- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.581
tabi yürümenin çok faydası var benim arkadaşımın son zamanları buranın yoğun kışına denk gelmişti yürüyememişti. Ama onda azcuk tembellik de vardı. Evdeki koşu bandında da yürümemişşş..
Ama en önemlisi doğru nefesmiş. Burundan alıp ağızdan verme, sık sık bana gösterdiAma insan o heyecanla unutur be yaaa.. Ona dr.u sürekli hatırlatmış nefesi..
Ben 3 ayım dolsun başlıycam yürüyüşlere, şimdi ara ara olan kasık ve bel ağrımdan tırsıyom, kritik sürecim bitsin, totomu kaldırmam lazım azcık...
inşallah canım, bak arkadaşım normal yaptım çok rahatım diyo. en başından beri bebeğimin herşeyi ile ilgilendim. hiç zorlanmadım diyo, darısı bizim başımıza
benim sabah bulantılarım hafifledi fatmam, bi de kendimi keşfettim, sarı leblebi özellikle safra çıkarma durumuma iyi geliyor. kalkar kalkmaz atıyom bi kaç tane ağzıma, artık daha rahat kahvaltı yapabiliyorum. ama sanki yoğun bulantımın zamanı değişti. şimdi de saat 16 ile 20 arası çıkarmaya başladımakşam yemekleri sıkıntıya girdi
sen bekle canım zaten şuan halsizliğinde vardır benim bile var doldurmama rağmen , seroya doktor 6. Aydan sonra hareketlere başlarız demiş ben 6. Ay ramazana geliyo yürüyüşe çıkmam zor olabilir düzenli olması adına , 5. Ayda inşallah başlarım diyorum,
bu arada kızlar ben dün korktum biraz eşimide korkuttum , namaza kalktım wc de temizlenirken pembe bir leke ama çok açık bir an anlamadım ne olduğunu, namazdan sonra yine gittim baktım hemen ama bişey yok , bir daha bişey olmadı suratımdan eşimde korktu , kan ilacı kullanan var mı ya ben onu kullanalı düzenli büyük wc ye çıkıyorum acaba bebekten değildi de bir çeşit zorlama mı acaba diye düşündüm , bir de kanama olmadıkça korkmayın dendiği için aramadım doktorumu açıkçası hemen fitil der diyede korktumAma olursa tekrar tabiki konuşcam ....
sen bekle canım zaten şuan halsizliğinde vardır benim bile var doldurmama rağmen , seroya doktor 6. Aydan sonra hareketlere başlarız demiş ben 6. Ay ramazana geliyo yürüyüşe çıkmam zor olabilir düzenli olması adına , 5. Ayda inşallah başlarım diyorum,
bu arada kızlar ben dün korktum biraz eşimide korkuttum , namaza kalktım wc de temizlenirken pembe bir leke ama çok açık bir an anlamadım ne olduğunu, namazdan sonra yine gittim baktım hemen ama bişey yok , bir daha bişey olmadı suratımdan eşimde korktu , kan ilacı kullanan var mı ya ben onu kullanalı düzenli büyük wc ye çıkıyorum acaba bebekten değildi de bir çeşit zorlama mı acaba diye düşündüm , bir de kanama olmadıkça korkmayın dendiği için aramadım doktorumu açıkçası hemen fitil der diyede korktumAma olursa tekrar tabiki konuşcam ....
canım bizde yeni başladık zaten abartmamak koşulu ile yavastan yürüyüş yapıyoruz zaten drumda dedi kanaman leken yoksa yürü dedi ondan güç aldık bizde
hımmm koyım bakalım bakalım ne diceklerrrr
slmlaaarrr :) cinsiyetimiz kesinlesti bi oğluşum olucak Allahin izniyle :)
benimde tembelliği bırakıp çıkmam lazım akşamları az az 2 merdiven çıkıyorum nefes nefese kalıyorum iyice hamladım demekki
canım o bence zorlamadan olmuştur bebkten değildir dediğin gibi kanama yoksa sorunda yok dio doktorlar benimde dün böyle bişi geldi basıma aklım çıktı ama meğersem alt tarafta kenarda küçük bi sivilce çıkmış o patlamış amam o ilk gördüğüm an aklım çıktı o ayrı
pembeden korkma dediğin gibi başka bişide olabilir ama kan gelmedikçe sorun yok bebeğim benimde oldu biliyosunuz bi kaç kere
canım o bence zorlamadan olmuştur bebkten değildir dediğin gibi kanama yoksa sorunda yok dio doktorlar benimde dün böyle bişi geldi basıma aklım çıktı ama meğersem alt tarafta kenarda küçük bi sivilce çıkmış o patlamış amam o ilk gördüğüm an aklım çıktı o ayrı
Günaydın kızlar.
