Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ilk çocuğumuz nasılsa sorun değil cinsiyeti ama insan merak ediyorrr

o zaman senin ki ekstra bişeye bakmadı, benim doktor ölçtü ense kalınlığını, kolu bacağı , ağzını burnunu ölçtü , bizim alet ölçüyodu doppler dediğiniz oysa ben hep ona giriyom zaten

doktorum çok yumuşak yüzlü bencede bakar die düşünüyorum yok kuzum ilk torun değil abimin bi kızı var ama yinede ilk torun kadar heyecanlı

yaa kıyamam yaa her torun ayrı bi heyecan demekki bizde torun sahibi olcağımız zaman anlarız onu ancak allah uzun ömürler versin,bakar bebekine merak etme :))

[video=youtube;_-ff9oLC0rc]http://www.youtube.com/watch?v=_-ff9oLC0rc[/video]
ayy dilime dolandıı

bizim oraların adetleriii meşurdur cinayetleriii

hatırlayan varmı?

ufak bir pencere açtırsak mı

imkan olsa varya hiç düşünmem hemen açtırırdım :)) aslında benim bi fikrim var ama gerçekleştiğini biz göremeyiz diyorum ki bi fanus olsa bebek orda büyüse anne karnındaki aynı ortam oluşturulabilse ordan beslesek hem sürekli görmüş oluruz dışı cam olur hemde sağlıklı :))

sanslısın demekkiii yawrummmm biz yeni giricez demekkiii

bilmiyomda dediğim gibi ölçümü kendi yaptı , ekstra farklı birşeye görünmedim ben ,

roseis canım ben senin fikre katılamaycam dört gözle tekmelerini hissetmek istiyorum onu merak etmek bile ayrı heyecannn o içimde olsun fanus olmaz

bence o duyguyu hissetmeyizz karnımızda büyücekki anne olduğumuzu hissedelim

ya işte ikisinden birini tercih etceksin sana bırakcaklar onun tercihini ister karnında ister fanusta

her torunun heyecanı farklı olur fulimmm...
bu arada halası yiğenin çookkk tatlııı. face de görmüştümm

kız sen benim faceye ne zaman girdin ben hala yasaklıyım domuzz bırakmaz hayatta ordan konuş dio bana

evet benim bal bölceğim çok tatlıııı halamın bebeği olcakkk çok tatlı olcak o bu kadarcık küçük olcak dio pisssss yiycem totosunu o olcakk

sen bana ilk grup teklifini gönderdiğinde ben senin ismin üzerinden bakıp fotolarını görmüştüm, ordannn. hatta gelin halini de gördüm yaaa
şimdi enişteye bi şey demek istemiyom taze baba ama çok ayıp bizi facedeki fuliden mahrum bırakıyoo

yerim seni yerrr bakarmıştaaaaa onunda huyu bu canım ya face olayına ayrı bi kıl hır gür çıkmasın die pek ses etmiyorum işte napımmmm

bak sen kuzunun son haline 23 nisan için ana okulunda gösteriy çıktı zilli suratındaki şebekliği yediğimmmmm

çok tatlı maşşallaahh allah uzun mutlu ömürler versin. ay hala olmak da ayrı bi güzelliktir de mi. benim erkek kardeşim daha 20 yaşında. okul bitcek, askerlik bitcek, iş bulcak evlencek de baba olcak... ben de hala olcammm. ühüüüü hüüü... ben diyom ona çok şanslısın 20inde dayı olacan

ayyy maşallahhhh çok tatlı yaw buuu

öyle güzel bi duygu ki hala olmak hele ki sana HALAAAmmmm die seslenmesi yok mu ömrümü verebilirim... ben kumsal'ı her kucağıma aldığımda mutluluktan gözlerim dolar... antalmaya kelimeler yetmez bu duyguyu Rabbim nazarlardan kem gözlerden korusun bahtını kaderini güzel yazsın... tüm evlatlarımızı sakınsın rabbim...

ay çok özledim kuzumuuu

bi videosu var bende sesini kaydetmiştimmmm dinlesen ölürsün halaaaaaammmmmm canıııımmmmmmmmmm yapıyo pisssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…