- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.641
ben bu sefer çikolata yiyip gircm muayeneye..hiiiç şansı yok enerjiyi alınca kudurur içeride
benimkide kız çıkıyorr koca 0 , ben 1
ben normaldede tatlı sevmediğim için öyle tam düşünemiyorum birde çevrem hep erkek deyince etkileniyomda , özetiiiiii çok merak ediyom be fatoşşş
ay artık ben heyecanlanmıyorum duygularım öldü çünkü içimden bir ses kız diyorrr ve ben kendimi çok erkeğe şartlamıştımm
şartlanmak çok kötü kız erkek farketmez ama beni çok şartladı çevremdekiler erkek diye bende inandım resmen
ay artık ben heyecanlanmıyorum duygularım öldü çünkü içimden bir ses kız diyorrr ve ben kendimi çok erkeğe şartlamıştımm
şartlanmak çok kötü kız erkek farketmez ama beni çok şartladı çevremdekiler erkek diye bende inandım resmen
ye çikileta ben yedim de gittimm
ama bizde aynı çıkıyo :44::44::44:
annişler siz bizim yeni papucumuzu gördünüz müüüEki Görüntüle 700532
bayıldık biz bunlaraaaa bayıldıkkkkkk
Güle güle giysin zıplasın koşsun inşallah. Çok güzeller canım.
evet bendede o durum var belirsizlik tuhaf en azından kız yada erkek bilsek ona göre sevsek hissetsek kurban olduklarıma ben kendimi hep oğlum die severken buluyorum yaaaa
Ben baştan beri bunu söylemiştim kendinizi şartlandırmayın diye. Ben de erkek olacağına o kadar inanmıştım ki, kız istediğim halde iki gün ağladım. Şimdi kızıyorum kendime. Ve Allaha şükrediyorum. Sizlerin daha ilk bebişleri. Merak ediyorsunuz biliyorum ama işte, etrafa da çok kulak asmayın, kendinizi de şartlandırmayın.
teşekkürederiz ablacımmmmmmmm çok beğendim ben bunları yaaa dayanamıyom ben hep bişiler alasım geliyo çoğunuda alıyorum
bende çok sevdim çok güzeller bende bakıp bakıp duruyorum unnadoya butik bebeye ama almıyorum
kuz ben o papuçları beylikdüzündeki sportive outletten 39 tl ye aldım 1 ay önce fln 79 tlye görmüştüm 39 tl yi görünce nasıl seviyirorum bi görsen hemen aldımmm böyle ucuz buluncada kaçırmak istemiyorumm
doğru diyon ucuz görünce almak lazım fırsatları kaçırmadan
birde ben diyim haftasonu migrosta nive anın atta çantası hani içinde şampuanı pişik kremi vs varya o çanta işte 55tl idi e bebek mağazasında 55 ten 35 e düşürmüşlerdi ben aldım bilginize
ben hangi markayı alacağıma karar veremedim henüz şampuan ve diğerleri için bide niveanın o cantasından ziyade başka canta istiyorum bi bakıcam daha bakmadım hiç
annişler siz bizim yeni papucumuzu gördünüz müüüEki Görüntüle 700532
bayıldık biz bunlaraaaa bayıldıkkkkkk
bide şuanki yaşlar mı gebe kaldığımızdaki yaşlar mı bizim ikimizinde doğumgünü geçti birer yaş aldık eğer gebe kalınan yaşlarsa benimki küçük oluyor o zaman
abla valla her konuda tecrübesiz olmak çok zor dün pantolon almaya gittik acaba kaç beden alsam diye düşün düşün bi hal oldum karnım ne kadar büyür acaba 44 mü alsam 42 mi alsam kaç saat durduk kabinde elimi karnıma koyuyom ölçüyom filan tecrübesizlik zor valla .sonra işte milletin her dediğine inanır oluyorz
güle güle kullansın sıpan ay işte hayal et dur aldıklarının içinde onları
ben aksine inat var onlar erkek dedikçe kız diyorum bakalım nolcakBenim eşimde ayrı inat, geçen eşime diyorum ki benim karnım yayvan mı sivri mi yayvan dedi bende yayvan kız karnı diyolar o zaman sivri diyo
canım benim bildiğim yine bedeninde alıyorsun aldıklarını bir ihtimal bir beden büyükte alabilirsin biz arkadaşa bahçıvan alacaktık şimdi ki durumu önemli değil hamile kaldığında kaç beden giyiyordu dediler, birde çin takviminde hamile kaldığın yaşa bakcan şimdiki değil ,
benim koca bi yerden duymuş karısı ile kilo alanın oğlu olur diye acayip yiyo yaaa
Valla 40 beden oldu ama ben yineden 42 aldım daha büyüyünce sıkıntı olmasın diye
cin takvimi değilde bi tubişin söylediği yaşa bölme meselesi varmış ya onu sorduydum
senin dediğin kilo almayı bilmiyomda , karısıyla aşeren varmış benim ki başta benden önce o aşermişti
Tubişin dediğide hamile kaldığın andır bence :44::44:
valla 80 oldu benimki :d bide boyu kısaa topalacık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?