Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

çatlak gacııııı

EVET O BENİMMM

bu da göbüş mü sen benimkini görsen korkarsın kızzzzmide karın kasık hepsi birleşti

KOY KIZ SENDE AFİLLİ Bİ GÖBÜŞŞŞŞŞŞ

oy oy maşallahh hem fulime hem bebişime...
şimdi ben göbek çekip koysam ama hangisini sabahkini mi akşamkini mi. sabah dümdüz, akşam tef gibi gergin kocaman
akşamkini koyyim havam olsun

TEŞEKKÜREDERİMM BALLI LOKMAMMMM BENİM GÖBEK 7/24 BÖYLE HELE YANYATINCA BİLDİĞİN DOLU DOLU GÖBÜŞŞŞŞ ÇOK KOMİK OLUYORRRR

Size göbüşşş koyyimmmm kendi kendime anca çektimmm biri gelsinde net çektiririm Eki Görüntüle 701586

YA NEDEN YAN OLDU BUUUUU NASIL DÜZELTCEMM

Yan da olsa gördümÇok tatlı maşallah. Hiç de dediğin gibi çok büyük değil. Tam olması gerektiği gibi. Maşallah...Diğerleri de kelese ya göbeklerini. Ben buraya yükleyemiyorum faceye eklemiştim.

ben mervişte doguma 1 hafta kalana kadar kan hapını içtim zaten amac depo yapmakmış dogum anında kaybedeceğimiz için stoklıyoruz şimdidenbide doğumdan sonra bi dünya kan ilacı kullanılacak offf offf:2:

yan da olsa gördümçok tatlı maşallah. Hiç de dediğin gibi çok büyük değil. Tam olması gerektiği gibi. Maşallah...diğerleri de kelese ya göbeklerini. Ben buraya yükleyemiyorum faceye eklemiştim.

valla abla oturunca bide yan yatınca çok komik oluyo lop die toplanıveriyo bi yere

Sevip sevip duruyom bende daha kimbilir ne kadarolucammm zaten irikıyımımm ama bebişimin canı sağolsunnn

kuzum ya benım herüf cook ketumm bu konuda yasak ultrason ve göbüş resmi paylasmam ama ilerleyen aylarda gizli bir göbüş fotosu koyarımbakında aklınız cıksın

bu arada sabah saglık ocagına kontrole gittim..tansiyon ve kilo ölçümüm yapıldı kulladgm ilaçları bilgisayara kaydetti ebemiz haziran ayında aşım varmış 1 ay sonra görüşelim dedi bakarız dedim gülüyo kadında

hehe maşşallah tabi bize teyzesiii tişörtüde defactodan aldım çok değişik modeller var tavsiye ederim hemde ucuz

yarın zaten alışverişe çıkıcm kocacuuklaeşofman takımı almam lazım yazlık şimdi yürüyüşe baslarım ben artıktabi tişört pantolon derken yarın güzel bir alısveriş yapayım

ben normal dogum yaptım acep onddan mı bilmiyorum ama dogıumdan sonra şu küçük şişede sıvı haldeki kan ilaclarından kullanmıstım 1 2 kutu:26:

Canım sezeryanda daha çok kan gitmesi lazım değil mi? Nihayetind ameliyat. Bana hiç vermemişti doktor. Ama belki senin kanın düşüktü, ya da fazla kan kaybetmiştin...Ben o şişelerden bebeğe kullanmıştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…