- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.741
canım sen yat dinlen, bak oğluşun da dürtmüş senii dinlenin kuzucuklarkızlar yaaa tam topik canlanmışken hiç gidesim gelmiyor amaaa ben biraz uzanacağımm tansiyonum düzelsinn de sonra başıma iş açmasın..
bir de oğlum rahat durmuyo kımraşıp duruyo
sonra okurum geçmişii
hoşçakalınn
kilolardan az, bebe eşyalarından çok alcaz özetlen diyivereyim sanaKızlar yaaa şimdi biz nelerden ne kadar alıcaz benim kafam hep onda heee :44::44::44:
kız annenin güzlliğini alırmış erkek de annye güzellik verirmiş hamileyken
dinlen kuzum,sonra okursun geçmişi,ne güzel yaaaa kıpraşıyo ha... Maşallah oğluşuna maşallah... Tekmele çocuğum anneyi tekmele....
Emrinize amadeyiz fatmam ve sıpası
ben de duymuştum onu...
vücudun salgıladığı hormonlarla ilgiliymiş...
mesela erkek bebek te testestereon daha çok salgılandığı için tüylenme olabilirmiş... öyle duymuştum..
ben de duymuştum onu...
vücudun salgıladığı hormonlarla ilgiliymiş...
mesela erkek bebek te testestereon daha çok salgılandığı için tüylenme olabilirmiş... öyle duymuştum..
canım sen yat dinlen, bak oğluşun da dürtmüş senii dinlenin kuzucuklar
kilolardan az, bebe eşyalarından çok alcaz özetlen diyivereyim sana
valla ben daha düşünmüyom, siz alın ben de sizin tecrübelerden faydalanayımmm. ne kadannn fenayım
valla ben her yumurtlama döneminde pek güzelleşirdim, veya kocada gözüm olduğu için kendi kendime öle gelirdimşimdi adet olmadığım için öle fazla şişliğim, sivilcem ve yamukluğum yok gibi. güzel görünüyom kendime, ama bilemem tabiii.
ireme söleyelim bunun için de bi çetele tutsun. ama bunu anlamamız için öncesi sonrası fotoları koymamız gerek. bunu en iyi fzcede yaparız
bak bu doğru bence. benim komşum erkek doğurdu. özellikle karın bölgesi çok tüylendi. doğumdan sora gitti ama hepsi
bak bu doğru bence. Benim komşum erkek doğurdu. özellikle karın bölgesi çok tüylendi. Doğumdan sora gitti ama hepsi
selam kızceleriimmuhabbetinizin ortasına daldım ben az önce yarım saat fırsat buldum ve o arada sizlerle ilgili cinsiyet tahmininde bulundum hemen yazıyorum
fulya =kızçee
fatmam =kızçe
tubişiim =oğluş
deniz=kızçe
fitoşş senin babynin cinsiyeti bellimi bilmiyorum ama oğluş diyorum sanada
iremim=oğluş
unuttuğum kimse kaldı mı kiii:44::44:
kendimle ilgili hiçbir fikrim yok sizdende böyle tahminler alabilir miyim
valla kız olsa kayınvalidemi düşünemiyorum...oo benim eltim gibi erkeklerin arasına kız doğurcak prenses geliyorrr
canım .... biz de size....oyy kurban olurum ben sanada kızçenede
tabi canım bi bildikleri vardır mutlakaeskiler boş konuşmaz bunu bilir bunu söylerım hep
bak bu doğru bence. benim komşum erkek doğurdu. özellikle karın bölgesi çok tüylendi. doğumdan sora gitti ama hepsi
bende tüylenmiştm oğluştan değil ama badem yağından
valla kız olsa kayınvalidemi düşünemiyorum...
Canım .... Biz de size....
Tabi canım bi bildikleri vardır mutlaka
evet sonra gidiyomuş... O yüzden aldırmamak lazımmış.. Aldırınca çoğalıp kalıcı hale gelirmiş...
seninki kız olcak ya içime öyle doğuyorrr
Benim mesai bitti ben gider yavrular hadi görüşrüüz öpüldünüz
Küboş sende mi brütüssssKimseye kız doğmuyor herkes erkek diyo birde kız olursa medyum olurum ben yaw
Bu arada benim oda arkadaşım başlarda erkek dediler erkeğe alıştırmıştı kendini dee 4 lü taramada dediler ki kız nerden çıkardın erkekği
benim de içime öyle doğuyo,hatta bazen kızım diye seviyorum farkında olmadan...
Kız derse hiç şaşırmıcam ama erkek derse çok şaşırırım...
Ama hiç önemli değil bazen kıza çok özeniyorum,bazen bi erkek bebek görüyorum hoooooooppppppp dönüyorum erkeğe özeniyorum.. Ne olursa olsun çok sevinicem...
güle güle şekerrr...
benim de ortalama yarım saatim kaldı. öle böle derken bugünü de devirdim galiba.
kocam akşam maça gitçekmiş, ben de bi çorba bi de patates salatası yaparım, oturur hem yer hem hürremi seyrederim. akşamı da devirdik miii. yarın sabaha ne kaliyi kiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?