- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.561
yok heyecan bende de oluyo gülşen kulaklarımda çınlıyoda allah var ben olumsuz bişey düşünmüyom valla hareket edecek mi tipi artık neye benziyo yine ileri olacak mı günü hep bunları merakın heyecanı öyle garip şeyler söylemeyin ya ben burda etkileniyom orda bebişleriniz neler düşünür
Aha kızlar babasının yanakları sana benziyo düzgün yatmıyon çocuğum bacaklarını topluyo diye kızdığı resim
Eki Görüntüle 700411
Aha kızlar babasının yanakları sana benziyo düzgün yatmıyon çocuğum bacaklarını topluyo diye kızdığı resim
Eki Görüntüle 700411
arkadaşlar bişey sormak istiyorum en son adet başlangıç tarihim 09.04.2013 dü ve adetim bittikten sonra hamilelik için başladık ve şu an kasıklarım karnım ve belim çok ağrıyor sanki her an adet olacakmışım gibi acaba idrar testi yapmam uygun olur mu veya adet tarihimin geçmesini mi beklemeliyim test için?
arkadaşlar bişey sormak istiyorum en son adet başlangıç tarihim 09.04.2013 dü ve adetim bittikten sonra hamilelik için başladık ve şu an kasıklarım karnım ve belim çok ağrıyor sanki her an adet olacakmışım gibi acaba idrar testi yapmam uygun olur mu veya adet tarihimin geçmesini mi beklemeliyim test için?
Eki Görüntüle 700411
kız ben onu yerimm yanaklara bak ne kadar belli tipi tipini yediğimmmm maşşallahhhh maşşallahhhhhhh
oyy yerim ben onuuu ama nubtan hiç anlamam sadece fotodan sevmeyi bilirimm :):)
kızlarrr günaydınnnn.
Günaydın demek için geç oldu ama halletmem gereken işler vardı..
Sizler nasılsınız neler yapıyosunuz...
Ben dün bebek gezmesine gittimmmmaşallahh çok güzel bi prenses sevdim, kokladım. Koynumda taşıdım. Allahım ne kadar sıcacık üşüyen beni bile ısıtttı yani
Arkadaşımdan doğum hikayesini de dinledim. Normal doğum yapmıştı. ayrıntısını anlatmayım ama çok ilginç bi anektodu aktarayım size.
arkadaşım doğumun sonlarına doğru yorulmuş. (sebap olarak da doğru nefes tekniklerin,i öğrenmemem oldu diyo, sen mutlaka öğren dedi)
"tamam doktor bey bu çıkmıyor beni sezeryana alın diye isyan etmiş. Ama meğer bebek yakındaymış çok. Doktor eğilmiş, bebeğin saçından minik bi tuttam kesmiş ve arkadaşıma göstermiş. "bebek bu kadar yakın pes etmek yok, ıkın " demiş. Arkadaşımda o motivasyonla 2 kez daha ıkınmış ve kızını koynuna verivermişler. Gözlerim dola dola dinledim hikayesini. Allahım hepimize kolay hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah, aminnn
ireeeeemmmmmmmmmmmmmOy yavrum benim maşallahh sübanallahhh Yirim kıs ben o tombiş yanaklarıııı
günaydın annişler ve kuzularıııı
biz dün doktorumuza göründük dediğimiz gibi 5 cm olmuşuz kıpır kıpırdı kuzummmm cinsiyetimiz hakkında bişey demedi doktorumuz 1 ay sonra dedi kuzu sağlıklı olsunda napalım öğreniriz11hafta 5 günlüğüz doktorumuz ikili testi pazartesi günü yaptırmamızı tavsiye etti haftaya cumada kontrole gidicez tahlillerimizi göstermeye 2 kg almışım dr eleviti kesti yaz zaten meyve ve sebzeden alırsın vitaminini dedi yürüyüşü ihmal etme dedi coraspirin ve demir hapı kullanıcaz başkada ilaç vermedi
Eki Görüntüle 699876 Eki Görüntüle 699877
işte bebekimin 1 üstten 1 yandan resminet değil ama artık idare edin teyzelerii
ay bir de yaklaştırıp göstermiyo mu doktor teyzemiz o suratı içim gidiyo resmen
nub topiğine sordum bakalım cevap gelecek mi size sevin kuzumu diye koydum zaten teyzesi
haklı arkadaşın canım normal düşünüyorsak 6. Aydan sonra en azından yürüyüşümüze başlamalı bana sağlık ocağı bazı hareketlerin olduğu bir broşür verdi , birde hurma son ayda iyi diye biliyorum kızlarBende kısmetse 16. Haftayı doldurayım yürüyüşe başlamak istiyorum yattıkça yatıyorum oda beni boğuyo
kızlarrr günaydınnnn.
