- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.541
yemin ederim çok büyük birşey ya bu yaşadıklarımız...zırladım resmen göbeğime sarılıp...
ama mama yedik biz fulya teyze,sakın anneme kızma tamam mı?ağlarım yoksa.....hoşgeldinizzz
afiyet olsun ama siz nerelere kayboluyosunuz kiiii
hihihihi..... Ye totosunu serap teyzesi yeeee.....
avatara bak yaaa totosunu yerler...:125::125:
oy ben sanada içindeki meleğinede kurban olurum kız ben bilem bi tuhaf oldummm şimdiiii ayyy
ama mama yedik biz fulya teyze,sakın anneme kızma tamam mı?ağlarım yoksa.....
ama mama yedik biz fulya teyze,sakın anneme kızma tamam mı?ağlarım yoksa.....
sen ne büyüksün dedim Rabbime... kız gerçekten de anne mi oluyoz biz. sabah eşime diyom ki...nan şimdi sen baba bende anne mi oluyom...seni bilmem de ben baba moduna çoktan girdim diyo...
birazdan yoğurdumu yiyecem canım...evde mayaladım dareklamlar....
yoğurdu yedikten sonra tatlı niyetine totsunu yiyecem...
aynen canım ben gittiğim de 8.1 di..ama resmen herşeyi belliydi eller ayaklar kafa toto inadı bile belliydi aynı ben... göstermedi orasını...ay bende dün kıpır kıpır görünce dedim Allahım sen ne büyüksün die 5cm ama bildiğin bebek yabiz şimdi değişimlerini yasadıkça anne olmayı anlıyoruz 1 adım daha yaklaşıyoruz o kutsal mertebeye
sağol kuzum gel beraber olsun.afiyet şeker bal olsun dünürümmmmmm
aynen canım ben gittiğim de 8.1 di..ama resmen herşeyi belliydi eller ayaklar kafa toto inadı bile belliydi aynı ben... göstermedi orasını...
sağol kuzum gel beraber olsun.
yerim onun inadını anasına çekicek tabisi kandan candan varoğluyo
babası inat anası babasından inat...yine diyom huyu accık eşime çeksin..gerisi bana çeksin...
canım ben kaçtım okuldan arkadaşlar kahveye geliyorlar...öptüm seni...
ayyy negüzel ya ben de mayalamak istiyom ama tembelleştim yaaaaa...birazdan yoğurdumu yiyecem canım...evde mayaladım dareklamlar....
yoğurdu yedikten sonra tatlı niyetine totsunu yiyecem...
tamam o zmankızmadık kızmadıkkkkk masuscuktann dedik öyleeee yerim seni bnnnnn
ay bende dün kıpır kıpır görünce dedim Allahım sen ne büyüksün die 5cm ama bildiğin bebek yabiz şimdi değişimlerini yasadıkça anne olmayı anlıyoruz 1 adım daha yaklaşıyoruz o kutsal mertebeye
afiyet şeker bal olsun dünürümmmmmm
günaydın fıstıklar yine iş yeniden işş dünden sonra yine zor geldi uyanmakkk
fulimm bu sözlerim sana okudum tüm yazdıklarını bebikonu gördüm maşallahhhh ne kadar büyümüşş çok sevindim canımmm
sanırım artık sıra bende 4 mayıs büyük günn bebişi ve belkide cinsiyetini göreceğizzz
günaydın canım, allahtan sizin heyecanlar varda şu 1 ay geçiyo kös kös beklesek daha da zor geçecek valla ......................
günaydın kızçelerrrdün telden uğraştım sıpamın resmini yüklemeyi tekrardan ama olmadı büyük geliyo dediğim gibi bugün tekrar pc den deneyimde şu nub cular bir yorum yapsınnn
günaydın fıstıklar yine iş yeniden işş dünden sonra yine zor geldi uyanmakkk
fulimm bu sözlerim sana okudum tüm yazdıklarını bebikonu gördüm maşallahhhh ne kadar büyümüşş çok sevindim canımmm
sanırım artık sıra bende 4 mayıs büyük günn bebişi ve belkide cinsiyetini göreceğizzz
günaydın iremiommmmm yüklede bakalımmmmmmmm heyecanla bekliyorummm
fatmikimmm günaydın bebekimmmm çoookk teşekkürederiz teyzesiiiibizde 9 mayısta yeniden görücezzzzz
artık yavaş yavaş cinsiyetlerde belli olur önce gülücükümmmbugün gidiyo sonra sen peşinede bizler dökülürüz tez zamanda inşallahhh
doğru diyon valla her hafta bir iki bir iki doktordayız oydu buydu derken kendi zamanımız daha cabuk geliyorrr
ben yine kuruntulara başladım ama ordadır dimi bişi olmamıştır dimi diye eşimin başının etini yiyorum
günaydın iremiommmmm yüklede bakalımmmmmmmm heyecanla bekliyorummm
fatmikimmm günaydın bebekimmmm çoookk teşekkürederiz teyzesiiiibizde 9 mayısta yeniden görücezzzzz
artık yavaş yavaş cinsiyetlerde belli olur önce gülücükümmmbugün gidiyo sonra sen peşinede bizler dökülürüz tez zamanda inşallahhh
ay yok hepiniz sıra dayaklık olmuşsunuz kendimi nirvanaya ulaşmış gibi hissediyorum ben acayip relaxım ha
dur canım yöntemler geliştiriyorum buraya yüklemeden buraya taşıma üzerine
doktor yaklaşınca böyle oluyor bana son iki gün kaldı ya o yüzden bu telaşş bu panikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?