Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

seni teori yıkımcısı seniii maşallah ALP oğlana yerim ben onu benimkide oğlan olursa GÖKALP olacak adaş gibiler yani
kız herkesinki erkek olursa biz dünür filan olamıcazzzz

heytt bi kaçımız kız doğuralım baliii, ithal gelin bulacaz diye uğraşmayalım sora

ALPPPPPP
fitoşum ismiyle uzun sağlıklı yaşasın oğluşunnn...

teorileri altüst eden gacı seniiiii yarım senin oğluşunu bennnn

cinsiyet sırası aynen dediğin gibi peşimizdende ballılokmam gelicekkkk

anaaammmmmmmm bizde 9 mayısta gidicezzzzz ama önce 6 mayısta ayrıntılı ultrasona giricezzz

ballı lokmamızsınki sen bizimmmmm kuzucumdaaaa bballı lokmaaaa teysem die seviyo seni hepinizi biliyoki meleğimmmmm

evet kızlarrrr günaydın...
şimdi dünü bi kısa özet geçelim...
sabah güzelce kahvaltımızı yaptık devlet hastanesine gittik.... doktorumuz baktı..
öncelikle sağlığı boyu kilosu herşeyi gayet güzel haftasıyla uyumlu dedi
cinsiet için uğraştı ama tam pozisyon yakalayamadı keisn olmamakla beraber%80 erkek diyebilirim dedi..

sonra karnımdaki kaşıntıları gösterdim,karaciğer enzimlerine bakalım,ondan kaynaklanabilir dedi...bir deidrar tahlili istedim,ama şükür normal çıktı herşey...

sonra özele gittik...
yine hemen göstermedi paşam...
baya uğraştı doktor,ne hareketler yapıyo ama bacakalrını açmıyo... dr. bi tatlı ye gel dedi.. gittim hemen bi çikolata yedim ve hemen gösterdi ve dr.%100 erkek dedi... neler yaptı yavrum,elini gösterdi bizeçok tatlı maşallah
sonra kaşıntıyı bu dr. a da sordum...karaciğerden değildir,erken dönemde olmaz dedi,son aylarda olsan derdim dedi..
bir de sadece karnımda olduğu için,kuruluktan olur dedi,yada alerjik bi durumdur dedi,2 tane ilaç yazdı karıştırıp sür dedi.. ama biri kortizonluymuş onu kullanmıcam,diğeri gebelikte kullanılıyomuş.. onu aldım dün sürdüm biraz rahtlattı sanki..
ama muhtemelen çatlıyorum o yüzden oluyo...dr. da öyle dedi...

ve bu ay3 kilo almışım,bişey yemememe rağmen doğru düzgün,sadece sağlıklı besleniyorum...
ama dr. dedi ki,masum sanıp meyveleri çok yeme dedi,erik ve kiraz yiyebilirsin ama diğerlerine dikkat et az ye dedi. mesela karpuz,kavun,çilek,şeftali,şeker oranı çok yüksek dedi...vitaminli şeylei yemeye çalış ama abartmadan dedi... şuan diyet veremem,sen kendn ayarla yemen gerekenleri dedi....

Günaydın kızlar. Sana öpözel günaydın Fulyam:))

Fitoş hayırlı olsun erkekin canım. Damatlığını da gmör inşallah:) Annamm bir benim Zeynep Narin'im mi buranın çiçeği şimdi. Vay anasını, dizilin bakiyim sıraya :))

maşşallahh süpanallaaahhhhhhhh kurban olurum o paşaya

bakalım ben önümüzdeki 1 ay kaç kg alıcammmm fil olucamm filllll

ablaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne güzel kızçenin ismiii kurban olurum onu verene vallahi topiğin çiçeği kıymetlisi çok beğendim ismini adıyla yaşasın su gibi duru ömrü olsun hayırlı evlat olsun inşallahhhh

heytt bi kaçımız kız doğuralım baliii, ithal gelin bulacaz diye uğraşmayalım sora

ALPPPPPP
fitoşum ismiyle uzun sağlıklı yaşasın oğluşunnn...

başka topikten gelin alıcazz bu gidişleee bebeğimmm

Kızlar size bi şey sorucam. Tecrübelerinizle bana yardımcı olsanıza. Benim dün sabah kalktığımdan beri şimdiye kadar olmayan, sol kasığımın biraz üstünde ara ara yoklayan bi sızlama, hafiften bıçak sokması gibi ağrı oluyo. Dünden beri kafama takıldı. Hani hamiş olmasam yumurtluyom galiba derim, öle bi yerde yani. Bi fikriniz var mı :44:
Eşim dr.u ara sor dedi. Burdaki hemşire arkadaşlar da normal, kanaman olmadığı sürece sıkıntı yok dediler ama ara ara yokladıkça merak ediyorum...
Bi de iremim benden hala fitilden kalma döküntüler geliyo bacım. Ne tutmuşum fitili içmde be yaaa

[video=youtube;OM9safi8spw]http://www.youtube.com/watch?v=OM9safi8spw[/video]

bu sabah bunla uyandıkkkk

gülben ergen yarı çıplakk

maşallahh oğluşunaa bebeğimm sağlıklı olmasına çok sevindimmm tosun diyebiliriz artık seninkine oğlişş olduğu içinnn

Teşekkür ederim canım. En son bu isimde karar kıldım. Zeybenim türküsünü oldum bittim çok severim. Hani orda diyor ya bir de "söğüdün yaprağı narindir" Narin adını da ordan ekledim. İkisini de kullanacağ*ız inşallah. Allahım senin bebişini de herkesinkini de merhametiyle kuşatsın ve ana babasına bağışlasın inşallah. Hepiciği hayırlı imanlı vefalı evlatlar olsun inşallah. Öperiz seni minnak göbüşünden:)

Tuğbacım, bence normal o sancılar.Kısa süreli bıçak sokulması gibi. Ben yaşadım hala da yaşıyorum ara ara. Rahim genişliyor artık canım. Bağlardan da kaynaklı olabilir yani. Kan görmediğin sürece sıkma canını. Allah da göstermesin öyle bir şeyi hiçbirinize..

bende öğrenmek istiyom yaaaaa :84: :84::84::84:
çatlayacam meraktan...
kuzu hayırlı olsun... yemene içmene de dikkat et..bende karpuza yüklendim ama ne zaman yüklendim kilocuklar gelmeye başladı...dikkat et kuzuna ve kendine...
benim de kaldı vuslata 2 gün...

aminnnn ablammm bizde öpüyoruz ki bebişimle sizi

adet günün yakın mı canım öncelikli olarak adet zamanlarında böyle şeyler olabilir
ikincisi de rahmin büyüdüğü için olabilir

Günaydın canım. Ben sizin yerinizde olsam çoktan başka doktorun kapısını aşındırmıştım. Birine göstermezse birine gösterecek yaa:) Allahtan ben 11 haftada öğrendim. Sizi gördükçe sabredemezdim böyle galiba:)

canım çok normal 2. adet dönemnde geçti bak benim hala var dün gecede uykumdan uyandırdı mesane doluncada yapıyo panik yapma aynur ablamında dediği gibi kaslar genişliyo kanama olmadığı sürece sıknıtı yok yüreğini ferah tut bitanem

oyy kuzum seninde pazartesi mi randevun sıra bizde inş yarın ben sonrada sen görcen cinsiyetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…