Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

sen bugünü sayma günün az gözüksünnn

Hayatı boyunca heep öyle edepli olsun, anasına atasına yar olsun inşallah küçük kuzu

amin canım önemli olan o zaten hayırlı evlat olsun...vatanına milletine mevlama hayırlı evlat olsun..gerisi boş..kızmış erkekmiş faso fiso..ama beni de çatlatmasın anacım burada...

allaaahımm bizlerede nasip etsin inşallah o güzel duyguyu maşşallah öp o paşayı bizim için

öpemem ki O almanyada 40 ı çıkınca gelecekler ama canlı yayınla bağlanıp gördüm paşayı

Rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin , 26 nisandı tahmini doğum tarihi bekletti sıpa anasını

[video=youtube;ajqcIwe5RQI]http://www.youtube.com/watch?v=ajqcIwe5RQI&feature=endscreen&NR=1[/video]

BENGÜ BAĞLASAN DURMAMMM :118::118::118::118::118::118::118::118::118:

BİLEN VARMI BİLMİYORUM AMA BEN ÇOK SEVERİM BU ŞARKIYI

maşşallahh süpanallaaahhhhhhhh kurban olurum o paşaya

bakalım ben önümüzdeki 1 ay kaç kg alıcammmm fil olucamm filllll
ama şu da var,bebiş te güzel kilo almış benle beraber maşallah...bununla avutuyom kendimi,tek bana yarasa üzülürdüm...
amaaaannnnn azcık daha dikkat edem bakem ne olcak bu ay... olmuyosa olmuyodur napalım...
başka topik var sırf kilo üstüne,30-35 kilo alanlar var ve kolayca vermişler kilolarını... sağlıklı olsunlar da bebişler önemmli olan o kuzum... benim arkadaşım o kadar çok yiyodu ki hamileyken,ekmek çikolata tatlı ne bulursa he gördüğünden istiyodu,,,ama sonuç 8 kilo almış sadece sinir şeyyyyy..ben onun yediğinin 3te 1,ni yiyorum ama sonuç dobik fitoş.... eşim de dobik aşkım diye seviyo artık

maşallahh oğluşunaa bebeğimm sağlıklı olmasına çok sevindimmm tosun diyebiliriz artık seninkine oğlişş olduğu içinnn
hehehehehe toşun paşa o tosun paşa
az kaldı kuzummmm sen de öğrenicen mutlaka benimki de göstermiyodu,canı tadelle çikolata istemiş kuzumun,yedim hemen gösterdi...

bence kimse beni ve artı seni baz almasın... biz nasıl hamileyiz anlamadım benmaşallah en bünye varmış bizde heeeeeee,hamilelik bile yıkamadı bizi...

az kaldı kuzummmm sen de öğrenicen mutlaka benimki de göstermiyodu,canı tadelle çikolata istemiş kuzumun,yedim hemen gösterdi...

sıpa göstersin artık benim dayanacak gücüm kalmadı...ağzının tadını biliyo bu kuuzlar çikolata yiyiverince enerji patlaması yaşıyolar içeride demek ki...

bakalım benzer durumla ben kutu mu pipi mi yumurtlaycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…