Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

aminnn hayatımmm

okudum canım yorumunu sağolasınnn cevapladım hattaa

canım benim ölçümleri farklı bir usg de bakmadı ama daha ayrıntılı çekti dedimya resimde fazla oldu, ben sadece kan verdim :44::44::44:

tamam işte aynı gün yaptırıyosun aynı şeyi diyoz :)) insan sürekli görmek istiyo bende öyleyim ptesi gittik kan verdim 4lü test için öbür hafta içini sabırsızlıkla bekliyorum hem sonuçları alcaz hemde yine görcem ayrıntılıda değişik bi duygu eve ultrason cihazı mı alsak napsak :))

kafamız çok karışıkkkk yani benimmm ne olacak bilmiyorum

ense kalınlığını radyoloji ölçüyor canımcımmmm

canım benim ölçümleri farklı bir usg de bakmadı ama daha ayrıntılı çekti dedimya resimde fazla oldu, ben sadece kan verdim :44::44::44:

ya biz işte gittiğimizde dr normal baktı dediki ptesi verin tahlillerinizi perşembede kontrole gelirsiniz demekki radyolojide detaylı bakılıcak benim daha bakılmadı ay beni yine bi heyecan sardı yaaaaa

Peki şimdi ben bu sonuçları alında dr a gidicem ya haftaya perşembe drum o zamanda bakıcakmı ultrasondan o gittiğimde annemde gelicek çünkü bakmazsa çok üzülür :18::18:

aynı kafadayız işte bende diyorum şu akıllı tlfnlara bi sürü uygulama yapıyorlar ultrasonuda yapsalar yaaa

canım kontrole gitceksen eğer bakar bence ama bakmıcak gibi olsa bile söylersin kırmaz bakar acıtasyon yap :))

benim en başından beri hep erkek diyodu içimden bi his ama ben kız istiyodum erkek çıktı yani anneler hissediyo aslında istediğin değil hissettiğin çıktı allah gönlüne versin inş canım :))

benimde hep erkek geliyodu içimden ama şimdi 3 gündür kız bakalım ne olacak

canım senin öğrenmen yaklaştı ya bence kendini iki ihtimalede hazırlıyosun bende salı günü gidip görene kadar kıza da alıştırmıştım kendimi ama ultrasonda ona bakarken hiç kız geçmedi içimden Allah hayırlısını versin inşallahhhh bebeğim benimmmm belkide yanılmıyoruzdur

ben üşengeçliğimden ince bile olsa koyu renkleri giyiniyom , dün çıkartcaktım yazlıkları ondada iş yapmadım hiç ....................
ben hafta sonu kocayı sıkıştırıyom ben de randevuyu aldım ondan. kışlıkları kaldırıp baharlık ve yazlıkları çıkartıcam. bugün de evde temizliğe bayan var. baza altlarını da sil dedim. temiz temiz yerleştiririm hafta sonu inşallah...

canım kan verildiği gün mutlaka tarama testi için ultrasona giriyosun. paralellik için. o yüzden pazartesi de gittiğinde ayrıntılı olmasa da bebişinin ense kalınlığına ve burun kemiğine bakıcak dr. sonra kan değerleri ile uygunluğu tartılıp biçilecek...
benim içimden cinsiyetle ilgili hiç bir şey geçmiyor valla. annelik psikolojisi valla benimkisi galiba. sanki erkek olarak hissedersem kız ise içimde üzülür, veya kız diye düşünürsem erkekse üzülür annem benim cinsiyetimi ters hissediyor diye... çok saçma gelebilir size ama psikolojim çok manyak işliyo bu aralar
gömlek süveter mi biz direkt tişörttt giyiyoruzzz

ama ben ama ben üşüyom dahaaaaa...
fulim sandalet demiş ben kısa botla dolaşıyom daha

o zaman büyük ihtimalle erkek olcak ama allah hayırlısını versin sağlam olsunda kız erkek sorun olmaz heralde :))

işte herşeyin fazlası zarar die boşuna demiyolar bizim gibiler 7/24 izler die yapmıyolardır

muhtemelen ondan yapmıyolardır :)) sen dediğimi yap baktın bakmıcak ultrasonda annem uzaktan geldi falan de çok merak ediyo görmek istiyo de bakar bence kırmaz sizi,o da anneanne olcak onun heycanını yaşıyodur kadıncağız ilk torun mu olcak annenin?

kuzum sizin oralar serindir daha buralar yanıyo yaz mevsimine direk geçiş yaptık biz kısa kol sandalet yakında şort mevsiminide açarım ben

benim içimden cinsiyetle ilgili hiç bir şey geçmiyor valla. annelik psikolojisi valla benimkisi galiba. sanki erkek olarak hissedersem kız ise içimde üzülür, veya kız diye düşünürsem erkekse üzülür annem benim cinsiyetimi ters hissediyor diye... çok saçma gelebilir size ama psikolojim çok manyak işliyo bu aralar

olabilir canım yaa herkesin psikolojisi farklı tabi ben öyle hissetmiştim doğru çıktı birde erkek bebekler daha erken hareket ediyomuş bi kaç kez kıpırtı hissetmiştim onunda etkisi olmuş olabilir bende,ne diyelim allah gönlüne göre versin :))

doktorum çok yumuşak yüzlü bencede bakar die düşünüyorum yok kuzum ilk torun değil abimin bi kızı var ama yinede ilk torun kadar heyecanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…