Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bak hele adamla nasıl kafa bulmuş
canım iyi dileklerin için çok teşekkürler. can dostun yisin seniii :13:
yarın senin olduğu kadar benim için de büyük gün. bu akşam dualarını esirgeme benden. çok korkuyorum. allahım gönül rahatlığı versin her şeyden önce bana dokunsan ağlayacak gibi oluyorum bazen inşallah iyi haberlerle geliriz, yarın sabahtan ben de yokum...
ohhhh güzel menü... bayan menüsü,erkekler yemekten saymaz onları
yatcan kalkcan hooooooooooopppppppp ultrasondasın....

ayy hadi bakalımmm

kızlar ben de netten çıkıyorum. bina fotoğrafı çekilecekmiş, beni çağırdı müdür.
allahım inşallah yarın iyi haberlerle dönerim aranıza, dualarınızı esirgemeyin benden. hepinizi çok öpüyorummm

tubişim ve iremim...
güzel güzel haberlerle gelin inşallah e mi?

bu arada bebişlerinize teyzoşalrından selamlar da söyleyin.....

TATLIM EMİNİM HEPİNİZ ÖYLESİNİZ BEN SIRF ALIŞVERİŞ BİRDE MİLLETİN TAHMİNLERİ YÜZÜNDEN MERAK EDİYORUM YOKSA HER TÜRLÜ BEBEĞİM O BENİM YA TOTOSUNU YEDİĞİMMM

anen öyle kuzum hem alışveriş çılgınlığı için en çok merak ediyorum birde dediğin gibi milletin ağzı kapansın die geçen eşimin akrabalarından dıdısının dıdısıı faceme yazmış kızın hayırlı olsun die iyi hoş güzel kız olsa keşke de yazsa peşine annem aradı cinsiyeti öğrendin herkes biliyo ben bilmiyom die dedim o dengesiz boşver sen dert anlat işin yoksa

he alın size bi abzütlük daha

güle güle ballı lokmammmmm

çook güzel haberlerle uça uça gel yanımızaaaa

4 haftadır bebişi görmüyorum ya bazen kendimi hamile değilimde kendi kendimi kandırıyomuş gibi hissediyorum hee çok tuhafff sanki zihnimin hayal ürünü gibi geliyo bazen

4 haftadır bebişi görmüyorum ya bazen kendimi hamile değilimde kendi kendimi kandırıyomuş gibi hissediyorum hee çok tuhafff sanki zihnimin hayal ürünü gibi geliyo bazen

fulicim bende unuttum iyice hamile olduğumuuu 4 hafta da pek uzunmuş yaa en geç 3 hafta da bir gitmek lazım

kızlar ben biraz dinlendim tansiyonum düzeldi gibi oldu ama geri düştüüü ooff canım yatmak da istemiyo yalnızım da bugünn napsam kiii:44::44::44::44::44:

evet didoşummm 4 hafta çok uzun ama bizim daha 5 günümüz daha var bi dahakine böyle uzun çağırmasa bari yaaa

günaydın kızlar bugün çok heyecanlıyım kızçeler napıcak bakalım haberlerinizi bekliyorum bebişlerr

günaydın kuzucummmmmmmm bende heyecanlıyımmmm güzel güzel haberlerle gelsinler mutlu etsinler bizleriii

günaydın bebeğimmm senin için heyecanlanmama çok az kaldı

benim bulantım epeydir yok ama 3-4 gündür iştahsızdımmm ama gece 4 te bi uyandım midem kazınıyo buz gibi pudinge bi daldım ooohhhhhh bayram ettim ama sabah yine aç uyandım hala midem kazınıyo

canım soğuk yeme bu seferde mideni üşütürsün onun bulantısı daha da beter oluyo dikkat et yawruş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…