- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.501
Günaydın kızlar...
Fulicim, fotoğrafı net görebilsem bir yorum yapardım ama malesef küçücük görüyorum. Ama şu bir kesin kız olsa poposunun o kısımlarında parlak bir nokta olması lazım. Benim bütün fotoğraflarımda var. Son çekilende daha belirgin şekilde var. Doktor o parlaklığı kızımın kuşçuğu şeklinde yorumlamıştı:)))
Millet oğlun falan deyince ben de belli oldu sandım ayol:))Bir de ben bu gece seni ve bebeğini gördüm rüyamda. Sabah hayırlarına olsun.
6 mayısta da bizim kontrolümüz var. Bakalım şişkolatabilmiş miyim kuzumu? İnşallah yaramıştır onca yemek. Bir de ben hafta geriliğini duyunca doğru dürüst ekrana bakamamıştım. Ne gösterdi hatırlamıyorum. Boks yapacak gibi yumuşmuş elleri dışında. Bu sefer gidince ısrarla yüzünü göstermesini isteyeceğim.
gülücükümmm günaydınnn teşekkürederim bebeğimmmm Rabbim cümlemizin yawrusunu bağışlasınnn
yarında senin için büyük günnn anaaaammm kocaman olmuştur kiiiiiii
günaydın iremiommmmmm evet test sornuçları için gidicezzzzbi daha görücez meleğimiziiiii ondan sonrada 1 ay sonra çağırır herhaldeeee sonrada cinsiyetttttt kız iremio teyzesiii bizim nub görünüyomukii bizede baksanaaa
yaaaaaaaaaaaaaa hepiniz mi tatilsinizzzzzzzzzz
evet canım yarın benim büyük günüm,hem devlete hem özele gidicem,birine göstersin artık benim sıpam cinsiyetini yaaaaaaa...
nasıl büyümüştür şimdi canım benimmm...
ay dün gece bi rüya gördüm,bi oğlum var,gözü çizilmiş,kanıyodu,bende kucağıma aldım doktora koşuyorum,dr. bakıyo ama gözüne hiç bakmıyo,ağırlığına falan bakıyo,genel muayene ediyo,ama nasıl canım yandı rüyamda ya,bebişim ağlıyo,canı acıyo,resmen içimin sızladığını hissettim... hiç kıyamam ben onlara.........canım o benim canımmmmmmmmmmmm....
selam kızlarr nasılsınızz ben tam gaz çalışmalara devam ediyorum 20 mayısa kadar durmak yok. fulicim ben daha önce de söylemiştim sen ve didemin erkek olduğu doğmuştu içime bakalım seninkini de tutturabilecek miyim :)) Allah sağlık versin de o önemli değil. darısı bize inşaallah belki ilk aydan güzel bi haber verirrim sizeee hayırlısı olsunnnn
gösterir artık canım yaaa kocaman oldu senin bebişin kurban olduğummmm yerim onu yerrrrr bizimkilerde peşinden geliyo zatennn
hhhhhhhııııııııı kötü rüyaymış ama kan görünce bozulurmuş rüya kıymam kız ben onlara yolda çocuk ağlasa içim cız eder birde kendi kuzularımız olunca nasıl canımız acır kıymam rabbim cimlemizin evladını korusunnn
annem de hep kan rüyayı bozar der...
aynı ben de senin gibiyim,yolda çocuk düşüyo bazen annesinin umrunda değil ben hemen atlıyorum,hiç kıyamıyorum..
