- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.661
bundan sonrasına dikkat ..........................
senin dediğin kilo almayı bilmiyomda , karısıyla aşeren varmış benim ki başta benden önce o aşermişti
Tubişin dediğide hamile kaldığın andır bence :44::44:
hamiş kaldığınız yaş geçerli kızlar
o zaman tekrar hesaplıyorum kocam 3 ben 0 , cumartesi görücez tutuyor mu bu teoremm
herkese merhaba kızlar,nasılsınız iyimisiniz bakalım inş herşey yolundadır geçmişe çok bakamadım gelemedim de çok fazla biz bebikin cinsiyetini öğrendik dün :) erkek bebişimiz olcakmış bizim içimizden hep kız geçmişti ama allah hayırlısını versin inş hepimize,sizin ne durumda belli olan varmı? bu arada dişim kırıldı ve dolgum da düştü napcam bilmiyorum böyle bir durum yaşayanınız varmı acaba dolgu yaptırsam sıkıntı olur mu ki ya(
herkese merhaba kızlar,nasılsınız iyimisiniz bakalım inş herşey yolundadır geçmişe çok bakamadım gelemedim de çok fazla biz bebikin cinsiyetini öğrendik dün :) erkek bebişimiz olcakmış bizim içimizden hep kız geçmişti ama allah hayırlısını versin inş hepimize,sizin ne durumda belli olan varmı? bu arada dişim kırıldı ve dolgum da düştü napcam bilmiyorum böyle bir durum yaşayanınız varmı acaba dolgu yaptırsam sıkıntı olur mu ki ya(
kızlar bugün burda hava çok güzel. Ben bile gömlek süveter ikilisine geçtimO derece yani. Yaz geliyooooo bana
hayırlısı olsun sağlıklı olsunda bizden henüz öğrenen olmadı en yakın fitoş ve ben varız cinsiyet bekleyen
eğer uyusturucu yapmazlarsa dolguda sıkıntı olmaz ama doktoruna danış bir hem kadın doğumcuna hemde dişcine
hoş geldin canım, biz iyyiz. oğluşun hayırlı olsun, maşallahhh....
geçmiş olsun canım. bana dr.um ilk üç ay dişine hiçbir şey yaptırma dedi. ama bence morfin vurarak bi tedavi yapılması gerikiyosa mutlaka iyice araştır. benim ablam yaşında olan bi iş arkadaşım ilk bebeğini 5 aylık hamile iken dişe vurulan morfinden kaybetmiş. yıllar önce tabi ama temkinli olmak gerek...
Kızlar ben 5 bilinmeyenli denklem ile geldim deyiverin bana bakem
ben az önce hastaneyi aradım pazartesi günü ikili tarama testimizi yaptırıcaz ya biz onu sormak için kadın dediki önce radyolojiden randevu alıcaksınız sonra labaratuvarda kan vericeksiniz dedi bağladı radyolojiye konuştum p.tesi doluymuş ama doktorunuz yönlendirdiyse alırız dedi iyi hoş güzel şimdi biz asıl ayrıntılı ultrasona p.tesimi giricez :44::44::44::44:
kızlar bugün burda hava çok güzel. ben bile gömlek süveter ikilisine geçtimo derece yani. yaz geliyooooo bana
herkese merhaba kızlar,nasılsınız iyimisiniz bakalım inş herşey yolundadır geçmişe çok bakamadım gelemedim de çok fazla biz bebikin cinsiyetini öğrendik dün :) erkek bebişimiz olcakmış bizim içimizden hep kız geçmişti ama allah hayırlısını versin inş hepimize,sizin ne durumda belli olan varmı? Bu arada dişim kırıldı ve dolgum da düştü napcam bilmiyorum böyle bir durum yaşayanınız varmı acaba dolgu yaptırsam sıkıntı olur mu ki ya(
canım ben önce druma gittim o yönlendirdi hem kan verdim hemde aynı gün doblere girdim kan tahlilinide 10 gün sonra almıştım yani kan verdiğin gün giriyo olman lazım bence çünkü iki değeride karşılaştırıyolar
gömlek süveter mi biz direkt tişörttt giyiyoruzzz
canımm hayırlı olsun oğluşunnnn
Diş konusunda bi bilgim yok çok geçmiş olsun güzelimm doktoruna sor mutlaka
Kızlar ben 5 bilinmeyenli denklem ile geldim deyiverin bana bakem
ben az önce hastaneyi aradım pazartesi günü ikili tarama testimizi yaptırıcaz ya biz onu sormak için kadın dediki önce radyolojiden randevu alıcaksınız sonra labaratuvarda kan vericeksiniz dedi bağladı radyolojiye konuştum p.tesi doluymuş ama doktorunuz yönlendirdiyse alırız dedi iyi hoş güzel şimdi biz asıl ayrıntılı ultrasona p.tesimi giricez :44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?