Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar fitoş 11. haftasındayken biz daha minnacıktık didoş fitoşa dediydiki bebişin ters dönmüş die büyüyo die ne hoşuma gitmişti o gün bizde o günleri görsek diye geçirdiydim içimden ne masum bi istekti şimdi tepemiz taklak olmuşuz o gün çok uzun gibi geliyou bugüne gelmek gelmişiz meğersemmmm Rabbim cümlemizi sağlıcakla yawrularımıza kavuştursun hamilelik süresince güzel anılar biriktirmemizi nasip etsin... dileyen isteyen nerde varsa Rabbim yüce gönlüyle sesini duysun inşallahhhh Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun....

ayyyyy canım benim,nasıl duygulandım yazdığını okurken...
o senin masum isteklerini yiyim ben.. bak işte Rabbim sana da verdi bu güzel duyguyu.. ve bu güzel günün hürmetine,rabbim isteyen bekleyen,herkese yaşatsın bu muhteşem duyguları inşallah.....

aminnn kuzum benimm aminnnnnn şu 3 ayı bitirirmiyiz diyodum yaaa bitiyo Allahın izniyle nedense çok büyütüyodum gözümde randevu günümüzde yaklaştıkça dahada rahatlıyorum

didoooşşşşş günaydınnn. hamarat hatun ben gelene kadar işlenmeye gitmiş.
ay benim de yemek yapma günüm bugün. izmişrden gelen bi sebze var ben bayılırım yaşadığım yerde satılmıyor(satılmayı bırakın bilinmiyor bile) onun dolmasını yapıcam bugün. bulantım olmazsa da afiyetle yemeği düşünüyorum

deniiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzz bana bakkk ben buralar çoookk sinirliyim pataklarım valla seniiii heaaaa cüsseni bilmiyom ama gözümde hep çıtı pıtı canlandırmışım seni, valla diğer kızların yardımına da gerek yok, al aşşağı ederim seni
bebeişim stres yapma canım benim. bak ne yaparsan hep kendine daha çok da bebeişine yapıyosun, etme canım böle. bak pazartesiye ne kalmış. hafta sonu da çabuk geçer. ayrıca senin moralini bozacak kişilerden de uzak dur bi süre. ben öle yapıyorum. apartmanda mesela beni çok gıcık eden komşularım var kürtaj olduğumu bile bile abuk sabuk konuşurlardı. ben hiç apartmana yanaşmıyom bu aralar, yorgunum işlerim çok deyip sıyırıyom. kimseye de sölemedim. demem o kii uzak tut felaket tellallarını çevrenden, eskaza duyarsan da umursama canım benim

yalnız bi sorun var... burda defacto var ama hamile reyonu yok
canım aklında bulunsun, bizim burda da hamiş için çok çeşit yok. bizim hamişler defactonun internet sitesindenalıyolar. mağaza fiyatı ile aynı ama kargo parası almıyolar. ihtiyacın olan günden 1 hafta önce sipariş versen yetişir sana

ha haaa hayat dejavudan ibaret fulim. şimdi sizi okudukça ben de kendi adıma masum isteklerde bulunuyorum. belki benimki de ters döndüğünde benim arkamdan gelen taze hamişler benim şimdiki halimde olcaklar. ne güzel bi zincir kurduk. her halkasıyla sağ sağlim tamamına erdirelim inşallahhh..

slm kızlar nasılsınız sizi takip etmek çok zor maşallah topik hiç boş kalmıyor :))... idrar yolu enfeksiyonum geçmiş şimdi 25 inde ultrason için bekliyorum keseyi görmedim daha pıt pıtlarıda duymadım çok yeniyim :)) inşallah görürüm o gün.topikte herşey yolunda gibi Allah bozmasın

evt biz göbeğini içine çekmeden yürüyebilen azınlığızz
hatta daha da ortaya çıkarmaya çalışıyoruz
aminnn kuzum benimm aminnnnnn şu 3 ayı bitirirmiyiz diyodum yaaa bitiyo Allahın izniyle nedense çok büyütüyodum gözümde randevu günümüzde yaklaştıkça dahada rahatlıyorum

geçiyo canım.....ben de öyle diyodum şu 3 ayı geçirsem diyodum geçti. şimdi 4 ay bi dolsa rahatlıcam diyorum,onu da yarıladık şükür... bana sanki zaman çabuk geçiyo gibi geliyo,çalışıtğımız için koşuşturma içindeyiz ondan galiba..

