- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.261
az buçuk öyle oldummmmm dimi fitoşummmm bizde seni yeriz kiiiiii
heyyyy ben geri geldimmmmmmmmmmmmm napıyonuz gacılarrrrr
hoşgeldinnnnn fatmammmmmmmmm.. oturyoz biz,sen napıyon?
ay iyice mayıştım yemek yedim cuma günü rahaveti çöktü kek sitelerine bakıyorum canım istedi ya
ay iyice mayıştım yemek yedim cuma günü rahaveti çöktü kek sitelerine bakıyorum canım istedi ya
maşallah maşallah... daha nice hamişlere bilgiler verirsin inşallah...
ayyyyyy yan dükkan komşum,şimdi bana o malum yeşil meyveden getirdi... çok mutlu oldum...
merveyi öğle uykusuna yatırdım o uyurken anneside teyzoşlarıyla muhabbet etsin1 saat once yemek yedım su an yıne hafiften içim kaznmaya basladı noliciiiik bu halimiz söyleyin bacılaaar
bende havuçlu kek istiyorum ama ugrasmak istemiyorum hazır olsa da yesem
oh ohhhhh canın bişeyler çekmeye başlamış ne güzel.... çikolata pek yiyemiyodum,yemekten sonra canım çekti yedim bitane... kızlar bu arada fazla çikolata tüketmek te zararlıymış kafein olduğu için,o yüzden ben sütlü,gofretli, hindistan cevizli,çilekli, falan o tarz çikolataları yiyorum genelde...
kek ne zmandır benim de yapasım var ama bi elim ermedi. pazar günü k.validemin günü var tatlı ve poğaça yapcam ama yarın akşam düğün var,bu akşam yapsam bayatlar.nasıl yapcam bilemedim..
ayyy aminnnn bende sizden öğreniyom ki zatennnnnn
ahhhh ahhh bende öyle komşu istiyorummmmmmafiyet olsun kuzum sizeeee
ya bende mayıştım fatmikimmmm miskinliğim geçmiyo bi türlü
ben diyorum size beni vinçle götürücekler doğuma die
amma uyuşuk olduk demiiiii hep armut piş azıma düş oohh ne güzelll
ay fulim ben senin komşun olsam,herşeyden getirirdim sana...ayyy aminnnn bende sizden öğreniyom ki zatennnnnn
ahhhh ahhh bende öyle komşu istiyorummmmmmafiyet olsun kuzum sizeeee
ya bende mayıştım fatmikimmmm miskinliğim geçmiyo bi türlü
ben diyorum size beni vinçle götürücekler doğuma die
amma uyuşuk olduk demiiiii hep armut piş azıma düş oohh ne güzelll
ben kekten vazgectim irmik helvası yapıcmüzerinede çikolata sos off off
ay fulim ben senin komşun olsam,herşeyden getirirdim sana...
ben genelde dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime ama yine de hızlı kilo alıyorum gibime geliyo,sadece sabah kahvaltıda tutamıyorum kendimi bal yerken..
bu arada kızceler yağlanmaya basladınız mı benim alt karın bölgem gerginleşmeye basladı catlamadan kakao yağına bulanmam lazım
3 aydan önce sakıncalı die biliyorum ben bu gittiğimde dra sorup öyle sürücem dün akşam hatır hatır kaşındım vallaaaaa
bende daha alcm daaaa kullancm daaa oooooo o zamna kadar 3 aylık olurum zatenhee bu arada ilerleyen hamıleleık dönemınızde istemsiz ve asırıya kacan kasıntılarınız olursa karaciğer enzimlerinize baktırın hamilelikte yükselip fazla kaşıntıya neden olabiliyormuş
zati rüyamda puding görmüşümmmmm puding dolu havuza atlayasım varrrrr :82::82::82::82::82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?