Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

haklısın valla benimkinin kulak kemikleri oluşmaya başlamış bi sitede okumuştum duyarsa üzülür yavru kuşum
bu arada bende tipini çok merak ediyorum bana mı babasına mı benzicek merak ediyorumm

Aha kızlar babasının yanakları sana benziyo düzgün yatmıyon çocuğum bacaklarını topluyo diye kızdığı resim

arkadaşlar bişey sormak istiyorum en son adet başlangıç tarihim 09.04.2013 dü ve adetim bittikten sonra hamilelik için başladık ve şu an kasıklarım karnım ve belim çok ağrıyor sanki her an adet olacakmışım gibi acaba idrar testi yapmam uygun olur mu veya adet tarihimin geçmesini mi beklemeliyim test için?

yani idrar için biraz erken sanırım batın 7 mayıs olacak 6 günvar idrardan çıkmayabilir biraz daha sabret haftaya yaparsın çıkmazsa ve adet olmazsan kandan baktırırsın

kızlarrr günaydınnnn.
günaydın demek için geç oldu ama halletmem gereken işler vardı..
sizler nasılsınız neler yapıyosunuz...

ben dün bebek gezmesine gittimmm maşallahh çok güzel bi prenses sevdim, kokladım. koynumda taşıdım. allahım ne kadar sıcacık üşüyen beni bile ısıtttı yani
arkadaşımdan doğum hikayesini de dinledim. normal doğum yapmıştı. ayrıntısını anlatmayım ama çok ilginç bi anektodu aktarayım size.
arkadaşım doğumun sonlarına doğru yorulmuş. (sebap olarak da doğru nefes tekniklerin,i öğrenmemem oldu diyo, sen mutlaka öğren dedi)
"tamam doktor bey bu çıkmıyor beni sezeryana alın diye isyan etmiş. ama meğer bebek yakındaymış çok. doktor eğilmiş, bebeğin saçından minik bi tuttam kesmiş ve arkadaşıma göstermiş. "bebek bu kadar yakın pes etmek yok, ıkın " demiş. arkadaşımda o motivasyonla 2 kez daha ıkınmış ve kızını koynuna verivermişler. gözlerim dola dola dinledim hikayesini. allahım hepimize kolay hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah, AMİNNN

BENCE BAT GÜNÜNÜ BEKLEMELİSİN ÜZÜLMEMEK ADINA , YUMOŞ GÜNÜNÜ TESPİT İÇİN BİŞEY KULLANIYOR MUSUN , İNŞALLAH GELMEZ KIRMIZILAR SONUÇ

kız ben onu yerimm yanaklara bak ne kadar belli tipi tipini yediğimmmm maşşallahhhh maşşallahhhhhhh

ay bir de yaklaştırıp göstermiyo mu doktor teyzemiz o suratı içim gidiyo resmen

oyy yerim ben onuuu ama nubtan hiç anlamam sadece fotodan sevmeyi bilirimm :):)

nub topiğine sordum bakalım cevap gelecek mi size sevin kuzumu diye koydum zaten teyzesi

haklı arkadaşın canım normal düşünüyorsak 6. Aydan sonra en azından yürüyüşümüze başlamalı bana sağlık ocağı bazı hareketlerin olduğu bir broşür verdi , birde hurma son ayda iyi diye biliyorum kızlar Bende kısmetse 16. Haftayı doldurayım yürüyüşe başlamak istiyorum yattıkça yatıyorum oda beni boğuyo

ay ay ayyyyy bizim topik canlanmış, bebişler basmış burayıııı
fulimmmmm maşallahhh bebişine kıs ayen beyan belli artıkın belli derken nub neyim görmedim tabi, ben zaten göremiyom, acemilik saf saf bakıyom
maşallahhh sizeee

kurban olurum onun titpine anasıııı maşşallahhhhhhh bende nub dan anlamıyom bende benimki göstermiyo sanırım o yüzden o topiğe koymadım resmini

biz yavaştan başladık yürüyüşlere hayırlısı bakalımmm

oyy tüylerim diken diken oldu canım yaa inş bizde normal normal doğururuzzz

biz iyyiiz canım sen nasılsın bulantıların nasıl oldu

ballı lokmammm evet artık belli herşeyimiz oynaşıpta duruyodu zatennn sıpaammmmm nubu bende anlamıyom zaten benimki göstermiyo gibime geliyo

tabi yürümenin çok faydası var benim arkadaşımın son zamanları buranın yoğun kışına denk gelmişti yürüyememişti. ama onda azcuk tembellik de vardı. evdeki koşu bandında da yürümemişşş..
ama en önemlisi doğru nefesmiş. burundan alıp ağızdan verme, sık sık bana gösterdi ama insan o heyecanla unutur be yaaa.. ona dr.u sürekli hatırlatmış nefesi..
ben 3 ayım dolsun başlıycam yürüyüşlere, şimdi ara ara olan kasık ve bel ağrımdan tırsıyom, kritik sürecim bitsin, totomu kaldırmam lazım azcık...

erken değilmi canım yürüyüş için ben daha başlamadım

canım koy istersen oraya onlar her türlü resme alışık , ben açık seçik belli olmayınca anlamıyorum kendiminkini de belki başkasında görsem şimdiki kadar net algılamam doktor herşeyi gösterip anlattığı için net banada ....

oyy tüylerim diken diken oldu canım yaa inş bizde normal normal doğururuzzz

biz iyyiiz canım sen nasılsın bulantıların nasıl oldu

inşallah canım, bak arkadaşım normal yaptım çok rahatım diyo. en başından beri bebeğimin herşeyi ile ilgilendim. hiç zorlanmadım diyo, darısı bizim başımıza

benim sabah bulantılarım hafifledi fatmam, bi de kendimi keşfettim, sarı leblebi özellikle safra çıkarma durumuma iyi geliyor. kalkar kalkmaz atıyom bi kaç tane ağzıma, artık daha rahat kahvaltı yapabiliyorum. ama sanki yoğun bulantımın zamanı değişti. şimdi de saat 16 ile 20 arası çıkarmaya başladım akşam yemekleri sıkıntıya girdi

erken değilmi canım yürüyüş için ben daha başlamadım

canım bizde yeni başladık zaten abartmamak koşulu ile yavastan yürüyüş yapıyoruz zaten drumda dedi kanaman leken yoksa yürü dedi ondan güç aldık bizde

hımmm koyım bakalım bakalım ne diceklerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…