Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kolay gelsin canım... sizin oralara yaz geldi di miii. bizim buralara da gelsinnnn :2::2::2:
sıcaklarda da temizlik zor olur, gerçi ter atmak için iyi bi bahane ama dikkat et kendine. tansiyonun düşmesin veya çıkmasın...
geldi valla askılı ile geziyorum bütün camlar açık yine terlliyorum klima acicam nerdeyse

çoğu bitti zaten tek yatak odam kaldı en zoruda o zaten

ayyy yatak odasında göçük indirmek kaldırmak pek gözümde büyür benim. dolabı sil, çekmeceyi sil
daha tam ısınmadı burası diye kışlıkları kaldırmadım, yazlıkları indirmedim. ama nasıl gözümde büyüyor anlatamam. bi tatil günü kocamı zaptedip beraber yapmamız lazım.

kızlar ben yavaştan kaçıyorum. mesaim bitiyo. yarın da tatillll
ben de yarın öğlen bebek gezmesine gidicem. 40ı yeni çıkmış bebiş sevicemmm...

Dogumdan Bir Gun Önce Bebegin Rabbi ile Konusmasi

Dogacak bebek doğmadan bir gün önce Allah ile görüşür:

Allahım,dünya'ya gidecegim ve orada ne yapacagım bilmiyorum.

Ben senin için bir melek yarattım,o seninle ilgilenecek...

Allah'ım onların dilini bilmiyorum. Onlarla nasıl anlaşacagim,nasıl iletişim kuracagim...

Senin için yarattığım melek,sana onların dilini öğretecektir.

Allah'ım duydugum kadarıyla dünya'da çok kötülük varmış.Onlarla nasıl başa çıkacağım bilemiyorum.

Senin için yarattığım melek,seni canı pahasına koruyacaktır.Merak etme...

Allah'ım sana tekral nasıl döneceğim?

Senin için yarattıgım melek,bana nasıl döneceğini sana anlatacaktır.

Derken melekler gelir ve dünya'ya gitme zamanın geldiğini söylerler ve bebeği Allah'ın huzurundan götürürlerken bebek tekral sorar;

Allah'ım benim için yarattığın meleğin adı ne?

Adının önemi yok ama,sen ona;

ANNE diyeceksin...

Anne Olmak Rabbimizin
kadınlara vermiş olduğu en yüce armağan olsa gerek Anne olmak, Allah herkese Anne olmayı nasip etsin inşallah Hiçbir Anneyi Evladından ayırmasın

Hatunlar biz geldik kalmayın beklettik amca eve gelebildik şarjım bitti giremedim cepten bebişim kıpır kıpırdı 5cm olmuş testlerimizi Pazartesi yaptırıcaz haftaya cumada kontrole gidicez

Hatunlar biz geldik kalmayın beklettik amca eve gelebildik şarjım bitti giremedim cepten bebişim kıpır kıpırdı 5cm olmuş testlerimizi Pazartesi yaptırıcaz haftaya cumada kontrole gidicez

kısss merak ettim sırf senin için girdim gece gece, yoksam uyku akıyo gözümden. yazıp totomu cumba devircem şimdi
oyy oyyy yirim ben o 5 cmlik kıpır kıpır kuzusıpabalıkını maşallahhhh.... he he çok ara vermeden görcen yine bebişini yavrum

Çatlattın bizi kızz. Maşallah maşallah yeğenimize. Detayları arın anlat mutlaka. Ben fotodan pek anlayamadım bir şey. Benim pc fotoyu büyütmüyor malesef...Ama sağlıklı ya Allaha şükür. Neden bir hafta sonra ine çağırdı merak ettim...

yer gayganası o meleği...cinsiyet falan bişi demedi mi canım ya...neyse cumaya der belki...

