Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

sen bekle canım zaten şuan halsizliğinde vardır benim bile var doldurmama rağmen , seroya doktor 6. Aydan sonra hareketlere başlarız demiş ben 6. Ay ramazana geliyo yürüyüşe çıkmam zor olabilir düzenli olması adına , 5. Ayda inşallah başlarım diyorum,

bu arada kızlar ben dün korktum biraz eşimide korkuttum , namaza kalktım wc de temizlenirken pembe bir leke ama çok açık bir an anlamadım ne olduğunu, namazdan sonra yine gittim baktım hemen ama bişey yok , bir daha bişey olmadı suratımdan eşimde korktu , kan ilacı kullanan var mı ya ben onu kullanalı düzenli büyük wc ye çıkıyorum acaba bebekten değildi de bir çeşit zorlama mı acaba diye düşündüm , bir de kanama olmadıkça korkmayın dendiği için aramadım doktorumu açıkçası hemen fitil der diyede korktum Ama olursa tekrar tabiki konuşcam ....

evet bi müddet sonra insan kendini çözüyor benim ağzıma bi koku gelirdi anlardım ki bulanacağım o zaman hemen kraker leblebi atardım akşam yemeği daha az önemli biliyosun öenmli olan kahvaltı

canım o bence zorlamadan olmuştur bebkten değildir dediğin gibi kanama yoksa sorunda yok dio doktorlar benimde dün böyle bişi geldi basıma aklım çıktı ama meğersem alt tarafta kenarda küçük bi sivilce çıkmış o patlamış amam o ilk gördüğüm an aklım çıktı o ayrı

pembeden korkma dediğin gibi başka bişide olabilir ama kan gelmedikçe sorun yok bebeğim benimde oldu biliyosunuz bi kaç kere

benimde tembelliği bırakıp çıkmam lazım akşamları az az 2 merdiven çıkıyorum nefes nefese kalıyorum iyice hamladım demekki

benimde tembelliği bırakıp çıkmam lazım akşamları az az 2 merdiven çıkıyorum nefes nefese kalıyorum iyice hamladım demekki

evet bende öyleyim hele bi çamaşır asıyorum nefes nefeseyim 3 ayda hamladık bide ben daha kiloluyum herhalde ondan kolumu kaldıramaz hale geldiydim şimdi biraz hareketlenmek iyidir dikkat ede ede yavastan başlamak lazım

pembeden korkma dediğin gibi başka bişide olabilir ama kan gelmedikçe sorun yok bebeğim benimde oldu biliyosunuz bi kaç kere

ya ilaç kabız etmedi beni ama yinede ona bağladım devamıda olmayınca iyice ortalığıda velveleye vermedim şükür ki devamıda olmadı , ama anlık nasıl moralimizi sıfırlıyo veletler nasıl suratım düştüyse kocam şok noldu dedi hemen

3 ayda 2,5 kg almışımmm nasıl uyuz oldum bide doğru düzgün yeseymişim nolurmuşuz acaba doktorumuz eleviti kesti artık coraspirin ve kan ilacı içicez yürüyüşede o yüzden önem vermeye basladım bakalım önümüzdeki 1 ay ne hale gelicez

Günaydın kızlar.

Anlaşılan dün bizim kan görme günümüzdü. Dün sabah wc de ben de kan gördüm. Resmen tuvalete damladı. Peçeteyle ön tarafı yokladım hemen, çok şükür kan ordan gelmemiş. Galiba kabız oldum. Kan o taraftan iştirak etti Birden yemeğe yüklenince oldu sanırım. Hayatımda bir ilk olarak tarihe geçti.

