- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.841
tombabız merhaba benimde bulantıarım neredeyse geçti bizde 11+5 te gidicez haftaya salı bakalım drumuz birşey diyecekmi[/QUOTE
benim bulantım geç başladı ondan mı ne bilmiyorum ama bebeğin büyümesine dün komşuya gittim kızına küçük civ civ almış ay ondan bile bir içim döndü .cinsiyet konusundada doktorumuz 4 aydan önce net olmaz ama görürsem söylerim dedi
oyyy ben size kurban olurummmmm benim bile gözlerim yaşardı kızzzz maşşallah sizeeee Allahıma şükürler olsun herşey yolunda
maaşallah ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN
kuzum yazdıklarını okurken bende neredeyse ağlıyodumm çok sevindim canım kafandaki soruların azaldı bak boş moş değil sapasağlam bir kalp var içindee çok sevindimm tebrik ederim
canımmmmmm.... çok güzel haber bu......
maşallah bebişine ve pıt pıt atan kalbine....rabbim sizi nazarlardan korusun...
çok sevindim çoooookkkkkk.....
gece yatarken ve sabah uyandığımda aklımdaydın inan canm yazını okurken benim gözlerde dolduhayırlı uğurlu evlat olsun bizlere dua et inş. o günü görürüm Allah'ın izniyle :18: 7 mayıs büyük gün
kızlarrr hepinize çokkk teşekkür ederim.... allahım hepimize bundan sonra çok daha güzel günler yaşatsın.
omuzlarımdan koca bi yük kalkmış gibi hissediyorum
ilaçlarıma devam edicem. progestan vermedi bi daha gerek yok dedi. bi de bulantı için bi ilaç verdi. aslında dr. eşim bulantı işini çok abarttı diye verdi bence, çünkü ilk başta "hocam gebelik bu olacak öle 3 ay" dedi...büyük bulantı krizleri dışında kullanmayım diyorum, siz ne dersiniz.
gece yatarken ve sabah uyandığımda aklımdaydın inan canm yazını okurken benim gözlerde dolduhayırlı uğurlu evlat olsun bizlere dua et inş. o günü görürüm Allah'ın izniyle :18: 7 mayıs büyük gün
bencede bulantı için ilaca gerek yok ilaç neticede benimde çok şu ara ama az kaldı geçecek leblebi ye......kızlarrr hepinize çokkk teşekkür ederim.... allahım hepimize bundan sonra çok daha güzel günler yaşatsın.
ilaçlarıma devam edicem. progestan vermedi bi daha gerek yok dedi. bi de bulantı için bi ilaç verdi. aslında dr. eşim bulantı işini çok abarttı diye verdi bence, çünkü ilk başta "hocam gebelik bu olacak öle 3 ay" dedi...büyük bulantı krizleri dışında kullanmayım diyorum, siz ne dersiniz.
kızlarrr hepinize çokkk teşekkür ederim.... allahım hepimize bundan sonra çok daha güzel günler yaşatsın.
fulyacım sen de yemeye başlasan iyi olacak bence de..
sanırım sen abur cubur daha çok tüketiyosun...
bu arada kızlar sabah uyandım,sırt üstü uzandım yatakta göbüşümü açtım,normalde sırtüstü yatınca hiç göbek olmaz ya ama artık benim varresmen kocaman olmuş rahmim elime geliyodu sert bi şekilde,eşimde elini koydu karnıma o bile farketti....
inşallah tekmelerini hareketlerini böyle birlikte dinleriz hissederizçok güzel bi duyguydu bu bile... bebişimin orda büyüdüğünü bilmek...
rabbim bizi ve tüm canım arkadaşlarımı nazarlardan kötü gözlerden korusun... ve bu duyguyu yaşamak isteyen herkese aratmadan yaşatsın rabbim inşallah...........
hiç korkma sende yasyacaksın bu duyguyu
bebişlerimiz sağlıklı olsun da anaları verir kiloları...gebe kalmadan önce bende öyle hissediyordum bi şeyi kaçırdığım fazla yediğim zaman ve sanırım ben eskiden daha çok yiyodum şimdi daha az yiyorum
irem gelmedi daha di mi kızlar geçmişe bakamadım hiççç
bencede bulantı için ilaca gerek yok ilaç neticede benimde çok şu ara ama az kaldı geçecek leblebi ye......
irem gelmedi daha di mi kızlar geçmişe bakamadım hiççç
inş. canm benim neden böyle tedirginlikler yaşadım ilkten anlamadım :44: sürekli size birşeyler söleyipte darlamak istemiyorumdün eltime anlattım az buçuk diyo ya başından bişi geçmemiş etmemiş neden böyle vesvese yapıon bak sinirli bi yiğen çıkarma başımıza bebişte stresli doğar
hangi hastaneye gidiyosun yavru
doktor da bi kaç şey saydı bana: kraker, leblebi ve yaş pastadedi. yaş pastayı duyunca şok oldum. ıyykkk yağlı kremalı nasıl yiyim ben onu. tatlı bile yiyemiyorum ki.
bi de baharatlı, çok acı, ekşi,yağlı şeyler yeme dedi....
aslında sorcak şeylerim çoktu ama, pıt pıtların etkisiyle her şeyi unuttummm
yok kuzum abur cuburda yemiyorum bak diyim sana sabah sandviç yapıyorum peynirli domatesli veya tost arada kuru kayıs yada badem sonra öğlen yemekte ne varsa ikişey üçer kasık öğleden sonra muz yirorum yada yoğurt akşamda evdeki yemeği didikliyorum meyve yiyorum kivi bide süt içiyorum suyu çok içiyorum 1 gün içemedim ama şimdi normale dönüyorum dün canım bişi istedi akşam kvalidam yaptı onu yedim bi deli gibi
bu arada maşşallah sizeee bende yatıyom öyle daha ele gelen bişi yok
ha haaaa fulim seni gene bilmem ama benimki azcuk yağluuuuyok kuzum abur cuburda yemiyorum bak diyim sana sabah sandviç yapıyorum peynirli domatesli veya tost arada kuru kayıs yada badem sonra öğlen yemekte ne varsa ikişey üçer kasık öğleden sonra muz yirorum yada yoğurt akşamda evdeki yemeği didikliyorum meyve yiyorum kivi bide süt içiyorum suyu çok içiyorum 1 gün içemedim ama şimdi normale dönüyorum dün canım bişi istedi akşam kvalidam yaptı onu yedim bi deli gibi
bu arada maşşallah sizeee bende yatıyom öyle daha ele gelen bişi yok
akşama koyyim fulim, resimler evde şimdiyok kuzum daha gelmedi sen resim koycan mı bizeeee
teşekkür ederim didemcimmm.Tubişimmmmmmm gözün aydın canımmm nasıl sevindik nasıl sevindikkkkkk
Tombabızcim evet izne gidiyoruzz teşekkür ederim... senin bulantıların da geçer 11 12. haftalarda
Ayy kızlarr kime ne yazacağımı unuttumm
tubişin iyi haberini aldık bir göbek atarız artık
Ben yemek yapmaya gidiyorumm yine ara ara uğraıycam yanınızaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?