- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.601
iremcim babyin kız sanırım şimdi evde mervemin 3 aylık ultrason kagıdına baktım nub teorisine göre bacak arası kısmı aynı gibicok net çıkmıs bence doktorun kesin anlamıstır ama 1 ay daha süründürck illaki
evet atlattık kazasız belasız dediğin gibi darısı 2 ve 3 ün basına inşallahhhhh
küboşum banada utrason ekranında oynarken öyle geldi ama bakalım kız mı erkek mi sağlıkla gelsin meleklerimiz inşallahhhh
iremcim babyin kız sanırım şimdi evde mervemin 3 aylık ultrason kagıdına baktım nub teorisine göre bacak arası kısmı aynı gibicok net çıkmıs bence doktorun kesin anlamıstır ama 1 ay daha süründürck illaki
senin meleğin en azından acuuk oynaşmış benim datlum tenezzül edip yüzüme bile bakmadı küsüz sanırımbirde bacaklarını sımsıkı kapamış edepli evladım benim
ablacım yani öyle bir pembeydi ki kanla alakası yoktu bir o yüzden aramak istemedim birde arkası yoktu dediğim gibi kabız olmasamda kan ilacına başlayalı çok çıkmaya başladım bende basur sıkıntısı vardı zaten şükür hamilelikte olmadı ama öncesinde yılda bir kere olsada bazen zorlar o yüzden o da olabilir diye düşündüğümden aramadım yoksa ciddi bir renk ve devam lı olsa kesin arardım ben bebişim uğruna bir 45 yedim dahada yerimde gereksiz yere yemeyim yinedeSanada geçmiş olsun ablam sende kivi topluluğuna katıl bence
bilmiyorum canım başta bacakları toplu olunca sormak istemedim bende, nihayetinde kesin konuşmayacaktı acaba demektense kesin sonuçla öğrenirim dedim kız olursa en çok neye sevincem biliyomusun bebişimin çinlileri alt ettiğine
günaydın kızlar.
Anlaşılan dün bizim kan görme günümüzdü. Dün sabah wc de ben de kan gördüm. Resmen tuvalete damladı. Peçeteyle ön tarafı yokladım hemen, çok şükür kan ordan gelmemiş. Galiba kabız oldum. Kan o taraftan iştirak ettiBirden yemeğe yüklenince oldu sanırım. Hayatımda bir ilk olarak tarihe geçti.
Iremcim, önemli birşey değildir ama hemen doktoruna sor derim ben. Bir de kendini iyi gözlemle. Gerisi gelmiyorsa sorun yoktur inşallah. Bir de adet dönemlerinde hafif lekelenmeler olabiliyormuş. Benim 12. Haftamda sular seller gibi kanama olmuştu ama o kanama bebekten gelmiyormuş. Hoş nerden geldiğini hala bilmiyoruz ama... Yani diyeceğim o kadarcık lekeden korkma canım. Ama tedbiri de elden bırakma. Varsın fitil versin yine. çekecen napalım
bilmiyorum canım başta bacakları toplu olunca sormak istemedim bende, nihayetinde kesin konuşmayacaktı acaba demektense kesin sonuçla öğrenirim dedim kız olursa en çok neye sevincem biliyomusun bebişimin çinlileri alt ettiğine
tünaydın bacılaaarhamileliğimn balayı dönemine girmiş bulunmaktayım ilk 3 ayı kazasız belasız sıkıntısız atlattım rabbime binlerce kez şükrediyorum..darısı2.ve 3. Trimesterın basına
Bu arada fulyam bebişin erkek sanırsam acuuk oyle gibi hissettim gerci hep dediğimiz gibi kız erkek önemi yok ama merak işte
slmlaaarrr :) cinsiyetimiz kesinlesti bi oğluşum olucak allahin izniyle :)
ya kızlar bu çin takviminde çin yasınızı bulup mu bakıyosunuz otomatik hesaplayıcılı çin takvimleri var ordan baktınız mı ben ordan bakıyom :44::44::44::44:
tünaydın bebek hadi hayırlı olsun hayırlı balayılar dilerimmm
canım sen hala o 10 cmlik fitili kullanıyor musun acaba onu şey ettirirken içerde bi yerleri mi çizdin. ben arada sokarken takılıyodu içerde bi yerlere acıyoduu. ama bence sen bi Dr.unu ara sor ne olur ne olmaz..sen bekle canım zaten şuan halsizliğinde vardır benim bile var doldurmama rağmen , seroya doktor 6. Aydan sonra hareketlere başlarız demiş ben 6. Ay ramazana geliyo yürüyüşe çıkmam zor olabilir düzenli olması adına , 5. Ayda inşallah başlarım diyorum,
bu arada kızlar ben dün korktum biraz eşimide korkuttum , namaza kalktım wc de temizlenirken pembe bir leke ama çok açık bir an anlamadım ne olduğunu, namazdan sonra yine gittim baktım hemen ama bişey yok , bir daha bişey olmadı suratımdan eşimde korktu , kan ilacı kullanan var mı ya ben onu kullanalı düzenli büyük wc ye çıkıyorum acaba bebekten değildi de bir çeşit zorlama mı acaba diye düşündüm , bir de kanama olmadıkça korkmayın dendiği için aramadım doktorumu açıkçası hemen fitil der diyede korktumAma olursa tekrar tabiki konuşcam ....
