- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.781
canım kapatacak kuzun o arayı merak etme..birden atağa geçecek..
bana şimdiye kadar birşey olmadıysa kuzu çatlamadım ya meraktan bundan sonra hiç bişey
anasına çekmiş diyecem...üzülürdüm ben çoktan gösterdirdim yani...ne olcak gösteriver...anan burada çatlayacak...
kız öğreniyon işte bir günün kalmış benim bugünü de sayarsak 3 gün var..
Hayatı boyunca heep öyle edepli olsun, anasına atasına yar olsun inşallah küçük kuzu
allaaahımm bizlerede nasip etsin inşallah o güzel duyguyu maşşallah öp o paşayı bizim için
sen bugünü sayma günün az gözüksünnn
öpemem kiO almanyada 40 ı çıkınca gelecekler ama canlı yayınla bağlanıp gördüm paşayı
Rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin , 26 nisandı tahmini doğum tarihi bekletti sıpa anasını
kendimi o şekilde teselli ediom zaten kuzu...
içimde bi heyecan bi kabarıklık hani bilirsiniz ya eskiden biz küçükken bayramda hissederdim böyle duyguyu
göstermese orasını görürsün ben ondan çok korkuyom ya...sen yarın patlat bende pazartesi en geç 9 buçukta patlatırım bombayı...
Acayip acıktım...
ama şu da var,bebiş te güzel kilo almış benle beraber maşallah...bununla avutuyom kendimi,tek bana yarasa üzülürdüm...maşşallahh süpanallaaahhhhhhhh kurban olurum o paşaya
bakalım ben önümüzdeki 1 ay kaç kg alıcammmm fil olucamm filllll
hehehehehemaşallahh oğluşunaa bebeğimm sağlıklı olmasına çok sevindimmm tosun diyebiliriz artık seninkine oğlişş olduğu içinnn
az kaldı kuzummmm sen de öğrenicen mutlaka benimki de göstermiyodu,canı tadelle çikolata istemiş kuzumun,yedim hemen gösterdi...
bende öğrenmek istiyom yaaaaa :84: :84::84::84:
çatlayacam meraktan...
kuzu hayırlı olsun... yemene içmene de dikkat et..bende karpuza yüklendim ama ne zaman yüklendim kilocuklar gelmeye başladı...dikkat et kuzuna ve kendine...
benim de kaldı vuslata 2 gün...
bence kimse beni ve artı seni baz almasın... biz nasıl hamileyiz anlamadım benFİTOŞ KIZ BELİRTİSİZLİKLE ZATEN YIKMIŞTIN ORTALIĞI ÜSTÜNE BÜTÜN TEORİLERİMİ DE YIKTIN , ÖZETİ YIKIL KARŞIMDANRABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALDIĞIN GÜNLERİ GÖSTERSİN ALP BEYİ YERİM ONUN İSİMLERİNİ SEN İSTİSNAYDIN O YÜZDEN SORULARIMI GERİ ALDIM SENDEN
CANIM BENCE ŞİKAYETİN NORMAL KORKACAĞIN BİŞEY YOK , AYRICA BENDE DE BİTMEDİ DÖKÜNTÜ Kİ SENİN Kİ BİTER BENİM Kİ BİTMEZ SAYI İTİBARİYLE SANKİ
SENİN ÖZEL GÜNAYDINLARINI AĞZINDAN BAL DAMLAYAN DUALARINI YERİM ÇEVİYOM KIZ BEN SENİ NASI SARMALASAM SENİ BİLEMEDİM Kİ
cinsiyetten ziyade sağlığını merak ediyorum ne alemde diyeee
bende acıktım ama ne yiyeceğime karar veremedim
ben şimdi yoğurt yedimmm
az kaldı kuzummmm sen de öğrenicen mutlaka benimki de göstermiyodu,canı tadelle çikolata istemiş kuzumun,yedim hemen gösterdi...
ay sağlığı ayrı mesele kuzu cinsiyet ayrı mesele...çatlamasak doğurana kadar iyidir..
bende ayranlı çorba yaptım onu içcem şimdi...
sıpa göstersin artık benim dayanacak gücüm kalmadı...ağzının tadını biliyo bu kuuzlar çikolata yiyiverince enerji patlaması yaşıyolar içeride demek ki...
benim yemeğe az kaldıı... yemeğe çıkmayı bekliyom...
ama şu da var,bebiş te güzel kilo almış benle beraber maşallah...bununla avutuyom kendimi,tek bana yarasa üzülürdüm...
amaaaannnnn azcık daha dikkat edem bakem ne olcak bu ay... olmuyosa olmuyodur napalım...
başka topik var sırf kilo üstüne,30-35 kilo alanlar var ve kolayca vermişler kilolarını... sağlıklı olsunlar da bebişler önemmli olan o kuzum... benim arkadaşım o kadar çok yiyodu ki hamileyken,ekmek çikolata tatlı ne bulursa he gördüğünden istiyodu,,,ama sonuç 8 kilo almış sadece sinir şeyyyyy..ben onun yediğinin 3te 1,ni yiyorum ama sonuç dobik fitoş.... eşim de dobik aşkım diye seviyo artık
hehehehehetoşun paşa o tosun paşa
bence kimse beni ve artı seni baz almasın... biz nasıl hamileyiz anlamadım benmaşallah en bünye varmış bizde heeeeeee,hamilelik bile yıkamadı bizi...
sen de ye mutlaka...
eşim diyoki keşke nutella kavanozunu yanımızda getirseydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?