- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.401
Ya kızlar ben süt içemiyorum sanki aklım onu resmen siliyo , atıyorum hep açtığım sütleride , bir ara tiksinme olmuştu şuan yok ama istememekten öte aklıma bile gelmiyo ya ama her gün en az bir kase yoğurt yiyorum ........................
ben dün kakaolu yaptım içtim mideme birşey olmadı ama sadeyi içebilir miyim bilmiyorum.....
günaydın kızlar bu arada balıklama daldım hamile hamilee.....
evet evet ufak bi anlatırsın detaylar yarın inşallahhh
bişiler ye mideni bastırır geçer öğlene kadar
bi arkadaşa doktor demişki süt içmeyi unutuyorsan muhallebi ye dondurma ye demiş sende öyle yapppkocam ısıtmasa bende içmem asla
süt içemiyosan canım dondurma ye ama külahta olanlardan...dün bi programda izledim bir külah dondurma 5 bardak süte eşitmiş.
ay sonu ay başı yoğunluğu var bugün bende. o yüzden bi giriyom bi çıkıyom. idare ediverin beni bugünlük
benim derdim progestan hapıymış iremim. hapları kestim ya. ilk zamanlar kadar kusmuyorum. arada sadece. hep bulantım var ama daha iyyimm.kusmalarımın kesilir gibi olmasından pimpiriklencektim ama önce deniz, sonra fuli, bi de ben dersem negatif bi şey kesin kırarsın kafamı
günaydın fatmam. evet bu sabah uzun zamndır ilk kez kendimi aç hissederek uyandım, ve yedimmm
ha haaa ben her sabah eşime dır dır ederim parfümünü. ilk önce yatak odasından kovdum, şimdi oturma odasında sıkıyo, yakındır balkona kovarım orda sıkargaribim ben bulanmayım diye her nazımı çekiyo
ben de 4-5 gündür içemiyorum. bugün biraz daha iyyi diye ara öğün olarak süt aldım 200 mllik. onu içmeyi deneyecem birazdan. yalnız şunu diyim soğuk sütü sıcağına göre daha iyi bulanmadan içebiliyorum.
süt içemiyosan yoğurt ve ayran güzel alternatif. bi de kaşar peyniri. en çok kalsiyum o peynirde diye duydum ben..
günaydııııınnnnnnn biz geldikkkkkkkkkkk.....
neler yapıyonz bakalım,sabah sabah çeneler maşallah güzel çalışmış,gün boyu bekliyoruz bu performansınızı.....
fulim ayyyyyyy sen akşama minnak bebişini mi görcen... ayyyyyyyy yemez mi şimdi onu teyzesi?????????
ben dün ve bugün hamiş tişörtü giydim,sıcak geldi dışarda ceketimi çıkardım,çok çekindim ilk başta sanki herkes bana bakıyo gibi geldi
alışırmıyız yaaaa:44::44::44:
ama çok güzel bi duygu yaaaaaa.. ben bi tane daha aldım tişört lcw dan,(i'm on the way ) yazıyo.. yoldaymış benim kuzum.....günayyydınnn fitoşşş..
Ayyy ben hamiş tişörtü gyeceğim günleri iple çekiyorummm. Bi giysem hiç utanmam gibime geliyo
canım yoğurtta iyi derler ama 2 kase yemen lazım herhalde
evet kakaaolu flan olabilir dün görümcem bana muzlu yaptı çeşit olsun die oda güzel geldi
ağzımda hala acı tat var kuru ekmek yedim bişi almıyo içim az önce izin aldım 3 gibi çıkıcam eve gider dinlenirim biraz da öyle giderim dra kuzumm
eğer öyleyse ben yaşadım yaz kış dondurma vazgeçilmezim zatennn yuuppyyyyy
kız ben neredeyse 2 aydır parfüm sürmüyorum kocamada balkonda sıktırıyorum gün içinde gelip sarılıyo bazen kokuyo parfümü kovalıyorum oda artık 1 pıs sıkıyo garibimmmm
günaydın fitoşum gülücükümmmmmm evett bugün meleğimizi görücezzzzz onu görünce musmutlu olucam bennn çok özledimmmmmm çoookkkkkkkk
kızlar hastaneden aradılar drun akşama ameliyatı varmış randevumu öğlene çektik 12 de çıkıcam benayyyyyy heyecan bastı beniiii
günayyydınnn fitoşşş..
Ayyy ben hamiş tişörtü gyeceğim günleri iple çekiyorummm. Bi giysem hiç utanmam gibime geliyo
vayyyyyyy süper...
hemen bişeyler yemeye çalış canım,dondurma tatlı falan güzelce kahvaltını da yap... bebişin kımıl kımıl olsun annesi....
ay cok değişik bi duyguuuu.....ben hiç utanmıyom vallaaaaa kihkihkihhhh
canım biraz daha önce ye,hatta yolda falan ye ki,kanına karışması lazım çünkü...ayyyy kahvaltıda yapamadım yaptım da tamd eğil içim almıyo şimdi bişiler daha yiyim ben yanıma çikileta aldım onuda dr da sıra beklerken yerimmmm olur mu öyle
kızlar hastaneden aradılar drun akşama ameliyatı varmış randevumu öğlene çektik 12 de çıkıcam benayyyyyy heyecan bastı beniiii
ay cok değişik bi duyguuuu.....
canım biraz daha önce ye,hatta yolda falan ye ki,kanına karışması lazım çünkü...
beni heyecan bastııııı
geri döncen mi işeee
kul istedi bi göz allah verdi iki göz. akşam nasıl olcek saatler nasıl geççek diyodukkk. ha ha süperrr
o zaman öğleden sora kontrolden çıkınca hem güzel haberlerini hem de bebeişinin şöle güzel bi fotosunu bekliyoz senden
ayyyy kahvaltıda yapamadım yaptım da tamd eğil içim almıyo şimdi bişiler daha yiyim ben yanıma çikileta aldım onuda dr da sıra beklerken yerimmmm olur mu öyle
muayeneden yarım saat önce ye anca gidiyo galiba bende beklerken yedim yediklerimin etkisi olmadı , birde ben hep sabah gidiyodum yavrumun afyonu patlamıyodu galibaşimdiki randevum öğleden sonra
evet çok güzel bi duygu kocanında elini tutup geziyon yaaaa ahahahahah
Hımmm ama şimdi midem boş bak telaş yaptım ne yapsam ki :44::44:
aynen ya o daha bi gurur verici oluyo... Evli mutlu çocuklu
Hemen doyur karnını kız sen hala duruyon mu?????
Ye bir an önce kanına karışsın,sonra yavruşunun kanına geçsin....
şimdi yedim bişilerrrr artık dra da çikiletaaaa oynaşıp dursun bebişimmmm
11-12 gibi galiba canım ,bebeğin hareketleri kaçıncı haftadan sonra ultrasonda görünüyo bacılar.
Ben de acep 9 mayısda gittiğimde zorlayıp kendimi çikileta yesem mii. Oynaşır mı benimki de. 9. Hafta içinde olucammm...
bebeğin hareketleri kaçıncı haftadan sonra ultrasonda görünüyo bacılar.
ben de acep 9 mayısda gittiğimde zorlayıp kendimi çikileta yesem mii. oynaşır mı benimki de. 9. hafta içinde olucammm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?