Anlaşılan dün bizim kan görme günümüzdü. Dün sabah wc de ben de kan gördüm. Resmen tuvalete damladı. Peçeteyle ön tarafı yokladım hemen, çok şükür kan ordan gelmemiş. Galiba kabız oldum. Kan o taraftan iştirak ettiBirden yemeğe yüklenince oldu sanırım. Hayatımda bir ilk olarak tarihe geçti.
İremcim, önemli birşey değildir ama hemen doktoruna sor derim ben. Bir de kendini iyi gözlemle. Gerisi gelmiyorsa sorun yoktur inşallah. Bir de adet dönemlerinde hafif lekelenmeler olabiliyormuş. Benim 12. haftamda sular seller gibi kanama olmuştu ama o kanama bebekten gelmiyormuş. Hoş nerden geldiğini hala bilmiyoruz ama... Yani diyeceğim o kadarcık lekeden korkma canım. Ama tedbiri de elden bırakma. Varsın fitil versin yine. Çekecen napalım
evet bende öyleyim hele bi çamaşır asıyorum nefes nefeseyim 3 ayda hamladık bide ben daha kiloluyum herhalde ondan kolumu kaldıramaz hale geldiydim şimdi biraz hareketlenmek iyidir dikkat ede ede yavastan başlamak lazım
ya ilaç kabız etmedi beni ama yinede ona bağladım devamıda olmayınca iyice ortalığıda velveleye vermedim şükür ki devamıda olmadı , ama anlık nasıl moralimizi sıfırlıyo veletler nasıl suratım düştüyse kocam şok noldu dedi hemen
Aha kızlar babasının yanakları sana benziyo düzgün yatmıyon çocuğum bacaklarını topluyo diye kızdığı resim
Eki Görüntüle 700411
günaydın kızlar.
Anlaşılan dün bizim kan görme günümüzdü. Dün sabah wc de ben de kan gördüm. Resmen tuvalete damladı. Peçeteyle ön tarafı yokladım hemen, çok şükür kan ordan gelmemiş. Galiba kabız oldum. Kan o taraftan iştirak ettiBirden yemeğe yüklenince oldu sanırım. Hayatımda bir ilk olarak tarihe geçti.
Iremcim, önemli birşey değildir ama hemen doktoruna sor derim ben. Bir de kendini iyi gözlemle. Gerisi gelmiyorsa sorun yoktur inşallah. Bir de adet dönemlerinde hafif lekelenmeler olabiliyormuş. Benim 12. Haftamda sular seller gibi kanama olmuştu ama o kanama bebekten gelmiyormuş. Hoş nerden geldiğini hala bilmiyoruz ama... Yani diyeceğim o kadarcık lekeden korkma canım. Ama tedbiri de elden bırakma. Varsın fitil versin yine. çekecen napalım
günaydın ablacımmmmmmm
benimde ufacık sivilce aklımı aldıbaktım bizim ön takımda sıkıntı yok nerden geliyo die derin bi araştırma içine girdim buldummmmmm sonra zaten tek sefer geldi bi daha siliyom siliyom yok toz pembe bişidi anlaşıldı ki çamaşır kenarımdaki sivilceymiş hain sivilce
tünaydın bacılaaarhamileliğimn balayı dönemine girmiş bulunmaktayım ilk 3 ayı kazasız belasız sıkıntısız atlattım rabbime binlerce kez şükrediyorum..darısı2.ve 3. trimesterın basına
bu arada fulyam bebişin erkek sanırsam acuuk oyle gibi hissettim gerci hep dediğimiz gibi kız erkek önemi yok ama merak işte
Aha kızlar babasının yanakları sana benziyo düzgün yatmıyon çocuğum bacaklarını topluyo diye kızdığı resim
Eki Görüntüle 700411
Relaks...Artık yüreğim ağzıma gelmiyor benim başıma her türlüsü geldiği için hazırlıklıyım:)) Sen de öyle ol. Allaha emanet hepsi. Hain sivilcenin icabına bakıverseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?