- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.701
bana tahmin yapanlar iki cephede eşit gibi kimisi erkek diyo kimisi kızz
ben aldım geçen gün tubişim,yapraklarını atıkladım yoğurtlayıp yedik,saplarını da domatesli soğanlı yemeğini yaptım,pirinç koymadım,mayhoşlu oldu çok güzel... geçen yine aldım onu da pirinçli yapcam dolapta duruyo... yazı çok seviyorum ya hele egede.... herşey çok güzel missss gibi taptaze... semzi otu bizim kirazlıkta kendiliğinden çıkıyo,sulanıyo ya sürekli,köye gittiğimde birsürü toplayıp geliyom...tazecik..benim gözümde de semizotu gibi pirinçli domatesli yemeği canlandı. üzerine de sarımsaklı yoğurt, du ben ıspanak yerine semizotu bulursam onu alayımmm
hııımmmmm o şekilde hiç düşünmedim benim dediğim gibi de olmaz mı fatmam olur demi?tokatta ıspanak gibi soğanda kavuruyorsun sonra bulgur koyuyosun bide tokatlıların çemen tozu var ondan koyuyosun bizde yoktu akşam ben biraz pastırma koydum ıspanaktan suluca çorba yemek arası pişiriyorsun hee bide minik minik kıyman gerekiyor
ben daha öğrenmedim canım ama ikili test yaparken kıza bnzetmişti,geçen gün gittik göstermedi,2 mayısta tekrar gidicez...selam kızceleriimmuhabbetinizin ortasına daldım ben az önce yarım saat fırsat buldum ve o arada sizlerle ilgili cinsiyet tahmininde bulundum hemen yazıyorum
fulya =kızçee
fatmam =kızçe
tubişiim =oğluş
deniz=kızçe
fitoşş senin babynin cinsiyeti bellimi bilmiyorum ama oğluş diyorum sanada
iremim=oğluş
unuttuğum kimse kaldı mı kiii:44::44:
kendimle ilgili hiçbir fikrim yok sizdende böyle tahminler alabilir miyim
ahh bu kayganalar heep erkek diye tutturuyorlarama bunu bize değilde cinsiyeti belirleyen oğullarına söyleseler daha güzel olck
evet canım aynen öyleee
kübracımm seninki yine kızçedirr :) bir kız annesi olduğun için ikinciyi oğlan diye hayal edemiyorum
heheh doğru diyon onlar x gönderirse kız y gönderirse erkek oluyor bizimle bi alakası yok olayınn
aslında saglıklı olsunlarda bunlar işin heyecanı sadece gerisi boş
kuş ayağı der bizim ana tarafı (Giritliler deeeee anasına bak kızını al diycem ama bakalım kız mı?
kız egede ben kuş ayağı diye ot duymadım kaz ayağı olmasın o... kuş otu da olabilir o da var...
ahh bu kayganalar heep erkek diye tutturuyorlarama bunu bize değilde cinsiyeti belirleyen oğullarına söyleseler daha güzel olck
selam kızceleriimmuhabbetinizin ortasına daldım ben az önce yarım saat fırsat buldum ve o arada sizlerle ilgili cinsiyet tahmininde bulundum hemen yazıyorum
Fulya =kızçee
Fatmam =kızçe
Tubişiim =oğluş
Deniz=kızçe
Fitoşş senin babynin cinsiyeti bellimi bilmiyorum ama oğluş diyorum sanada
Iremim=oğluş
Unuttuğum kimse kaldı mı kiii:44::44:
Kendimle ilgili hiçbir fikrim yok sizdende böyle tahminler alabilir miyim
ben aldım geçen gün tubişim,yapraklarını atıkladım yoğurtlayıp yedik,saplarını da domatesli soğanlı yemeğini yaptım,pirinç koymadım,mayhoşlu oldu çok güzel... geçen yine aldım onu da pirinçli yapcam dolapta duruyo... yazı çok seviyorum ya hele egede.... herşey çok güzel missss gibi taptaze... semzi otu bizim kirazlıkta kendiliğinden çıkıyo,sulanıyo ya sürekli,köye gittiğimde birsürü toplayıp geliyom...tazecik..