selam canım. sen bilmiyor musun burası çenesi düşükler topiği
ben de senin gibi ayın 25ini bekliyorum. inşallahhh güzel haberlerle gelicez canım.

ballı lokmam evet çok güzel bi zincir kurduk Rabbim sağsalim tamamına erdirsin bende 11. haftayı görme hayalindeyken sizinki kadardım işte sonra senin peşine yeni hamişler kuracak bu hayali

valla bana geçmiyosu k.validem geldi evde bi ses değişiklik oldu haftayada görümcem gelicek Aydından dr ziyaretine onunla gidicem yiğenini görmeyi çok istiyo zaman bu ara banada hızlı geliyo geçen haftaya göre

aynen yakında elimizi belimize koyarızzz

ama beden konusunda yanılırım diye internetten pek alışveriş yapmıyorum...ama mecbur kalırsam yaparım.. gerçi bi fırsat bulsak,eşimle izinleri bi denk getirsek izmire alışverişe gidicez ama denk gelmiyo
kız izmirde bilinen başka yerde pek bilinmeyen bişey dedin ya benim aklıma hemen börülce geldi....tabi senin dediğn o değil ama ben onu dşünmek istedim galiba.... canım çekti iyi mi? cıkmış mıdır ki? yada kv. dolaba atmıştı kaldımı acaba bi sorayım bakayım...
ya bu hamişlik ne enteresan ya bi cümlenden ne çıkardım bak...

geçsin fulim geçsin de bebişlerimiz kucağımıza alalım.... ayyyyyy ne tatlı yaaaaa.......

aynen yakında elimizi belimize koyarızzz
sabah eşime ''yolda paytak paytak yürüyen hamilelere ne gülerdim''diyorum şimdi benim başıma geldi.... ama iyiki geldi...
istem dışı oluyomuş onu anladım ama,benim daha şimdiden belim ağrıdığında bi bakıyorum yürüyüşüm değişmiş,hemen topluyorum kendimi ama ilerde engel olamayız gibime geliyo..

didemcim ben belirtim yok dedim yeni anne adayı olan topikte kasık ağrında mı yok diyolar yani kasık değilde şeyimde batmalar oluyo inceden okadar bide arada adet olucam gibi ağrım o yüzden darlıyorum sizi hakkınızı helal edin

canım burda taze börülce deil ama kuru börülce biliniyor.tabi ben kış başı ve yazın börülcelerimi izmirden getirtiyorum. buranın kuru börülcesi taaa nuh nebiden kalma pişmiyor, simsiyah oluyo.
canın çekmesin ama ben enginarı kastettim.
bak ne anlatıcam. daha yeni evliyim 1 yıl dahi olmamış. bahar, taze bakla çıkmış. manav baklanın arasına 1 tane de enginar dikmiş, süs olsun çiçek niyetine diye. ben de dedim ki bunun devamı var mı, varsa alcam. adam yüzüme bi baktı kiii "manyak karı süsü çiçeği yicek " deyü öldüm gülmekten tabi devamı yoktu almadım ben de şimdi olsa hamileyim der tehdit eder söke söke alırdım

kıs ne demek o. burda kim var başın etini yiyeceğimiz bi bu topiğin hatunları bi de kocalarımız. burdaki kızlar da benim az kahrımı çekmemiştir heaa. fuliye, fatmaya,ireme falan sor bak hele hala çekiyolar, 25ine kadar da çekicekler. (bu arada ben de yolumu yapayım)

biraz daha zaman geçsin ileri iteriz göbekleri ileri elimiz belimizdeee

kız yok yok dediğin şey enginarmıydı nasıl bilmiyolar yahuuu şaştımmmm ben çok severim kocam sevmez yaptımmı misafirim yoksa en fazla 4 tane yaparım her akşam bitane göütürümmmm

yawru bu işler sıraylannn işte yeri geliyo ben bile yiyom basınızın etini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…