- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.721
ayyy benim deeeevalla olur mu olur fitoşcum ama çok bilmiyorum bende bakma sivaslıyım diorum ama çok alakam yok annem bursalı bursada büyüdük
siz egelisiniz ya canım ne istedi benim biliyomusunuz börülce yeşil haşlayıp sarımsaklı zeytinyağlı sosla salatasını
eyvahlarımmm olsunnnseninki de adının konmasını istiyodur ondan olabilir
yaaaa önce erkek diyip de sonradan kız olduğu oluyo mu öyleeebende doktor her an erkek değil kız diyecek diye düşünmeden edemiyorum Ama baya büyük bir yıkım olurr dedesi için.. benim için farketmezz
canım böyle olaylar bi bende olur bir de fulyada
canım böyle olaylar bi bende olur bir de fulyada
bu arada 10 sene öncesine ergenliğe geri döndüm sanırım..yüzümde büyük büyük sivilceler cıkmaya basladısac diplerımde bile var
Fuliyi uzun zamandır garip bi şey bulmuyor di mi.... Fulii kıs patlat bi bombaaaa
fuliyi uzun zamandır garip bi şey bulmuyor di mi.... fulii kıs patlat bi bombaaaa
bu arada 10 sene öncesine ergenliğe geri döndüm sanırım..yüzümde büyük büyük sivilceler cıkmaya basladısac diplerımde bile var
yok valla uzun zamandır sakiniz ama eli kulağındadır patlar yakında
Evet sizin kuşlar biz de kaz olmuştur Ben de baba tarafım boşnak,anne tarafım kütahyalı ben de doğma büyüme izmir-kemalpaşalıyım.. Sonra bi azerilere gelin oldum,şimdi manisadayım...
Ayyyyyy hiç sorma benim ne zamandır canım nasıl istiyo anlatamam ama baktım hiçbiyerde daha çıkmamış... Dolaba da atmamıştım aksi gibi... çıkınca gönderirim istersen canım ben sana...
ay bende de çıktı yüzümde yaaaaa...
kızlar yaaa tam topik canlanmışken hiç gidesim gelmiyor amaaa ben biraz uzanacağımm tansiyonum düzelsinn de sonra başıma iş açmasın..
Bir de oğlum rahat durmuyo kımraşıp duruyo
Sonra okurum geçmişii
Hoşçakalınn
kızlar yaaa tam topik canlanmışken hiç gidesim gelmiyor amaaa ben biraz uzanacağımm tansiyonum düzelsinn de sonra başıma iş açmasın..
bir de oğlum rahat durmuyo kımraşıp duruyo
sonra okurum geçmişii
hoşçakalınn
dinlen kuzum,sonra okursun geçmişi,ne güzel yaaaa kıpraşıyo ha... maşallah oğluşuna maşallah... tekmele çocuğum anneyi tekmele....kızlar yaaa tam topik canlanmışken hiç gidesim gelmiyor amaaa ben biraz uzanacağımm tansiyonum düzelsinn de sonra başıma iş açmasın..
bir de oğlum rahat durmuyo kımraşıp duruyo
sonra okurum geçmişii
hoşçakalınn
burda bulamazsam sana başvururum bebeğimmmm
yok adının konmasını hiç istemiyor,adını sevmediğinden kendini tanıtırken gerçek adını bile söylemiyo
Kızı yok,üstelik sülalede kız kıtlığı var,doğuran hep erkek doğuruyo... Benim kız olursa sülalenin gözdesi olcak
kız annenin güzlliğini alırmış erkek de annye güzellik verirmiş hamileyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?