- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.861
canım senin de yediklerin ilk 3 aya göre kötü değil... 12 haftdan sonra daha çok dikkat edersin.. en önemlisi meyve sebze ve protein ağırlıklı beslenmek,bunların bebeğe yararı var,gerisi boş,ben de buna gyret ediyorm,tabi birde ceviz badem fındık...bir de kabızlık için dr. bana hergün 1 avuç kabak çekirdeği ye demişti,işe yarıyo gerçekten...
ayrıca senin daha erken canım ama az kaldı yakında seninkide ele gelir...
kuzu herşeyi sorabilirsin bize ama sakin ol kurbanın olimmm güzel olucak herşey bitanemmm
ben avcılar hospital nil hanıma gidiyorum çok yoğun ama ben çok memnunum çok bilgili ilgili bi kadın kasmıyo sürekli rahatlatıyo tavsiye ederim senin medilifeteki druna sinir oldum zaten
ha haaaa fulim seni gene bilmem ama benimki azcuk yağluuuubi süre göremem herhal ben de. sadece alt karın bölgem çok gergin o kadaaannn
akşama koyyim fulim, resimler evde şimdi
teşekkür ederim didemcimmm.
sen de hazırlıklara başlamışsın galiba, kolay gelsin bacımm...
Allah razı olsun ...
ahahhhbizimkilerde dğn diyo bahsettim biraz diyo tecrubesiz bir anne adayına nasıl böyle lap lup herşeyi söliyo !!! Dedim doğal bu kadın ama 3 çocukannesiyle karıştırıyo galiba beni nevar ne yok yapıştırıyo aslında avcılar hospital da yakın bana ne kadar oranın muayene ücreti ? ssk ya bakıyo mu ?
cevizi fln sürekli yememiz mi gerekiyo ben ceviz yemiyorum şu ara :44::44:
ha haaaa fulim seni gene bilmem ama benimki azcuk yağluuuubi süre göremem herhal ben de. sadece alt karın bölgem çok gergin o kadaaannn
akşama koyyim fulim, resimler evde şimdi
teşekkür ederim didemcimmm.
sen de hazırlıklara başlamışsın galiba, kolay gelsin bacımm...
bu ara ben de pek yemiyorum daha doğrusu ihmalden alamadım...ama badem fındık yiyorum hergün mutlaka,hatta bi kaç kaju ve antep te gidiyo arada
ceviz evet çok faydalı hem omega 3 kaynağı,hem folik asit, bebeğin beyin gelişimi için çok önemli...
dğn derken doğan hastanesiyse tavsiye etmem yinede sen bilirsin 80 tl aslında 60 tı ama 80 oldu ssk lı fiyatı bu drun seni rahatlatması çok ama çok önemli seninki dan dun konuşuyomuş bunalıma sokar insanı
bu ara ben de pek yemiyorum daha doğrusu ihmalden alamadım...ama badem fındık yiyorum hergün mutlaka,hatta bi kaç kaju ve antep te gidiyo arada
ceviz evet çok faydalı hem omega 3 kaynağı,hem folik asit, bebeğin beyin gelişimi için çok önemli...
