- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.441
hoşgeldinizzzzz... he heee yerler senin inatçı keçiniii. anammm bu seni aylarca bekletir cinsiyeti öğrenmek için de açmaz bacaklarınıyandın küboşum.
kan için bi yorum yapamıycam ama tüm ölçümler yapılmış, onlar da gayet iyiyse bi sıkıntı yok demektir.
bi torba ilaç kısmı vahimmm... ben de son kontrolümden bi torba ilaçla dönmüştüm. ilk aylar diye avutmuştum kendimi. demekki her ay bi torba ilaç alma durumu var. bana bay geldi ilaç içmekten diyodum ama gelmese iyi, yolumuz uzun daha
hoşgeldin canım öncelikle bebişin iyi olduğu için çoooookkkk mutlu oldum....
kilon da gayet güzel,az almışsın,benim gibi abartmamışsın...neyse bu konuyu kapatalım:26::26::26:
bacak kramplarım da benim çok oluyodu taaaaaaaa 9.haftamdan beri,artarak devam etti,hele yorulunca mahvoluyodum,bana çok önceden vermişti magnezyumu(magnorm ismi) ama ben inatla kullanmadım,gerek yok dedim,ağrıyı çekerim dedim... taaaaa ki hafta sonuna kadar,hafta sonu biraz iş yaptım evde,belim bacaklarım mahvoldu resmen,hareket etmekte çok zorlandım,hatta kasıklarıma dahi ağrı girmeye başladı,bacağımdan kalçamdan kasıklarıma vurdu ağrı ben de tırstım tabi,araştırdım,magnezyum eksikliği kasıkların da kasılmasına yol açabiliyomuş ve herkes genelde kullanıyomuş,işte dün karar verim kullanıcam dedim... gece yatmadan hemen içtim bi tane magnorm bi tane elevit,kaç gündür kasılan bacağım hafifledi resmen 1 kullanımda bile,demem o ki; sen de sakın ihmal etme magnezyumu,kalsiyum kullanmıyorum şimdilk çünkü günde 2 bardak süt,yemeklerin yanında yoğurt,sabah peynir bol bol tüketiyorum,eğer eksiklik olursa mecbur kullanırım...
aynen tubişim yaaa bu cadı beni süründürck anlasılanama bir dahaki kontrole çikolata yiyip giricm o zaman hiç şansı yok enerjiyi aldığı gibi zıplamaya baslar ilaç konusunda kızımda da böyleydim içim dışım ilaç hap olmustu ama hepsi onların iyiliği sağlığı için
Gözünaydın canım. Maşallah olumsuz birşey çıkmamış. İnşallah hep böyle devam eder ve kucağına alırsın kuzunu. Demek ki bu topikte en erken cinsiyet öğrenen benim. 11. haftada kız olduğunu söylemişti hatırlarsanız. Bebeğin pozisyonuna doktorun tecrübesine bağlı. İnşallah herkesin gönlünden geçen sağlıkla gelir...Fuliyi de çok merak ediyorum... Çoktan çıkmış olması lazım doktordan.
Bu arada Kübracım, Konakta doğum fiyatlarını unutmazsam sorarım demiştin, gerçi heyecandan unutmuşsundur ama aklına geldi mi acaba:)
merhabalar herkeseee
bugün doktor kontrolümz vardı bilindiği gibigittim bebeğimi gördüm ve çoook mutlu oldum
sıpa kocaman olmuş ama acuuk inatçı anası gibipozisyonunu değiştirmesi için doktor cok ugrastı ''senin bebiş keçi gibi inatçı olck''dedi doktorum her neyse ene kalınlığı ölçümü ve burun kemiği ölçümü normal çok şükür ikili test için kan vermedim.. çünkü her şekilde evladım benim kabulümdür boyumuz ve kilomuz herseyimiz SATile uyumlu çıktı ben ilk 3 ayı 1.5kg ile kapatmıs bulunuyorum
bir poset ilaçla eve döndün kalsiyum magnezyum ve demir ilacı kullanıcm bacak kramplarım cok oldugu için magnezyum yazdı
işte böyle bir dahaki kontrolümüz 30 mayıs
dip not=bebişimin bacakları sımsıkı kapalı oldugundan cinsiyete dair hiçbir yorum da bulunamadı doktorum
saolasn ablacım ya ben tamamen unutmusum su unutkanlıgımdan sıkıldm iyice ..artık bir dahaki kontrolümden önce hatırlatırsan unutmadan sorarım kusura bakma aynur abla yaa
Önemli değil canım. Aslında burda hastane topiklerini gezerken subatta yazılmış bir cevap gördüm. Normal 800, normal ya da epidural sezeryan 2 gün oda ücreti, fotoğrafçı ve doğum anında video ve fotoğraf toplam 1200 tl yazıyordu. Epidural normal 1600 müş. Öyleyse gerçekten uygun fiyatlar. 4000 gözden çıkarmıştım.
