Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Arkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım,2 aydır bebek istiyoruz.Ben bir şey soracaktım size de tecrübelisiniz diye,25 yaşındayım reglim 7 gün sürüyor,reglimin 9.gününde göğsüm baya ağrımaya başladı,uçlarına da ara ara sızı geliyor,6gün oldu hala geçmedi,daha önce regli sonrası hiç ağrı olmazdı.Sebebi acaba ne olabilir?Şimdiden teşekkür ederim.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım

fulim bu sefer afyonum patladı seronun günü bugünnn bu arada dün havalar bozmasına rağmen yazlıklarımı çıkarttım ben bile üşenmediğime şaştım galiba normalleşmeye başladım :13: 2 haftadırda kendi evimde yemek yiyorum kıyafetleri çıkarttığım gibi çoğunu geri kaldırdım hiç biri olmuyo denerken resmimide çektim ,kızçeler işte size popomun başka tarafa göbüşün başka tarafa gittiği resmim bu elbisemide bu sene giyerim diye almıştım yeniden rafa kalktı :106::106:

Eki Görüntüle 703775 Eki Görüntüle 703776

Maşallah canım. Göbek baya belli. Gerçi eski hali nasıldı bilmem ama şimdi tam bir bebek gbeği olmuş:) Senin üst bedenin daha geniş, toto moto göremedim:)) Velhasıl çok iyi görünüyorsun şekerim.

Günaydın herkese. Bugün bendenizinde büyük günü. 10 günlük karnemizi alacağız sultanımla:) Bakalım yedik yedik yağ mı bağladık, sultanımı mı büyüttük:)) Ayrıca tetanoz aşım da var saat 10 da. Biraz tırsıyorum, çok ağrı yapıyormuş sonradan...Neyse görüşürüz inşallah. Bugün doktora gidecek herkese hayırlı haberlerle gelmeyi asip etsin Allahım.

günaydın canlarım kız irem seni görünce çok sevindim benim karnımda kocaman oldu erken mi diyodum ama demekki çıkanın çıkıyor bende bi foto çekip koyiyim bari

abla dönünce bize haber ver mutlaka merak ederizz

serooo hadi kuzum öğren cinsiyetini gelll artıkk

maşallah maşallah iremcim,baya büyük olmuş bu yaa annesi.... Allah nazarlardan saklasın sizi........

kaldı 1 saatt..:18::18::18::18::18::18:
ayyyyy serap heycan bastı,gel de söyle cinsiyeti gösterir inşallah......

abla eminim senin narin kızçe de büyümüştür... okadar yedi anası yarasın kzımıza,abla kıza iyi bak heeeee sırada bir sürü oğlan anası var bak....

günaydın fatma... kız benim de baya var,geçen hastaneye giderken minibüs bekliyoduk,deynekçi amca baktım bana tabure getirdi,al kızım sen hamilesin otur dedi dışardan belli oluyo yani artıkın....

sen de çek bi foto bakalım hadi.....

Maşallah canım. Göbek baya belli. Gerçi eski hali nasıldı bilmem ama şimdi tam bir bebek gbeği olmuş:) Senin üst bedenin daha geniş, toto moto göremedim:)) Velhasıl çok iyi görünüyorsun şekerim.

sağol ablam , benim karın popo kalça basen hiç bişeyim yoktu o kadar deyim deynek gibi karıydım açıkçası şimdide çok tipli durduğum söylenemez

inşallah güzel haberlerle gelirsin

canım 10. haftamdan beri bariz belirlemeye başlamıştı karnımda yukardan baktığıma galiba bu kadar net hala gelmiyo bana birde işe gelirken bol şeyleri giyip giyip geliyorum ya dar kıyafet giyince pörtledi direk

topikimin güzel hatunları nasılsınızzz....
ben hemen geçmişe dalıyom, bakalım ben yokken neler olmuş hafta sonu...
fatmamın haberini faceden aldım, anammm erkikler bastı buralarııı

