Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

benim gözümde de semizotu gibi pirinçli domatesli yemeği canlandı. üzerine de sarımsaklı yoğurt, du ben ıspanak yerine semizotu bulursam onu alayımmm
ben aldım geçen gün tubişim,yapraklarını atıkladım yoğurtlayıp yedik,saplarını da domatesli soğanlı yemeğini yaptım,pirinç koymadım,mayhoşlu oldu çok güzel... geçen yine aldım onu da pirinçli yapcam dolapta duruyo... yazı çok seviyorum ya hele egede.... herşey çok güzel missss gibi taptaze... semzi otu bizim kirazlıkta kendiliğinden çıkıyo,sulanıyo ya sürekli,köye gittiğimde birsürü toplayıp geliyom...tazecik..

hııımmmmm o şekilde hiç düşünmedim benim dediğim gibi de olmaz mı fatmam olur demi?

ben daha öğrenmedim canım ama ikili test yaparken kıza bnzetmişti,geçen gün gittik göstermedi,2 mayısta tekrar gidicez...

bence senin kızçen olcak....

eeee anasına bak kızını al diycem ama bakalım kız mı?

kız egede ben kuş ayağı diye ot duymadım kaz ayağı olmasın o... kuş otu da olabilir o da var...
kuş ayağı der bizim ana tarafı (Giritliler de) belki kartlaşıp irileşince kuş kaza dönüyodur haşlayıp zeytinyağlı limonlu salata olarak yeriz

ahh bu kayganalar heep erkek diye tutturuyorlarama bunu bize değilde cinsiyeti belirleyen oğullarına söyleseler daha güzel olck

ha haaa sorma kocamın ömrünü yedi yazın gittiğimizde daha yeni kürtaj olmuşum ben, bi baktım eşimin önüne otları dolduruyor sofrada (roka,tere, maydonoz vs.) nerden duyduysa et yiyenin kızı ot yiyenin oğlu olurmuş diye. eşim de hiç sevmez yeşillik. baymıştı onu tabi beni de sinirlndirmişti

kuzummm sağlıklı olsunda gerisi boş zaten ilk bebek kız erkek farketmezzz

saol cnm tahminin içinvalla sana kız dediyse doktor büyük olasılıkla kızdır ama bellide olmaz

valla olur mu olur fitoşcum ama çok bilmiyorum bende bakma sivaslıyım diorum ama çok alakam yok annem bursalı bursada büyüdük
siz egelisiniz ya canım ne istedi benim biliyomusunuz börülce yeşil haşlayıp sarımsaklı zeytinyağlı sosla salatasını

evet sizin kuşlar biz de kaz olmuştur ben de baba tarafım boşnak,anne tarafım kütahyalı ben de doğma büyüme izmir-kemalpaşalıyım.. sonra bi azerilere gelin oldum,şimdi manisadayım...

ayyyyyy hiç sorma benim ne zamandır canım nasıl istiyo anlatamam ama baktım hiçbiyerde daha çıkmamış... dolaba da atmamıştım aksi gibi... çıkınca gönderirim istersen canım ben sana...

banada doktor merveye hamişken 17. haftaya kadar erkek demişti..17. haftada kesin kız dediğinde eşimin yasadıgı o an ki mutluluğu size tarif edemenrabbim elksikliklerini göstermesin hiç birimize

seninki de adının konmasını istiyodur ondan olabilir
yok adının konmasını hiç istemiyor,adını sevmediğinden kendini tanıtırken gerçek adını bile söylemiyo

kızı yok mu ki kayınvalidenin bizimkinin yok 3 oğlu var ama eltimin kızı olcak
anneminde oğlum yok eşime bayılıyor bana kızıyor akifi üzersem

kızı yok,üstelik sülalede kız kıtlığı var,doğuran hep erkek doğuruyo... benim kız olursa sülalenin gözdesi olcak

banada doktor merveye hamişken 17. haftaya kadar erkek demişti..17. haftada kesin kız dediğinde eşimin yasadıgı o an ki mutluluğu size tarif edemenrabbim elksikliklerini göstermesin hiç birimize

yaaaa önce erkek diyip de sonradan kız olduğu oluyo mu öyleee bende doktor her an erkek değil kız diyecek diye düşünmeden edemiyorum Ama baya büyük bir yıkım olurr dedesi için.. benim için farketmezz

bu arada 10 sene öncesine ergenliğe geri döndüm sanırım..yüzümde büyük büyük sivilceler cıkmaya basladısac diplerımde bile var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…