Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bende reflü belasından uyuyamıyorum bazı geceler iki yastıkla yatıyorumama bunada şükür ablacım..bu arada afiyet olsn

çin takvimi olayı yalan yaa hiç inanmıyorum olsn surda 16. Haftaya ne kaldı cnm

kısmetse eşim de gelecek randevuya azıcık ortak yaşayalım heyecanı diyede düşündüm inşallah o zaman gösterir sıpam, zaten bu sefer öğleden sonra olacak randevu afyonu patlar hareketlenir herhalde

son gittiğimde kesti canım geçen cuma son kez kullandım , yok fitil kullanırken öyle bir sıkıntı yaşamadım ama hala döküntüsü devam ediyo o yaptı belkide , bakalım yine olursa ararımda önemli değil diye düşünüyorum .....

valla benim iştah ufaktan acılmaya basladı ilk üç ay 1.5kg aldımda bundan sonrası için tahminde bulunamıyorum yaz geldi meyveler özellikle bende acayıp iştah acıyor

ye ekşiyi çıkar ayşeyiiiiii

ben bu sefer çikolata yiyip gircm muayeneye..hiiiç şansı yok enerjiyi alınca kudurur içeride

abla sen biliyondur bunları gerçide kivi yemem diyorsan akşam yatmadan bir avuç kabak çekirdeği ye oda çok işe yarar

göreceğiz bendede erkek dio ama sağlıcakla gelsinler kuzucuklarrrrr
bizim buralarda da yeni bi cinsiyet belirleme formülü geliştirmişler. anne ve babanın yaşını 4e bölüyolar. kalan sayılardan erkeğin büyükse bebek erkek kadını ki büyükse kız oluyomuş...
koca: 37 yaş dörde bölümde kalan 1
anne:34 yaş dörde bölümde kalan 2
bebek kız olcak.
ama benimkinde hesap şaştı. benim eşimle kalanlarımız eşit. eşit olma veya 0 olma durumu ile ilgili bi sonuç kortaya koyamamışlar

maşallahhh ablacım aman deyim ye. zaten hamileliğin ilk dönemlerinde kilo vermiştin çok. senin kızla beraber sen de arayı kapatırsın

o zaman benim ki erkekk , her tahmin erkeğe çıktıkça bende heyecan tavan yaw

valla benim iştah ufaktan acılmaya basladı ilk üç ay 1.5kg aldımda bundan sonrası için tahminde bulunamıyorum yaz geldi meyveler özellikle bende acayıp iştah acıyor

bizim burda 7 aylık hamile var. 5. ve 6. ayda beşer kilo aldı. SEBEP:
5. ay kansızlık var diye pekmez yiyim demiş, ama tek başına yiyemeyince tahinle karıştırmış hem de günde 1 çorba kasesine yakın (içimden yuh o kadar da ne dedim ama büyük konuşmamak adına dışarı sesimi çıkarmadım ) otomatikman hesabına 5 kilo yazılmış.
6. ay da da pekmezi kesmiş, bu sefer sağlıklı diye ayran ve meyveye yüklenmiş, onu da abartınca tabi bi 5 daha almış.
tehlikeli bi durum meyve işi, sağlıklı ama kalorili olanlara dikkat etmek lazım..

Hımm benim o kadar ihtiyacım var ki arayı kapatmaya. 90 kiloyum zayıflıktan zaafiyet geçirmek üzereyim canım:))) 96 ile başladım. 9 a düştüm. Böyle yemeye devam dersem beni diyet değil, estetik operasyonlar bile birşeye benzetemeyecek.

Ofisimin panjurlarını kapatıp acayip terbiyesiz bir iştah ve hızla yedim yemeğimi. Toplam 5 dakika sürdü:))

oh afiyet bal şeker olsun ablacımmm, bebişine kan, löp löp et olsunnnn
ben bu öğlen aç kalabilirim. sölemesi ayıp köfte var menüde, hep içlerini çiğ bırakıyolar, güvenip yiyemiyorum. bakalım bukünküler nasıll. hamiş kaldığımdan beri hiç karnım guruldayıp da istekle sofraya oturmuyom. karnımın guruldamasını özledim

ooo senin total fazlamış ablacım. ama face de öle görünmüyon etin sıkı demekkiii

benimkide kız çıkıyorr koca 0 , ben 1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…