- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.841
yarın zaten alışverişe çıkıcm kocacuuklaeşofman takımı almam lazım yazlık şimdi yürüyüşe baslarım ben artık tabi tişört pantolon derken yarın güzel bir alısveriş yapayım
Bugün büyük pazar var Karamürselde. Ben de bebek alışverişi yapacağım. Mağazadan al al nereye kadar. Pazarda çok güzel şeyler oluyor:)) Hem de daha ucuz. Sıcaklar bastırınca hiç çıkamayız şimdiden almak lazım. Bir de biz altıncı aydayız. Artık lazım...
bu arada şafak 194...
Güle güle kucağına alırsın inşallah canım
önce sizler kavusacaksınız mucizelerinize arkanızdan bizler..rabbim hayırlısıyla kurtarsn hepimizi
Canım kız erken doğar aslında.
bizde erkek için derler :44::44::44:
bu resim süper olmuşşşşş, evet ya oturunca pırtlıyo yatınca garip bir portakala dönüyo bendede
yatınca böyle top gibi ele geliyo yaaa bayılıyorum onaaa
ben sana demiştiiiiiim oğluşun olck diyeeeemasallah masalllah bakalım darısı basımıza bizde bir öğrenseydik alışverişe baslıcm duruma cinsiyete göre
benim çok işim var yaaaa biri beni dürtsede işlerimi yapsam kös kös oturuyorummm
evet demiştin ben inanmamıştım
Kız maşallahhhhne tatlı bi göbüş öyle,benimki kadar var valla
Ama ben yana doğru da gidiyom,üstte bişey yok,yüzüm kollarım hatta göğüslerim bile aynı,bacaklarım da aynı,ama kalça,bel,göbek,yandaki can simitleri aldı başını gidiyo
Bütün kiloyu bu kısma almışım sanki...
ne işin var dünürüm...
aynı ben toto ve göbek başka bi yerde yok...evet demiştin ben inanmamıştım
kız maşallahhhhne tatlı bi göbüş öyle,benimki kadar var valla
ama ben yana doğru da gidiyom,üstte bişey yok,yüzüm kollarım hatta göğüslerim bile aynı,bacaklarım da aynı,ama kalça,bel,göbek,yandaki can simitleri aldı başını gidiyo
bütün kiloyu bu kısma almışım sanki...
Kızlar siz kan ilacı ne kullnaıyosunuz dr bana ferrum vermişti değiştirtim gyno ferro sanol verdi demir+folikasit+vitamin b12 karışımı bu demir hapı ve zoraspirinden baska bişi kullnamıyorum ben
hap bana bakıyo ben hapa
ofis işleri dünürüm aylık planlar raporlar hiç elim ermiyo yavaştan yavaştan baslarım artık bi yandan da size laf yetiştirirm
aynı ben toto ve göbek başka bi yerde yok...
ben sadece elevit kullanıyorum canım başka bişi vermedi bana...
bende size bi ceee deyip kaçcam şimdi...
çok şekilsiz bişey olduk bu zamanlarda zaten... göbek büyüdükçe öne doğru çeker herhalde,yada daha büyük olduğu için diğer taraflar küçük gelir gözümüze..canım benimde bacak basen omuz kısmımda bişi yok benim kollarım oldum olası kalındır uyuz oluyorum ama onlarda aynı kalınlıkta mümkünse dahada kalınlışmasınlar zaten
Göbekte toplandı benim ayrı bi dünya oldu sırttada bişi yok ama bunlar için çok erken tabi daha belli olmaz ne olacağımm
aynı ben toto ve göbek başka bi yerde yok...
ben sadece elevit kullanıyorum canım başka bişi vermedi bana...
ben besili olduğumdan eleviti bıraktık demir ve coraspirin demiride hiç içesim yok 2 günde bir içim napım
çok şekilsiz bişey olduk bu zamanlarda zaten... göbek büyüdükçe öne doğru çeker herhalde,yada daha büyük olduğu için diğer taraflar küçük gelir gözümüze..
en kilolu zamanımda(85 kilo) bile olmayan totom şimdi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?