Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

oy ben sanada içindeki meleğinede kurban olurum kız ben bilem bi tuhaf oldummm şimdiiii ayyy

sen ne büyüksün dedim Rabbime... kız gerçekten de anne mi oluyoz biz. sabah eşime diyom ki...nan şimdi sen baba bende anne mi oluyom...seni bilmem de ben baba moduna çoktan girdim diyo...

ama mama yedik biz fulya teyze,sakın anneme kızma tamam mı?ağlarım yoksa.....
hihihihi..... Ye totosunu serap teyzesi yeeee.....

kızmadık kızmadıkkkkk masuscuktann dedik öyleeee yerim seni bnnnnn

sen ne büyüksün dedim Rabbime... kız gerçekten de anne mi oluyoz biz. sabah eşime diyom ki...nan şimdi sen baba bende anne mi oluyom...seni bilmem de ben baba moduna çoktan girdim diyo...

ay bende dün kıpır kıpır görünce dedim Allahım sen ne büyüksün die 5cm ama bildiğin bebek ya biz şimdi değişimlerini yasadıkça anne olmayı anlıyoruz 1 adım daha yaklaşıyoruz o kutsal mertebeye

birazdan yoğurdumu yiyecem canım...evde mayaladım da reklamlar....
yoğurdu yedikten sonra tatlı niyetine totsunu yiyecem...

afiyet şeker bal olsun dünürümmmmmm

aynen canım ben gittiğim de 8.1 di..ama resmen herşeyi belliydi eller ayaklar kafa toto inadı bile belliydi aynı ben... göstermedi orasını...

afiyet şeker bal olsun dünürümmmmmm
sağol kuzum gel beraber olsun.

birazdan yoğurdumu yiyecem canım...evde mayaladım da reklamlar....
yoğurdu yedikten sonra tatlı niyetine totsunu yiyecem...
ayyy negüzel ya ben de mayalamak istiyom ama tembelleştim yaaaaa... sana afiyet bebişine kan olsun can olsun....

tamam o zmanay ben şimdi karnımı böyle seviyorum,doğunca ne yaparım bilmemmm... ben işe gidince özlerim ağlarım yaaa

günaydın kızçelerrr dün telden uğraştım sıpamın resmini yüklemeyi tekrardan ama olmadı büyük geliyo dediğim gibi bugün tekrar pc den deneyimde şu nub cular bir yorum yapsınnn

günaydın fıstıklar yine iş yeniden işş dünden sonra yine zor geldi uyanmakkk

fulimm bu sözlerim sana okudum tüm yazdıklarını bebikonu gördüm maşallahhhh ne kadar büyümüşş çok sevindim canımmm

sanırım artık sıra bende 4 mayıs büyük günn bebişi ve belkide cinsiyetini göreceğizzz

günaydın canım, allahtan sizin heyecanlar varda şu 1 ay geçiyo kös kös beklesek daha da zor geçecek valla ......................

günaydın canım, allahtan sizin heyecanlar varda şu 1 ay geçiyo kös kös beklesek daha da zor geçecek valla ......................

doğru diyon valla her hafta bir iki bir iki doktordayız oydu buydu derken kendi zamanımız daha cabuk geliyorrr
ben yine kuruntulara başladım ama ordadır dimi bişi olmamıştır dimi diye eşimin başının etini yiyorum

günaydın kızçelerrr dün telden uğraştım sıpamın resmini yüklemeyi tekrardan ama olmadı büyük geliyo dediğim gibi bugün tekrar pc den deneyimde şu nub cular bir yorum yapsınnn

günaydın iremiommmmm yüklede bakalımmmmmmmm heyecanla bekliyorummm

fatmikimmm günaydın bebekimmmm çoookk teşekkürederiz teyzesiiii bizde 9 mayısta yeniden görücezzzzz

artık yavaş yavaş cinsiyetlerde belli olur önce gülücükümmmbugün gidiyo sonra sen peşinede bizler dökülürüz tez zamanda inşallahhh

aaa fitoşş var dimi bugün evet dediiğin gibi yavaş yavaş dökülür cinsiyetlerr

ay yok hepiniz sıra dayaklık olmuşsunuz kendimi nirvanaya ulaşmış gibi hissediyorum ben acayip relaxım ha

dur canım yöntemler geliştiriyorum buraya yüklemeden buraya taşıma üzerine

ay yok hepiniz sıra dayaklık olmuşsunuz kendimi nirvanaya ulaşmış gibi hissediyorum ben acayip relaxım ha

dur canım yöntemler geliştiriyorum buraya yüklemeden buraya taşıma üzerine

doktor yaklaşınca böyle oluyor bana son iki gün kaldı ya o yüzden bu telaşş bu panikk

doktor yaklaşınca böyle oluyor bana son iki gün kaldı ya o yüzden bu telaşş bu panikk

yok heyecan bende de oluyo gülşen kulaklarımda çınlıyoda allah var ben olumsuz bişey düşünmüyom valla hareket edecek mi tipi artık neye benziyo yine ileri olacak mı günü hep bunları merakın heyecanı öyle garip şeyler söylemeyin ya ben burda etkileniyom orda bebişleriniz neler düşünür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…