Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

oyyy ben size kurban olurummmmm benim bile gözlerim yaşardı kızzzz maşşallah sizeeee Allahıma şükürler olsun herşey yolunda

maaşallah ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN

kuzum yazdıklarını okurken bende neredeyse ağlıyodumm çok sevindim canım kafandaki soruların azaldı bak boş moş değil sapasağlam bir kalp var içindee çok sevindimm tebrik ederim

canımmmmmm.... çok güzel haber bu......
maşallah bebişine ve pıt pıt atan kalbine.... rabbim sizi nazarlardan korusun...

çok sevindim çoooookkkkkk.....

kızlarrr hepinize çokkk teşekkür ederim.... allahım hepimize bundan sonra çok daha güzel günler yaşatsın.
omuzlarımdan koca bi yük kalkmış gibi hissediyorum
ilaçlarıma devam edicem. progestan vermedi bi daha gerek yok dedi. bi de bulantı için bi ilaç verdi. aslında dr. eşim bulantı işini çok abarttı diye verdi bence, çünkü ilk başta "hocam gebelik bu olacak öle 3 ay" dedi...büyük bulantı krizleri dışında kullanmayım diyorum, siz ne dersiniz.

fulyacım sen de yemeye başlasan iyi olacak bence de..
sanırım sen abur cubur daha çok tüketiyosun...

bu arada kızlar sabah uyandım,sırt üstü uzandım yatakta göbüşümü açtım,normalde sırtüstü yatınca hiç göbek olmaz ya ama artık benim var resmen kocaman olmuş rahmim elime geliyodu sert bi şekilde,eşimde elini koydu karnıma o bile farketti....
inşallah tekmelerini hareketlerini böyle birlikte dinleriz hissederizçok güzel bi duyguydu bu bile... bebişimin orda büyüdüğünü bilmek...
rabbim bizi ve tüm canım arkadaşlarımı nazarlardan kötü gözlerden korusun... ve bu duyguyu yaşamak isteyen herkese aratmadan yaşatsın rabbim inşallah...........

aynen canım bende çok kötü hissetmediğim sürece içmiyorum drumada söylemiştim daha mantıklı kendini nasıl hissediyosan ona göre kullan demişti

canım benim çok teşekkür ederim. hiç korkma panik yapma dicem ama biliyorum ki ne olursa olsun elinde olmuyo. ben yaşadım bizzat son 2 hafta da. ama gerçekten rahat ol, allahım inşallah sen de göreceksin bebişini, duyacaksın pıt pıtlarını.

bencede bulantı için ilaca gerek yok ilaç neticede benimde çok şu ara ama az kaldı geçecek leblebi ye......

bencede kullanma nede olsa kimyasal onlar çok kötü olduğunda iç ilacı
bu arada sarı leblebi mide suyuna çok ii geliyorr

yok kuzum abur cuburda yemiyorum bak diyim sana sabah sandviç yapıyorum peynirli domatesli veya tost arada kuru kayıs yada badem sonra öğlen yemekte ne varsa ikişey üçer kasık öğleden sonra muz yirorum yada yoğurt akşamda evdeki yemeği didikliyorum meyve yiyorum kivi bide süt içiyorum suyu çok içiyorum 1 gün içemedim ama şimdi normale dönüyorum dün canım bişi istedi akşam kvalidam yaptı onu yedim bi deli gibi

bu arada maşşallah sizeee bende yatıyom öyle daha ele gelen bişi yok

hiç korkma sende yasyacaksın bu duyguyu

inş. canm benim neden böyle tedirginlikler yaşadım ilkten anlamadım :44: sürekli size birşeyler söleyipte darlamak istemiyorum dün eltime anlattım az buçuk diyo ya başından bişi geçmemiş etmemiş neden böyle vesvese yapıon bak sinirli bi yiğen çıkarma başımıza bebişte stresli doğar

gebe kalmadan önce bende öyle hissediyordum bi şeyi kaçırdığım fazla yediğim zaman ve sanırım ben eskiden daha çok yiyodum şimdi daha az yiyorum
bebişlerimiz sağlıklı olsun da anaları verir kiloları...
irem gelmedi daha di mi kızlar geçmişe bakamadım hiççç

gelmedi henüz,o öğleden sonra gelirim deişti...

bencede bulantı için ilaca gerek yok ilaç neticede benimde çok şu ara ama az kaldı geçecek leblebi ye......

doktor da bi kaç şey saydı bana: kraker, leblebi ve yaş pasta dedi. yaş pastayı duyunca şok oldum. ıyykkk yağlı kremalı nasıl yiyim ben onu. tatlı bile yiyemiyorum ki.
bi de baharatlı, çok acı, ekşi,yağlı şeyler yeme dedi....
aslında sorcak şeylerim çoktu ama, pıt pıtların etkisiyle her şeyi unuttummm

Tubişimmmmmmm gözün aydın canımmm nasıl sevindik nasıl sevindikkkkkk

Tombabızcim evet izne gidiyoruzz teşekkür ederim... senin bulantıların da geçer 11 12. haftalarda

Ayy kızlarr kime ne yazacağımı unuttumm

tubişin iyi haberini aldık bir göbek atarız artık

Ben yemek yapmaya gidiyorumm yine ara ara uğraıycam yanınızaa

kuzu herşeyi sorabilirsin bize ama sakin ol kurbanın olimmm güzel olucak herşey bitanemmm

hangi hastaneye gidiyosun yavru

ben avcılar hospital nil hanıma gidiyorum çok yoğun ama ben çok memnunum çok bilgili ilgili bi kadın kasmıyo sürekli rahatlatıyo tavsiye ederim senin medilifeteki druna sinir oldum zaten

öyle olunca gidince herşeyi unutuyosunn

canım senin de yediklerin ilk 3 aya göre kötü değil... 12 haftdan sonra daha çok dikkat edersin.. en önemlisi meyve sebze ve protein ağırlıklı beslenmek,bunların bebeğe yararı var,gerisi boş,ben de buna gyret ediyorm,tabi birde ceviz badem fındık...bir de kabızlık için dr. bana hergün 1 avuç kabak çekirdeği ye demişti,işe yarıyo gerçekten...

ayrıca senin daha erken canım ama az kaldı yakında seninkide ele gelir...

ha haaaa fulim seni gene bilmem ama benimki azcuk yağluuuu bi süre göremem herhal ben de. sadece alt karın bölgem çok gergin o kadaaannn

yok kuzum daha gelmedi sen resim koycan mı bizeeee
akşama koyyim fulim, resimler evde şimdi

teşekkür ederim didemcimmm.
sen de hazırlıklara başlamışsın galiba, kolay gelsin bacımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…