- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.681
saol kuzum inş hayırlı bi evlat olur,seninde maşallah 3 ayı devirmişsin ne güzel inş sorunsuz devam eder böyle,dişide nasıl hallatcem bilmiyorum bakalım bi sorun çıkarmaz inş doktor,senin sorunada cvp yazmıştım sende bi drunla görüş istersen.
kızlar ben 5 bilinmeyenli denklem ile geldim deyiverin bana bakem
ben az önce hastaneyi aradım pazartesi günü ikili tarama testimizi yaptırıcaz ya biz onu sormak için kadın dediki önce radyolojiden randevu alıcaksınız sonra labaratuvarda kan vericeksiniz dedi bağladı radyolojiye konuştum p.tesi doluymuş ama doktorunuz yönlendirdiyse alırız dedi iyi hoş güzel şimdi biz asıl ayrıntılı ultrasona p.tesimi giricez :44::44::44::44:
canım biz salı günü gittik doktorum pazartesi yaptır testleri dedi demekki pazartesi doplere giricez biz peşine kan vericez sonuçlar 3 gün sonra dediler zaten aynı hastanenin içinde yaptırıcam haftaya perşembede sonuçları doktora götürücez o zaman ben kuzumu p.tesi bi daha görücem yuuppyyyyy
çok saolun kızlar allah hepimize hayırlı evlatlar versin inş. bu yıl erkek yılı diyolar çevremdeki herkes ya erkeğe hamile yada erkek doğurdu hayırlısı bakalım.doğru diyosunuz diş konusunda drumada sorcam ama benim dr çok cins bi adam ağrı çek yaptırma der biliyorum ben onun korkusu sardı beni şimdiden çok kötü bir durum gerçekten,siz ne hissediyosunuz bebişle ilgili erkek yada kız olarak varmı hissiyatınız :)))
ense kalınlığını radyoloji ölçüyor canımcımmmm
canım benim ölçümleri farklı bir usg de bakmadı ama daha ayrıntılı çekti dedimya resimde fazla oldu, ben sadece kan verdim :44::44::44:
kafamız çok karışıkkkk yani benimmm ne olacak bilmiyorum
tamam işte aynı gün yaptırıyosun aynı şeyi diyoz :)) insan sürekli görmek istiyo bende öyleyim ptesi gittik kan verdim 4lü test için öbür hafta içini sabırsızlıkla bekliyorum hem sonuçları alcaz hemde yine görcem ayrıntılıda değişik bi duygu eve ultrason cihazı mı alsak napsak :))
ya biz işte gittiğimizde dr normal baktı dediki ptesi verin tahlillerinizi perşembede kontrole gelirsiniz demekki radyolojide detaylı bakılıcak benim daha bakılmadı ay beni yine bi heyecan sardı yaaaaa
Peki şimdi ben bu sonuçları alında dr a gidicem ya haftaya perşembe drum o zamanda bakıcakmı ultrasondan o gittiğimde annemde gelicek çünkü bakmazsa çok üzülür :18::18:
aynı kafadayız işte bende diyorum şu akıllı tlfnlara bi sürü uygulama yapıyorlar ultrasonuda yapsalar yaaa
baksın ya kıyamam anneme çok hevesli kurban olduğum her ultrason resmini gösterdiğimde kuzumun kuzusu olucak die ağlıyo boynuma sarılıpcanım kontrole gitceksen eğer bakar bence ama bakmıcak gibi olsa bile söylersin kırmaz bakar acıtasyon yap :))
benim en başından beri hep erkek diyodu içimden bi his ama ben kız istiyodum erkek çıktı yani anneler hissediyo aslında istediğin değil hissettiğin çıktı allah gönlüne versin inş canım :))
düşünemiyolar işte herşeye yetişemeyizki biz dimi ama :)) öyle bişey olsa bütün gün izleriz heralde bebeği ne çatlağız yaa :))
benimde hep erkek geliyodu içimden ama şimdi 3 gündür kız bakalım ne olacak
ben hafta sonu kocayı sıkıştırıyom ben de randevuyu aldım ondan. kışlıkları kaldırıp baharlık ve yazlıkları çıkartıcam. bugün de evde temizliğe bayan var. baza altlarını da sil dedim. temiz temiz yerleştiririm hafta sonu inşallah...ben üşengeçliğimden ince bile olsa koyu renkleri giyiniyom , dün çıkartcaktım yazlıkları ondada iş yapmadım hiç ....................
