Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

işte bi ihtimal zaten ben onu kıpır kıpır görünce cinsiyet gelmez aklıma kurban olduğummmm

Bir bebeğimiz oLacak seninLe..
Erkek oLursa çok iyi Laf yapacak ağzı babası
gibi,
kız oLursa ağzı değiL gözLeri konuşacak
annesi gibi.
KavgaLarımız oLacak seninLe...
hayır önce anne dedi, yok yok baba dedi.
Erkek oLursa annesini daha çok sevecek
herkes gibi,
kız oLursa sen oLacaksın sanırım iLk aşık
oLacağı adam tipi.
Küçücük eLLeri iLe saracak tüm
benLiğimizi.
İsmini ben vereceğim, soyadını senin
verdiğin gibi : ))

işesinler üstümüze sıpalar

ne sadistiz ondan bile zevk duyuyoruzzzzz

beni gören herkes yada hamile olduğumu duyan herkes erkek die tahminde bulundu bizde öyle hissettik ya diyorum ki eğer kız ise bebişimiz hepimize çok pis bozuluyor ve emin olun hepinizin üstüne en az 1 defa işiycek

totosuna kurban olduğum zillisiiiii

kzuum bana da daha kimselere sölemeden kız dediler rüyasında görmüş halasıyla babaannesi sonra söledik kesin kız dedi herkez kız diyor bakalım nasip sağlıklı olsunda ayy bilmiyom fuli sen sarı sarısın ya içimden geçti dedim pınar altuğun kızı gibi bi prensesi olsa fulinin çok tatlı o zilloş ta

anammm sağlıklı olsunlarrr yawrummmm kurban olduğumu nasılda süslerimmmm

ikinci cocuk için yaklasık 8 aydır ugrasıyorm bu ay ilk klomenımı içmeye basladım kontrole gıttım umutsuz bakışları altında doktorum bı dahakı ay gene klomene baslla dedı belkı olur bu ay genede beklıyorum

Sizede günaydın kızlarrrr , gözün aydın tubişim üşütmeye falanda dikkat et o da arttırıyo biliyon bulantıyı ben bugün düzeldim banyo etkisi gitti şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…