Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kuzu kanlı derken???

YAni fulim şöle afedersin akıntım hep var zaten sarımsı ama bir kaç kere dikkatli baktığımda pembemsi olarak geliyo hafif ama belli oluyor çok az :18: hafta başı dr. a gidiyorum zatende kurcaladı aklımı işte kimsenin başına gelmesi sanırım

canım pazartesimi gidiyorun dra ??? Eğer bahsettiğinden fazla gelirse hemen ara doktorunu tedbiri elden bırakma ama aynı da kalıyosa doktora gittiğinde mutlaka ama mutlaka söyle bebeğim

canım pazartesimi gidiyorun dra ??? Eğer bahsettiğinden fazla gelirse hemen ara doktorunu tedbiri elden bırakma ama aynı da kalıyosa doktora gittiğinde mutlaka ama mutlaka söyle bebeğim

dr. kesin bahsedicem zaten çok hafif çok az ama işte kafa karıştırıyo işte Allah'ın izniyle bir aksilik çıkmadan sevincimi paylaşırım inş.

dr. kesin bahsedicem zaten çok hafif çok az ama işte kafa karıştırıyo işte Allah'ın izniyle bir aksilik çıkmadan sevincimi paylaşırım inş.

Canım öyle bir akıntı bir kere gelse neyse deriz ama birkaç kere olduysa mutlaka doktorunu ara. Ne bekliyorusun bebeğim. Önemli değildir mutlaka ama sen yine de tedbiri elden bırakma. Hatta şimdi ara doktorunu tarif et sor. Bizden daha bilgili ne de olsa. Bir de kendini yormamaya, dinlenmeye dikkat et. Bol su iç. Eşinden de uzak dur:) Allahın izniyle birşeycik olmaacak...

Bolluk da nemiş tatlım, patlama var resmen:)) Herbikesler erkek istiyordu zati, Allah gönüllerine göre verdi. Benim sultanım yalnızları oynuyor:))

Oğlan geliyor a dostlar erkekim geliyor
ayyyy benim oğluşuma arkadaş mı geliyomuş.......... yerim ben onu yaaa.... canım gözün aydın,rabbim kucağında görmeyi de nasip eder inşallah......

sağol canım,sizin de az kaldı sıra sizde artık... ama hep oğlan bi aynur ablanın kız,valla dizilcez kapısına galiba

cnm bence de dr. unu ara sor....

Kızlar bu arada 119 grammis :)
maşallah senin ki de haftasından ileri o zman...

ablam dr. u aramadım bugün çalışmıyor diye eşimle 1 aydır yakınlaşmıyoruz bile ben fazla pmpirikli olduğum için abarttım mı acaba dedim ama yok tekrarlanınca kafam karıştı işte :18::44:

canlar aradım dr.u dedi kese büyürken kimi bünyelerde lekelenmeler olabiliyor progestan 200 mg al ona başla günde bir defa pazartesi kontrol ederim dedi

Gunaydin datlum hadi bakalim bekliyelim fatosu seroyu

ben gidemedim ki kuzular dr çok yoğundu bugün yarım günmüş onun...
bekleyelim bebikommmmm sero bugün mü gidicekti yaaa dru yoğundu bugün ama kaçırmışım ben orasını

doğru hatırlıyon canım iremin devreler fena yanmış...

Oğlan geliyor a dostlar erkekim geliyor

yerler senin erkekini ya....Mevlam analı babalı büyütsün canım..sağ salim kucağına aldığın günlerde gelir inşallah...
darısı da benim başıma kaldı bir gün

kızlar internette derin bir araştırmaya girdim,
karnımda kaşıntıyla beraber tuhaf kızarıklıklar var demiştim ya...
kk da bi çok kişide bebe yağı alerji yapmış....hatta topik bile açılmış eskiden... okudum da kimine faydası oluyomuş ama kiminde alerji yapabiliyomuş...
ben kullanıyodum ya bırakıcam bakalım geçicek mi,sanırım en güzeli zeytinyağı.. her derde deva...

canlar aradım dr.u dedi kese büyürken kimi bünyelerde lekelenmeler olabiliyor progestan 200 mg al ona başla günde bir defa pazartesi kontrol ederim dedi

Valla sana mesaj yazarken progestan kullananlar kervanına katılacaksın galiba diye azmış sonra üzülürsün diye silmiştim. Haklı çıkmışım...Ama korkacak bir durum yokmuş demek ki çok şükür canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…