İremcim, önemli birşey değildir ama hemen doktoruna sor derim ben. Bir de kendini iyi gözlemle. Gerisi gelmiyorsa sorun yoktur inşallah. Bir de adet dönemlerinde hafif lekelenmeler olabiliyormuş. Benim 12. haftamda sular seller gibi kanama olmuştu ama o kanama bebekten gelmiyormuş. Hoş nerden geldiğini hala bilmiyoruz ama... Yani diyeceğim o kadarcık lekeden korkma canım. Ama tedbiri de elden bırakma. Varsın fitil versin yine. Çekecen napalım

günaydın ablacımmmmmmm

benimde ufacık sivilce aklımı aldı baktım bizim ön takımda sıkıntı yok nerden geliyo die derin bi araştırma içine girdim buldummmmmm sonra zaten tek sefer geldi bi daha siliyom siliyom yok toz pembe bişidi anlaşıldı ki çamaşır kenarımdaki sivilceymiş hain sivilce

evet bende öyleyim hele bi çamaşır asıyorum nefes nefeseyim 3 ayda hamladık bide ben daha kiloluyum herhalde ondan kolumu kaldıramaz hale geldiydim şimdi biraz hareketlenmek iyidir dikkat ede ede yavastan başlamak lazım

tosba hızında yürüyom zaten yolda kocama süreki yavaş diye uyarıda bulunmak zorunda kalıyorum

bizi ne hale getirdiler bu bebekler anında suratımızdan okunuyor durumumuzz

Anne olunca anlarsın" derdi annem...

Öyleymiş...
Anne olunca anladım...
İki kızı evlendi , oğlu askerde.
Biz olmadan nasıl yaşıyor annem , nasıl zor nefes alıyor ?
Anne oldum, anladım..
Gece gündüz demeden, uykusuz, yorgun, argın hiç tereddütsüz bakıp büyüttüğü bizler O'nu azıcık üzdüğümüzde nasıl canı yanarmış
ya da herhangi birimizin canı yandığında nasıl içi parçalanırmış...
Anne oldum, anladım...
Evlenmek istediğimde karşı çıkardı annem, daha küçüksün biraz daha bekle derdi.
İsyan ederdim, karşı gelirdim.
Meğer beni düşünürmüş annem. Evlilik zormuş, sorumlulukmuş , hasretmiş anneye babaya...
O'nun gözünde hala küçücük bebek olduğum için kaldıramayacağımı düşünürmüş ondanmış korkusu...
Anne oldum, anladım...
Anne olmak çok farklı bir şeymiş. Hep söylerlerdi.
İnsan sonradan aşık olup bu kadar bağlanacağını bildiği bir varlığa ilk doğduğunda nasıl da korkuyla bakabiliyor. O'na bakamama korkusu, sorumluluk, ya bir şey olursa'lar...
Tüm bunlar bir nebze de olsa ilk doğduğunda bebeğini tam sevmeni engelliyor. En azından bu benim için öyleydi.
Ama şimdi; gözümü kapadığımda bile O'nun o güzel yüzü, gülüşü, minik elleri, ayakları canlanıyor hayalimde. Yanımdayken bile özlüyorum kokusunu. Bir kere öpmek yetmiyor.
Bir daha bir daha bir daha...

Anne olmak çok farklıymış...
İnsana bir çok özellik katarmış. En başta güzelleşiyorsun bir kere.
Tüm anneler KRALİÇEDİR. Çünkü Prens/Prenses dünyaya getirmiştir.
Uğraşsanız bütün hayatınız boyunca bir anne kadar güzel olabilir misiniz?
O'nun kadar güzel kokabilir misiniz?
Anne olmak olduğundan kat kat daha şefkatli olmakmış. Daha merhametli, daha duyarlı. Senin çocuğun olmadığı halde başkasının
çocuğu için endişe taşır mısın? Üzülürsün sadece. Ama anne olduğunda başka birinin çocuğuna bile bir şey olduğunda için acır. O'nu anlamak terimi bu noktada gerçekten O'nu anlamaktır. Kendini O'nun yerine koymaktır. 'Ya benim bebeğime de bir şey olursa'dır. Başkasının bebeği için içimin parçalandığını hissedip ağladığımda anladım.

