- 27 Kasım 2012
- 952
- 375
- 323
- 42
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.481
geldi valla askılı ile geziyorum bütün camlar açık yine terlliyorum klima acicam nerdeysekolay gelsin canım... sizin oralara yaz geldi di miii. bizim buralara da gelsinnnn :2::2::2:
sıcaklarda da temizlik zor olur, gerçi ter atmak için iyi bi bahane ama dikkat et kendine. tansiyonun düşmesin veya çıkmasın...
çoğu bitti zaten tek yatak odam kaldı en zoruda o zaten
Eki Görüntüle 699699 İşte meleğim
Hatunlar biz geldik kalmayın beklettik amca eve gelebildik şarjım bitti giremedim cepten bebişim kıpır kıpırdı 5cm olmuş testlerimizi Pazartesi yaptırıcaz haftaya cumada kontrole gidicez
Eki Görüntüle 699699 İşte meleğim
Hatunlar biz geldik kalmayın beklettik amca eve gelebildik şarjım bitti giremedim cepten bebişim kıpır kıpırdı 5cm olmuş testlerimizi Pazartesi yaptırıcaz haftaya cumada kontrole gidicez
yer gayganası o meleği...cinsiyet falan bişi demedi mi canım ya...neyse cumaya der belki...
kısss merak ettim sırf senin için girdim gece gece, yoksam uyku akıyo gözümden. yazıp totomu cumba devircem şimdi
oyy oyyy yirim ben o 5 cmlik kıpır kıpır kuzusıpabalıkınımaşallahhhh.... he he çok ara vermeden görcen yine bebişini yavrum
Çatlattın bizi kızz. Maşallah maşallah yeğenimize. Detayları arın anlat mutlaka. Ben fotodan pek anlayamadım bir şey. Benim pc fotoyu büyütmüyor malesef...Ama sağlıklı ya Allaha şükür. Neden bir hafta sonra ine çağırdı merak ettim...
slmlaaarrr :) cinsiyetimiz kesinlesti bi oğluşum olucak Allahin izniyle :)
fulimmmmmm maşallah size ya... nasıl tatlı bişey ya.. rabbim sizlere bağışlasın inşallah. ve tabiki hepimizin evlatlarını.....Hatunlar biz geldik kalmayın beklettik amca eve gelebildik şarjım bitti giremedim cepten bebişim kıpır kıpırdı 5cm olmuş testlerimizi Pazartesi yaptırıcaz haftaya cumada kontrole gidicez
fulimmmmmm maşallah size ya... nasıl tatlı bişey ya.. rabbim sizlere bağışlasın inşallah. ve tabiki hepimizin evlatlarını.....
dün merak ettik seni çok... gece yatmadan gördüm yazdığını,ama tel.den cevap yazamadım...çok sevindim canım.....ben de çok özledim bebişimi,yatcaz kalkcaz görcem inşallahyarın büyük günnnnnnn......
canım hayırlı olsun oğluşun.. rabbim kucağına almayı nasip etsin...
eeeee artık bi gelin ara kendine...:123::123::123::123::123:
Masallah senin kipir kipr 5 cm ine yerleronun oynayislariniiitest sonuclari icin mi gitcen cumaya :44: masallah bebisine gunune gunmuste
Gecen yazdigimi belki okudun belki okumadin , isin ucunda kabarmak var yine deyim ben sana demistimsen bana bacak desende bu nub olayini cozmusum yaw saglikla kucagina alirsin insallah pasani
Ccanimm bana bakma sen ben bir tek ece de yorum yapmistim tuttusenin resimlerde kafaayi net goruyomda alt kisim net gelmefi yankis gormuyosam yukari dogru bisey gidiyo ama dedigim gibi net degil ama ille bir tahmin yapsan irkek derim belki sendende etikilendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?