- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.721
abla valla her konuda tecrübesiz olmak çok zor dün pantolon almaya gittik acaba kaç beden alsam diye düşün düşün bi hal oldum karnım ne kadar büyür acaba 44 mü alsam 42 mi alsam kaç saat durduk kabinde elimi karnıma koyuyom ölçüyom filan tecrübesizlik zor valla .sonra işte milletin her dediğine inanır oluyorz
Canım benim, pantolon konusunda ben de yanıldım. İki tane almıştım taa ilk ay. Satıcı kadın dediki birini şimdi giyebileceğin şekilde al diğerini büyük al. Bir ay anca giyebilirsin değiyle 5 ayı doldurdum. Öbürü bildiğin çuval:) Sana tavsiyem şimdi giyebileceğin bitane al, şiştikçe yine alırsın. Zaten basen bacak değilde göbek ayarlı oluyorlar. Bir de elbiseye ağırlık ve giyebiliyorsan. Daha rahat edersin yazın. Hamileliğinin kış sezonunda bir tane daha alırsın pantolon. Çok almaya da gerek yok. Sonra ne yapacağız onları. Ama elbiseler normalde de giilir hale döndürülebiliyor. Sana birşey diyeyim mi, ilk bebeğimi 20 yaşında doğurdum. O kadar cahildim ki, etrafımda ol gösterecek kimsem de yoktu. Ama herşey yürüyor bir şekilde. Allah sana o tecrübeyi verior. Sen de artık annesin. İç güdülerin sana yol gösterecek. Etraf çok da tın...Haatımda hamilelik dönemi kadar akıl verilen bir döneme rastlamadım haa:)) Sen aralarından kendine uygun olan nasihatleri seç, gerisini boşver.
Kızlar gündüz bi türlü yazamadım,hastaneden sonra gezmelere gittik... Ve artık kesin olarak cinsiyetimizi ögrendik..... Veeeeeeee erkekim geliyomuşşşş... Oğlan anası oluyorum insallah... Ayrıntılar yarın...... Öpüyorum sizi
Evet abla bi tane aldım şimdilik elbise giyemiyorum kocam pek sıcak r bakmıyor o tek pantolon beni baya idareeder diyedusunuyoru m
Kızlar gündüz bi türlü yazamadım,hastaneden sonra gezmelere gittik... Ve artık kesin olarak cinsiyetimizi ögrendik..... Veeeeeeee erkekim geliyomuşşşş... Oğlan anası oluyorum insallah... Ayrıntılar yarın...... Öpüyorum sizi
kız uzun yazlıklar var ya genelde göğüs altından bol ben onlardan yaz günleri giyiyordum şimdi yine onları giymeyi planlıyom çok rahat efil efil eşin onlara bişey demez bence
annnammmmmmm paşa mı geliyomuş kandırmış mı o biziii iyi allahtan 9 ay saklamamış pipisinikız şimdi de bakıyım 2 li testinde betan kaçtı , kalp atışını duyduğun kesen yuvarlak mı patlıcan mı , eşinin yaşı mı senin yaşının mı 4 e bölümü büyük cevap verrrrr (başka teori varmıydı kızlar yaw :44::44:)
gözün aydın şeker, cinsiyet öğrenmeler tek tek dökülmeye başladı. allahh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin erkekiniKızlar gündüz bi türlü yazamadım,hastaneden sonra gezmelere gittik... Ve artık kesin olarak cinsiyetimizi ögrendik..... Veeeeeeee erkekim geliyomuşşşş... Oğlan anası oluyorum insallah... Ayrıntılar yarın...... Öpüyorum sizi
benim de aklım da o uzun elbiselerden var. havalar güzel olursa giyerim ben de buralarda.kız uzun yazlıklar var ya genelde göğüs altından bol ben onlardan yaz günleri giyiyordum şimdi yine onları giymeyi planlıyom çok rahat efil efil eşin onlara bişey demez bence
annnammmmmmm paşa mı geliyomuş kandırmış mı o biziii iyi allahtan 9 ay saklamamış pipisinikız şimdi de bakıyım 2 li testinde betan kaçtı , kalp atışını duyduğun kesen yuvarlak mı patlıcan mı , eşinin yaşı mı senin yaşının mı 4 e bölümü büyük cevap verrrrr (başka teori varmıydı kızlar yaw :44::44:)
günaydın bu arada yavrular yarın bu saatlerde doktorla ekrana bakıyor olacağızz inşallahhhhçok heyecanlıyım
kızlarrrrr günaydınnnn nasılsınızzzz..
