- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.761
Günaydın canım. Ben sizin yerinizde olsam çoktan başka doktorun kapısını aşındırmıştım. Birine göstermezse birine gösterecek yaa:) Allahtan ben 11 haftada öğrendim. Sizi gördükçe sabredemezdim böyle galiba:)
oyy kuzum seninde pazartesi mi randevun sıra bizde inş yarın ben sonrada sen görcen cinsiyetini
Kızlar size bi şey sorucam. Tecrübelerinizle bana yardımcı olsanıza. Benim dün sabah kalktığımdan beri şimdiye kadar olmayan, sol kasığımın biraz üstünde ara ara yoklayan bi sızlama, hafiften bıçak sokması gibi ağrı oluyo. Dünden beri kafama takıldı. Hani hamiş olmasam yumurtluyom galiba derim, öle bi yerde yani. Bi fikriniz var mı :44:
Eşim dr.u ara sor dedi. Burdaki hemşire arkadaşlar da normal, kanaman olmadığı sürece sıkıntı yok dediler ama ara ara yokladıkça merak ediyorum...
Bi de iremim benden hala fitilden kalma döküntüler geliyo bacım. Ne tutmuşum fitili içmde be yaaa
ablaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne güzel kızçenin ismiii kurban olurum onu verene vallahi topiğin çiçeği kıymetlisi çok beğendim ismini adıyla yaşasın su gibi duru ömrü olsun hayırlı evlat olsun inşallahhhh
yarına acaba boş dakikası var mı arasam sorsam mı acaba doktora...:18:
FİTOŞ KIZ BELİRTİSİZLİKLE ZATEN YIKMIŞTIN ORTALIĞI ÜSTÜNE BÜTÜN TEORİLERİMİ DE YIKTIN , ÖZETİ YIKIL KARŞIMDANRABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALDIĞIN GÜNLERİ GÖSTERSİN ALP BEYİ YERİM ONUN İSİMLERİNİ SEN İSTİSNAYDIN O YÜZDEN SORULARIMI GERİ ALDIM SENDEN
CANIM BENCE ŞİKAYETİN NORMAL KORKACAĞIN BİŞEY YOK , AYRICA BENDE DE BİTMEDİ DÖKÜNTÜ Kİ SENİN Kİ BİTER BENİM Kİ BİTMEZ SAYI İTİBARİYLE SANKİ
SENİN ÖZEL GÜNAYDINLARINI AĞZINDAN BAL DAMLAYAN DUALARINI YERİM ÇEVİYOM KIZ BEN SENİ NASI SARMALASAM SENİ BİLEMEDİM Kİ
kız arasana beraber öğreniriz yarınnnnn
göstermiyo ki veled...çekecem kulaklarını..kapatıyo orasını...
yarın yarım gün olduğu için doluymuş.....:84::84::84:
kızlar bugün cuma. Hepinizden dua istiyorum. Pazartesi kızımın atağa geçtiğini göreyim. Tombişlemiş olsun sağlıcakla...bu arada benim bulantılar geri geldi...
canım adet günüm 25-27 nisandı o dönemdeki ağrıları normal karşıladım zaten. he he tam yumurtlama zamanım şimdi acep diyom hala mı pıtlatıyom, şaka tabiadet günün yakın mı canım öncelikli olarak adet zamanlarında böyle şeyler olabilir
ikincisi de rahmin büyüdüğü için olabilir
ismiyle beraber hayırlı bi evlat olsun inşallah uzun ömürlü Zeynep Narin kızçemizzTeşekkür ederim canım. En son bu isimde karar kıldım. Zeybenim türküsünü oldum bittim çok severim. Hani orda diyor ya bir de "söğüdün yaprağı narindir" Narin adını da ordan ekledim. İkisini de kullanacağ*ız inşallah. Allahım senin bebişini de herkesinkini de merhametiyle kuşatsın ve ana babasına bağışlasın inşallah. Hepiciği hayırlı imanlı vefalı evlatlar olsun inşallah. Öperiz seni minnak göbüşünden:)
Tuğbacım, bence normal o sancılar.Kısa süreli bıçak sokulması gibi. Ben yaşadım hala da yaşıyorum ara ara. Rahim genişliyor artık canım. Bağlardan da kaynaklı olabilir yani. Kan görmediğin sürece sıkma canını. Allah da göstermesin öyle bir şeyi hiçbirinize..
hoş geldin bacımmm... senin bebiş edepli dua et de çok süründürmesin seni
göstermiyo ki veled...çekecem kulaklarını..kapatıyo orasını...
ablacım dualarım seninle...Kızlar bugün cuma. Hepinizden dua istiyorum. Pazartesi kızımın atağa geçtiğini göreyim. Tombişlemiş olsun sağlıcakla...Bu arada benim bulantılar geri geldi...
Çok terbiyeli seninki annesi:) Güya benimki kız olacak en erken o gösterdi terppiiyesizz:))
Kızlar bugün cuma. Hepinizden dua istiyorum. Pazartesi kızımın atağa geçtiğini göreyim. Tombişlemiş olsun sağlıcakla...Bu arada benim bulantılar geri geldi...
SERAAAAAAPPPPPPPPPPP ÇATLIYOM BENDE MERAKTANNNNNBU BİZE GELSİN [video=youtube;xO35srAGTro]http://www.youtube.com/watch?v=xO35srAGTro[/video]
ÇAT DİE ÇATLAMAK ÜZEREYİMMMMM
Çok terbiyeli seninki annesi:) Güya benimki kız olacak en erken o gösterdi terppiiyesizz:))
ben bir hafta önceden aldım yer bulamazsam diye ama neye pişman oldum bende çarşamba günü bizim hastane çalışmış o zaman gidebilirdim bi kaç gün önce öğrenmiş olurdum
canım adet günüm 25-27 nisandı o dönemdeki ağrıları normal karşıladım zaten. he he tam yumurtlama zamanım şimdi acep diyom hala mı pıtlatıyom, şaka tabirahimden kaynaklı olabilir, benim sıpam da büyüyo galiba içerdeeee
ismiyle beraber hayırlı bi evlat olsun inşallah uzun ömürlü Zeynep Narin kızçemizzismini seçme şekline bayıldım ablacım. ne kadar manalı...
ablacım dualarım seninle...
zaten dr. randevusunu yazan tüm arkadaşlarıma hep dua ediyorum o gün, hayırlı haberlerle dönsünler diye.
bence dr. bebişini çok daha iyi durumda görücek. çünkü bu hafta yazdığın kadarıyla gayet iyi beslendin. kan can löp löp et olmuştur yavruna
canım kapatacak kuzun o arayı merak etme..birden atağa geçecek..
bana şimdiye kadar birşey olmadıysa kuzu çatlamadım ya meraktan bundan sonra hiç bişey
anasına çekmiş diyecem...üzülürdüm ben çoktan gösterdirdim yani...ne olcak gösteriver...anan burada çatlayacak...
kız öğreniyon işte bir günün kalmış benim bugünü de sayarsak 3 gün var..
kızlarrrr arkimmm doğurmuşSanki 3 aylık gibi fel fecir okuyo gözleri Yerim o paşayııı ya ay çok heyecanlandımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?