izmitte mi doğursamm
sizde kaç kız muayene ucuz doğumada güzellik yapsınlarbende bu gidişimde unutmazsam sorcam ayağımızı yorgana göre uzatcaz napalım ...
doğumda ucuz 550 lira normal,1250 lira sezeryan ama zamlanabilir ben doğurana kadar bu açılış kampanyası
senin doğum için ilçeye gitmen zor olmucak mı kaç dakika sürüyor
doğumda ucuz 550 lira normal,1250 lira sezeryan ama zamlanabilir ben doğurana kadar bu açılış kampanyası
senin doğum için ilçeye gitmen zor olmucak mı kaç dakika sürüyor
izmitte mi doğursamm
özel arabayla gidince sıkıntı olmaz ,şimdi toplu ulaşım kullanınca birde araç değiştiriyom mecbur o zaman alıyo burda merkezde bir yere gitmek maksimum 30 dk alıyo , ben ilçeye bir 50 dk da gidiyom ama özel araçla çabuk olur .................
işin komik tarafı üniversitedeyim , araştırma hastanesi hem işe hem eve 10 dk mesafe ama ben devleti sevmiyom eziyete alıştırıyom şimdiden bebişimi .....
He valla. Anneciğin de burda değil mi senin:))
işin komik tarafı üniversitedeyim , araştırma hastanesi hem işe hem eve 10 dk mesafe ama ben devleti sevmiyom eziyete alıştırıyom şimdiden bebişimi .....
Fatmacım bir de Karamürselden Konak hastenesine gidiş mesafesini düşün:)) 1,5 saat:)) Ama başka çare yok. Konağı hiç istemesem de, doktorum orayla anlaşmalı. Benim verdiğim fiyatlar da zamlanır eylüle kadar ama iki katı olmaz ya:) 4000 duyunca feleğimi şaşırmıştım:))
aynen sizin orda yollar boştur bide 4lüleri yakınca hemen gidersiniz zaten suyun gelince hemen doğum başlamıyormuşş
bide şey ilginç il de değilde ilçede özel hastanenin daha kaliteli olması kaynım orda okuyor sözde gelecektik bu yaz ama hamiş kalınca planlar kaldı
evet anacığımın yanında ohh miss ama kocişe kıyamam bebişinden ayrı kalacak
deliiiiiiiiiiiiiiiiii
doğunca bunların acısını senden çıkartır kuzucuk haberin olaaaa...
gerçi sen ilginç bi hamişsin, bebişin de öle olur. biz kıvranırız ay gazı var ay kustu ay kakası şöle diye. anası kılıklı senin bebiş de normal bebiş belirtileri vermez allah bilir
canım burda yol diye bişey mi var diycem aynur abla ordan bana cırlayacak memleketime laf yok diyeburda bir arabanın geçeceği yerden 2 araba geçiyo birbirlerine yol vere vere , ben konyada aldım ehliyeti burda cesaret edemiyom araba kullanmaya valla zaten aynur abla duymasın ben gibi mevlevi diyarından gelene asabide geliyo millet, trafikte hiç çekemem
canım merkezdede 2 tane özel hastane var ama iyi denilen doktorlar hep erkek ben erkeğe gitmek istemedim açıkçası kadın alternatifim varken , rahat olmak istiyorum ....
kız ben fenayımdır çocuk huysuz olursa bende babasına satarım, öyle bedeva babalık yok zaten eşime diyom zevkine iş yapıp baba oluyonuz her türlü zorluk bizde ,hep fitliycem üstüne işesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?