- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.041
kızlar alıntı yapamiyorum sizi çok seviyorum darısı sizlere çok opuldunuz
kuzu kanlı derken???
yani fulim şöle afedersin akıntım hep var zaten sarımsı ama bir kaç kere dikkatli baktığımda pembemsi olarak geliyo hafif ama belli oluyor çok az :18: Hafta başı dr. A gidiyorum zatende kurcaladı aklımı işte kimsenin başına gelmesi sanırım
canım pazartesimi gidiyorun dra ??? Eğer bahsettiğinden fazla gelirse hemen ara doktorunu tedbiri elden bırakma ama aynı da kalıyosa doktora gittiğinde mutlaka ama mutlaka söyle bebeğim
dr. kesin bahsedicem zaten çok hafif çok az ama işte kafa karıştırıyo işte Allah'ın izniyle bir aksilik çıkmadan sevincimi paylaşırım inş.
dr. kesin bahsedicem zaten çok hafif çok az ama işte kafa karıştırıyo işte Allah'ın izniyle bir aksilik çıkmadan sevincimi paylaşırım inş.
saol teyzesi allahın izniyle sapasağlam doğacak hepimizn bebişleri valla senin kız çok kıymetli şuan topikte hee talibi çok olcak sen bi liste hazırla başlığı çok veren alsın kızı :)) aslında netten araştıyorum 17. hafta erken diyolar ama geçen haftalarda bile hissetmiştim şimdi biranda kesilince endişe ettim ana yüreği işte :)) salı yada çarşamba gitcez tekrar dra test sonucu için ozaman ayrıntılıyada gircem bakalım artık ultrasonda görürüz hareketlerini inş napalım beklicez beklemek çok zor ama yapcak bişe yok :)) senin artık yakındır sık sık tepikler seni bol bol hissedersin mutlu olursun inş bizde görcez yakında o günleri topik olarak, bu arada baya erkek olcak olan var geçmişe bakarken gördüm adını hatırlayamıyorum ama yine erkek müjdesi gelmiş erkek bolluğu var :))
Kızlar bu arada 119 grammis :)
Kızlar bu arada 119 grammis :)
ayyyy benim oğluşuma arkadaş mı geliyomuş.......... yerim ben onu yaaa.... canım gözün aydın,rabbim kucağında görmeyi de nasip eder inşallah......Oğlan geliyor a dostlar erkekim geliyor
sağol canım,sizin de az kaldı sıra sizde artık... ama hep oğlan bi aynur ablanın kız,valla dizilcez kapısına galibaFitos gozun aydin tatlim darisi bizim hissetmelere artik
Fulim dun aynur abla deyince bende yokladim sirt ustu olayini ama tik yok alshtan haftama bskip sabrediyom
Canm gozun aydin yerim senin pasanirabbim gonlune gorede verdi rrabbim ak yazilar yazsin irkekineeee
cnm bence de dr. unu ara sor....fatmam hayırlı uğurlu olsun canm Rabbim muradını verdi darısı bizlere hayrlı evlat olsun inş. herkezler iyi mi
Canlar size birşey soracağım 1 kaç gündür arada akıntım çok hafif kanlı gelior :18: ama nedense üzerimde bir sersemlik var normalde paniklemem gerek ama çok panik yaptığım için yoruldım sıkıldım artık bu durumu yaşayan varmı aranızda il dönemler acebaaa ??? :44:
maşallah senin ki de haftasından ileri o zman...Kızlar bu arada 119 grammis :)
Canım öyle bir akıntı bir kere gelse neyse deriz ama birkaç kere olduysa mutlaka doktorunu ara. Ne bekliyorusun bebeğim. Önemli değildir mutlaka ama sen yine de tedbiri elden bırakma. Hatta şimdi ara doktorunu tarif et sor. Bizden daha bilgili ne de olsa. Bir de kendini yormamaya, dinlenmeye dikkat et. Bol su iç. Eşinden de uzak dur:) Allahın izniyle birşeycik olmaacak...
yeni evim uğurlu geldi
hamileyiiimmmmmmm
adet günüm 4 nisandı 1062 çıktı değerim
canım gözün aydın Allah kucagına almayı nasip etsin insallah
Gunaydin datlum hadi bakalim bekliyelim fatosu seroyu
bekleyelim bebikommmmm sero bugün mü gidicekti yaaa dru yoğundu bugün ama kaçırmışım ben orasını
Oğlan geliyor a dostlar erkekim geliyor
Oğlan geliyor a dostlar erkekim geliyor
canlar aradım dr.u dedi kese büyürken kimi bünyelerde lekelenmeler olabiliyorprogestan 200 mg al ona başla günde bir defa pazartesi kontrol ederim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?