hııımmmmm o şekilde hiç düşünmedim benim dediğim gibi de olmaz mı fatmam olur demi?
ben daha öğrenmedim canım ama ikili test yaparken kıza bnzetmişti,geçen gün gittik göstermedi,2 mayısta tekrar gidicez...
bence senin kızçen olcak....
ben aldım geçen gün tubişim,yapraklarını atıkladım yoğurtlayıp yedik,saplarını da domatesli soğanlı yemeğini yaptım,pirinç koymadım,mayhoşlu oldu çok güzel... geçen yine aldım onu da pirinçli yapcam dolapta duruyo... yazı çok seviyorum ya hele egede.... herşey çok güzel missss gibi taptaze... semzi otu bizim kirazlıkta kendiliğinden çıkıyo,sulanıyo ya sürekli,köye gittiğimde birsürü toplayıp geliyom...tazecik..
hııımmmmm o şekilde hiç düşünmedim benim dediğim gibi de olmaz mı fatmam olur demi?
ben daha öğrenmedim canım ama ikili test yaparken kıza bnzetmişti,geçen gün gittik göstermedi,2 mayısta tekrar gidicez...
bence senin kızçen olcak....
heheh doğru diyon onlar x gönderirse kız y gönderirse erkek oluyor bizimle bi alakası yok olayınn
kuzummm sağlıklı olsunda gerisi boş zaten ilk bebek kız erkek farketmezzz
benim kaynanam da, ben ölmeden bana bi kız doğur da ondan sonra ölsem de gam yemem deyip duruyo... kız diye deli oluyo...
benim kaynanam da, ben ölmeden bana bi kız doğur da ondan sonra ölsem de gam yemem deyip duruyo... kız diye deli oluyo...
kuş ayağı der bizim ana tarafı (Giritliler de) belki kartlaşıp irileşince kuş kaza dönüyodur haşlayıp zeytinyağlı limonlu salata olarak yeriz
ha haaa sorma kocamın ömrünü yedi yazın gittiğimizdedaha yeni kürtaj olmuşum ben, bi baktım eşimin önüne otları dolduruyor sofrada (roka,tere, maydonoz vs.) nerden duyduysa et yiyenin kızı ot yiyenin oğlu olurmuş diye. eşim de hiç sevmez yeşillik. baymıştı onu tabi beni de sinirlndirmişti
ayyyyyy hiç sorma benim ne zamandır canım nasıl istiyo anlatamam ama baktım hiçbiyerde daha çıkmamış... dolaba da atmamıştım aksi gibi... çıkınca gönderirim istersen canım ben sana...valla olur mu olur fitoşcum ama çok bilmiyorum bende bakma sivaslıyım diorum ama çok alakam yok annem bursalı bursada büyüdük
siz egelisiniz ya canım ne istedi benim biliyomusunuz börülce yeşil haşlayıp sarımsaklı zeytinyağlı sosla salatasını
kuzum benim 2.ama inan hiç önemi benim içinde kız yada erkek..hayırlı evlat olsn yeter
yok adının konmasını hiç istemiyor,adını sevmediğinden kendini tanıtırken gerçek adını bile söylemiyoseninki de adının konmasını istiyodur ondan olabilir
kızı yok mu ki kayınvalidenin bizimkinin yok 3 oğlu var ama eltimin kızı olcak
anneminde oğlum yok eşime bayılıyor bana kızıyor akifi üzersem
banada doktor merveye hamişken 17. haftaya kadar erkek demişti..17. haftada kesin kız dediğinde eşimin yasadıgı o an ki mutluluğu size tarif edemenrabbim elksikliklerini göstermesin hiç birimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?