Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

yarın zaten alışverişe çıkıcm kocacuuklaeşofman takımı almam lazım yazlık şimdi yürüyüşe baslarım ben artıktabi tişört pantolon derken yarın güzel bir alısveriş yapayım

Bugün büyük pazar var Karamürselde. Ben de bebek alışverişi yapacağım. Mağazadan al al nereye kadar. Pazarda çok güzel şeyler oluyor:)) Hem de daha ucuz. Sıcaklar bastırınca hiç çıkamayız şimdiden almak lazım. Bir de biz altıncı aydayız. Artık lazım...

cook haklısın ablacm var ya magazalarda hele de ilk çocuguna hamile oldugunu farkederseler gerekli gereksiz dünyada kadar seyi kandırıp satıyorlarşahsen bebiş kızsa mervemın cogu seyi tertemiz duruyor hatta hiç giydirmediğim zıbın takımlarım bile var hep kaldırmıstm onları kullanmayı düşünüyorum tabıkı yenıde alıcm ama fazla masraf olmaz..oğluşsa herseyi en bastan alıcz bebeğimeyani çoook çalışmamız lazım çooook

ben sana demiştiiiiiim oğluşun olck diyeeeemasallah masalllah bakalım darısı basımıza bizde bir öğrenseydik alışverişe baslıcm duruma cinsiyete göre
evet demiştin ben inanmamıştım

kız maşallahhhhne tatlı bi göbüş öyle,benimki kadar var valla

ama ben yana doğru da gidiyom,üstte bişey yok,yüzüm kollarım hatta göğüslerim bile aynı,bacaklarım da aynı,ama kalça,bel,göbek,yandaki can simitleri aldı başını gidiyo
bütün kiloyu bu kısma almışım sanki...

Kızlar siz kan ilacı ne kullnaıyosunuz dr bana ferrum vermişti değiştirtim gyno ferro sanol verdi demir+folikasit+vitamin b12 karışımı bu demir hapı ve zoraspirinden baska bişi kullnamıyorum ben

hap bana bakıyo ben hapa

canım benimde bacak basen omuz kısmımda bişi yok benim kollarım oldum olası kalındır uyuz oluyorum ama onlarda aynı kalınlıkta mümkünse dahada kalınlışmasınlar zaten

Göbekte toplandı benim ayrı bi dünya oldu sırttada bişi yok ama bunlar için çok erken tabi daha belli olmaz ne olacağımm

aynı ben toto ve göbek başka bi yerde yok...

ben sadece elevit kullanıyorum canım başka bişi vermedi bana...

çok şekilsiz bişey olduk bu zamanlarda zaten... göbek büyüdükçe öne doğru çeker herhalde,yada daha büyük olduğu için diğer taraflar küçük gelir gözümüze..

aynı ben toto ve göbek başka bi yerde yok...

ben sadece elevit kullanıyorum canım başka bişi vermedi bana...

en kilolu zamanımda(85 kilo) bile olmayan totom şimdi var

ben besili olduğumdan eleviti bıraktık demir ve coraspirin demiride hiç içesim yok 2 günde bir içim napım

bende besili sayılırım kız ama bu sefer keser büyük bir ihtimal..kessin de artık sıkıldım ilaç içmketen...

totodan sa göbek daha fazla kuzu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…