Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

göstermiyo ki veled...çekecem kulaklarını..kapatıyo orasını...

FİTOŞ KIZ BELİRTİSİZLİKLE ZATEN YIKMIŞTIN ORTALIĞI ÜSTÜNE BÜTÜN TEORİLERİMİ DE YIKTIN , ÖZETİ YIKIL KARŞIMDAN RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALDIĞIN GÜNLERİ GÖSTERSİN ALP BEYİ YERİM ONUN İSİMLERİNİ SEN İSTİSNAYDIN O YÜZDEN SORULARIMI GERİ ALDIM SENDEN

CANIM BENCE ŞİKAYETİN NORMAL KORKACAĞIN BİŞEY YOK , AYRICA BENDE DE BİTMEDİ DÖKÜNTÜ Kİ SENİN Kİ BİTER BENİM Kİ BİTMEZ SAYI İTİBARİYLE SANKİ

SENİN ÖZEL GÜNAYDINLARINI AĞZINDAN BAL DAMLAYAN DUALARINI YERİM ÇEVİYOM KIZ BEN SENİ NASI SARMALASAM SENİ BİLEMEDİM Kİ

aşkitom kızzz valla ben az önce yazıcaktım topikçenek çok seviyom ben sizi die sen benden önce davrandin kıııı valla billla seviyom kızzzzz

[video=youtube;JsPS-oFX-Xg]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=JsPS-oFX-Xg[/video]

BENDE SENDEN BAHSETTİM ANLATIRKEN FARKETTİM SENLE BAŞLAR BİTERİM BEN SENDEN İBARETİMM

Kızlar bugün cuma. Hepinizden dua istiyorum. Pazartesi kızımın atağa geçtiğini göreyim. Tombişlemiş olsun sağlıcakla...Bu arada benim bulantılar geri geldi...

SERAAAAAAPPPPPPPPPPP ÇATLIYOM BENDE MERAKTANNNNN BU BİZE GELSİN [video=youtube;xO35srAGTro]http://www.youtube.com/watch?v=xO35srAGTro[/video]

ÇAT DİE ÇATLAMAK ÜZEREYİMMMMM

kızlar bugün cuma. Hepinizden dua istiyorum. Pazartesi kızımın atağa geçtiğini göreyim. Tombişlemiş olsun sağlıcakla...bu arada benim bulantılar geri geldi...

ablammm dualarımız sizinle allah'ın izni ile bakmışsındır sen kızçene tombişleşmiştir yanaklarını yediğimmm

bunaltılarında geçsin gitsin inşallah düşünemmeye çalış dicemde çok etkiliyo insanı

adet günün yakın mı canım öncelikli olarak adet zamanlarında böyle şeyler olabilir
ikincisi de rahmin büyüdüğü için olabilir
canım adet günüm 25-27 nisandı o dönemdeki ağrıları normal karşıladım zaten. he he tam yumurtlama zamanım şimdi acep diyom hala mı pıtlatıyom, şaka tabi rahimden kaynaklı olabilir, benim sıpam da büyüyo galiba içerdeeee

ismiyle beraber hayırlı bi evlat olsun inşallah uzun ömürlü Zeynep Narin kızçemizz ismini seçme şekline bayıldım ablacım. ne kadar manalı...

göstermiyo ki veled...çekecem kulaklarını..kapatıyo orasını...
hoş geldin bacımmm... senin bebiş edepli dua et de çok süründürmesin seni

Kızlar bugün cuma. Hepinizden dua istiyorum. Pazartesi kızımın atağa geçtiğini göreyim. Tombişlemiş olsun sağlıcakla...Bu arada benim bulantılar geri geldi...
ablacım dualarım seninle...
zaten dr. randevusunu yazan tüm arkadaşlarıma hep dua ediyorum o gün, hayırlı haberlerle dönsünler diye.
bence dr. bebişini çok daha iyi durumda görücek. çünkü bu hafta yazdığın kadarıyla gayet iyi beslendin. kan can löp löp et olmuştur yavruna

canım kapatacak kuzun o arayı merak etme..birden atağa geçecek..

SERAAAAAAPPPPPPPPPPP ÇATLIYOM BENDE MERAKTANNNNN BU BİZE GELSİN [video=youtube;xO35srAGTro]http://www.youtube.com/watch?v=xO35srAGTro[/video]

ÇAT DİE ÇATLAMAK ÜZEREYİMMMMM

bana şimdiye kadar birşey olmadıysa kuzu çatlamadım ya meraktan bundan sonra hiç bişey

Çok terbiyeli seninki annesi:) Güya benimki kız olacak en erken o gösterdi terppiiyesizz:))

anasına çekmiş diyecem...üzülürdüm ben çoktan gösterdirdim yani...ne olcak gösteriver...anan burada çatlayacak...

ben bir hafta önceden aldım yer bulamazsam diye ama neye pişman oldum bende çarşamba günü bizim hastane çalışmış o zaman gidebilirdim bi kaç gün önce öğrenmiş olurdum

kız öğreniyon işte bir günün kalmış benim bugünü de sayarsak 3 gün var..

Sağol kuzumm:)) Bizler için dilediklerinin bin misli sana gelsin...

kızlarrrr arkimmm doğurmuş sanki 3 aylık gibi fel fecir okuyo gözleri yerim o paşayııı ya ay çok heyecanlandımmm

Hayatı boyunca heep öyle edepli olsun, anasına atasına yar olsun inşallah küçük kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…