Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

didoşum öncelikle günaydın...
toplamda kaç kilo aldın sen bakalım?
fulya diyo ya beni kimse geçemez diye asıl beni kimse geçemez...

ben 15 haftada 4buçuk kilo aldım hey yavrum heyyyyyyyyy

tabi bunun 3bucuk kilosunu ilk üç ay aldım,sürekli hamur işi gözleme pide yemekten dolayı...
3haftada 1kilo almışım sanırım artık yavaşlattım,ama ekmeği azalttım,hamur işi nerdeyse hiç yemiyorum,düşün günde bile 1 tatlı 1 poğaca yedim sadece... frenlemezsem sonum fena...çabuk alıyorum yoksa...

günlük menümü yazayımmı

sabah: 2 dilim kepekli ekmek, domates salatalık biber(bol),peynir,bal,buara kapanış olarak 2-3lokma nutella ekmek(gün aşırı haşlammış yumurta)

arada: biraz kuruyemiş,kuru kayısı,süt

öğlen:2dilim ekmek,salata,yoğurt, 1tabak sebze ya da etli sebze yemeği(lokanta yemeği),bazen önceden az çorba içiyorum...

arada: muz,çok acıkırsam yine 1-2badem fındık...

akşam: ekmeksiz öğünüm.... 1kase çorba(varsa), 1 tabak sebze yada et... ne yemek varsa evde işte abartmadan azar azar ekmeksiz yiyorum...salata yoğurt...

yatmadan,meyve,süt.........

tabi bir de en az 2,5 lt su içiyorum...

sizce nasıl listem?dikkat etmeye çalışıyorum ama arada kaçıyo tabi harfi harfine uymadığım zmanlar oluyo. bu arada pilav makarna yiyemiyorum artık.. hele pirinç pilavı çok rahatsız eiyo,yersem 2-3 yemek kaşığı bulgur pilavı yiyorum...

geçen gittimizde gebe takip kartı doldurdu tüm bilgilerimi aldı tahlillerime baktı aşı sanırım 20. haftada oluyor

eee kayıt yapmış işteee ama niye hiç arayıp sormuyolar sorumsuz insanlar

evet canım 20. haftada oluyor bir de 24. haftada oluyor.

hamile kalmadan önce o kadar çok listem vardı ki diyetisyenle boğuşmaktan canım çıkmıştı kaldırdım hepsini gönlüm ne isterse onu yiyorum sadece hala tatlıya çok düşkünlüğüm yok hamile kaldım kalalı bi çikolatayı bitirmemişimdir

fitoşumm günlük beslenme düzenin bence güzell beğendim bol bol süt ve yoğurt tüketiyorsun
bende önce kendim bir listesini tutayım sonra sizinle paylaşırım yediklerimi ne kadar sağlıklı ya da sağlıksız ortaya çıkar

toplamda 2 kilo aldımm. 58 ile başladım bi ara 56 ya düştüm şimdi 60 kiloyum. ama bu iki kiloyu da bu ay içinde aldım. Benim sıkıntı orda:26::26:

Günaydın arkadaşlar d yeşilcik gidiyorsun sanırım iyi yolculuklar Allah a emanet ol bulantılarla boğuşuyorm bende ne zaman bitecek bilmiyorum ama sanki boğazımda bir düğüm yediğim aşağı gitmiyor fley zizag sizden naber geçtimi bulantılarınız bu arada cinsiyet öğrenen var mı 3 aylık hamile olan bi arkadaşa doktoru yüzde 80 kız demiş bakalım benim randevum taaaaaaaaaaaaaaa mayıs 10###################

az kalmış canım yakında geçicek senin bulantıların ben 11. haftada gittim söylemedi doktor cinsiyetini 4 mayısta randevum var bebiş kapanazsa kendini göreceğizzz

kızlarrr merhabaaa nasılsınızzz.
ben çok iyyimmm. allahıma hamdolsun bebeişimizi gördük yanıp sönen minicik kalbinden güm güm sesleri dinledik.
tarif edilemez bi duygu, allahım bu güzelliği herkese yaşatsın inşallah AMİN....
bebeğimiz burda diyince dr. ilk sorduğum soru kalbi atıyor mu oldu. EVET dediğinde kendimi tutamadım, yaşlar süzüldü gözlerimden. dr. ağlama diyo ama ne fayda. peçete felan verdi..
yarın sabah aç karnına kan ve idrar vermeye gidicem... işte böleee

bence listen çok güzel ben bu kadar şey yemiyorum çünkü yiyemiyorum ama sanırım önümüzdeki haftadan sonra bu şekilde beslensem iyi olacak

yaptırın kayıtlarınızı sonra başınıza iş açılmasınn

ben gideyim makineye çamaşır atayım bugün valiz filan hazırlıycam

yaptırcam da ben izin almak istemiyorum dra gideceğim gün halletmeyi düşünüyorum oda ters kalıyo bakıcaz bi çaresine artık

oyyy ben size kurban olurummmmm benim bile gözlerim yaşardı kızzzz maşşallah sizeeee Allahıma şükürler olsun herşey yolunda

canım benim de vardı öyle listelerim en son diyet yapıp güzel kilo verdiğimde,sağlıklı beslenmeyi iyi öğrenmiştim,şimdi de sağlıksız beslendiğimde kendimi suçlu hissediyorum... aslında alışığım ben disiplinli yemeye ama hamile kalınca ipin ucunu kaçırmıştım,şimdi toparlıyorum kendimi ama hala hızlı alıyomuşum gibi geliyo...
sanırım şişkinlik çok oluyo bende...bir de çok su içtiğimden ağırlaşıyorum galiba

keşke en başından yapabilseydim bunu canım ve inşallah sonuna kadar böyle disiplinli gidebilirim...ama canım ayda 2 kilo almak gayet normal bana dr. öyle demişti... benim kuzenim 5. aydan sonra ayda hep 5 er 5 er almış.... ama şimdi görsen tığ gibi...

maaşallah ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN

kuzum yazdıklarını okurken bende neredeyse ağlıyodumm çok sevindim canım kafandaki soruların azaldı bak boş moş değil sapasağlam bir kalp var içindee çok sevindimm tebrik ederim

tombabız merhaba benimde bulantıarım neredeyse geçti bizde 11+5 te gidicez haftaya salı bakalım drumuz birşey diyecekmi

canımmmmmm.... çok güzel haber bu......
maşallah bebişine ve pıt pıt atan kalbine.... rabbim sizi nazarlardan korusun...

çok sevindim çoooookkkkkk.....

gebe kalmadan önce bende öyle hissediyordum bi şeyi kaçırdığım fazla yediğim zaman ve sanırım ben eskiden daha çok yiyodum şimdi daha az yiyorum

gece yatarken ve sabah uyandığımda aklımdaydın inan canm yazını okurken benim gözlerde doldu hayırlı uğurlu evlat olsun bizlere dua et inş. o günü görürüm Allah'ın izniyle :18: 7 mayıs büyük gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…