Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Benim tembel kızım, günün ilk tekmesini şimdi fırlattı. Acıkınca uyandı sanırsam:)) Ben makarna yapıyorum kızlar, buyrun gelin:)) Makarna pilav da bebeğe güzel kilo aldırıyormuş. Tabi bize de:)))

kızlarrrr arkimmm doğurmuş sanki 3 aylık gibi fel fecir okuyo gözleri yerim o paşayııı ya ay çok heyecanlandımmm
oy oy darısı bizlerin başına inşallahhh AMİN.

benim bi arkadaşım normal doğumla 40 + küsür günlük doğurdu, hemi de kızdı yani... anca çıkmış velett

ben açamıyom bu siteleri ben de radyo açtımmm dinliyom.

sabah randevum 9 da gömüldü mü sarelleye tamamdır...

Yahu şu çoko bir benim kızımı etkilemiyor galiba:) Ne kadar yersen ye bana mısın demiyor. Bazen özlüyorum onu uyansın tepinsin isitiyorum çikolata yiyorum ama yok yok...Kola da bebeği kıpraştırıyor kızlar haberiniz olsun. Ama mecbur kalmadıkça denemeyin tabi. Hnai çok hareketsiz kaldığını hissettiğimiz zaman içimiz rahat etsin diye içebiliriz. Benim ilk kızım da çok hareketsizdi, doktor çok endişelenirsen kola iç demişti. Ama çok uslu bir çocuktu. İkinci kıpır kıpırdı burnımdan getirmişti hayatı. İnşallah bu da çok uslu olacakkk

kaşar peyniiride bebişte kılo alımında oldukca etkili ablacm

Canım ya, bir o var yiyemediğim. Bir kere yedim çok kötü oldum. Çok istiyorum ama ne yapayım zorlamak da istemiyorum. Ekmek arası domates salatalık zeytin falan yapıyorum sabahları sütün yanına. İçine bir kere küçük küçük doğradım. Tadını almadım ama orda olduğunu bildiğim için bitirene kadar midem maf oldu.

erkek erken doğar derler ama bu da bir hafta taktı 41. haftada doğdu

ablacım sende biliyorsndr zaten cıkolatanın içindeki kafein bebişi uyarıp hareket ettiriyor ama senin kızceye daha yogun kafein etki ediyor olabilir çikolata kesmiyor sanırım kızınıbenim mervemde hamısken karnımı tekmeleye tekmeleye mahvetmişti şimdi de resmen hiperaktif bir cocuk.hamileyken nasılsa doguncada aynen devam ediyorlar bu kesin

yiyememek gercekten kötü benim iştahım da yenii yeni normale dönmeye basladı cok şükür tabi demir hapı midemin yanmasına neden oluyor buda yemekten sogutuyor resmen

Benim de bildiğim çikolata seratonin salgılatıyor yani mutluluk hormonu. Bebeği tetikleyen bu diye biliyordum. Ama kafeini ilkkez duydum. O da mantıklı. Ve haklısın kesinlikle anne karnında neyseler çıkınca devam ediyorlar. Belki de bizim Merveler hareketli çıktı:) Benim küçüğüm yani 3 aydan sonra karnımı davul eden de Merve:) Sude çok çok usluydu. Sadece acıktığı zaman uyanır, yer içer tekrar uyurdu kendi kendine. Hiç uyanıp ağladığını bilmem. Gıcık oluyorum yaygarayla uyanan bebeklere. Merve öyleydi. Dünyaya küstürmüştü beni

Size göbüşşş koyyimmmm kendi kendime anca çektimmm biri gelsinde net çektiririm

YA NEDEN YAN OLDU BUUUUU NASIL DÜZELTCEMM

Son düzenleme:
Size göbüşşş koyyimmmm kendi kendime anca çektimmm biri gelsinde net çektiririm Eki Görüntüle 701586

YA NEDEN YAN OLDU BUUUUU NASIL DÜZELTCEMM

oy oy maşallahh hem fulime hem bebişime...
şimdi ben göbek çekip koysam ama hangisini sabahkini mi akşamkini mi. sabah dümdüz, akşam tef gibi gergin kocaman
akşamkini koyyim havam olsun

yiyememek gercekten kötü benim iştahım da yenii yeni normale dönmeye basladı cok şükür tabi demir hapı midemin yanmasına neden oluyor buda yemekten sogutuyor resmen

Benim kan hapımın hiç yan etkisi olmadı. Adını unuttum yazardım yoksa. Vitaminim de decavit. Onun da zararını görmedim. Kilo aldırır derlerdi bir de. O da olmadı. Ne biçim bişeyim ben ya. Ne ben bir gram et koydum üstüne ne bebeğim Kan hapını ne zamana kadar kullanacağız acep. Vitamini doğurana kadar verir herhalde bana da:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…