ye gaynanasııııı

evet çok ara vermeden görücemmm kuzumuuuuuu

ablam haftasıyla uyumlu sağlıklı maşşallahhhhh birazdan detay vericemmmmm

slmlaaarrr :) cinsiyetimiz kesinlesti bi oğluşum olucak Allahin izniyle :)

günaydın canımmm hayırlı olsunnnn erkekinnnnnnnnn

fulimmmmmm maşallah size ya... nasıl tatlı bişey ya.. rabbim sizlere bağışlasın inşallah. ve tabiki hepimizin evlatlarını.....
dün merak ettik seni çok... gece yatmadan gördüm yazdığını,ama tel.den cevap yazamadım...çok sevindim canım.....ben de çok özledim bebişimi,yatcaz kalkcaz görcem inşallah yarın büyük günnnnnnn......

canım hayırlı olsun oğluşun.. rabbim kucağına almayı nasip etsin...
eeeee artık bi gelin ara kendine...:123::123::123::123::123:

Masallah senin kipir kipr 5 cm ine yerleronun oynayislariniii test sonuclari icin mi gitcen cumaya :44: masallah bebisine gunune gunmuste

Gecen yazdigimi belki okudun belki okumadin , isin ucunda kabarmak var yine deyim ben sana demistim sen bana bacak desende bu nub olayini cozmusum yaw saglikla kucagina alirsin insallah pasani

günaydın annişler ve kuzularıııı

biz dün doktorumuza göründük dediğimiz gibi 5 cm olmuşuz kıpır kıpırdı kuzummmm cinsiyetimiz hakkında bişey demedi doktorumuz 1 ay sonra dedi kuzu sağlıklı olsunda napalım öğreniriz 11hafta 5 günlüğüz doktorumuz ikili testi pazartesi günü yaptırmamızı tavsiye etti haftaya cumada kontrole gidicez tahlillerimizi göstermeye 2 kg almışım dr eleviti kesti yaz zaten meyve ve sebzeden alırsın vitaminini dedi yürüyüşü ihmal etme dedi coraspirin ve demir hapı kullanıcaz başkada ilaç vermedi

işte bebekimin 1 üstten 1 yandan resmi net değil ama artık idare edin teyzelerii

gülücükümmm günaydınnn teşekkürederim bebeğimmmm Rabbim cümlemizin yawrusunu bağışlasınnn

yarında senin için büyük günnn anaaaammm kocaman olmuştur kiiiiiii

günaydın iremiommmmmm evet test sornuçları için gidicezzzzbi daha görücez meleğimiziiiii ondan sonrada 1 ay sonra çağırır herhaldeeee sonrada cinsiyetttttt kız iremio teyzesiii bizim nub görünüyomukii bizede baksanaaa

Ccanimm bana bakma sen ben bir tek ece de yorum yapmistim tuttu senin resimlerde kafaayi net goruyomda alt kisim net gelmefi yankis gormuyosam yukari dogru bisey gidiyo ama dedigim gibi net degil ama ille bir tahmin yapsan irkek derim belki sendende etikilendim

bencede belli olmuyo ama dün ultrasonda kıprasırken hep erkek gözüyle baktım sanki çıkıntısı falan ama kız olursada anası kurba olur minik canınaaaaaaaaa irem teyzesiiiii çok tatlı bu sıpalar yaaaaaa

Günaydın kızlar...

Fulicim, fotoğrafı net görebilsem bir yorum yapardım ama malesef küçücük görüyorum. Ama şu bir kesin kız olsa poposunun o kısımlarında parlak bir nokta olması lazım. Benim bütün fotoğraflarımda var. Son çekilende daha belirgin şekilde var. Doktor o parlaklığı kızımın kuşçuğu şeklinde yorumlamıştı:)))
Millet oğlun falan deyince ben de belli oldu sandım ayol:))Bir de ben bu gece seni ve bebeğini gördüm rüyamda. Sabah hayırlarına olsun.

6 mayısta da bizim kontrolümüz var. Bakalım şişkolatabilmiş miyim kuzumu? İnşallah yaramıştır onca yemek. Bir de ben hafta geriliğini duyunca doğru dürüst ekrana bakamamıştım. Ne gösterdi hatırlamıyorum. Boks yapacak gibi yumuşmuş elleri dışında. Bu sefer gidince ısrarla yüzünü göstermesini isteyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…