- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.621
durun bakalım daha şişkinlikler bekliyor sizi. Azcık yesem top gibi şişiyorum. Gece Allahım yardım et bana diye diye uyudum. Resmen göğüslerimin altından kasıklarıma kadar şişiyorum. Sağa sola dönmek güç oldu artık. Bir de hep sola yatmak canımı sıkıyor. Galiba bu yüzden akşam yemeğinden sonra yürümem lazım artık. Yoksa infilak edeceğim. Neyse kızlar. Evden yemek getirdim ben. gidip tıkınacağım, çok acıktım. Omega 3 çok çok acıktırıyor. Maşallah 7 gündür sabahları aç karnına dışında hiç çıkarmadım. İlk başlarda kendimi çok tuttum ama şimdi hiç bulanmıyorum çok acıkmadıkça.
çin takvimi olayı yalan yaa hiç inanmıyorumolsn surda 16. Haftaya ne kaldı cnm
canım sen hala o 10 cmlik fitili kullanıyor musun acaba onu şey ettirirken içerde bi yerleri mi çizdin. Ben arada sokarken takılıyodu içerde bi yerlere acıyoduu. Ama bence sen bi dr.unu ara sor ne olur ne olmaz..
Ayy sen beni gör iyice miskin bi karı oldum çıktımSürekli uyumak istiyorum, iş yapmak istemiyom hiç tabi mecbur yapıyorum o ayrı
Benim de şu ilaçları azcık kesse.. B12 ve elevit de çok midemi bulandırıyor benim.
günaydın ablacımmm..
ayy kabızlık deme bana. bazen totomun üzerine oturamıyom vallaama irem demişti bana da KİVİ, ben çok faydasını gördüm. gece yatarken yiyorum sabah tepmeye başlıyo arka mahalle (bunu da senden çaldım ) ekşi ekşi içimi de açıyo. kız anası olcan ablacım ye bol bol ekşiyi. yazık tüm kivinin hepsini hayvanlara vermeyin, siz de yiyin
tünaydın kübraaa. balayın hayırlı olsunnn, darısı başımaaabi de tabi bu balayı döneminde iştahın açılması var di mi... bu sefer de yemeyelim diye frenlicez kendimizi
ben otomatik hesaplayıcıdan yapamadım, internet sitesi açmadı benim burda. okuyarak hesaplayıp tabloya baktım. ben de erkek çıktı ama tutmayanı da çok gördümm.
abla benim ki hap şeklinde değildi 10 cm lik jel şeklindeydi ama hap olmadığına şükrediyorum yinede , ben anlık şok yaşadımda devamı gelirse diye ama namazdan sonra gittim ya tekrar o zaman rahatladım olsa devam ederdi diye yani genel olarak ben fazlasıyla relaxımRabbim korkutmasın yinede Ya ben ekşi diye her akşam 2 kivi yiyorum ne fazla ne eksik ishalde olmayım diye ama ben bu sıkıntı için diye değil sevdiğimden başlayıp keşfettim yararını ,ekşi ekşi çok hoşuma gidiyo Kocamda alıştı benle oda yiyor olmadı yoğurduna katıyo çok üzüldüm sizin boşa gidenlere ama inekler de süt veriyo c vitamini faydalıdır onlarada
Yok canım otomatik değil tablosundan bakıyorum ,
bana herkes erkek diyo üstüne çin takvimi erkek diyosa tutar demiyolar mı çok sinirleniyorum yoksa erkek olsada çok sevincem erkek çocuklarıda çok sevimli gelir ki bu benim canımdan olacak biterim ona ben
kısmetse eşim de gelecek randevuya azıcık ortak yaşayalım heyecanı diyede düşündüm inşallah o zaman gösterir sıpam, zaten bu sefer öğleden sonra olacak randevu afyonu patlar hareketlenir herhalde
son gittiğimde kesti canım geçen cuma son kez kullandım , yok fitil kullanırken öyle bir sıkıntı yaşamadım ama hala döküntüsü devam ediyo o yaptı belkide , bakalım yine olursa ararımda önemli değil diye düşünüyorum .....
durun bakalım daha şişkinlikler bekliyor sizi. Azcık yesem top gibi şişiyorum. Gece allahım yardım et bana diye diye uyudum. Resmen göğüslerimin altından kasıklarıma kadar şişiyorum. Sağa sola dönmek güç oldu artık. Bir de hep sola yatmak canımı sıkıyor. Galiba bu yüzden akşam yemeğinden sonra yürümem lazım artık. Yoksa infilak edeceğim. Neyse kızlar. Evden yemek getirdim ben. Gidip tıkınacağım, çok acıktım. Omega 3 çok çok acıktırıyor. Maşallah 7 gündür sabahları aç karnına dışında hiç çıkarmadım. Ilk başlarda kendimi çok tuttum ama şimdi hiç bulanmıyorum çok acıkmadıkça.
