Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım sen yat dinlen, bak oğluşun da dürtmüş senii dinlenin kuzucuklar

Kızlar yaaa şimdi biz nelerden ne kadar alıcaz benim kafam hep onda heee :44::44::44:
kilolardan az, bebe eşyalarından çok alcaz özetlen diyivereyim sana
valla ben daha düşünmüyom, siz alın ben de sizin tecrübelerden faydalanayımmm. ne kadannn fenayım
kız annenin güzlliğini alırmış erkek de annye güzellik verirmiş hamileyken

valla ben her yumurtlama döneminde pek güzelleşirdim, veya kocada gözüm olduğu için kendi kendime öle gelirdim şimdi adet olmadığım için öle fazla şişliğim, sivilcem ve yamukluğum yok gibi. güzel görünüyom kendime, ama bilemem tabiii.
ireme söleyelim bunun için de bi çetele tutsun. ama bunu anlamamız için öncesi sonrası fotoları koymamız gerek. bunu en iyi fzcede yaparız

ben de duymuştum onu...
vücudun salgıladığı hormonlarla ilgiliymiş...
mesela erkek bebek te testestereon daha çok salgılandığı için tüylenme olabilirmiş... öyle duymuştum..

bak bu doğru bence. benim komşum erkek doğurdu. özellikle karın bölgesi çok tüylendi. doğumdan sora gitti ama hepsi

ben size alışveriş zamanı yardımcı olrum merak etmeyinaynen irem çeteleye eklesin bunuda

KÜBROŞ cum slm cnm görümcem rüya görmüş (bilmiyorlar henüz gebe olduğumu bugün sölicez nasipse) dedi sizde bişiler mi var bizde yok filan dedik dedi düşünüyomusunuz ya da kazayla olucak çünkü hem annem hem ben rüya gördük pembeler içinde kızınınz olucak diye benim kociş erkek istiyor ama onun demesiyle olmiyore tabe hayırlsı artık sağlıklı olsunda daha yolun çok başındayısss...

RABBİM SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETMİŞ OLSUN CÜMLEMİZE BİZİDE ONLARA HAYIRLI AİLE İNŞ.

oo benim eltim gibi erkeklerin arasına kız doğurcak prenses geliyorrr
valla kız olsa kayınvalidemi düşünemiyorum...

oyy kurban olurum ben sanada kızçenede
canım .... biz de size....

eskiler boş konuşmaz bunu bilir bunu söylerım hep
tabi canım bi bildikleri vardır mutlaka
bak bu doğru bence. benim komşum erkek doğurdu. özellikle karın bölgesi çok tüylendi. doğumdan sora gitti ama hepsi

evet sonra gidiyomuş... o yüzden aldırmamak lazımmış.. aldırınca çoğalıp kalıcı hale gelirmiş...

seninki kız olcak ya içime öyle doğuyorrr

benim de içime öyle doğuyo,hatta bazen kızım diye seviyorum farkında olmadan...
kız derse hiç şaşırmıcam ama erkek derse çok şaşırırım...

ama hiç önemli değil bazen kıza çok özeniyorum,bazen bi erkek bebek görüyorum hoooooooppppppp dönüyorum erkeğe özeniyorum.. ne olursa olsun çok sevinicem...

Küboş sende mi brütüssss Kimseye kız doğmuyor herkes erkek diyo birde kız olursa medyum olurum ben yaw

Bu arada benim oda arkadaşım başlarda erkek dediler erkeğe alıştırmıştı kendini dee 4 lü taramada dediler ki kız nerden çıkardın erkekği

yaaa belli olsada cinsiyetler rahatlasak heeee

Benim mesai bitti ben gider yavrular hadi görüşrüüz öpüldünüz

güle güle şekerrr...
benim de ortalama yarım saatim kaldı. öle böle derken bugünü de devirdim galiba.
kocam akşam maça gitçekmiş, ben de bi çorba bi de patates salatası yaparım, oturur hem yer hem hürremi seyrederim. akşamı da devirdik miii. yarın sabaha ne kaliyi kiiii

sana şöyle bişey anlatayım , geçen eşim diyoki doğsun birde kıvırcık olurmuş saçları kestirmeycem uzun kalacak , bende dedimki tabi bütün fenalığımla zaten kızın saçı uzun olur niye kestirelim Diyoki ben hissediyom erkek bazen benide etkiliyo severken genelde bebeğim diyom ama gayri ihtiyarı bir iki oğlumda dedim Ama dediğin gibi sonunda her türlü biz sevincez rabbim yeterki aklen ruhen bedenen sağlıklı evlatlar nasip etsin başta burdaki can dostlarıma Kızçeler kusura bakmayın anca arada girip sohbete daldım gönlümce olmadı bugün , yarında anca öğleden sonra görüşürüz öpüldünüz bebişlerinizden iyi bakın sıpalara

ohhhh güzel menü... bayan menüsü,erkekler yemekten saymaz onları
yatcan kalkcan hooooooooooopppppppp ultrasondasın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…