- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.341
yavrum siz şimdi atlattınız ya bu haftaları bilirsiniz ben kimselere dert yanamıyorum etrafımda hamiş yok ki canlı kanlı kafasını yiyimkasıklar sürekli ağrır mı yoksa arada olmaması normal mi ?
Allah korusun kanaman ve lekelenmen olmuyosa normal hepimizin hala ara ara devam eden ağrısı var bebişin yerleşiyo rahmin büyüyo bunlar çok normal bigün olur bigün olmaz bi saat olur bi saat olmaz vucud hamileliğe adapte olmaya çalışıyo kuzum
canım biz seni çekeriz ama bu kadar stress bebeğede sanada zarar benim hala bile oluyor kasık ağrım. ayaklarını üsütmemeye çalış içinde değişik bişeyler oluyor böyle şeyler çok normall biz sıra sıra geçirdik senin yapman gereken çok su içmem, bol bol dinlenmen sakın ağır iş yapma ve kalp atışlarını duymanın heyecanını yaşaaaa
canlarım kasık ağrılarımdan şikayetçi değilim olmayınca dedim bişi mi olduya da sürekli olması gereken bir durum mu netten kalp atışı duyulmassa ne olur diye baktım Allah'ım korusun boş filan yazıyo off okumıcam bi daha diyorum kendi kendime erken mi söledik ailelere oiyyy anam yaaaa fuli fotonuzu çok beğendim bu arada bebişlerimizle musmutlu aileler olalım Allah'ın izniyle
canlarım kasık ağrılarımdan şikayetçi değilim olmayınca dedim bişi mi olduya da sürekli olması gereken bir durum mu netten kalp atışı duyulmassa ne olur diye baktım Allah'ım korusun boş filan yazıyo off okumıcam bi daha diyorum kendi kendime erken mi söledik ailelere oiyyy anam yaaaa fuli fotonuzu çok beğendim bu arada bebişlerimizle musmutlu aileler olalım Allah'ın izniyle
yarın drumuz var ya sıkıntı heyecan telaş panik ne ararsan var bende şuan birde akşam randevumuzzzz
offf fuli bende bile başladı kuzummm taaa cumartesiye kadar ama sanki cinsiyeti göstermicekmiş gibi geliyorr
korkma bebeğim ve sakın internette bizden başka foruma girme kötü haber duydukça kötü oluyorsun herşeyi iyi düşün herşey güzel olsun canımcımmm
yarın drumuz var ya sıkıntı heyecan telaş panik ne ararsan var bende şuan birde akşam randevumuzzzz
saçmalıyorum işte Allah ne derse o bunun bilincindeyim de insanoğlu işte dertsiz başa dert almaya meraklıgebe kalmadan öncede niye olmadı falan filan derken (sizi de diğer topiktekileride yedim) taşındım salladım dedim tutarsa her türlü tutar rabbim mucizesini yolladı elhamdülillah ...Allah'ın izniyle güzel geçicek inş. fato bebikinin cinsiyeti belli değilmi bak hamişlik takvimi isim önerileri sunmuş
fuli, fuli fuliiii Dualar ediyorum burada tanıdığım tüm dostlara Rabbim yanımızda şüphesiz kızın sağlıklı olucak inş.
aminn canım inşallahhhh kız mı doğuyo içine
kızıda erkeğide bir bizim içimize erkek doğuyo ama rabbim sağlıkla versin inşallah kızada can kurban ölür anası onun için
ya işte ben en çok ona takıyorum sanki saatler geçmiyo bide bana inşallahta gösterir veledim yaaa
kesinlikle öyle sağlıklı olsunlarda gerisi boş ben ateş topiğinden 1-2 tahminde bulundum tutmuştuda havalara girdim hatta dr . kız olabilir dediğinde bile yok erkek dedim durdum Rabbimin izniyle oğluşu olucakne bilim sana da öyle geçti içimden rabbimin gücüne gitmesinde mutlaka aileleri olarak içimizden geçen ya da kendi dilediğimiz olabilir hayırlsıysa olsun hepimizin gönlüne göre
kız kendini kaptırma senin için daha erken 12. haftada doktor söylemeyebilir emin olmadan o yüzden çok kaptırma cinsiyete ve bide varya şimdi sen onu bebek gibi göreceksin onu gördüğün an dünyayı unutacaksınn
saçmalıyorum işte Allah ne derse o bunun bilincindeyim de insanoğlu işte dertsiz başa dert almaya meraklıgebe kalmadan öncede niye olmadı falan filan derken (sizi de diğer topiktekileride yedim) taşındım salladım dedim tutarsa her türlü tutar rabbim mucizesini yolladı elhamdülillah ...Allah'ın izniyle güzel geçicek inş. fato bebikinin cinsiyeti belli değilmi bak hamişlik takvimi isim önerileri sunmuş
fuli, fuli fuliiii Dualar ediyorum burada tanıdığım tüm dostlara Rabbim yanımızda şüphesiz kızın sağlıklı olucak inş.
öyle kuzum diyorum ya kız sa da ölür anası ona erkeksede eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşaallaaahhhh
amin inş. bu gidişin ne için genel kontrol mü ? test filan mı yapacak
ay ne bilim ya benimle aynı gün olanların bi kaçı öğrenmiş heyecan yaptım bende
evet en son miniminnacık bi fasulyeydi benim kuzummm şimdi nasıl meraklı nasıl heyecanlıyım anlatamam
yaa işte önemli olan o kıpırdaması kolunu ayağını göreceksin çok duygulu bi durum öğrenenler var ama benim doktorum söylemedi 11. haftada erkekse daha rahat söylerler :)
2 li tarama testi için kuzum 4,5 haftadır görmüyorum zaten kuzumu doppler denen ultrasona giricez ense kalınlığına falan bakıcak dr kurcalarken belki cinsiyeti hakkında bi bilgide verir
yaa işte önemli olan o kıpırdaması kolunu ayağını göreceksin çok duygulu bi durum öğrenenler var ama benim doktorum söylemedi 11. haftada erkekse daha rahat söylerler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?