Sizler görünce ilk bebeğim geliyor aklıma kızlar:) Ne heyecanlanırdım karnım çıkacak diye:)) Ama en güzeli ne biliyor musunuz. Bebeğini kucağına alıp eş dost akraba ziyaretine gitmek. Bunun keyfi hiçbir şeyde yok. İnsan içten içe bir gurur duyuyor kendiyle. Hoş bizlik birşey değil, herşey Rabbimizin lütfu ama... Fatmacım, gülücüğüm, sizin göbekleri de görelim artık:)) Fulya irem sırasını savdı. Bu arada iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Valla çok heyecanlı ve endişeliyim. 2,30 da doktor. Daha çoook var. Fulya da gidecekti bugün dimi. Ben ce o da cinsiyet öğrenip gelecek inşallah.

ben geçen otobüste çıngar çıkardım hamileyim ben oturabilirmiyim diye adama bi bağırdım önden adam korktu
bide alışveriş merkezinde yandan geçerken kimse artık neden ordan geçiyorsun demiyorlarr akşama çekiyim yarın yüklerim

bende dün tüm eski küçük bendenli gömleklerimi kaldırdım boşuboşuna askı işgal ediyordu

topikimin güzel hatunları nasılsınızzz....
ben hemen geçmişe dalıyom, bakalım ben yokken neler olmuş hafta sonu...
fatmamın haberini faceden aldım, anammm erkikler bastı buralarııı

günaydın tatlımm darısı başına inşallah en kısa zamanda sende öğrenirsin güzel haberlerini

eşim resme bakıp diyor bu bizim eserimiz benim göbeği görünce korkmayın ama zaten göbekli hatundum şimdi hem göbekli hemde bebekli oldummm

ahanda bi erkek dahaaaaa.... serapppp hayırlı olsun oğluşun canımmm... allah sağlıkla tamamına erdirsin erkek anasııı... biz bu gidişle gelin bulmakta zorlancaz topikçene

valla gelin adaylarına sıra geldi...amin canım...mevlam hepimize nasip etsin sağ salim bir şekilde kucağımıza almayı...

ooo oğluma futbol arkadaşı geliyorrrr tosun paşalar çoğaldıııı

çoğalsın çoğalsın kuzu...

valla gelin adaylarına sıra geldi...amin canım...mevlam hepimize nasip etsin sağ salim bir şekilde kucağımıza almayı...

çoğalsın çoğalsın kuzu...

Tebrik ederim canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Mürürvvetini de gör:) Kızım bir erkek daha geldiğini duyunca tekmelemeye başladı :))) Sanırım ürktü bu kadar erkekin arasında:))

iremim maşallahhh canım göbiş bebiş göbüşü olmuş sende özellikle ilk resim siyah boydan elbiselide
ben yine tembellik ettim hafta sonu yazlıkları çıkarnmadım, ama iyi ki daha çıkarmamaışım bu sabah gömlekle işyerinde üşüyorum şu an, şalımı attım yine omuzlarıma..

canım geçmiş olsun, hamileliğin ilk dönemlerinde iki sebepten kama olurmuş. bir yerleşme kanaması ikincisi de bebek beslemesi yolk sac denen oluşumdan plesantaya geçerken. her kadın farklı tepkiler veriyo bu aşamalarda. Dr.unla da konuşmuşsun zaten. Aynur ablanın dediği gibi progestan kullananlar kulübüne hoş geldin. belirti yok yok diyodun ya progestanı içmeye başlayınca hafiften bi kayma yaşarsın

yeni evim uğurlu geldi

hamileyiiimmmmmmm

adet günüm 4 nisandı 1062 çıktı değerim
oy maşallahhh diar tebrik ederim canım. eniz gibi yeni ev sana da uğur getirdi. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bu sabah hep güzel haberler aldık, darısı diğer doktora gitçek arkadaşların başına. bugün fuli ve Aynur abla vardı , başka var mı ki:44:

günaydın ablacım. bence yemek yiyerek güzel bi 10 gün geçirdin en azından şimdiye kadar ki zamnlarına oranla iyi bi performans sergiledin bence topiğimizin gözbebeği prensesimiz de kilo almıştır. güzel haberlerini bekliyoruz.
aşı herkeste aynı etkiyi yapmıyor ablacım. mesela bizim burda 3 hamiş arkadaş tetenos olduve çk hafif atlattılar. ki onlarında gözünü korkutmuşlardı.. bi şeycik olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…