Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

herkese merhaba kızlar,nasılsınız iyimisiniz bakalım inş herşey yolundadır geçmişe çok bakamadım gelemedim de çok fazla biz bebikin cinsiyetini öğrendik dün :) erkek bebişimiz olcakmış bizim içimizden hep kız geçmişti ama allah hayırlısını versin inş hepimize,sizin ne durumda belli olan varmı? bu arada dişim kırıldı ve dolgum da düştü napcam bilmiyorum böyle bir durum yaşayanınız varmı acaba dolgu yaptırsam sıkıntı olur mu ki ya (

hayırlısı olsun sağlıklı olsunda bizden henüz öğrenen olmadı en yakın fitoş ve ben varız cinsiyet bekleyen

eğer uyusturucu yapmazlarsa dolguda sıkıntı olmaz ama doktoruna danış bir hem kadın doğumcuna hemde dişcine

hoş geldin canım, biz iyyiz. oğluşun hayırlı olsun, maşallahhh....
geçmiş olsun canım. bana dr.um ilk üç ay dişine hiçbir şey yaptırma dedi. ama bence morfin vurarak bi tedavi yapılması gerikiyosa mutlaka iyice araştır. benim ablam yaşında olan bi iş arkadaşım ilk bebeğini 5 aylık hamile iken dişe vurulan morfinden kaybetmiş. yıllar önce tabi ama temkinli olmak gerek...

Son düzenleme:
Peşin peşin güleyim halime Tubiş senin bebişin resmi arıyordum geçmişte teori uğruna bakalım kese yuvarlak mı patlıcan mı diye Benim ki kadar olmasada yuvarlak gördüm bakalım kız mı erkek mi

HAYIRLI OLSUN TOSUN PAŞAN SAĞLIKLA KUCAĞINDA OLUR İNŞALLAH CANIM DİŞ İÇİN KIZLARIN DEDİĞİ GİBİ DOKTORLARINA SOR BENCEDE, İĞNEN OLMASA BİLE DOLGU İÇİN NİHAYETİNDE BİR MALZEME KONUYO ORAYA O VÜCÜT TARAFINDAN ÇEKİLİYOMU BİLMİYOM TABİ :44::44::44:

Kızlar ben 5 bilinmeyenli denklem ile geldim deyiverin bana bakem

ben az önce hastaneyi aradım pazartesi günü ikili tarama testimizi yaptırıcaz ya biz onu sormak için kadın dediki önce radyolojiden randevu alıcaksınız sonra labaratuvarda kan vericeksiniz dedi bağladı radyolojiye konuştum p.tesi doluymuş ama doktorunuz yönlendirdiyse alırız dedi iyi hoş güzel şimdi biz asıl ayrıntılı ultrasona p.tesimi giricez :44::44::44::44:

çok saolun kızlar allah hepimize hayırlı evlatlar versin inş. bu yıl erkek yılı diyolar çevremdeki herkes ya erkeğe hamile yada erkek doğurdu hayırlısı bakalım.doğru diyosunuz diş konusunda drumada sorcam ama benim dr çok cins bi adam ağrı çek yaptırma der biliyorum ben onun korkusu sardı beni şimdiden çok kötü bir durum gerçekten,siz ne hissediyosunuz bebişle ilgili erkek yada kız olarak varmı hissiyatınız :)))

canım ben önce druma gittim o yönlendirdi hem kan verdim hemde aynı gün doblere girdim kan tahlilinide 10 gün sonra almıştım yani kan verdiğin gün giriyo olman lazım bence çünkü iki değeride karşılaştırıyolar

canımm hayırlı olsun oğluşunnnn

Diş konusunda bi bilgim yok çok geçmiş olsun güzelimm doktoruna sor mutlaka

canım biz salı günü gittik doktorum pazartesi yaptır testleri dedi demekki pazartesi doplere giricez biz peşine kan vericez sonuçlar 3 gün sonra dediler zaten aynı hastanenin içinde yaptırıcam haftaya perşembede sonuçları doktora götürücez o zaman ben kuzumu p.tesi bi daha görücem yuuppyyyyy

canımm hayırlı olsun oğluşunnnn

Diş konusunda bi bilgim yok çok geçmiş olsun güzelimm doktoruna sor mutlaka

saol kuzum inş hayırlı bi evlat olur,seninde maşallah 3 ayı devirmişsin ne güzel inş sorunsuz devam eder böyle,dişide nasıl hallatcem bilmiyorum bakalım bi sorun çıkarmaz inş doktor,senin sorunada cvp yazmıştım sende bi drunla görüş istersen.

ense kalınlığını radyoloji ölçüyor canımcımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…