Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

merveyi öğle uykusuna yatırdım o uyurken anneside teyzoşlarıyla muhabbet etsin 1 saat once yemek yedım su an yıne hafiften içim kaznmaya basladınoliciiiik bu halimiz söyleyin bacılaaar

ay iyice mayıştım yemek yedim cuma günü rahaveti çöktü kek sitelerine bakıyorum canım istedi ya

oh ohhhhh canın bişeyler çekmeye başlamış ne güzel.... çikolata pek yiyemiyodum,yemekten sonra canım çekti yedim bitane... kızlar bu arada fazla çikolata tüketmek te zararlıymış kafein olduğu için,o yüzden ben sütlü,gofretli, hindistan cevizli,çilekli, falan o tarz çikolataları yiyorum genelde...
kek ne zmandır benim de yapasım var ama bi elim ermedi. pazar günü k.validemin günü var tatlı ve poğaça yapcam ama yarın akşam düğün var,bu akşam yapsam bayatlar.nasıl yapcam bilemedim..

maşallah maşallah... daha nice hamişlere bilgiler verirsin inşallah...

ayyy aminnnn bende sizden öğreniyom ki zatennnnnn

ayyyyyy yan dükkan komşum,şimdi bana o malum yeşil meyveden getirdi... çok mutlu oldum...

ahhhh ahhh bende öyle komşu istiyorummmmmm afiyet olsun kuzum sizeeee

ay iyice mayıştım yemek yedim cuma günü rahaveti çöktü kek sitelerine bakıyorum canım istedi ya

ya bende mayıştım fatmikimmmm miskinliğim geçmiyo bi türlü
merveyi öğle uykusuna yatırdım o uyurken anneside teyzoşlarıyla muhabbet etsin 1 saat once yemek yedım su an yıne hafiften içim kaznmaya basladınoliciiiik bu halimiz söyleyin bacılaaar

ben diyorum size beni vinçle götürücekler doğuma die

bende havuçlu kek istiyorum ama ugrasmak istemiyorum hazır olsa da yesem

amma uyuşuk olduk demiiiii hep armut piş azıma düş oohh ne güzelll

kuzu mecbur sabahtan yapıcaksın tatlını poğaçanı sünnete git geç yat sabah erken kalk zor sana bu haftasonu kıyamammm

ben kekten vazgectim irmik helvası yapıcm üzerinede çikolata sos off off

ay fulim ben senin komşun olsam,herşeyden getirirdim sana...
ben genelde dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime ama yine de hızlı kilo alıyorum gibime geliyo,sadece sabah kahvaltıda tutamıyorum kendimi bal yerken..

ay fulim ben senin komşun olsam,herşeyden getirirdim sana...
ben genelde dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime ama yine de hızlı kilo alıyorum gibime geliyo,sadece sabah kahvaltıda tutamıyorum kendimi bal yerken..

ben hep diyorum zaten bu topikteki kızlarla bi apartmanda otursak ne kaa muhteşem olur die ne çok hayal ediyorummm bak tatlı ve poğaçanada yardım ederdim senin valla bende kiloyu 5 mt öteden kapar alırım bünyeme kendimi 6 ay sonra hayal edemiyorum inşallah kısa sürede veririz kgleri

bu arada kızceler yağlanmaya basladınız mı benim alt karın bölgem gerginleşmeye basladı catlamadan kakao yağına bulanmam lazım

3 aydan önce sakıncalı die biliyorum ben bu gittiğimde dra sorup öyle sürücem dün akşam hatır hatır kaşındım vallaaaaa

bende daha alcm daaaa kullancm daaa oooooo o zamna kadar 3 aylık olurum zatenhee bu arada ilerleyen hamıleleık dönemınızde istemsiz ve asırıya kacan kasıntılarınız olursa karaciğer enzimlerinize baktırın hamilelikte yükselip fazla kaşıntıya neden olabiliyormuş

ooohhoooo ooo sen al bulundur bence bende varda daha açmak nasip olmadı

merviş uyanmadan gidip ona ev yapımı miss gibi tarhana corbası yapıyım bide o az önce dediğim şeyi yapaym sonrada hooop mideyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…