- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.821
çatlak gacııııı
bu da göbüş mü sen benimkini görsen korkarsın kızzzzmide karın kasık hepsi birleşti
oy oy maşallahh hem fulime hem bebişime...
şimdi ben göbek çekip koysam ama hangisinisabahkini mi akşamkini mi. sabah dümdüz, akşam tef gibi gergin kocaman
akşamkini koyyim havam olsun
kız fitoşşşşşşş öğrendin mi cinsiyeti ben konulara uzak kaldım
Size göbüşşş koyyimmmm kendi kendime anca çektimmm biri gelsinde net çektiririm Eki Görüntüle 701586
YA NEDEN YAN OLDU BUUUUU NASIL DÜZELTCEMM
Benim kan hapımın hiç yan etkisi olmadı. Adını unuttum yazardım yoksa. Vitaminim de decavit. Onun da zararını görmedim. Kilo aldırır derlerdi bir de. O da olmadı. Ne biçim bişeyim ben ya. Ne ben bir gram et koydum üstüne ne bebeğimKan hapını ne zamana kadar kullanacağız acep. Vitamini doğurana kadar verir herhalde bana da:))
yan da olsa gördümçok tatlı maşallah. Hiç de dediğin gibi çok büyük değil. Tam olması gerektiği gibi. Maşallah...diğerleri de kelese ya göbeklerini. Ben buraya yükleyemiyorum faceye eklemiştim.
ben mervişte doguma 1 hafta kalana kadar kan hapını içtim zaten amac depo yapmakmış dogum anında kaybedeceğimiz için stoklıyoruz şimdidenbide doğumdan sonra bi dünya kan ilacı kullanılacak offf offf:2:
öğrendim tabi yaaaaa..
tosun paşam geliyo.....
ben yemeğe gidiyom kışlar, umarım göze hoş görünen bi şeyler vardır da iştihamı dürter azcık
O niyeymişdoğumdan sonraki yani...
EVET O BENİMMM
KOY KIZ SENDE AFİLLİ Bİ GÖBÜŞŞŞŞŞŞ
TEŞEKKÜREDERİMM BALLI LOKMAMMMM BENİM GÖBEK 7/24 BÖYLE HELE YANYATINCA BİLDİĞİN DOLU DOLU GÖBÜŞŞŞŞ ÇOK KOMİK OLUYORRRR
kuzum ya benım herüf cook ketumm bu konuda yasak ultrason ve göbüş resmi paylasmam ama ilerleyen aylarda gizli bir göbüş fotosu koyarımbakında aklınız cıksın
anaaam ben o tişörte bayıldım ya laaaaaaaaaaayrıca göbüş bir maşallah diyelim nazarım degmesin
Hiyy böyle daha güzel göründü kuzucum:)) Maşallah hakkat baya varmış karnın:)) Tişörtün de çok cici.
hehe maşşallah tabi bize teyzesiii tişörtüde defactodan aldım çok değişik modeller var tavsiye ederim hemde ucuz
ben normal dogum yaptım acep onddan mı bilmiyorum ama dogıumdan sonra şu küçük şişede sıvı haldeki kan ilaclarından kullanmıstım 1 2 kutu:26:
yarın zaten alışverişe çıkıcm kocacuuklaeşofman takımı almam lazım yazlık şimdi yürüyüşe baslarım ben artık tabi tişört pantolon derken yarın güzel bir alısveriş yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?