- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.741
seni teori yıkımcısı seniii maşallah ALP oğlana yerim ben onu benimkide oğlan olursa GÖKALP olacak adaş gibiler yani
kız herkesinki erkek olursa biz dünür filan olamıcazzzz
eveeeeeet teyzesi pipili bi paşa geliyomuş...
1.hep kız saklar derler ama benim paşam da utandı hemen göstermedi....
2.betam 70 ti.... bu da fossss çıktı...
3.kesem yuvarlaktı:)))))
4.karnım kız karnı gibi geniş:))))
5.gören herkes kız bu kesin dedi:)))
6.bu hesabı ilk duyuyorum ama eşimin 4,benim 3.... bu bölüm.... kalanlar benim 3,eşimin 2... hangini istemiştin iremim...?
7.solda hissedince kız derler,ama benim en başından beri kasık ağrılarım soldaydı,hatta ufak tefek seyirme gibi şeylerde hep solda:))))
8.sadece bel ağrısıçok olursa erkek derler o tutuyo,ha bir de bulantısız olunca erkek,o da var...
bu da tutmuyo... eşim kilo almadı hatta verdi:)))) bütün teorileri altüst ettik:)
amiinnnnnnnn canım,sıra yavaş yavaş size geliyo....
canım benim çok sağol.... minik paşam o benim,erkekim,,,oğlan anasıyım ben artıkın.... kurban olurum ben onu yaradana......
şimdi sıra fatmada ve serapta sanırım... sonra sana ireme gelecek galiba.. bir de kübra...
hayırlı cumalar canım allah razı olsun....
hayırlısı olsun canım,inşallah zorlamadan gösterri cinsiyetini...
isim hazırdı zaten,... ALP.....
he he cinsiyet haftan geldi bebekim, karışık olman normal. hemen haberdar et bizi...güzel bomba gibi bi kahvaltı yap, hareketlensin bizim yiğen
sizin dr. sıralarınız hemen gelsin ki sıra bana gelsinnn. şurda benim 9 mayısıma ne kaldı kiiiii
ballı lokman yesin seni, yiğenime de böle tanıt beni, şimdiden tatlı tatlı sevsin teyzoşunu
sana da günaydın bebekim, hayırlı cumalarr...
evet kızlarrrr günaydın...
şimdi dünü bi kısa özet geçelim...
sabah güzelce kahvaltımızı yaptık devlet hastanesine gittik.... doktorumuz baktı..
öncelikle sağlığı boyu kilosu herşeyi gayet güzel haftasıyla uyumlu dedi
cinsiet için uğraştı ama tam pozisyon yakalayamadıkeisn olmamakla beraber%80 erkek diyebilirim dedi..
sonra karnımdaki kaşıntıları gösterdim,karaciğer enzimlerine bakalım,ondan kaynaklanabilir dedi...bir deidrar tahlili istedim,ama şükür normal çıktı herşey...
sonra özele gittik...
yine hemen göstermedi paşam...
baya uğraştı doktor,ne hareketler yapıyo ama bacakalrını açmıyo... dr. bi tatlı ye gel dedi.. gittim hemen bi çikolata yedim ve hemen gösterdi ve dr.%100 erkek dedi... neler yaptı yavrum,elini gösterdi bizeçok tatlı maşallah
sonra kaşıntıyı bu dr. a da sordum...karaciğerden değildir,erken dönemde olmaz dedi,son aylarda olsan derdim dedi..
bir de sadece karnımda olduğu için,kuruluktan olur dedi,yada alerjik bi durumdur dedi,2 tane ilaç yazdı karıştırıp sür dedi.. ama biri kortizonluymuş onu kullanmıcam,diğeri gebelikte kullanılıyomuş.. onu aldım dün sürdüm biraz rahtlattı sanki..
ama muhtemelen çatlıyorum o yüzden oluyo...dr. da öyle dedi...
ve bu ay3 kilo almışım,bişey yemememe rağmen doğru düzgün,sadece sağlıklı besleniyorum...
ama dr. dedi ki,masum sanıp meyveleri çok yeme dedi,erik ve kiraz yiyebilirsin ama diğerlerine dikkat et az ye dedi. mesela karpuz,kavun,çilek,şeftali,şeker oranı çok yüksek dedi...vitaminli şeylei yemeye çalış ama abartmadan dedi... şuan diyet veremem,sen kendn ayarla yemen gerekenleri dedi....
Günaydın kızlar. Sana öpözel günaydın Fulyam:))
Fitoş hayırlı olsun erkekin canım. Damatlığını da gmör inşallah:) Annamm bir benim Zeynep Narin'im mi buranın çiçeği şimdi. Vay anasını, dizilin bakiyim sıraya :))
he he cinsiyet haftan geldi bebekim, karışık olman normal. hemen haberdar et bizi...güzel bomba gibi bi kahvaltı yap, hareketlensin bizim yiğen
sizin dr. sıralarınız hemen gelsin ki sıra bana gelsinnn. şurda benim 9 mayısıma ne kaldı kiiiii
ballı lokman yesin seni, yiğenime de böle tanıt beni, şimdiden tatlı tatlı sevsin teyzoşunu
sana da günaydın bebekim, hayırlı cumalarr...
heytt bi kaçımız kız doğuralım baliii, ithal gelin bulacaz diye uğraşmayalım sora
ALPPPPPP
fitoşum ismiyle uzun sağlıklı yaşasın oğluşunnn...
sabah güzelce kahvaltımızı yaptık devlet hastanesine gittik.... doktorumuz baktı..
