- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.361
kızlar ben çıktım hadi öpüldünüzzz
FATOOOoOO senin erkek istiyosun sanırsam Rabbim gönlüne göre versin anneme göre tüm 2013 bebekleri erkek tek sayıda erkek olucana inanıyoda
ayy hadi bakalım sağlıkla inş. belli olmaz gösterirmi gösterir zaten bu haftalarda dr. az çok bişi sölüyolar mış
işesinler üstümüze sıpalar
ne sadistiz ondan bile zevk duyuyoruzzzzz
beni gören herkes yada hamile olduğumu duyan herkes erkek die tahminde bulundu bizde öyle hissettik ya diyorum ki eğer kız ise bebişimiz hepimize çok pis bozuluyor ve emin olun hepinizin üstüne en az 1 defa işiycek
totosuna kurban olduğum zillisiiiii
kzuum bana da daha kimselere sölemeden kız dediler rüyasında görmüş halasıyla babaannesisonra söledik kesin kız dedi herkez kız diyor bakalım nasip sağlıklı olsunda ayy bilmiyom fuli sen sarı sarısın ya içimden geçti dedim pınar altuğun kızı gibi bi prensesi olsa fulinin çok tatlı o zilloş ta
Maşallah sana canım. Genelde kadınlar doğumdan uzun bir süre onra bile korkar ve ikinciyi istemezler. Sen hepsini bir arada çıkartayım diyorsun sanırım. Doğrusu en iyisi de bu. İki çocuk arasında fazla ara vermemek.
Ben bu ay klomene başladım. PKO luyum. Bu arada üçüncü bebeği istiyoruz:) O yüzden hep dua ediyorum Allahım önce hiç anne olamamış olan kardeşlerime sonra bana versin hayırlısıyla.
Sen de inşallah aralıkta müjde alanlardan olursun canım.
günaydın millet
drın drın drıııınnnnn fulim fulimmm
günaydın millet
drın drın drıııınnnnn fulim fulimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?