Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

GÜnaydın kızlar biz geldikkk nsılsınızz??
fatmişim geçmiş olsun dikkat et kendinee hasta olayım deme.

fuliii bak gördün mü bünye açlığa dayanamadı hemen iştahın açılmışş AFiyet bal şeker olsun yedikleriniz

fitoşş günaydınnn sen nasılsın?

kübracımmm senin şu ayaklar bir ısınmadı gittii

atladığım kimse kaldı mı:44::44::44::44:

biz aşıdan geldikk tansiyonum evde düşük orda normal çıkıyor anlamadım ama bir sıkıntı olmasın da ...

yaa amaa kızlar kötü haberrrr 10 günde yine 1 kilo almışım bu hızla gidersem hepiniz sollayacamm hemşire bile dedi dikkat et diyee

doktor hamilelikte olur bu tarz ayak üşümeleri dedi yaz gelsın ısınırlar bu arada kilo alımına dikkat kuzuum

günaydın didoşummmm
evet kuzum karnım zil çalıyo habireee

kuzum senin evdeki tansiyon aleti bozulmuş olmasın aman deyim dikkat et kendine kg konusuna gelince iddalıyım beni kimse aşamaz sabah tartıldım aynı gibiyim ama drun tartısında ne çıkıcak bilmiyorum

Tansiyon aleti ya bozuk ya da ben ölçerken elimi kolumu oynatıyorum

pek hamur işi de yemiyorum amaa ipin ucu kaçıyooo bi çorba bi salata yeter artık

günaydın canım canım bu kadar dikkat ederken ne zaman üşüttüm bilmiyorum
bu benim aile hekimim bi ere çağırdı beni bi daha çağırmadı unuttu heralde beni bende 1 kilo almışım 15 günde çok galiba

o kadar da değil canının istediğinden yiycen kuzum akşamları dikkat ederiz daha iyi sanırım

ben tatlıya sardım biraz onu kessem iyi olacak sanırım Akşamları da yürüyüşe başladık daaa daha faydasını görmemişim

sizlerin aile hekimleri bi acayip zaten ayda bir izlememeleri gerekiyor olmadı sen bir ara beni unuttunuz mu diye

eşimde diyo arasana bi diye çünkü yanlış hatırlamıyosam 8. haftada çağırmıştı beni kayıt yapmak için 14. hafta oldu hala arayan soran yok

eşimde diyo arasana bi diye çünkü yanlış hatırlamıyosam 8. haftada çağırmıştı beni kayıt yapmak için 14. hafta oldu hala arayan soran yok

kayıt yapmadıysa senden haberi yoktur çünkü bence ihmal etme bir ara çünkü aşıları filan onların yapması gerekiyor

bizde başlıycaz yürüyüşlere en olmadı evde yarım saat yürürüm koşu bandında her akşam

ben daha gidip kayıt yaptırmadımm aile hekimime

yaptırın kayıtlarınızı sonra başınıza iş açılmasınn

ben gideyim makineye çamaşır atayım bugün valiz filan hazırlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…