Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın millet

drın drın drıııınnnnn fulim fulimmm

günaydınnnnnn topikimmmmmm...
nasılsınızzz..
ben çoookk iyyim bulanmadım bu sabah. ve yumurtalı bi kahvaltı yaptımmm

günaydınnn iremimmmm...
anammmm bi de fulimin akşam iş çıkışı demi... akşam olmaz şimdi ona

günaydınn bebekkkk fuli için büyükkk günnn

günaydın bebeklerimmmm evet bizim için bugün büyük günnnn

ama ben sabah kötü uyandım aslında kötü uyanmadım da ehliyetimi almaya gittik aldık geldik ama emniyette nasıl bir parfüm kokusu varsa kim sıkmışsa o parfümü sabah sabah fena sövdüm ofise zor attım kendimi içim dşıma çıktı şimdi kahvaltı yapıcammm

olur o kadar böyle şeylere moral bozulmaz hele akşama bir tosun göreceksen

çok karışığım ben bugün kalbim güp güp atıyo heyecandan mı stresten mi bilemedim şu saatler geçip sağsalim bi göreydim sanırım anca o zaman rahatlıycam

Noldu deniz uyanamamış seni mi gönderdi, kız bir alırım sizi elime streside heyecanıda gösteririm size çekcem kulaklarınızı görceniz ..........

Noldu deniz uyanamamış seni mi gönderdi, kız bir alırım sizi elime streside heyecanıda gösteririm size çekcem kulaklarınızı görceniz ..........

yok kız deniz kadar değil sersem gibiyim ben bugün bakmayın siz bana kahvaltı bile yapamadım sanki ilk bulantıma geri döndüm sabah sabah

akşam bize yazabilirsen yazz merak ederiz

o parfüm sıkanların kafasında kırmak lazım şişeleri

Ya kızlar ben süt içemiyorum sanki aklım onu resmen siliyo , atıyorum hep açtığım sütleride , bir ara tiksinme olmuştu şuan yok ama istememekten öte aklıma bile gelmiyo ya ama her gün en az bir kase yoğurt yiyorum ........................

ben dün kakaolu yaptım içtim mideme birşey olmadı ama sadeyi içebilir miyim bilmiyorum.....

günaydın kızlar bu arada balıklama daldım hamile hamilee.....

ben dün kakaolu yaptım içtim mideme birşey olmadı ama sadeyi içebilir miyim bilmiyorum.....

Günaydın kızlar bu arada balıklama daldım hamile hamilee.....

ya ben üşüttüğüm bir ara bıraktım şimdi tiksinmiyorumda resmen aklıma gelmiyo , saat falan mı kursam ne etsem öyle 2 kutu attım ya 200 lüklerdende almamıştım ......................

bi arkadaşa doktor demişki süt içmeyi unutuyorsan muhallebi ye dondurma ye demiş sende öyle yappp kocam ısıtmasa bende içmem asla

ya ben üşüttüğüm bir ara bıraktım şimdi tiksinmiyorumda resmen aklıma gelmiyo , saat falan mı kursam ne etsem öyle 2 kutu attım ya 200 lüklerdende almamıştım ......................

süt içemiyosan canım dondurma ye ama külahta olanlardan...dün bi programda izledim bir külah dondurma 5 bardak süte eşitmiş.

ay sonu ay başı yoğunluğu var bugün bende. o yüzden bi giriyom bi çıkıyom. idare ediverin beni bugünlük
Sizede günaydın kızlarrrr , gözün aydın tubişim üşütmeye falanda dikkat et o da arttırıyo biliyon bulantıyı ben bugün düzeldim banyo etkisi gitti şükür
benim derdim progestan hapıymış iremim. hapları kestim ya. ilk zamanlar kadar kusmuyorum. arada sadece. hep bulantım var ama daha iyyimm.kusmalarımın kesilir gibi olmasından pimpiriklencektim ama önce deniz, sonra fuli, bi de ben dersem negatif bi şey kesin kırarsın kafamı

günaydınnn tubiş hanımmmm

ohh ne güzell vitaminli vitaminli yapmışsn kapvaltını
günaydın fatmam. evet bu sabah uzun zamndır ilk kez kendimi aç hissederek uyandım, ve yedimmm

ha haaa ben her sabah eşime dır dır ederim parfümünü. ilk önce yatak odasından kovdum, şimdi oturma odasında sıkıyo, yakındır balkona kovarım orda sıkar garibim ben bulanmayım diye her nazımı çekiyo

ben de 4-5 gündür içemiyorum. bugün biraz daha iyyi diye ara öğün olarak süt aldım 200 mllik. onu içmeyi deneyecem birazdan. yalnız şunu diyim soğuk sütü sıcağına göre daha iyi bulanmadan içebiliyorum.
süt içemiyosan yoğurt ve ayran güzel alternatif. bi de kaşar peyniri. en çok kalsiyum o peynirde diye duydum ben..

bi arkadaşa doktor demişki süt içmeyi unutuyorsan muhallebi ye dondurma ye demiş sende öyle yappp Kocam ısıtmasa bende içmem asla

muhallebi sevmem , dondurmada çok soğuk yemek istemiyorum öyle aşırı şuan üşüyorum daha ben Allahtan yoğurt kesin yiyorum ama süte çare bulmam şart en iyisi saat kurmak galiba

günaydııııınnnnnnn biz geldikkkkkkkkkkk.....

neler yapıyonz bakalım,sabah sabah çeneler maşallah güzel çalışmış,gün boyu bekliyoruz bu performansınızı.....

fulim ayyyyyyy sen akşama minnak bebişini mi görcen... ayyyyyyyy yemez mi şimdi onu teyzesi?????????

ben dün ve bugün hamiş tişörtü giydim,sıcak geldi dışarda ceketimi çıkardım,çok çekindim ilk başta sanki herkes bana bakıyo gibi geldi
alışırmıyız yaaaa:44::44::44:

günayyydınnn fitoşşş..
Ayyy ben hamiş tişörtü gyeceğim günleri iple çekiyorummm. Bi giysem hiç utanmam gibime geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…