kendi çocuğum ağlasa ben de oturur onunla ağlarım herhaldeçok sulugözüm ben
Eki Görüntüle 699699 İşte meleğim
günaydın annişler ve kuzularıııı
biz dün doktorumuza göründük dediğimiz gibi 5 cm olmuşuz kıpır kıpırdı kuzummmm cinsiyetimiz hakkında bişey demedi doktorumuz 1 ay sonra dedi kuzu sağlıklı olsunda napalım öğreniriz11hafta 5 günlüğüz doktorumuz ikili testi pazartesi günü yaptırmamızı tavsiye etti haftaya cumada kontrole gidicez tahlillerimizi göstermeye 2 kg almışım dr eleviti kesti yaz zaten meyve ve sebzeden alırsın vitaminini dedi yürüyüşü ihmal etme dedi coraspirin ve demir hapı kullanıcaz başkada ilaç vermedi
Eki Görüntüle 699876 Eki Görüntüle 699877
işte bebekimin 1 üstten 1 yandan resminet değil ama artık idare edin teyzelerii
kışşlar biz 9 mayıs perşembe günü gidicezzz kontroleeeee şimdi görüştümmmm
yaaaaaaaaaaaaaa hepiniz mi tatilsinizzzzzzzzzz
fuliiiiiiiiiiiiiii yesinler minnoşuuuu yaaaaaaaaaaRabbim hayırlısıyla hepimize yaşatsın maşallah size cinsiyet önemli değil her annenin gönlünden bişiler geçer ama önemli olan sağlıklı olması yeriz minik totosunu maşallah senin ki takvimle uyumlu gidiyor ...sen sat tarihini nasıl ayarlamıştın kuzum baya kırmızılar gelmemişti ya sende :44:
kuzum tek değilsin bi amelede burada var metrobüslerde çalışmıyoduişe nerdeyse 11 de geldik
oiyyyyy Allah'ın izniyle 6 ya da 7 sinde gidicez dr. offff herşey yerli yerine otursa artık hissetsem bişiler
kuzuşşşşşşş tabiki önce sağlıklı olmasını diliyoruz her annenin dediğin gibi içinden geçen bir cinsiyet tahmini isteği vardır erkek hissediyorum herzaman diyorum kız olursada üzülmem neticede canımdan parçam o benim herşeyimmm Allahın hikmeti işte 5 cm ama elli ayaklı nasılda tepişiyor kurban olduğummmmmkuzu benim evet 1 ay hastalanmadım 2 ayda hamile kaldım ama ben yumurtladığım günü biliyorum şubatın 24 de yumurtladım ben ondan 2 hafta geri giderek bulduk önce drumda böyle hesapladı zatens onrada ultason ölcümlerinde de uyumlu çıktı kuzummm kurban olduğummmm
seninde az kaldı bebekim büyüttün kuzuyu sende herşey güzel olucak Allahın izni ile hissetmemiz için daha çok erken ama onun kıpırdamalarını gördüm ya içimde kıpırdıyo o hissedemesemde kıpır kıpır hiç durmuyo Allahım nasıl güzel bi duygu
Rabbim nerede isteyen el açan dua eden varsa kabul etsin isteyen tüm kadınlara yaşatsın bu duyguyu
AMİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNinş. canm ya ne enteresan içinde kıpır kıpır bişiler oluyo ama sen burada hissetmiyorsun şuan da ben de kendi susamımdan bişiler bekliyorum Rabbim sağlıkla kucağımızaalıp büyüttüğümüz günleri nasip etsin inş. süt kokalım yaaa
bencede belli olmuyo ama dün ultrasonda kıprasırken hep erkek gözüyle baktım sanki çıkıntısı falan ama kız olursada anası kurba olur minik canınaaaaaaaaa irem teyzesiiiii çok tatlı bu sıpalar yaaaaaa
Tabi canim oyle biz kiz veya erkek istedigimizden degil alisveris yapabilmek icin telaslaniyoruz zaten
aynen aynennn birde kızım yada oğlum diyerek sevmek için hep kuzum sıpam die seviyorum meleğim diyorum valla bazen oğlum die geçiyo seviyorum sonra diyorum kızsa çok kızıyodur kızım die de seviyorummmm
Ben bebegim diye sevmekten memnunum ben alisveris yapmak aldikkarimin icinde hayal eymek icin heyecanlaniyom valla
iremiommmm çok heyecanlı yaaaaaa Rabbime binlerce kez şükürler olsun
ye gaynanasııııı
anammmm benim ki de 6 sında:18:stres aldı gün geçmek bilmiyo...kışşlar biz 9 mayıs perşembe günü gidicezzz kontroleeeee şimdi görüştümmmm
ayyy bende yaaaaaaaa şu minik kalp atışları innetse ortalığı yarabbim ne büyüksünkocişin neler hissetti yanında fuli
yiyecem yiyecemmmmm...
anammmm benim ki de 6 sında:18:stres aldı gün geçmek bilmiyo...
serabım yerim ben siziiii insan tarifsi bi duyguya bürünüyo günler geçmek bilmiyo dimi bizde 6sında testlerimiz vericezki 9unda götürüp kontrol olalımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?