ben uykyluyum, gece eşimin iş durumu yüzünden uyuyamadım. şimdi gözlerim yanıyo :111::111:
Allahtan şu anlık çok işim yok.miskin miskin oturuyom öle...
gözün aydın şeker, cinsiyet öğrenmeler tek tek dökülmeye başladı. allahh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin erkekini
benim de aklım da o uzun elbiselerden var. havalar güzel olursa giyerim ben de buralarda.
istatistikçi irem iş başında. topladığın verileri sora bize de raporla bacımmm.
günaydınn fatmammm.. özledin mi kuzucuğunu sen. az kalmış. yatçan kalkcan ce eee bebişin ekranda
günaydın bu arada yavrular yarın bu saatlerde doktorla ekrana bakıyor olacağızz inşallahhhhçok heyecanlıyım
oyyy anammm oyyyyy yerim o paşayı bennn sağlıcakla gelsin anasııı kurban olurum ona bennnnnnn ay ben çok heyecanlıyım bu konuda yaaaaa
günaydın fatmikimmmmmmmmm az kalmış bak sabah buluşcan meleğinle hemde cinsiyetinide öğreniceksinnnn hemen yaz bizeeee daaammmıııı bizim gibi gezmelere gitmeden yazzzz
günaydın kuzumm direk eve dönücez kuzenim ve kardeşim bizde olacak eve dönüp onlara kahvaltı hazırlıcam sabahın kör vaktine aldım yine randevumu
bebeğimmm sen aç gitme ama kuzun şow yapsın sana yerim onun totosunuuuuu
eveeeeeet teyzesi pipili bi paşa geliyomuş...kız uzun yazlıklar var ya genelde göğüs altından bol ben onlardan yaz günleri giyiyordum şimdi yine onları giymeyi planlıyom çok rahat efil efil eşin onlara bişey demez bence
bu da tutmuyo... eşim kilo almadı hatta verdi:)))) bütün teorileri altüst ettik:)evet yaz iyice gelsin onlardan giymeyi düşünüyorum üstüne bolero ile kol problemide var bizde benim bir türbanım eksik baya kapalı giyiniyorum
bi teori daha var kocan senle kilo aldı mı ?
amiinnnnnnnn canım,sıra yavaş yavaş size geliyo....kızlarrrrr günaydınnnn nasılsınızzzz..
ben uykyluyum, gece eşimin iş durumu yüzünden uyuyamadım. şimdi gözlerim yanıyo :111::111:
Allahtan şu anlık çok işim yok.miskin miskin oturuyom öle...
gözün aydın şeker, cinsiyet öğrenmeler tek tek dökülmeye başladı. allahh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin erkekini
benim de aklım da o uzun elbiselerden var. havalar güzel olursa giyerim ben de buralarda.
istatistikçi irem iş başında. topladığın verileri sora bize de raporla bacımmm.