günaydın demek için geç oldu ama halletmem gereken işler vardı..
sizler nasılsınız neler yapıyosunuz...
ben dün bebek gezmesine gittimmmmaşallahh çok güzel bi prenses sevdim, kokladım. koynumda taşıdım. allahım ne kadar sıcacık üşüyen beni bile ısıtttı yani
arkadaşımdan doğum hikayesini de dinledim. normal doğum yapmıştı. ayrıntısını anlatmayım ama çok ilginç bi anektodu aktarayım size.
arkadaşım doğumun sonlarına doğru yorulmuş. (sebap olarak da doğru nefes tekniklerin,i öğrenmemem oldu diyo, sen mutlaka öğren dedi)
"tamam doktor bey bu çıkmıyor beni sezeryana alın diye isyan etmiş. ama meğer bebek yakındaymış çok. doktor eğilmiş, bebeğin saçından minik bi tuttam kesmiş ve arkadaşıma göstermiş. "bebek bu kadar yakın pes etmek yok, ıkın " demiş. arkadaşımda o motivasyonla 2 kez daha ıkınmış ve kızını koynuna verivermişler. gözlerim dola dola dinledim hikayesini. allahım hepimize kolay hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah, AMİNNN
ay ay ayyyyy bizim topik canlanmış, bebişler basmış burayıııı
fulimmmmm maşallahhh bebişine kıs ayen beyan belli artıkınbelli derken nub neyim görmedim tabi, ben zaten göremiyom, acemilik saf saf bakıyom
maşallahhh sizeee
ay bir de yaklaştırıp göstermiyo mu doktor teyzemiz o suratı içim gidiyo resmen
nub topiğine sordum bakalım cevap gelecek mi size sevin kuzumu diye koydum zaten teyzesi
haklı arkadaşın canım normal düşünüyorsak 6. Aydan sonra en azından yürüyüşümüze başlamalı bana sağlık ocağı bazı hareketlerin olduğu bir broşür verdi , birde hurma son ayda iyi diye biliyorum kızlarBende kısmetse 16. Haftayı doldurayım yürüyüşe başlamak istiyorum yattıkça yatıyorum oda beni boğuyo
kurban olurum onun titpine anasıııı maşşallahhhhhhh bende nub dan anlamıyom bende benimki göstermiyo sanırımO yüzden o topiğe koymadım resmini
Biz yavaştan başladık yürüyüşlere hayırlısı bakalımmm
kurban olurum onun titpine anasıııı maşşallahhhhhhh bende nub dan anlamıyom bende benimki göstermiyo sanırımO yüzden o topiğe koymadım resmini
Biz yavaştan başladık yürüyüşlere hayırlısı bakalımmm
oyy tüylerim diken diken oldu canım yaa inş bizde normal normal doğururuzzz
biz iyyiiz canım sen nasılsın bulantıların nasıl oldu
erken değilmi canım yürüyüş için ben daha başlamadım
canım koy istersen oraya onlar her türlü resme alışık , ben açık seçik belli olmayınca anlamıyorum kendiminkini de belki başkasında görsem şimdiki kadar net algılamam doktor herşeyi gösterip anlattığı için net banada ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?