Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım yoğurtta iyi derler ama 2 kase yemen lazım herhalde

ben dün kakaolu yaptım içtim mideme birşey olmadı ama sadeyi içebilir miyim bilmiyorum.....

günaydın kızlar bu arada balıklama daldım hamile hamilee.....

evet kakaaolu flan olabilir dün görümcem bana muzlu yaptı çeşit olsun die oda güzel geldi

evet evet ufak bi anlatırsın detaylar yarın inşallahhh

bişiler ye mideni bastırır geçer öğlene kadar

ağzımda hala acı tat var kuru ekmek yedim bişi almıyo içim az önce izin aldım 3 gibi çıkıcam eve gider dinlenirim biraz da öyle giderim dra kuzumm

bi arkadaşa doktor demişki süt içmeyi unutuyorsan muhallebi ye dondurma ye demiş sende öyle yappp kocam ısıtmasa bende içmem asla

süt içemiyosan canım dondurma ye ama külahta olanlardan...dün bi programda izledim bir külah dondurma 5 bardak süte eşitmiş.

eğer öyleyse ben yaşadım yaz kış dondurma vazgeçilmezim zatennn yuuppyyyyy

kız ben neredeyse 2 aydır parfüm sürmüyorum kocamada balkonda sıktırıyorum gün içinde gelip sarılıyo bazen kokuyo parfümü kovalıyorum oda artık 1 pıs sıkıyo garibimmmm

günaydın fitoşum gülücükümmmmmm evett bugün meleğimizi görücezzzzz onu görünce musmutlu olucam bennn çok özledimmmmmm çoookkkkkkkk

günayyydınnn fitoşşş..
Ayyy ben hamiş tişörtü gyeceğim günleri iple çekiyorummm. Bi giysem hiç utanmam gibime geliyo
ama çok güzel bi duygu yaaaaaa.. ben bi tane daha aldım tişört lcw dan,(i'm on the way ) yazıyo.. yoldaymış benim kuzum.....

canım bugün senin mide heyecandan bulanıyodur kesin,benim de hep heyecanlanınca midem acayipleşir,

sen gör bebişini son ra sıra bende,benim de perşembe

kızlar hastaneden aradılar drun akşama ameliyatı varmış randevumu öğlene çektik 12 de çıkıcam ben ayyyyyy heyecan bastı beniiii

kızlar hastaneden aradılar drun akşama ameliyatı varmış randevumu öğlene çektik 12 de çıkıcam ben ayyyyyy heyecan bastı beniiii

vayyyyyyy süper...
hemen bişeyler yemeye çalış canım,dondurma tatlı falan güzelce kahvaltını da yap... bebişin kımıl kımıl olsun annesi....

vayyyyyyy süper...
hemen bişeyler yemeye çalış canım,dondurma tatlı falan güzelce kahvaltını da yap... bebişin kımıl kımıl olsun annesi....

ayyyy kahvaltıda yapamadım yaptım da tamd eğil içim almıyo şimdi bişiler daha yiyim ben yanıma çikileta aldım onuda dr da sıra beklerken yerimmmm olur mu öyle

ben hiç utanmıyom vallaaaaa kihkihkihhhh
ay cok değişik bi duyguuuu.....

ayyyy kahvaltıda yapamadım yaptım da tamd eğil içim almıyo şimdi bişiler daha yiyim ben yanıma çikileta aldım onuda dr da sıra beklerken yerimmmm olur mu öyle
canım biraz daha önce ye,hatta yolda falan ye ki,kanına karışması lazım çünkü...

kul istedi bi göz allah verdi iki göz. akşam nasıl olcek saatler nasıl geççek diyodukkk. ha ha süperrr
o zaman öğleden sora kontrolden çıkınca hem güzel haberlerini hem de bebeişinin şöle güzel bi fotosunu bekliyoz senden

geri döncen mi işeee

yok dönem ama yazarım size

cepten fotosunu yükleyebilirmiyim bilmiyorum ama yükleyebilirsem kesin atarım bebikommmmm

hastane beni aramadan önce 3 e izin almıştım eşimde demiştiki aslında randevuyu öne alsak ne güzel olur bende dedim ki dolmuştur randevusu alamayız eve gider dinlenir öyle gideriz dra aradan 5 dk geçmedi aradılar

muayeneden yarım saat önce ye anca gidiyo galiba bende beklerken yedim yediklerimin etkisi olmadı , birde ben hep sabah gidiyodum yavrumun afyonu patlamıyodu galiba şimdiki randevum öğleden sonra

muayeneden yarım saat önce ye anca gidiyo galiba bende beklerken yedim yediklerimin etkisi olmadı , birde ben hep sabah gidiyodum yavrumun afyonu patlamıyodu galiba şimdiki randevum öğleden sonra

evet kuzum şimdi bi yoğunluk vardır biz bekleriz uzun süre beklerken yerim ben çikiletayı en iyisi

senin o afyonu patlamayan yawrunu yerim ben yerrrrrrrrrr

evet çok güzel bi duygu kocanında elini tutup geziyon yaaaa ahahahahah

Hımmm ama şimdi midem boş bak telaş yaptım ne yapsam ki :44::44:

aynen ya o daha bi gurur verici oluyo... Evli mutlu çocuklu
Hemen doyur karnını kız sen hala duruyon mu?????
Ye bir an önce kanına karışsın,sonra yavruşunun kanına geçsin....

şimdi yedim bişilerrrr artık dra da çikiletaaaa oynaşıp dursun bebişimmmm

bebeğin hareketleri kaçıncı haftadan sonra ultrasonda görünüyo bacılar.
ben de acep 9 mayısda gittiğimde zorlayıp kendimi çikileta yesem mii. oynaşır mı benimki de. 9. hafta içinde olucammm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…