canım kan verildiği gün mutlaka tarama testi için ultrasona giriyosun. paralellik için. o yüzden pazartesi de gittiğinde ayrıntılı olmasa da bebişinin ense kalınlığına ve burun kemiğine bakıcak dr. sonra kan değerleri ile uygunluğu tartılıp biçilecek...Kızlar ben 5 bilinmeyenli denklem ile geldim deyiverin bana bakem
ben az önce hastaneyi aradım pazartesi günü ikili tarama testimizi yaptırıcaz ya biz onu sormak için kadın dediki önce radyolojiden randevu alıcaksınız sonra labaratuvarda kan vericeksiniz dedi bağladı radyolojiye konuştum p.tesi doluymuş ama doktorunuz yönlendirdiyse alırız dedi iyi hoş güzel şimdi biz asıl ayrıntılı ultrasona p.tesimi giricez :44::44::44::44:
benim içimden cinsiyetle ilgili hiç bir şey geçmiyor valla. annelik psikolojisi valla benimkisi galiba. sanki erkek olarak hissedersem kız ise içimde üzülür, veya kız diye düşünürsem erkekse üzülür annem benim cinsiyetimi ters hissediyor diye... çok saçma gelebilir size ama psikolojim çok manyak işliyo bu aralarçok saolun kızlar allah hepimize hayırlı evlatlar versin inş. bu yıl erkek yılı diyolar çevremdeki herkes ya erkeğe hamile yada erkek doğurdu hayırlısı bakalım.doğru diyosunuz diş konusunda drumada sorcam ama benim dr çok cins bi adam ağrı çek yaptırma der biliyorum ben onun korkusu sardı beni şimdiden çok kötü bir durum gerçekten,siz ne hissediyosunuz bebişle ilgili erkek yada kız olarak varmı hissiyatınız :)))
gömlek süveter mi biz direkt tişörttt giyiyoruzzz
benimde hep erkek geliyodu içimden ama şimdi 3 gündür kız bakalım ne olacak
işte herşeyin fazlası zarar die boşuna demiyolar bizim gibiler 7/24 izler die yapmıyolardır
ben hafta sonu kocayı sıkıştırıyom ben de randevuyu aldım ondan. kışlıkları kaldırıp baharlık ve yazlıkları çıkartıcam. bugün de evde temizliğe bayan var. baza altlarını da sil dedim. temiz temiz yerleştiririm hafta sonu inşallah...
canım kan verildiği gün mutlaka tarama testi için ultrasona giriyosun. paralellik için. o yüzden pazartesi de gittiğinde ayrıntılı olmasa da bebişinin ense kalınlığına ve burun kemiğine bakıcak dr. sonra kan değerleri ile uygunluğu tartılıp biçilecek...
benim içimden cinsiyetle ilgili hiç bir şey geçmiyor valla. annelik psikolojisi valla benimkisi galiba. sanki erkek olarak hissedersem kız ise içimde üzülür, veya kız diye düşünürsem erkekse üzülür annem benim cinsiyetimi ters hissediyor diye... çok saçma gelebilir size ama psikolojim çok manyak işliyo bu aralar
ama ben ama ben üşüyom dahaaaaa...
fulim sandalet demiş ben kısa botla dolaşıyom daha
işte herşeyin fazlası zarar die boşuna demiyolar bizim gibiler 7/24 izler die yapmıyolardır
o zaman büyük ihtimalle erkek olcak ama allah hayırlısını versin sağlam olsunda kız erkek sorun olmaz heralde :))
muhtemelen ondan yapmıyolardır :)) sen dediğimi yap baktın bakmıcak ultrasonda annem uzaktan geldi falan de çok merak ediyo görmek istiyo de bakar bence kırmaz sizi,o da anneanne olcak onun heycanını yaşıyodur kadıncağız ilk torun mu olcak annenin?
doktor demişti bana allah görmenizi istese bi pencere açardı karnınıza ordan bakardınız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?