Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

anlamıştım enginarı kastettdiğini,ama ben yapamıyorum onu ya nasıl yapıyosun... seviyorum ama hiç yapmadım..
senin olay da süpermiş hani... adam çattık demiştir... deseydin amca biz egeliler topraktan ne çıkarsa yeriz....benim eşim de azeri,kereviz hiç yememiş hayatında,bizim orda ığdırda kerevizi hayvanlara yedirirler diyo halbuki tadını bi bilseler,ben de anneme gidince yiyorum anca,o tarz sebzeleri...

aaaa deniz sen gerçekten dayaklıksın hamile demiycem bir tane atcam kızım ben 12. haftamdayım hiç bir belirtim yok kasık ağrısıda bulantısıda hiç bişey bir bırak belirti aramayı ya anın tadını çıkar koy göbüşüne elini sev bebğini sana hamiş topiği de yasak , git örgü topiklerinde dolan pazartesiden önce görmesin gözüm topiklerde seni aaaa heyheylendim ayol

ahah deli ireeeemmmmm hah şöle bana bu lasımdı ayy valla bende kendimden korkmaya başladım kız irem bak ne dicem bu kevser süresi kaç kez okunuyodu hülya abla bir cumada demişti ama unuttum :44:

Bu arada recelim haklısın canm birbirimizi yemiceste kimi yicez

ha ha kıs nerdeyse çiçek deyü vazoya koycaklarrr
benim koca da yemez. şimdi benimkinin yanına kuru dolma veya bi kaç yaprak sararım o da onları yer

canım hem yemeğini hem dolmasını yapıyom.
dolmada boydan ikiye kesiyom. içindeki tüyleri ayıklıyom. kıymalı dolma içi hazırlıyom. önce iki yarımın ortalarında kalan boşluklara içi dolduruyorum. sonra iki yarımı birleştiriyom. yaprak aralarına da birer ça kaşığı iç serpiştiriyom. eğer tek yapacaksan yanmaz bi iple çevresinden bağla açılmasın. ama bi kaç tane yapıcaksan da dip dibe koy sıkışırlar. en son tencerenin üzerine zeytinyağ gezdir. kısık ateşte yavaş yavaş pişir. suyu azaldıkça sıcak su koy.
yemeğini de sadece göbeklerinden yapıyorum. pirinçli zeytinyağlı limonlu.

amaniiiiinnnn kaçın kaçın irem psikopata bağladıııııı

kızım sen belirti sayıyorsunda farketmiyorsun asıl en büyük belirti adet olacak gibiyim diyorsun bu kasıkların işte daha nerelerinde patlama bekliyorsan , 41 kere okuycaksın canım kevser suresini de rabbim duanı kabul etsin inşallah ben yemeğe kaçar bütün bebişlere kan can olsun öptüm bal yanaklardan

afiyet olsun bacım. ben de yavaştan gideyim yemekhaneye. ama önce tuvalet, altıma yapmadan

canım bu arada demeyi unutmuşum. enginarın hem dolmasına hem de yemeğine salça koymuyorum. dolma içini de salçasız hazırlıyom. benim anne tarafım Giritli, bizde bahar yemeklerine salça konmaz tabi herkesin damak zevki farklı

kız ben dolmasını bilmiyom ne hamarat hatunsun heeeeee maşşallah z.yağlısını yapıyorum zaten yemeklerin en çok z.yağlı olanlarını seviyorummm

afiyet olsun bacım. Ben de yavaştan gideyim yemekhaneye. Ama önce tuvalet, altıma yapmadan

gidin gidin yemeğe bende yiycem birazdan karnım zil çalıyooooo

Yemekte olan kızçeler afiyet olsun bebişlerinize löplöp et olsunnn

bu da bi şey mi beeey, sen 3-4 ay sonra gör desene
maşallah kuzucuğuna.
bende hala afedersin gaz şişkinliği var. bebek deil göbek var sade ve sade bende

OİYYY rabbim bizede nasip etsin büyüdüğü günleri

kızlar ben kiloluyum ya hem göbek hem bebek karışık attırıyorum ortaya ama alt karnım iyice göze batmaya başladı

pufffff ne güzel işlerimi bitirmiş oturcaktım bütün öğlen... azcık mayışcak azcık sohbet etcektim sizlen. ama il müdürlüğünden çağırdılar oraya gidicem birazdan

pufffff ne güzel işlerimi bitirmiş oturcaktım bütün öğlen... azcık mayışcak azcık sohbet etcektim sizlen. ama il müdürlüğünden çağırdılar oraya gidicem birazdan

puuufffffffff

kuzum ben 47 kiloyum zayıfım ama karnım davul gibi iki karnım var sanki biri kukuşa yakın biri üst kızım :44:

kuzu o kukuşa yakın olan şişlikte bebiin büyüyo iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…