Anne olmayı kelimelerle anlatamazsın mümkün değil.
Sabahlara kadar uyumayıp, sabah yine hiç eksiksiz sevebilmektir 'Anne Olmak'. O'nun için endişe taşımaktır.
O'na bakarken ağlamaktır; mutluluktan, sevgiden, korkudan, O'na gelecek zarardan.
Tek bir gözyaşının içinde saklıdır tüm bunlar.
"Anne olunca anlarsın" derdi annem.
Anne oldum anlıyorum.
Ve annemi daha büyük bir aşkla, daha büyük bir hasretle seviyorum.
Hiç bir şeyin değeri kaybedilmeden, ya da ayrı kalınmadan bilinmiyormuş.
Bir şey daha var anne olmakla ilgili.
Anne olmak güçlü olmakmış, dayanıklı olmakmış, sabretmekmiş.
Annemin çocuklarından ayrı olduğunda nasıl yaşamaya çalıştığını düşündüğümde anladım.
Çocukların hayallerinde çizgi kahramanlar vardır ya.
Aslında en güçlü, en süper, en sihirli kahraman annemmiş...
Anne olunca anladım...

alıntı...

Aha kızlar babasının yanakları sana benziyo düzgün yatmıyon çocuğum bacaklarını topluyo diye kızdığı resim

Eki Görüntüle 700411

Maşallah canıma ya:) Kocaman olmuş. Yanacıkları bile var. Ben nubu göremedim. Çünkü gizlemiş. Ama içimden bir tahminim var tabi. Allah gönlüne göre vermiştir inşallah canım. Şu fotolarınızı facedeki gruba da atsanız ne iyi olacak ha:)) Bir başıma kaldım orda.

tünaydın bacılaaar hamileliğimn balayı dönemine girmiş bulunmaktayım ilk 3 ayı kazasız belasız sıkıntısız atlattım rabbime binlerce kez şükrediyorum..darısı2.ve 3. trimesterın basına
bu arada fulyam bebişin erkek sanırsam acuuk oyle gibi hissettim gerci hep dediğimiz gibi kız erkek önemi yok ama merak işte

ablacım yani öyle bir pembeydi ki kanla alakası yoktu bir o yüzden aramak istemedim birde arkası yoktu dediğim gibi kabız olmasamda kan ilacına başlayalı çok çıkmaya başladım bende basur sıkıntısı vardı zaten şükür hamilelikte olmadı ama öncesinde yılda bir kere olsada bazen zorlar o yüzden o da olabilir diye düşündüğümden aramadım yoksa ciddi bir renk ve devam lı olsa kesin arardım ben bebişim uğruna bir 45 yedim dahada yerimde gereksiz yere yemeyim yinede Sanada geçmiş olsun ablam sende kivi topluluğuna katıl bence

Relaks...Artık yüreğim ağzıma gelmiyor benim başıma her türlüsü geldiği için hazırlıklıyım:)) Sen de öyle ol. Allaha emanet hepsi. Hain sivilcenin icabına bakıverseydin

evet atlattık kazasız belasız dediğin gibi darısı 2 ve 3 ün basına inşallahhhhh

küboşum banada utrason ekranında oynarken öyle geldi ama bakalım kız mı erkek mi sağlıkla gelsin meleklerimiz inşallahhhh

Aha kızlar babasının yanakları sana benziyo düzgün yatmıyon çocuğum bacaklarını topluyo diye kızdığı resim

Eki Görüntüle 700411

iremcim babyin kız sanırım şimdi evde mervemin 3 aylık ultrason kagıdına baktım nub teorisine göre bacak arası kısmı aynı gibicok net çıkmıs bence doktorun kesin anlamıstır ama 1 ay daha süründürck illaki

Relaks...Artık yüreğim ağzıma gelmiyor benim başıma her türlüsü geldiği için hazırlıklıyım:)) Sen de öyle ol. Allaha emanet hepsi. Hain sivilcenin icabına bakıverseydin

bakmam mmıııııı geldi geçti şükür Rabbim kazsız belasız kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…