Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ablam sağlık olsun nasılsa 1 aya kadar kısmetse öğreneceğiz kızsada bizim meleğimiz erkek sede bizim meleğimizzz ama şimdi sen parlaklık falan diyosun varmı ki bizim kinde parlaklık

bide hayır olsun ne gördün rüyanda ablacımmmmmmm

haftaya yine doktor sırasına gireceğiz ne kadar heyecanlı bence bebişin toparlamıştır ablacım artık daha iyisin zorlada olsa yiyosun

yaaaaaaaaaaaaaa hepiniz mi tatilsinizzzzzzzzzz

evet canım yarın benim büyük günüm,hem devlete hem özele gidicem,birine göstersin artık benim sıpam cinsiyetini yaaaaaaa...
nasıl büyümüştür şimdi canım benimmm...

ay dün gece bi rüya gördüm,bi oğlum var,gözü çizilmiş,kanıyodu,bende kucağıma aldım doktora koşuyorum,dr. bakıyo ama gözüne hiç bakmıyo,ağırlığına falan bakıyo,genel muayene ediyo,ama nasıl canım yandı rüyamda ya,bebişim ağlıyo,canı acıyo,resmen içimin sızladığını hissettim... hiç kıyamam ben onlara.........canım o benim canımmmmmmmmmmmm....

selam kızlarr nasılsınızz ben tam gaz çalışmalara devam ediyorum 20 mayısa kadar durmak yok. fulicim ben daha önce de söylemiştim sen ve didemin erkek olduğu doğmuştu içime bakalım seninkini de tutturabilecek miyim :)) Allah sağlık versin de o önemli değil. darısı bize inşaallah belki ilk aydan güzel bi haber verirrim sizeee hayırlısı olsunnnn

gösterir artık canım yaaa kocaman oldu senin bebişin kurban olduğummmm yerim onu yerrrrr bizimkilerde peşinden geliyo zatennn

hhhhhhhııııııııı kötü rüyaymış ama kan görünce bozulurmuş rüya kıymam kız ben onlara yolda çocuk ağlasa içim cız eder birde kendi kuzularımız olunca nasıl canımız acır kıymam rabbim cimlemizin evladını korusunnn

canımmmmm hoşgeldinnnnn çalışın çalışınnnnnnn bereketli bu sene dediğin gibi belki ilk aydan yapar süprizini meleğinnnn olmassada üzülme emin ol peşine gelecektir kurban olduğummmmm

tahmin konusunda bizimde içimize doğan o Rabbim sağlıkla versin inşallah bebeğimmmm belkide yanılmazsın

annem de hep kan rüyayı bozar der...
aynı ben de senin gibiyim,yolda çocuk düşüyo bazen annesinin umrunda değil ben hemen atlıyorum,hiç kıyamıyorum..
kendi çocuğum ağlasa ben de oturur onunla ağlarım herhaldeçok sulugözüm ben

ayyyy kıyamam ben sana gülücükümmm benimmmm bende senin gibiyim çok yufka yürekliyimmmm Rabbim analığıda hakkıyla yapmayı nasip etsin cümlemize

kışşlar biz 9 mayıs perşembe günü gidicezzz kontroleeeee şimdi görüştümmmm

yaaaaaaaaaaaaaa hepiniz mi tatilsinizzzzzzzzzz

fuliiiiiiiiiiiiiii yesinler minnoşuuuu yaaaaaaaaaa Rabbim hayırlısıyla hepimize yaşatsın maşallah size cinsiyet önemli değil her annenin gönlünden bişiler geçer ama önemli olan sağlıklı olması yeriz minik totosunu maşallah senin ki takvimle uyumlu gidiyor ...sen sat tarihini nasıl ayarlamıştın kuzum baya kırmızılar gelmemişti ya sende :44:

kuzum tek değilsin bi amelede burada var metrobüslerde çalışmıyodu işe nerdeyse 11 de geldik

oiyyyyy Allah'ın izniyle 6 ya da 7 sinde gidicez dr. offff herşey yerli yerine otursa artık hissetsem bişiler

kuzuşşşşşşş tabiki önce sağlıklı olmasını diliyoruz her annenin dediğin gibi içinden geçen bir cinsiyet tahmini isteği vardır erkek hissediyorum herzaman diyorum kız olursada üzülmem neticede canımdan parçam o benim herşeyimmm Allahın hikmeti işte 5 cm ama elli ayaklı nasılda tepişiyor kurban olduğummmmm kuzu benim evet 1 ay hastalanmadım 2 ayda hamile kaldım ama ben yumurtladığım günü biliyorum şubatın 24 de yumurtladım ben ondan 2 hafta geri giderek bulduk önce drumda böyle hesapladı zatens onrada ultason ölcümlerinde de uyumlu çıktı kuzummm kurban olduğummmm

seninde az kaldı bebekim büyüttün kuzuyu sende herşey güzel olucak Allahın izni ile hissetmemiz için daha çok erken ama onun kıpırdamalarını gördüm ya içimde kıpırdıyo o hissedemesemde kıpır kıpır hiç durmuyo Allahım nasıl güzel bi duygu

Rabbim nerede isteyen el açan dua eden varsa kabul etsin isteyen tüm kadınlara yaşatsın bu duyguyu

AMİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNN inş. canm ya ne enteresan içinde kıpır kıpır bişiler oluyo ama sen burada hissetmiyorsun şuan da ben de kendi susamımdan bişiler bekliyorum Rabbim sağlıkla kucağımızaalıp büyüttüğümüz günleri nasip etsin inş. süt kokalım yaaa

aminnn bitanemmm amiinnnnnn cennet kokusu gelicek evlerimize varmı bundan daha güzelii

Tabi canim oyle biz kiz veya erkek istedigimizden degil alisveris yapabilmek icin telaslaniyoruz zaten

Tabi canim oyle biz kiz veya erkek istedigimizden degil alisveris yapabilmek icin telaslaniyoruz zaten

aynen aynennn birde kızım yada oğlum diyerek sevmek için hep kuzum sıpam die seviyorum meleğim diyorum valla bazen oğlum die geçiyo seviyorum sonra diyorum kızsa çok kızıyodur kızım die de seviyorummmm

aynen aynennn birde kızım yada oğlum diyerek sevmek için hep kuzum sıpam die seviyorum meleğim diyorum valla bazen oğlum die geçiyo seviyorum sonra diyorum kızsa çok kızıyodur kızım die de seviyorummmm

Ben bebegim diye sevmekten memnunum ben alisveris yapmak aldikkarimin icinde hayal eymek icin heyecanlaniyom valla

ayyy bende yaaaaaaaa şu minik kalp atışları innetse ortalığı yarabbim ne büyüksün kocişin neler hissetti yanında fuli

kız nasıl gülüyo yüzünü görmen lazım hayran hayran bakıyo çıktık sürekli öpüy beni ortalık yerde bile karnımı seviyo yüzündeki ifade dünyalara bedelll

serabım yerim ben siziiii insan tarifsi bi duyguya bürünüyo günler geçmek bilmiyo dimi bizde 6sında testlerimiz vericezki 9unda götürüp kontrol olalımmmm

kız alttaki yorumu okudun mu baktın mı

valla tarifi yok canım bu duygunun...günler geçmek bilmiyo hele son günler nasıl geçecek bilmiyom...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…