslüü yakın akraba olsun olmasın pek süsleniyo herkes) bir tane elbise seni kurtarır canım yarına kadar bulabilirsen eğer.

günaydın didoşş insan kıyamıyorr ama bazende hak ediyorlar sopayııı

canım herkesin belirtisi farklı oluyo aha gözümüzde irem var işte hiç belirtisiz büyütüyor bebişiniii

canlar ne biliyim herkez bişi diyor bilen 3 kişi var zaten burası hariç arkadaşıma dedm onunda 1 yaşında kızı var dedim hiç belirtim yok okuyorum göğüsler koyulaşır damarlaşıp büyüyomuş diyo evet bende yok bişi dedim aaa diyo acaba büyümüyomu :18: o yüzden işte karışıyorum ...Eşimde kızdı zaten kötü düşünüyodun bak Allah kötü ederse görürsün diye Allah korusun

günaydın didoşummmm ve minik erkeğiii uyumuşsun nasıl özeniyorum sana

kocaya da hem kıyılmaz hem canına okunur yoksa çekilmiyo sıparlar bazen

saçmalama be yawrum herkadın farklı sen kimseyi kendinle kıyaslama hatta bunu geç ikinci bebekte bile farklılışırmış insan kendi kendine ediyon kuruntu yapa yapa yazık mercimek kadar cocuğuda strese sokuyosun

allah korusun canım ii düşünmeye çalış ne olurr

benim canım şu malum ekşi yeşil meyveden istiyoooorrroturup 1 kg yiyesim var

artık çıktı o meyveler canım alıp yiyebilirsin :) ben kış günü istiyordum yana döne bulamıyoduk

benimde böyle yaz meyvelerinden yiyesim var da tutuyorum kendmi şimdi tdı tuzu yoktur die

fulyacım ben hemen hemen tüm yaz meyvelerinden yedim hepsinin de tadı vardı (çilek hariç) test ettim onayladım yani :) ( canınız çekmesin ama karpuzun bile tadı vardı )

günaydın didoşş insan kıyamıyorr ama bazende hak ediyorlar sopayııı

evet aynen öyle canım ama napacan işte geçinmek içn uzatmayacaksın mevzuyu. DÜn eve geldi kafamdan aşağı bir şey atıyo kalem sandım tam kızacaktım kii gül atmış Akşama da baya bayaa yumuşamıştı geldi sarıldı filan barıştık daa o mesele hala muallakta

denizcim herkesin belirtisi farklı olur ama sen daha takılma o belirtilere 7. haftaya kadar bende de bir şey yoktu (kasık ağrısı hariç) sonra göğüsler şişti acıdı bulantılar vs başlamıştı. Hem belirti olacak diye de bir şart yok için rahat olsun

fitoşummmm düğün için ben dün defactoda siyah hamile elbisesi gördüm tam sünnet düğünlük ondan alabilrsin imkanın varsa hatta eşim alalım dedi dedim ne gerek var ortada daha düğün yok bişi yok olucağı zaman alırız dedim

saçmalama be yawrum herkadın farklı sen kimseyi kendinle kıyaslama hatta bunu geç ikinci bebekte bile farklılışırmış insan kendi kendine ediyon kuruntu yapa yapa yazık mercimek kadar cocuğuda strese sokuyosun

ahhah doğru diyon kız elma çekirdeğim yaaaa burada daha büyük duruyo minnakım

günaydın didoşşş.... iyi yapmışsın kuzum evdeisn nasılsa uyu tabi...ahhh işte biz hep kıyamıyoruz zaten.. bende öyleyim kızıyorum ama dayanamıyorum da...
bi hamiş elbisesi alsaydın keşke giyerdin şimdi
keşke yaaaa... bi çare bulmaya çalışcaz artık.. gerçi küçük cafede yapıcaklarmış,öyle büyük düğün değil ama....

yakın değil canım... dediğin gibi burda bi kaç senedir moda oldu,herkes kuaföre gider,şıkır şıkır giyinir... amannnn çok kalmayız zaten,yarına kadar bulabilrsem elbise gibi bişey alırım bulamazsam bişeyler uydurmaya çalışırım...

benim de göğüslerim yeni belirti vermeye başladı canım...
başlarda hiç sızlama büyüme falan olmadı...bende takmıştım biraz ama şanslısın bence gönlünü ferah tut....

yalnız bi sorun var... burda defacto var ama hamile reyonu yok

ayy annelerimiz gibi olmaya başladık geçim için alttan almaya başladıkk

ya bu arada bişi dicem adetim yaklaşıyo yani son adet tarihimin tarihi hala ağrır mı karın kasık bilmem ne sizce ne dersiniz

ayy annelerimiz gibi olmaya başladık geçim için alttan almaya başladıkk

ya bu arada bişi dicem adetim yaklaşıyo yani son adet tarihimin tarihi hala ağrır mı karın kasık bilmem ne sizce ne dersiniz

bilmiyorum canım amaa ağrımaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…