günaydınn fatmammm.. özledin mi kuzucuğunu sen. az kalmış. yatçan kalkcan ce eee bebişin ekranda
canım benim çok sağol.... minik paşam o benim,erkekim,,,oğlan anasıyım ben artıkın.... kurban olurum ben onu yaradana......oyyy anammm oyyyyy yerim o paşayı bennn sağlıcakla gelsin anasııı kurban olurum ona bennnnnnn ay ben çok heyecanlıyım bu konuda yaaaaa
günaydın fatmikimmmmmmmmm az kalmış bak sabah buluşcan meleğinle hemde cinsiyetinide öğreniceksinnnn hemen yaz bizeeee daaammmıııı bizim gibi gezmelere gitmeden yazzzz
hayırlı cumalar canım allah razı olsun....günaydın iremiommmmm
günaydınnnnn ballı lokmammmmm
günaydınnn fatmikimmmmmmmmm
günaydınnnn gülücükümmmmmm
günaydınnnnnn patroniçemmmmm
günaydın aynur ablaaaaaaammmmmmm
günaydın hülya ablammmmmm ühüüüü ben ablamı çok özledimmmm
günaydın yelizimmmmmmmmmmmmm
günaydınnn çileğimmmmmmmm
günaydınnnnnnnn bambuuummmmmmm
günaydın didoşummmm senide özledim vallaaaaaaaaaaa
günaydınnnn diarrrrrımmmmm
günaydınnnnn roseissssssssssssiimmmmm
ımmmbaşka kim kaldı sabah sabah bu kadar bastı bende :44::44::44:
adını unuttuğum varsa afola cümleten günaydın hayırlı cumalarrrrrrrrrrr
hayırlısı olsun canım,inşallah zorlamadan gösterri cinsiyetini...Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin cnm kaderi güzel olur inşallah bende haftaya öğreneceğim cinsiyetini çok heyecanlıyım:) isim düşünmeye başladın mı aklında bi isim var mı?
eveeeeeet teyzesi pipili bi paşa geliyomuş...
1.hep kız saklar derler ama benim paşam da utandı hemen göstermedi....
2.betam 70 ti.... bu da fossss çıktı...
3.kesem yuvarlaktı:)))))
4.karnım kız karnı gibi geniş:))))
5.gören herkes kız bu kesin dedi:)))
6.bu hesabı ilk duyuyorum ama eşimin 4,benim 3.... bu bölüm.... kalanlar benim 3,eşimin 2... hangini istemiştin iremim...?
7.solda hissedince kız derler,ama benim en başından beri kasık ağrılarım soldaydı,hatta ufak tefek seyirme gibi şeylerde hep solda:))))
8.sadece bel ağrısıçok olursa erkek derler o tutuyo,ha bir de bulantısız olunca erkek,o da var...
bu da tutmuyo... eşim kilo almadı hatta verdi:)))) bütün teorileri altüst ettik:)
amiinnnnnnnn canım,sıra yavaş yavaş size geliyo....
canım benim çok sağol.... minik paşam o benim,erkekim,,,oğlan anasıyım ben artıkın.... kurban olurum ben onu yaradana......
şimdi sıra fatmada ve serapta sanırım... sonra sana ireme gelecek galiba.. bir de kübra...
hayırlı cumalar canım allah razı olsun....
hayırlısı olsun canım,inşallah zorlamadan gösterri cinsiyetini...
isim hazırdı zaten,... ALP.....
he he cinsiyet haftan geldi bebekim, karışık olman normal. hemen haberdar et bizi...güzel bomba gibi bi kahvaltı yap, hareketlensin bizim yiğengünaydın tubişimmm hem özledim hem meraklardayımm hemm karışık hallerdeyimmm :) inş yarında hareketli olur ekranda her yerini görürüzz
günaydın iremiommmmm
günaydınnnnn ballı lokmammmmm
günaydınnn fatmikimmmmmmmmm
günaydınnnn gülücükümmmmmm
günaydınnnnnn patroniçemmmmm
günaydın aynur ablaaaaaaammmmmmm
günaydın hülya ablammmmmm ühüüüü ben ablamı çok özledimmmm
günaydın yelizimmmmmmmmmmmmm
günaydınnn çileğimmmmmmmm
günaydınnnnnnnn bambuuummmmmmm
günaydın didoşummmm senide özledim vallaaaaaaaaaaa
günaydınnnn diarrrrrımmmmm
günaydınnnnn roseissssssssssssiimmmmm
ımmmbaşka kim kaldı sabah sabah bu kadar bastı bende :44::44::44:
adını unuttuğum varsa afola cümleten günaydın hayırlı cumalarrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?