- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.521
kız alttaki yorumu okudun mu baktın mı
Valla tarifi yok canım bu duygunun...günler geçmek bilmiyo hele son günler nasıl geçecek bilmiyom...
kız nasıl gülüyo yüzünü görmen lazım hayran hayran bakıyo çıktık sürekli öpüy beni ortalık yerde bile karnımı seviyo yüzündeki ifade dünyalara bedelll
sagol canimmm Rabbim hepimize nasip etsin kucagimiza almayi :) ben oglumu paylasamammm gelin istemiyorumfulimmmmmm maşallah size ya... nasıl tatlı bişey ya.. rabbim sizlere bağışlasın inşallah. ve tabiki hepimizin evlatlarını.....
dün merak ettik seni çok... gece yatmadan gördüm yazdığını,ama tel.den cevap yazamadım...çok sevindim canım.....ben de çok özledim bebişimi,yatcaz kalkcaz görcem inşallahyarın büyük günnnnnnn......
canım hayırlı olsun oğluşun.. rabbim kucağına almayı nasip etsin...
eeeee artık bi gelin ara kendine...:123::123::123::123::123:
evet canim hatirliyorum erkek demistinMasallah senin kipir kipr 5 cm ine yerleronun oynayislariniiitest sonuclari icin mi gitcen cumaya :44: masallah bebisine gunune gunmuste
Gecen yazdigimi belki okudun belki okumadin , isin ucunda kabarmak var yine deyim ben sana demistimsen bana bacak desende bu nub olayini cozmusum yaw saglikla kucagina alirsin insallah pasani
masallah kuzucugaaa Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah :)günaydın annişler ve kuzularıııı
biz dün doktorumuza göründük dediğimiz gibi 5 cm olmuşuz kıpır kıpırdı kuzummmm cinsiyetimiz hakkında bişey demedi doktorumuz 1 ay sonra dedi kuzu sağlıklı olsunda napalım öğreniriz11hafta 5 günlüğüz doktorumuz ikili testi pazartesi günü yaptırmamızı tavsiye etti haftaya cumada kontrole gidicez tahlillerimizi göstermeye 2 kg almışım dr eleviti kesti yaz zaten meyve ve sebzeden alırsın vitaminini dedi yürüyüşü ihmal etme dedi coraspirin ve demir hapı kullanıcaz başkada ilaç vermedi
Eki Görüntüle 699876 Eki Görüntüle 699877
işte bebekimin 1 üstten 1 yandan resminet değil ama artık idare edin teyzelerii
sagol canimmm Rabbim hepimize nasip etsin kucagimiza almayi :) ben oglumu paylasamammm gelin istemiyorum
evet canim hatirliyorum erkek demistinsagol tatlim :)
masallah kuzucugaaa Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah :)
hangi yorumu kız ben bebiş sarhoşuyummmm
Hamilelik takvimini diyo kisaca memis kontrolu
biz çok sıkıldık sizler nerdesiniz ki
biz geldik kiiiiii:125::125::125::125:
mama yedik geldik
biz geldik kiiiiii:125::125::125::125:
mama yedik geldik
Acıktım ben de ne yesem diye düşünüyom...
biz yedik kuzum aç kalma doğur bebişiniiii kıymetliii kuzumuuuu
kalkıp yiycem ama dünürümü tek bırakmayayım diyom bi yandan da...
ye sen dünürümmmmm aç bırakma kuzucuğuuuu müstakbel damadım mı diyim gelinimmiii bilemedimmmmm kimin nesi var bi dökülelim artık yaaaaaa
ben pazartesi patlatcam inşallah...
yuuupppyyyyyyyyyyyyyyyy
kaldı 4 gün:18::18::18::18::18::18::18::18:
dün kuzumun ilk hareketini hissettim kaydı karnımda resmen...
az kaldı bebeğimmmm sabret
anaaaammmmmmm kurban olduğummm ne güzel bi duygudur rabbim sen büyüksünnn maşşallah size dünürümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?