Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

cevizi fln sürekli yememiz mi gerekiyo ben ceviz yemiyorum şu ara :44::44:

Allah razı olsun ...

ahahhh bizimkilerde dğn diyo bahsettim biraz diyo tecrubesiz bir anne adayına nasıl böyle lap lup herşeyi söliyo !!! Dedim doğal bu kadın ama 3 çocukannesiyle karıştırıyo galiba beni nevar ne yok yapıştırıyo aslında avcılar hospital da yakın bana ne kadar oranın muayene ücreti ? ssk ya bakıyo mu ?

tamam bebeğim ne zaman müsait olursannn

dğn derken doğan hastanesiyse tavsiye etmem yinede sen bilirsin 80 tl aslında 60 tı ama 80 oldu ssk lı fiyatı bu drun seni rahatlatması çok ama çok önemli seninki dan dun konuşuyomuş bunalıma sokar insanı

cevizi fln sürekli yememiz mi gerekiyo ben ceviz yemiyorum şu ara :44::44:

bu ara ben de pek yemiyorum daha doğrusu ihmalden alamadım...ama badem fındık yiyorum hergün mutlaka,hatta bi kaç kaju ve antep te gidiyo arada

ceviz evet çok faydalı hem omega 3 kaynağı,hem folik asit, bebeğin beyin gelişimi için çok önemli...

kuzu azcuk yağlı diyonda benim bildiğin karnım var zaten yatınca gelmiyo ele dedim ama benim karnımda çok sertleşti özellikle alt karnım belli oluyo artık dısarıdan

benim evde duruyo çok yağlandırdı yüzümü die bıraktım alıyım yanımada dursun bari

teyzelerrr biz geldikkk ense kalınlığı güzel çıktı ama kaç demeyin bilmiyorum istersen 2 li testi yaptırmayabilirsin sana kalmış dedi doktorumuz biz yinede yaptırdık teori uğruna ekstra idrar testi ve kan testi yaptırdık idrarı ben istedim bu arada ben bebişime hemen kardeş yapcam çünkü çok canı sıkılıyo ilk halinde ayaklarını karnına çekmiş oturuyodu rodinin düşünene adamı 2 sonra azıcık orası burası yoklandı açtı bacaklarınıda gösterdi bize hep yanlardan artistikler edince cinsiyeti ben sormadım doktorda bir şey demedi , bu arada ben 11+6 yım ya bebişim 12+4 dedi ama ileri falan demedi günüyle uyumlu dedi , bende bişey demedim çünkü diğer gidişimizde 2 gün ileri ama değişebilir demişti :44::44::44: şimdi diyoruz ki gel 24 mayıs gellll

dğn derken doğan hastanesiyse tavsiye etmem yinede sen bilirsin 80 tl aslında 60 tı ama 80 oldu ssk lı fiyatı bu drun seni rahatlatması çok ama çok önemli seninki dan dun konuşuyomuş bunalıma sokar insanı

DĞN NİYE yazdım bilmiyorum kuzum ya burada kuzey i konuşuyolarda ordan karıştım yok yok doğana gitmem zaten

kajuda çok faydalıymış demir varmış içinde tavsiye ederim bebekler

oyy maşşallah sizeeeeeeee darısı basımıza inşallah demek 11+6 sınız biz 11+5 te gidicez resim istiyorum neye benziycek çatlıycam yaaaaa

herşeyiniz de temiz çıkmış maşşallahhhhhh şimdi 24 mayısta cinsiyete mi gidiceksiniz bebekimmm

maşallahh bebeğine canım benim sende bebek gibi gördün demekki ohh ne mutlu sana canım benimmm

maşallah size darısı başımıza Allah'ın izniyle

canım çok sevindim... maşallah size maşallah..... topik şenlendi ayol....

kajuda çok faydalıymış demir varmış içinde tavsiye ederim bebekler

ben yiyorum zaten ama az yemek lazım,çok yağlı:26::26:

iremde gelmişşş güzel haberlerleee
senin bebişin canı sıkılmış demek haa annesii konuşmuyor musun sen onunlaa hımm de bakayım canı sıkılmasın bebişininn

aynur abla da yarın gidecekti doktoraa o da görünmüyo bu aralar ama umarım iyi haberlerle gelirr

gözün aydın bebekkkkkk... bak ne güzel enseciği de normal çıkmış yiğenimizinnn.
kıs sen ikinciyi doğurana kadarrrr ohoooo bunalıma girer bizim yiğen otur çene çal azcık kuzucunlaaa
anammm sana bayağı uzak bi tarih vermiş, demek artık her şey yolunda ayda 1e düşmüş kontroller

eşimde diyo arasana bi diye çünkü yanlış hatırlamıyosam 8. haftada çağırmıştı beni kayıt yapmak için 14. hafta oldu hala arayan soran yok

canım benimkide aramıyo başta dedi zaten 20. haftaya girince gel tetanos aşın var diye ondan önce beklemiyo beni

maşallah pıt pıt atan kalbine söz dinlemiyon ki stres etme o bebiş orda keyfini çıkar diye erken yırtmışın progesterondan benim ki şükür kesti ama ağrı sızı bişey olursa yine devam dedi bana ve kan ilacına başladık elevit kan ilacı coraspin devam ....

canım hem 3 lü zamanı hem kontrol hemde gösterirse cinsiyet olacak işte , 11+6 yız ama doktor 12+4 sünüz normal dedi o kısmı anlamadım bu bebek 1 hafta taktı sanki bana canım işteyim akşam resim atabilirim ama artık resimler yarım olmaya başlıycak galiba geçen ki muayeneye göre daha büyük resmi kaplamay başlamış 61 gr mış minnaklıktan çıkcak sıpam

maşallahh bebeğine canım benim sende bebek gibi gördün demekki ohh ne mutlu sana canım benimmm

yaklaştırıp eli yüzü zorla bacaklarını gösteriyo ya mest oluyorum resmen .....

ben onla konuşmaz mıyım hiç o küççük tosbammm benim ok ben niye küstüğünü anladım onun, sen bilirsin rümüşün bebiş yaramaz diye dedim ki rümüşün ki doğunca uslu olacak bizimki içerde plan yapıyo doğunca yaramaz olacak galiba diye alındı kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…