ayy sen beni gör iyice miskin bi karı oldum çıktımevet bende öyleyim hele bi çamaşır asıyorum nefes nefeseyim 3 ayda hamladık bide ben daha kiloluyum herhalde ondan kolumu kaldıramaz hale geldiydim şimdi biraz hareketlenmek iyidir dikkat ede ede yavastan başlamak lazım
benim de şu ilaçları azcık kesse.. b12 ve elevit de çok midemi bulandırıyor benim.3 ayda 2,5 kg almışımmm nasıl uyuz oldum bide doğru düzgün yeseymişim nolurmuşuz acabadoktorumuz eleviti kesti artık coraspirin ve kan ilacı içicez yürüyüşede o yüzden önem vermeye basladım bakalım önümüzdeki 1 ay ne hale gelicez
yaşımı bulup baktım ben erkek diyorr bakalım göreceğiz
canım sen hala o 10 cmlik fitili kullanıyor musun acaba onu şey ettirirken içerde bi yerleri mi çizdin. ben arada sokarken takılıyodu içerde bi yerlere acıyoduu. ama bence sen bi Dr.unu ara sor ne olur ne olmaz..
ayy sen beni gör iyice miskin bi karı oldum çıktımsürekli uyumak istiyorum, iş yapmak istemiyom hiç tabi mecbur yapıyorum o ayrı
benim de şu ilaçları azcık kesse.. b12 ve elevit de çok midemi bulandırıyor benim.
O zaman sen de relaks canım:)) Belki idrar renginden kaynaklıydı, belki arka mahallede bir zorlama olmuştur. yİNE DE ALLAH BİR DAHA GÖSTERMESİN DOĞUMA KADAR. 45 fitil, anammmm....dile kolay. Allah zahmetlerini karşılıksız komadı bak, bebişin güpgüzel oldu maşallah...
Kivi varya, asla yiyemem dediğim gruba dahil. Bilirsin bizim o tarafın kiviyle tanışıklığı daha 3-5 yıl anca vardır. Sevmeyiz pek:) Kayınpederimin öyle güzel kivileri olur ki, çarşıda bulamazsın. Ama biz onları çürütüp çürütüp ineklere yediriyoruz malesf. Oysa çok faydalı biliyorum. Bir deneyeyim bakayım. Nasıl kız gebesisiysem hiç ekşi yiyemiyorum.
YOK CANIM OTOMATİK DEĞİL TABLOSUNDAN BAKIYORUM ,ya kızlar bu çin takviminde çin yasınızı bulup mu bakıyosunuz otomatik hesaplayıcılı çin takvimleri var ordan baktınız mı ben ordan bakıyom :44::44::44::44:
HEYY benim Zeynebim de çinlileri alt edenlerden:))
tesekkür ederiz cnmama var ya 2 gündür hayat bana güzel sanki hersey bütün sıkıntılar bitti gerci daha farklı sıkıntılar bizi bekliyor bundan sonra ama ''annelik fedakarlık ister''
günaydın ablacımmm..Günaydın kızlar.
Anlaşılan dün bizim kan görme günümüzdü. Dün sabah wc de ben de kan gördüm. Resmen tuvalete damladı. Peçeteyle ön tarafı yokladım hemen, çok şükür kan ordan gelmemiş. Galiba kabız oldum. Kan o taraftan iştirak ettiBirden yemeğe yüklenince oldu sanırım. Hayatımda bir ilk olarak tarihe geçti.
İremcim, önemli birşey değildir ama hemen doktoruna sor derim ben. Bir de kendini iyi gözlemle. Gerisi gelmiyorsa sorun yoktur inşallah. Bir de adet dönemlerinde hafif lekelenmeler olabiliyormuş. Benim 12. haftamda sular seller gibi kanama olmuştu ama o kanama bebekten gelmiyormuş. Hoş nerden geldiğini hala bilmiyoruz ama... Yani diyeceğim o kadarcık lekeden korkma canım. Ama tedbiri de elden bırakma. Varsın fitil versin yine. Çekecen napalım
tünaydın kübraaa. balayın hayırlı olsunnn, darısı başımaaatünaydın bacılaaarhamileliğimn balayı dönemine girmiş bulunmaktayım ilk 3 ayı kazasız belasız sıkıntısız atlattım rabbime binlerce kez şükrediyorum..darısı2.ve 3. trimesterın basına
bu arada fulyam bebişin erkek sanırsam acuuk oyle gibi hissettim gerci hep dediğimiz gibi kız erkek önemi yok ama merak işte
ben otomatik hesaplayıcıdan yapamadım, internet sitesi açmadı benim burda. okuyarak hesaplayıp tabloya baktım. ben de erkek çıktı ama tutmayanı da çok gördümm.ya kızlar bu çin takviminde çin yasınızı bulup mu bakıyosunuz otomatik hesaplayıcılı çin takvimleri var ordan baktınız mı ben ordan bakıyom :44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?