- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.461
sen kocayı nerde buldun kız söyledin belki unuttum ben geniş yollardan dar gittin demekki konya ovasından trabzon dağına
bencede zaruret halinde erkek doktor olabilir ama değilse tabiki kadın tercih edilmeli
bu esnaflar beni delirticek. dün arayıp sipariş verdik, bugün gelen giden yok... arıyorum birbirlerinden ve dünyadan haberleri yokkk
bizim eşimle yollarımız kesişti dermişim ankarada tanıştık ortak birbirini tanıyanlarımız vardı sonra arkası geldi ................
sen adamları sıkıştırmasını mı bilmiyon kız kargocudan dertlisin esnaftan dertli, nolcak bu halin eccik cazgır ol
canım burda yol diye bişey mi var diycem aynur abla ordan bana cırlayacak memleketime laf yok diyeburda bir arabanın geçeceği yerden 2 araba geçiyo birbirlerine yol vere vere , ben konyada aldım ehliyeti burda cesaret edemiyom araba kullanmaya valla zaten aynur abla duymasın ben gibi mevlevi diyarından gelene asabide geliyo millet, trafikte hiç çekemem
canım merkezdede 2 tane özel hastane var ama iyi denilen doktorlar hep erkek ben erkeğe gitmek istemedim açıkçası kadın alternatifim varken , rahat olmak istiyorum ....
kız ben fenayımdır çocuk huysuz olursa bende babasına satarım, öyle bedeva babalık yok zaten eşime diyom zevkine iş yapıp baba oluyonuz her türlü zorluk bizde ,hep fitliycem üstüne işesin diye
bizim eşimle yollarımız kesişti dermişim ankarada tanıştık ortak birbirini tanıyanlarımız vardı sonra arkası geldi ................
sen adamları sıkıştırmasını mı bilmiyon kız kargocudan dertlisin esnaftan dertli, nolcak bu halin eccik cazgır ol
Valla doğru söze ne denir kiYollar şimdi yine iyi hali. Hey gidi hey garip memleketim, ne bir yatırım gördü devletten ne bir yardım. Ağlamayana meme vermiyorlar ya, Karadeniz de öyle. Susup beklediği için tek çivi çakılmamış memleketime. İnsanları asabi, ona da sözüm yok. Ama şu memleketin en çok gülen insanları da yine Karadenizde yaşar. Güldüren bir de:)) Ama öfke işi kötü. Sudan sebeplerle kafa göz dalarlar mazallah:) Hırçınlığı unutulmuşluğundan ve coğrafyasındandır:)) Niye kızacakmışım canım benim. Doğruya doğru. Benim kabul edemeyeceğim tek şey aşağılama olur. Onu da burda kimse yapmaz zaten...
Bu arada ben Didemi özledim yaa. Onsuz buranın tuzu eksik...Tatile mi gitmişti, akraba yanına m ı...
Bu arada ben Didemi özledim yaa. Onsuz buranın tuzu eksik...Tatile mi gitmişti, akraba yanına m ı...
Valla doğru söze ne denir kiYollar şimdi yine iyi hali. Hey gidi hey garip memleketim, ne bir yatırım gördü devletten ne bir yardım. Ağlamayana meme vermiyorlar ya, Karadeniz de öyle. Susup beklediği için tek çivi çakılmamış memleketime. İnsanları asabi, ona da sözüm yok. Ama şu memleketin en çok gülen insanları da yine Karadenizde yaşar. Güldüren bir de:)) Ama öfke işi kötü. Sudan sebeplerle kafa göz dalarlar mazallah:) Hırçınlığı unutulmuşluğundan ve coğrafyasındandır:)) Niye kızacakmışım canım benim. Doğruya doğru. Benim kabul edemeyeceğim tek şey aşağılama olur. Onu da burda kimse yapmaz zaten...
amin canım hepimiz için geçerli .....allah mesut etsin ayırmasın bir ömür boyu
ben de kastamonuya gelirken çok sevinmiştim. coğrafi olarak batı karadeniz ya. allah dedim karadeniz kültürünü görcem. hamsisi, mıhlaması, kayganası... avcumu yaladım tabi karadenizle alakası bilem yok buranın. minyatür ankara1 tane balık restoranı bile yokk
fuli ne yaptı acep haber etmedi daha:44:
selamlar bebişlernabersiniz
fuli ne yaptı acep haber etmedi daha:44:
selamlar bebişlernabersiniz
iyiyiz kuzucuk sen napıyosunnn...
iyiyim kuzucuklar çok sıcak sadece bide yaz temizliğine giriştim işte öyleeeselam gülcancım iyiyiz saol sen nasılsın
iyiyim kuzucuklar çok sıcak sadece bide yaz temizliğine giriştim işte öyleee
iyiyim kuzucuklar çok sıcak sadece bide yaz temizliğine giriştim işte öyleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?