ben bu sefer çikolata yiyip gircm muayeneye..hiiiç şansı yok enerjiyi alınca kudurur içeride
bizim buralarda da yeni bi cinsiyet belirleme formülü geliştirmişler. anne ve babanın yaşını 4e bölüyolar. kalan sayılardan erkeğin büyükse bebek erkek kadını ki büyükse kız oluyomuş...göreceğiz bendede erkek dio ama sağlıcakla gelsinler kuzucuklarrrrr
durun bakalım daha şişkinlikler bekliyor sizi. Azcık yesem top gibi şişiyorum. Gece Allahım yardım et bana diye diye uyudum. Resmen göğüslerimin altından kasıklarıma kadar şişiyorum. Sağa sola dönmek güç oldu artık. Bir de hep sola yatmak canımı sıkıyor. Galiba bu yüzden akşam yemeğinden sonra yürümem lazım artık. Yoksa infilak edeceğim. Neyse kızlar. Evden yemek getirdim ben. gidip tıkınacağım, çok acıktım. Omega 3 çok çok acıktırıyor. Maşallah 7 gündür sabahları aç karnına dışında hiç çıkarmadım. İlk başlarda kendimi çok tuttum ama şimdi hiç bulanmıyorum çok acıkmadıkça.
ye ekşiyi çıkar ayşeyiiiiii
abla sen biliyondur bunları gerçide kivi yemem diyorsan akşam yatmadan bir avuç kabak çekirdeği ye oda çok işe yarar
bizim buralarda da yeni bi cinsiyet belirleme formülü geliştirmişler. Anne ve babanın yaşını 4e bölüyolar. Kalan sayılardan erkeğin büyükse bebek erkek kadını ki büyükse kız oluyomuş...
Koca: 37 yaş dörde bölümde kalan 1
anne:34 yaş dörde bölümde kalan 2
bebek kız olcak.
Ama benimkinde hesap şaştı. Benim eşimle kalanlarımız eşit. Eşit olma veya 0 olma durumu ile ilgili bi sonuç kortaya koyamamışlar
Maşallahhh ablacımAman deyim ye. Zaten hamileliğin ilk dönemlerinde kilo vermiştin çok. Senin kızla beraber sen de arayı kapatırsın
bak o olar:) onu da sevmem ama katlanabilirim.
valla benim iştah ufaktan acılmaya basladı ilk üç ay 1.5kg aldımda bundan sonrası için tahminde bulunamıyorumyaz geldi meyveler özellikle bende acayıp iştah acıyor
ofisimin panjurlarını kapatıp acayip terbiyesiz bir iştah ve hızla yedim yemeğimi. Toplam 5 dakika sürdü:))
bizim buralarda da yeni bi cinsiyet belirleme formülü geliştirmişler. anne ve babanın yaşını 4e bölüyolar. kalan sayılardan erkeğin büyükse bebek erkek kadını ki büyükse kız oluyomuş...
koca: 37 yaş dörde bölümde kalan 1
bebek kız olcak.
ama benimkinde hesap şaştı. benim eşimle kalanlarımız eşit. eşit olma veya 0 olma durumu ile ilgili bi sonuç kortaya koyamamışlar
maşallahhh ablacımaman deyim ye. zaten hamileliğin ilk dönemlerinde kilo vermiştin çok. senin kızla beraber sen de arayı kapatırsın
sana afiyet, bebişine kan can olsun inşallah
Ofisimin panjurlarını kapatıp acayip terbiyesiz bir iştah ve hızla yedim yemeğimi. Toplam 5 dakika sürdü:))
Hımm benim o kadar ihtiyacım var ki arayı kapatmaya. 90 kiloyum zayıflıktan zaafiyet geçirmek üzereyim canım:))) 96 ile başladım. 9 a düştüm. Böyle yemeye devam dersem beni diyet değil, estetik operasyonlar bile birşeye benzetemeyecek.
bizim buralarda da yeni bi cinsiyet belirleme formülü geliştirmişler. anne ve babanın yaşını 4e bölüyolar. kalan sayılardan erkeğin büyükse bebek erkek kadını ki büyükse kız oluyomuş...
koca: 37 yaş dörde bölümde kalan 1
bebek kız olcak.
ama benimkinde hesap şaştı. benim eşimle kalanlarımız eşit. eşit olma veya 0 olma durumu ile ilgili bi sonuç kortaya koyamamışlar
maşallahhh ablacımaman deyim ye. zaten hamileliğin ilk dönemlerinde kilo vermiştin çok. senin kızla beraber sen de arayı kapatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?