- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.701
doktor demişti bana allah görmenizi istese bi pencere açardı karnınıza ordan bakardınız dedi
o zaman büyük ihtimalle erkek olcak ama allah hayırlısını versin sağlam olsunda kız erkek sorun olmaz heralde :))
muhtemelen ondan yapmıyolardır :)) sen dediğimi yap baktın bakmıcak ultrasonda annem uzaktan geldi falan de çok merak ediyo görmek istiyo de bakar bence kırmaz sizi,o da anneanne olcak onun heycanını yaşıyodur kadıncağız ilk torun mu olcak annenin?
ya biz işte gittiğimizde dr normal baktı dediki ptesi verin tahlillerinizi perşembede kontrole gelirsiniz demekki radyolojide detaylı bakılıcak benim daha bakılmadı ay beni yine bi heyecan sardı yaaaaa
Peki şimdi ben bu sonuçları alında dr a gidicem ya haftaya perşembe drum o zamanda bakıcakmı ultrasondan o gittiğimde annemde gelicek çünkü bakmazsa çok üzülür :18::18:
doktorum çok yumuşak yüzlü bencede bakar die düşünüyorum yok kuzum ilk torun değil abimin bi kızı var ama yinede ilk torun kadar heyecanlı
ilk çocuğumuz nasılsa sorun değil cinsiyeti ama insan merak ediyorrr
aslında fenada olmazdı yani insanın elinde olmuyo ki merak ediyo işte :))
he valla doğru demiş doktorun
o zaman senin ki ekstra bişeye bakmadı, benim doktor ölçtü ense kalınlığını, kolu bacağı , ağzını burnunu ölçtü , bizim alet ölçüyodu doppler dediğiniz oysa ben hep ona giriyom zaten
ufak bir pencere açtırsak mı
sanslısın demekkiii yawrummmm biz yeni giricez demekkiii
imkan olsa varya hiç düşünmem hemen açtırırdım :)) aslında benim bi fikrim var ama gerçekleştiğini biz göremeyiz diyorum ki bi fanus olsa bebek orda büyüse anne karnındaki aynı ortam oluşturulabilse ordan beslesek hem sürekli görmüş oluruz dışı cam olur hemde sağlıklı :))
doktorum çok yumuşak yüzlü bencede bakar die düşünüyorum yok kuzum ilk torun değil abimin bi kızı var ama yinede ilk torun kadar heyecanlı
bilmiyomda dediğim gibi ölçümü kendi yaptı , ekstra farklı birşeye görünmedim ben ,
roseis canım ben senin fikre katılamaycam dört gözle tekmelerini hissetmek istiyorum onu merak etmek bile ayrı heyecannn o içimde olsun fanus olmaz
her torunun heyecanı farklı olur fulimmm...
bu arada halası yiğenin çookkk tatlııı. face de görmüştümm
kız sen benim faceye ne zaman girdin ben hala yasaklıyım domuzz bırakmaz hayatta ordan konuş dio bana
evet benim bal bölceğim çok tatlıııı halamın bebeği olcakkk çok tatlı olcak o bu kadarcık küçük olcak dio pisssss yiycem totosunu o olcakk
sen bana ilk grup teklifini gönderdiğinde ben senin ismin üzerinden bakıp fotolarını görmüştüm, ordannn. hatta gelin halini de gördüm yaaa
şimdi enişteye bi şey demek istemiyom taze babaama çok ayıp bizi facedeki fuliden mahrum bırakıyoo
yerim seni yerrr bakarmıştaaaaaonunda huyu bu canım ya face olayına ayrı bi kıl hır gür çıkmasın die pek ses etmiyorum işte napımmmm
bak sen kuzunun son haline Eki Görüntüle 700819 23 nisan için ana okulunda gösteriy çıktı zilli suratındaki şebekliği yediğimmmmm
çok tatlı maşşallaahh allah uzun mutlu ömürler versin. ay hala olmak da ayrı bi güzelliktir de mi. benim erkek kardeşim daha 20 yaşında. okul bitcek, askerlik bitcek, iş bulcak evlencek de baba olcak... ben de hala olcammm. ühüüüü hüüü... ben diyom ona çok şanslısın 20inde dayı olacan
ayyy maşallahhhh çok tatlı yaw buuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?