- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.761
yaaa belli olsada cinsiyetler rahatlasak heeee
sana şöyle bişey anlatayım , geçen eşim diyoki doğsun birde kıvırcık olurmuş saçları kestirmeycem uzun kalacak , bende dedimki tabi bütün fenalığımla zaten kızın saçı uzun olur niye kestirelimDiyoki ben hissediyom erkek bazen benide etkiliyo severken genelde bebeğim diyom ama gayri ihtiyarı bir iki oğlumda dedim Ama dediğin gibi sonunda her türlü biz sevincez rabbim yeterki aklen ruhen bedenen sağlıklı evlatlar nasip etsin başta burdaki can dostlarıma Kızçeler kusura bakmayın anca arada girip sohbete daldım gönlümce olmadı bugün , yarında anca öğleden sonra görüşürüz öpüldünüz bebişlerinizden iyi bakın sıpalara
ohhhh güzel menü... bayan menüsü,erkekler yemekten saymaz onları
yatcan kalkcan hooooooooooopppppppp ultrasondasın....
tubişim ve iremim...bak hele adamla nasıl kafa bulmuş
canım iyi dileklerin için çok teşekkürler. can dostun yisin seniii :13:
yarın senin olduğu kadar benim için de büyük gün. bu akşam dualarını esirgeme benden. çok korkuyorum. allahım gönül rahatlığı versin her şeyden önce banadokunsan ağlayacak gibi oluyorum bazen inşallah iyi haberlerle geliriz, yarın sabahtan ben de yokum...
ayy hadi bakalımmm
TATLIM EMİNİM HEPİNİZ ÖYLESİNİZ BEN SIRF ALIŞVERİŞ BİRDE MİLLETİN TAHMİNLERİ YÜZÜNDEN MERAK EDİYORUM YOKSA HER TÜRLÜ BEBEĞİM O BENİM YA TOTOSUNU YEDİĞİMMM
kızlar ben de netten çıkıyorum. bina fotoğrafı çekilecekmiş, beni çağırdı müdür.
allahım inşallah yarın iyi haberlerle dönerim aranıza, dualarınızı esirgemeyin benden. hepinizi çok öpüyorummm
4 haftadır bebişi görmüyorum ya bazen kendimi hamile değilimde kendi kendimi kandırıyomuş gibi hissediyorum hee çok tuhafff sanki zihnimin hayal ürünü gibi geliyo bazen
fulicim bende unuttum iyice hamile olduğumuuu 4 hafta da pek uzunmuş yaa en geç 3 hafta da bir gitmek lazım
kızlar ben biraz dinlendim tansiyonum düzeldi gibi oldu ama geri düştüüü ooff canım yatmak da istemiyo yalnızım da bugünn napsam kiii:44::44::44::44::44:
günaydın kızlar bugün çok heyecanlıyım kızçeler napıcak bakalım haberlerinizi bekliyorum bebişlerr
evet didoşummm 4 hafta çok uzun ama bizim daha 5 günümüz daha varbi dahakine böyle uzun çağırmasa bari yaaa
günaydın kuzucummmmmmmm bende heyecanlıyımmmm güzel güzel haberlerle gelsinler mutlu etsinler bizleriii
günaydın bebeğimmm senin için heyecanlanmama çok az kaldı
yine bulantılı bir sabahtan herkese kocamaaan bir ''günaydıın''
yine bulantılı bir sabahtan herkese kocamaaan bir ''günaydıın''
günaydın bebişimmm nasılsın
benim bulantım epeydir yok ama 3-4 gündür iştahsızdımmm ama gece 4 te bi uyandım midem kazınıyo buz gibi pudinge bi daldım ooohhhhhh bayram ettim ama sabah yine aç uyandım hala midem kazınıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?