teyzelerrr biz geldikkkense kalınlığı güzel çıktı ama kaç demeyin bilmiyorum istersen 2 li testi yaptırmayabilirsin sana kalmış dedi doktorumuz biz yinede yaptırdık teori uğruna ekstra idrar testi ve kan testi yaptırdık idrarı ben istedim bu arada ben bebişime hemen kardeş yapcam çünkü çok canı sıkılıyo ilk halinde ayaklarını karnına çekmiş oturuyodu rodinin düşünene adamı 2 sonra azıcık orası burası yoklandı açtı bacaklarınıda gösterdi bize hep yanlardan artistikler edince cinsiyeti ben sormadım doktorda bir şey demedi , bu arada ben 11+6 yım ya bebişim 12+4 dedi ama ileri falan demedi günüyle uyumlu dedi , bende bişey demedim çünkü diğer gidişimizde 2 gün ileri ama değişebilir demişti :44::44::44: şimdi diyoruz ki gel 24 mayıs gellll
teyzelerrr biz geldikkkense kalınlığı güzel çıktı ama kaç demeyin bilmiyorum istersen 2 li testi yaptırmayabilirsin sana kalmış dedi doktorumuz biz yinede yaptırdık teori uğruna ekstra idrar testi ve kan testi yaptırdık idrarı ben istedim bu arada ben bebişime hemen kardeş yapcam çünkü çok canı sıkılıyo ilk halinde ayaklarını karnına çekmiş oturuyodu rodinin düşünene adamı 2 sonra azıcık orası burası yoklandı açtı bacaklarınıda gösterdi bize hep yanlardan artistikler edince cinsiyeti ben sormadım doktorda bir şey demedi , bu arada ben 11+6 yım ya bebişim 12+4 dedi ama ileri falan demedi günüyle uyumlu dedi , bende bişey demedim çünkü diğer gidişimizde 2 gün ileri ama değişebilir demişti :44::44::44: şimdi diyoruz ki gel 24 mayıs gellll
DĞN NİYE yazdım bilmiyorum kuzum ya burada kuzey i konuşuyolarda ordan karıştımyok yok doğana gitmem zaten
canım çok sevindim... maşallah size maşallah.....teyzelerrr biz geldikkkense kalınlığı güzel çıktı ama kaç demeyin bilmiyorum istersen 2 li testi yaptırmayabilirsin sana kalmış dedi doktorumuz biz yinede yaptırdık teori uğruna ekstra idrar testi ve kan testi yaptırdık idrarı ben istedim bu arada ben bebişime hemen kardeş yapcam çünkü çok canı sıkılıyo ilk halinde ayaklarını karnına çekmiş oturuyodu rodinin düşünene adamı 2 sonra azıcık orası burası yoklandı açtı bacaklarınıda gösterdi bize hep yanlardan artistikler edince cinsiyeti ben sormadım doktorda bir şey demedi , bu arada ben 11+6 yım ya bebişim 12+4 dedi ama ileri falan demedi günüyle uyumlu dedi , bende bişey demedim çünkü diğer gidişimizde 2 gün ileri ama değişebilir demişti :44::44::44: şimdi diyoruz ki gel 24 mayıs gellll
kajuda çok faydalıymış demir varmış içinde tavsiye ederim bebekler
canım çok sevindim... maşallah size maşallah.....topik şenlendi ayol....
ben yiyorum zaten ama az yemek lazım,çok yağlı:26::26:
canım çok sevindim... maşallah size maşallah.....topik şenlendi ayol....
ben yiyorum zaten ama az yemek lazım,çok yağlı:26::26:
eşimde diyo arasana bi diye çünkü yanlış hatırlamıyosam 8. haftada çağırmıştı beni kayıt yapmak için 14. hafta oldu hala arayan soran yok
kızlarrr merhabaaa nasılsınızzz.
ben çok iyyimmm. allahıma hamdolsun bebeişimizi gördükyanıp sönen minicik kalbinden güm güm sesleri dinledik.
tarif edilemez bi duygu, allahım bu güzelliği herkese yaşatsın inşallah AMİN....
bebeğimiz burda diyince dr. ilk sorduğum soru kalbi atıyor mu oldu. EVET dediğinde kendimi tutamadım, yaşlar süzüldü gözlerimden. dr. ağlama diyo ama ne fayda. peçete felan verdi..
yarın sabah aç karnına kan ve idrar vermeye gidicem... işte böleee
oyy maşşallah sizeeeeeeee darısı basımıza inşallah demek 11+6 sınız biz 11+5 te gidicez resim istiyorum neye benziycek çatlıycam yaaaaa
herşeyiniz de temiz çıkmış maşşallahhhhhh şimdi 24 mayısta cinsiyete mi gidiceksiniz bebekimmm
maşallahh bebeğine canım benim sende bebek gibi gördün demekki ohh ne mutlu sana canım benimmm
iremde gelmişşş güzel haberlerleee
senin bebişin canı sıkılmış demek haa annesii konuşmuyor musun sen onunlaa hımm de bakayım canı sıkılmasın bebişininn
aynur abla da yarın gidecekti doktoraa o da görünmüyo bu aralar ama umarım iyi haberlerle gelirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?