- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.381
günaydınnnnnn topikimmmmmm...
nasılsınızzz..
ben çoookk iyyim bulanmadım bu sabah. ve yumurtalı bi kahvaltı yaptımmm
günaydın millet
drın drın drıııınnnnn fulim fulimmm
günaydınnnnnn topikimmmmmm...
nasılsınızzz..
ben çoookk iyyim bulanmadım bu sabah. ve yumurtalı bi kahvaltı yaptımmm
günaydınnn iremimmmm...
anammmm bi de fulimin akşam iş çıkışı demi... akşam olmaz şimdi ona
günaydınn bebekkkk fuli için büyükkk günnn
günaydın bebeklerimmmm evet bizim için bugün büyük günnnn
Ama ben sabah kötü uyandım aslında kötü uyanmadım da ehliyetimi almaya gittik aldık geldik ama emniyette nasıl bir parfüm kokusu varsa kim sıkmışsa o parfümü sabah sabah fena sövdümOfise zor attım kendimi Içim dşıma çıktı şimdi kahvaltı yapıcammm
olur o kadar böyle şeylere moral bozulmaz hele akşama bir tosun göreceksen
çok karışığım ben bugün kalbim güp güp atıyo heyecandan mı stresten mi bilemedim şu saatler geçip sağsalim bi göreydim sanırım anca o zaman rahatlıycam
Noldu deniz uyanamamış seni mi gönderdi, kız bir alırım sizi elime streside heyecanıda gösteririm size çekcem kulaklarınızı görceniz ..........
günaydın bebeklerimmmm evet bizim için bugün büyük günnnn
ama ben sabah kötü uyandım aslında kötü uyanmadım da ehliyetimi almaya gittik aldık geldik ama emniyette nasıl bir parfüm kokusu varsa kim sıkmışsa o parfümü sabah sabah fena sövdümofise zor attım kendimi içim dşıma çıktı şimdi kahvaltı yapıcammm
yok kız deniz kadar değilSersem gibiyim ben bugün bakmayın siz bana kahvaltı bile yapamadım sanki ilk bulantıma geri döndüm sabah sabah
akşam bize yazabilirsen yazz merak ederiz
o parfüm sıkanların kafasında kırmak lazım şişeleri
anlaşıldı heyecan sarmışta öyle muallak hisler yazmak yasakHep pozitifiz
Ya kızlar ben süt içemiyorum sanki aklım onu resmen siliyo , atıyorum hep açtığım sütleride , bir ara tiksinme olmuştu şuan yok ama istememekten öte aklıma bile gelmiyo ya ama her gün en az bir kase yoğurt yiyorum ........................
cepten girip özet geçerim yarında bol bol detay veririmmmmm
evet kuzum ya tam iyileştim derken çok fenayım şuan ama öğlene kadar falan geçer herhalde
ben dün kakaolu yaptım içtim mideme birşey olmadı ama sadeyi içebilir miyim bilmiyorum.....
Günaydın kızlar bu arada balıklama daldım hamile hamilee.....
Ya kızlar ben süt içemiyorum sanki aklım onu resmen siliyo , atıyorum hep açtığım sütleride , bir ara tiksinme olmuştu şuan yok ama istememekten öte aklıma bile gelmiyo ya ama her gün en az bir kase yoğurt yiyorum ........................
ya ben üşüttüğüm bir ara bıraktım şimdi tiksinmiyorumda resmen aklıma gelmiyo , saat falan mı kursam ne etsem öyle 2 kutu attım ya 200 lüklerdende almamıştım ......................
benim derdim progestan hapıymış iremim. hapları kestim ya. ilk zamanlar kadar kusmuyorum. arada sadece. hep bulantım var ama daha iyyimm.kusmalarımın kesilir gibi olmasından pimpiriklencektim ama önce deniz, sonra fuli, bi de ben dersem negatif bi şey kesin kırarsın kafamıSizede günaydın kızlarrrr , gözün aydın tubişim üşütmeye falanda dikkat et o da arttırıyo biliyon bulantıyı ben bugün düzeldim banyo etkisi gitti şükür
günaydın fatmam. evet bu sabah uzun zamndır ilk kez kendimi aç hissederek uyandım, ve yedimmmgünaydınnn tubiş hanımmmm
ohh ne güzell vitaminli vitaminli yapmışsn kapvaltını
ha haaa ben her sabah eşime dır dır ederim parfümünü. ilk önce yatak odasından kovdum, şimdi oturma odasında sıkıyo, yakındır balkona kovarım orda sıkargünaydın bebeklerimmmm evet bizim için bugün büyük günnnn
ama ben sabah kötü uyandım aslında kötü uyanmadım da ehliyetimi almaya gittik aldık geldik ama emniyette nasıl bir parfüm kokusu varsa kim sıkmışsa o parfümü sabah sabah fena sövdümofise zor attım kendimi içim dşıma çıktı şimdi kahvaltı yapıcammm
bi arkadaşa doktor demişki süt içmeyi unutuyorsan muhallebi ye dondurma ye demiş sende öyle yapppKocam ısıtmasa bende içmem asla
günaydııııınnnnnnn biz geldikkkkkkkkkkk.....
Neler yapıyonz bakalım,sabah sabah çeneler maşallah güzel çalışmış,gün boyu bekliyoruz bu performansınızı.....
Fulim ayyyyyyy sen akşama minnak bebişini mi görcen... Ayyyyyyyy yemez mi şimdi onu teyzesi?????????
Ben dün ve bugün hamiş tişörtü giydim,sıcak geldi dışarda ceketimi çıkardım,çok çekindim ilk başta sanki herkes bana bakıyo gibi geldi
Alışırmıyız yaaaa:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?