cinsiet için uğraştı ama tam pozisyon yakalayamadıkeisn olmamakla beraber%80 erkek diyebilirim dedi..
sonra karnımdaki kaşıntıları gösterdim,karaciğer enzimlerine bakalım,ondan kaynaklanabilir dedi...bir deidrar tahlili istedim,ama şükür normal çıktı herşey...
sonra özele gittik...
baya uğraştı doktor,ne hareketler yapıyo ama bacakalrını açmıyo... dr. bi tatlı ye gel dedi.. gittim hemen bi çikolata yedim ve hemen gösterdi ve dr.%100 erkek dedi... neler yaptı yavrum,elini gösterdi bizeçok tatlı maşallah
sonra kaşıntıyı bu dr. a da sordum...karaciğerden değildir,erken dönemde olmaz dedi,son aylarda olsan derdim dedi..
bir de sadece karnımda olduğu için,kuruluktan olur dedi,yada alerjik bi durumdur dedi,2 tane ilaç yazdı karıştırıp sür dedi.. ama biri kortizonluymuş onu kullanmıcam,diğeri gebelikte kullanılıyomuş.. onu aldım dün sürdüm biraz rahtlattı sanki..
ve bu ay3 kilo almışım,bişey yemememe rağmen doğru düzgün,sadece sağlıklı besleniyorum...
ama dr. dedi ki,masum sanıp meyveleri çok yeme dedi,erik ve kiraz yiyebilirsin ama diğerlerine dikkat et az ye dedi. mesela karpuz,kavun,çilek,şeftali,şeker oranı çok yüksek dedi...vitaminli şeylei yemeye çalış ama abartmadan dedi... şuan diyet veremem,sen kendn ayarla yemen gerekenleri dedi....
ablaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne güzel kızçenin ismiii kurban olurum onu verene vallahi topiğin çiçeği kıymetlisi çok beğendim ismini adıyla yaşasın su gibi duru ömrü olsun hayırlı evlat olsun inşallahhhh
sonra özele gittik...
Günaydın kızlar. Sana öpözel günaydın Fulyam:))
Fitoş hayırlı olsun erkekin canım. Damatlığını da gmör inşallah:) Annamm bir benim Zeynep Narin'im mi buranın çiçeği şimdi. Vay anasını, dizilin bakiyim sıraya :))
Teşekkür ederim canım. En son bu isimde karar kıldım. Zeybenim türküsünü oldum bittim çok severim. Hani orda diyor ya bir de "söğüdün yaprağı narindir" Narin adını da ordan ekledim. İkisini de kullanacağ*ız inşallah. Allahım senin bebişini de herkesinkini de merhametiyle kuşatsın ve ana babasına bağışlasın inşallah. Hepiciği hayırlı imanlı vefalı evlatlar olsun inşallah. Öperiz seni minnak göbüşünden:)
Tuğbacım, bence normal o sancılar.Kısa süreli bıçak sokulması gibi. Ben yaşadım hala da yaşıyorum ara ara. Rahim genişliyor artık canım. Bağlardan da kaynaklı olabilir yani. Kan görmediğin sürece sıkma canını. Allah da göstermesin öyle bir şeyi hiçbirinize..
Kızlar size bi şey sorucam. Tecrübelerinizle bana yardımcı olsanıza. Benim dün sabah kalktığımdan beri şimdiye kadar olmayan, sol kasığımın biraz üstünde ara ara yoklayan bi sızlama, hafiften bıçak sokması gibi ağrı oluyo. Dünden beri kafama takıldı. Hani hamiş olmasam yumurtluyom galiba derim, öle bi yerde yani. Bi fikriniz var mı :44:
Eşim dr.u ara sor dedi. Burdaki hemşire arkadaşlar da normal, kanaman olmadığı sürece sıkıntı yok dediler ama ara ara yokladıkça merak ediyorum...
Bi de iremim benden hala fitilden kalma döküntüler geliyo bacım. Ne tutmuşum fitili içmde be yaaa
bende öğrenmek istiyom yaaaaa :84: :84::84::84:
çatlayacam meraktan...
kuzu hayırlı olsun... yemene içmene de dikkat et..bende karpuza yüklendim ama ne zaman yüklendim kilocuklar gelmeye başladı...dikkat et kuzuna ve kendine...
benim de kaldı vuslata 2 gün...
günaydınn ablacımmm
Kızlar size bi şey sorucam. Tecrübelerinizle bana yardımcı olsanıza. Benim dün sabah kalktığımdan beri şimdiye kadar olmayan, sol kasığımın biraz üstünde ara ara yoklayan bi sızlama, hafiften bıçak sokması gibi ağrı oluyo. Dünden beri kafama takıldı. Hani hamiş olmasam yumurtluyom galiba derim, öle bi yerde yani. Bi fikriniz var mı :44:
Eşim dr.u ara sor dedi. Burdaki hemşire arkadaşlar da normal, kanaman olmadığı sürece sıkıntı yok dediler ama ara ara yokladıkça merak ediyorum...
Bi de iremim benden hala fitilden kalma döküntüler geliyo bacım. Ne tutmuşum fitili içmde be yaaa
bende öğrenmek istiyom yaaaaa :84: :84::84::84:
çatlayacam meraktan...
kuzu hayırlı olsun... yemene içmene de dikkat et..bende karpuza yüklendim ama ne zaman yüklendim kilocuklar gelmeye başladı...dikkat et kuzuna ve kendine...
benim de kaldı vuslata 2 gün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?