Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bu esnaflar beni delirticek. dün arayıp sipariş verdik, bugün gelen giden yok... arıyorum birbirlerinden ve dünyadan haberleri yokkk

sen kocayı nerde buldun kız söyledin belki unuttum ben geniş yollardan dar gittin demekki konya ovasından trabzon dağına

bencede zaruret halinde erkek doktor olabilir ama değilse tabiki kadın tercih edilmeli

bizim eşimle yollarımız kesişti dermişim ankarada tanıştık ortak birbirini tanıyanlarımız vardı sonra arkası geldi ................

bu esnaflar beni delirticek. dün arayıp sipariş verdik, bugün gelen giden yok... arıyorum birbirlerinden ve dünyadan haberleri yokkk

sen adamları sıkıştırmasını mı bilmiyon kız kargocudan dertlisin esnaftan dertli, nolcak bu halin eccik cazgır ol

şimdi görüştüm adama bi fırça salladımmm, sesim dışardan duyulmuş normalde sipariş verme işiyle oda arkadaşım ilgileniyo. ben gelcek miktarı belirliyom o da telefon edip sipariş veriyo. ama maalesef işini biraz savsaklayan biri. bugün de izinli. çöplüğünü toplamak bana düştü gibi bi şeyyy

Valla doğru söze ne denir ki Yollar şimdi yine iyi hali. Hey gidi hey garip memleketim, ne bir yatırım gördü devletten ne bir yardım. Ağlamayana meme vermiyorlar ya, Karadeniz de öyle. Susup beklediği için tek çivi çakılmamış memleketime. İnsanları asabi, ona da sözüm yok. Ama şu memleketin en çok gülen insanları da yine Karadenizde yaşar. Güldüren bir de:)) Ama öfke işi kötü. Sudan sebeplerle kafa göz dalarlar mazallah:) Hırçınlığı unutulmuşluğundan ve coğrafyasındandır:)) Niye kızacakmışım canım benim. Doğruya doğru. Benim kabul edemeyeceğim tek şey aşağılama olur. Onu da burda kimse yapmaz zaten...

allah mesut etsin ayırmasın bir ömür boyu

ben de kastamonuya gelirken çok sevinmiştim. coğrafi olarak batı karadeniz ya. allah dedim karadeniz kültürünü görcem. hamsisi, mıhlaması, kayganası... avcumu yaladım tabi karadenizle alakası bilem yok buranın. minyatür ankara 1 tane balık restoranı bile yokk

bence asabiyetleri alan dar hırslarını alamıyolar ama sahil yolu falan süper ona lafım yok zaten bende o yolu kullanıyom merkezi kısımlarda idare eder yine iyide mahalle kısmı dar bayağı, benim iş ev 10 dk uzun yolluk işim olmayınca çok etkilenmiyorum açıkçası , köye gitmekte yoluna rağmen gittiğindeki yeşil görüntüsüne değer fındıklığın serinliği falan ben gibi ova insanına cennet geliyo açıkçası

allah mesut etsin ayırmasın bir ömür boyu
amin canım hepimiz için geçerli .....

kızım deniz görmezsen zaten karadeniz değil, ayrıca bu taraf o tarafıda karadenizliden saymıyo ha, anca doğu karadenizdeysen karadenizlisin ordu giresin trabzon rize artvin

iyiyim kuzucuklar çok sıcak sadece bide yaz temizliğine giriştim işte öyleee

kolay gelsin canım... sizin oralara yaz geldi di miii. bizim buralara da gelsinnnn :2::2::2:
sıcaklarda da temizlik zor olur, gerçi ter atmak için iyi bi bahane ama dikkat et kendine. tansiyonun düşmesin veya çıkmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…