Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

senin meleğin en azından acuuk oynaşmış benim datlum tenezzül edip yüzüme bile bakmadı küsüz sanırımbirde bacaklarını sımsıkı kapamış edepli evladım benim

bilmiyorum canım başta bacakları toplu olunca sormak istemedim bende, nihayetinde kesin konuşmayacaktı acaba demektense kesin sonuçla öğrenirim dedim kız olursa en çok neye sevincem biliyomusun bebişimin çinlileri alt ettiğine

senin meleğin en azından acuuk oynaşmış benim datlum tenezzül edip yüzüme bile bakmadı küsüz sanırımbirde bacaklarını sımsıkı kapamış edepli evladım benim

yerim onun edebini benimki dans ediyodu sanki yada dr göbeğimda harekett ettirdikçe ona tepkimi veriyodu anlamadım elleri ayakları hep bi tepişme modundaydı alenen açtı heryerinide dr demedi tabi 1ay sonra dedi cinsiyetin için

O zaman sen de relaks canım:)) Belki idrar renginden kaynaklıydı, belki arka mahallede bir zorlama olmuştur. yİNE DE ALLAH BİR DAHA GÖSTERMESİN DOĞUMA KADAR. 45 fitil, anammmm....dile kolay. Allah zahmetlerini karşılıksız komadı bak, bebişin güpgüzel oldu maşallah...
Kivi varya, asla yiyemem dediğim gruba dahil. Bilirsin bizim o tarafın kiviyle tanışıklığı daha 3-5 yıl anca vardır. Sevmeyiz pek:) Kayınpederimin öyle güzel kivileri olur ki, çarşıda bulamazsın. Ama biz onları çürütüp çürütüp ineklere yediriyoruz malesf. Oysa çok faydalı biliyorum. Bir deneyeyim bakayım. Nasıl kız gebesisiysem hiç ekşi yiyemiyorum.

ya kızlar bu çin takviminde çin yasınızı bulup mu bakıyosunuz otomatik hesaplayıcılı çin takvimleri var ordan baktınız mı ben ordan bakıyom :44::44::44::44:

günaydın ablacım kanlı bir mücadele ile doğurcan bu çocuğu sonundaa

tünaydın bebek hadi hayırlı olsun hayırlı balayılar dilerimmm

çin takvimi olayı yalan yaa hiç inanmıyorum olsn surda 16. haftaya ne kaldı cnm

canım sen hala o 10 cmlik fitili kullanıyor musun acaba onu şey ettirirken içerde bi yerleri mi çizdin. ben arada sokarken takılıyodu içerde bi yerlere acıyoduu. ama bence sen bi Dr.unu ara sor ne olur ne olmaz..

evet bende öyleyim hele bi çamaşır asıyorum nefes nefeseyim 3 ayda hamladık bide ben daha kiloluyum herhalde ondan kolumu kaldıramaz hale geldiydim şimdi biraz hareketlenmek iyidir dikkat ede ede yavastan başlamak lazım
ayy sen beni gör iyice miskin bi karı oldum çıktım sürekli uyumak istiyorum, iş yapmak istemiyom hiç tabi mecbur yapıyorum o ayrı
benim de şu ilaçları azcık kesse.. b12 ve elevit de çok midemi bulandırıyor benim.

keser inşallah kuzum benim kesti rahatladım

ABLA BENİM Kİ HAP ŞEKLİNDE DEĞİLDİ 10 CM LİK JEL ŞEKLİNDEYDİ AMA HAP OLMADIĞINA ŞÜKREDİYORUM YİNEDE , BEN ANLIK ŞOK YAŞADIMDA DEVAMI GELİRSE DİYE AMA NAMAZDAN SONRA GİTTİM YA TEKRAR O ZAMAN RAHATLADIM OLSA DEVAM EDERDİ DİYE YANİ GENEL OLARAK BEN FAZLASIYLA RELAXIM RABBİM KORKUTMASIN YİNEDE YA BEN EKŞİ DİYE HER AKŞAM 2 KİVİ YİYORUM NE FAZLA NE EKSİK İSHALDE OLMAYIM DİYE AMA BEN BU SIKINTI İÇİN DİYE DEĞİL SEVDİĞİMDEN BAŞLAYIP KEŞFETTİM YARARINI ,EKŞİ EKŞİ ÇOK HOŞUMA GİDİYO KOCAMDA ALIŞTI BENLE ODA YİYOR OLMADI YOĞURDUNA KATIYO ÇOK ÜZÜLDÜM SİZİN BOŞA GİDENLERE AMA İNEKLER DE SÜT VERİYO C VİTAMİNİ FAYDALIDIR ONLARADA

ya kızlar bu çin takviminde çin yasınızı bulup mu bakıyosunuz otomatik hesaplayıcılı çin takvimleri var ordan baktınız mı ben ordan bakıyom :44::44::44::44:
YOK CANIM OTOMATİK DEĞİL TABLOSUNDAN BAKIYORUM ,

HEYY benim Zeynebim de çinlileri alt edenlerden:))

BANA HERKES ERKEK DİYO ÜSTÜNE ÇİN TAKVİMİ ERKEK DİYOSA TUTAR DEMİYOLAR MI ÇOK SİNİRLENİYORUM YOKSA ERKEK OLSADA ÇOK SEVİNCEM ERKEK ÇOCUKLARIDA ÇOK SEVİMLİ GELİR Kİ BU BENİM CANIMDAN OLACAK BİTERİM ONA BEN

durun bakalım daha şişkinlikler bekliyor sizi. Azcık yesem top gibi şişiyorum. Gece Allahım yardım et bana diye diye uyudum. Resmen göğüslerimin altından kasıklarıma kadar şişiyorum. Sağa sola dönmek güç oldu artık. Bir de hep sola yatmak canımı sıkıyor. Galiba bu yüzden akşam yemeğinden sonra yürümem lazım artık. Yoksa infilak edeceğim. Neyse kızlar. Evden yemek getirdim ben. gidip tıkınacağım, çok acıktım. Omega 3 çok çok acıktırıyor. Maşallah 7 gündür sabahları aç karnına dışında hiç çıkarmadım. İlk başlarda kendimi çok tuttum ama şimdi hiç bulanmıyorum çok acıkmadıkça.

tesekkür ederiz cnm ama var ya 2 gündür hayat bana güzel sanki hersey bütün sıkıntılar bittigerci daha farklı sıkıntılar bizi bekliyor bundan sonra ama ''annelik fedakarlık ister''

enerjinin yerine gelmesi bile güzel ya bende ilkkez yemek yapmaya girince farketmiştim bi enerjik bi istekli dediğin gibi her dönemin ayrı sıkıntısı oluyor ama sonu tatlı olacaksa çekilen çile kutsaldır diyorummm

günaydın ablacımmm..
ayy kabızlık deme bana. bazen totomun üzerine oturamıyom valla ama irem demişti bana da KİVİ, ben çok faydasını gördüm. gece yatarken yiyorum sabah tepmeye başlıyo arka mahalle (bunu da senden çaldım) ekşi ekşi içimi de açıyo. kız anası olcan ablacım ye bol bol ekşiyi. yazık tüm kivinin hepsini hayvanlara vermeyin, siz de yiyin

tünaydın kübraaa. balayın hayırlı olsunnn, darısı başımaaa bi de tabi bu balayı döneminde iştahın açılması var di mi... bu sefer de yemeyelim diye frenlicez kendimizi

ben otomatik hesaplayıcıdan yapamadım, internet sitesi açmadı benim burda. okuyarak hesaplayıp tabloya baktım. ben de erkek çıktı ama tutmayanı da çok gördümm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…